Meget at gøre

Folk, der ikke er mere end almindeligt haveinteresserede, undrer sig sikkert over, hvad man kan finde på i haven på denne årstid.

 

claus20141128_121951_2

 

claus20141128_121900

 

Men jeg tror, at mange af jer, vil give mig ret i, at der altid er noget at gøre.

 

claus20141128_121906

 

Det er ved at være en måneds tid siden, vi fik lagt de sidste løg ved hjælp af vore nye redskaber.

 

Hullerne står stadig åbne, og det skyldes, at vi vil forkæle løgene med topdressing.

 

claus20141128_121828_2

 

Den står nu klar til at blive spredt rundt omkring i haven. Derfor håber vi, at frosten ikke komme og bider sig fast de første uger.

8 kommentarer:

 1. I kommer ikke sovende til den pragtfulde have. Der er ikke noget at sige til, at dine planter kvitterer for al den omsorg.

  SvarSlet
 2. Det er godt, at alle mine løg er i jorden, for med den behandling, du giver dine løg, tror jeg, mine ville flytte ud til dig! Hos mig får de nemlig ikke topdressing i hullerne. De er lagt ned med en spade.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. helt enig.... jeg mangler også lige de sidste løg som skal i jorden :) :)

  SvarSlet
 4. Jeps der er altid noget der liige skal laves, bare vejret er til det. Her har jeg nu lagt bladdyne på, to gange flere steder. Mine høns syntes det er spændende at endevende alt hvad der ligner bladdyner. Lømler.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 5. Hej. Ja, der er stadig noget at lave. Jeg blev så glad for, at du skrev, man kunne klippe kæmpeverbena ned og overvintre den. Det vil jeg gøre! Jeg har da også taget frø, så jeg kan så nogle. Det er sådan en god plante!

  SvarSlet
 6. Pyha...... :-) Bare de små mus ikke får færten af alle de lækre løg, det ville jo være en skam ! - Jeg er heldigvis også blevet færdig med løglægningen, hver gang tænker jeg, hvor lang tid kan det tage og lægge den " smule" løg ........Men... Så mine tanker går til Marianne og Preben:-).
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Ja, man kommer bestemt ikke sovende til det, men det gør nu heller ikke noget!

  Bedst som jeg synes at være færdig med en lille jule-vinter-opstilling der ude, kommer der nye ideer til. Men snart er det indendørs nødt til at mærke min kærlige hånd, ellers bliver der ikke en glædelig jul, men blot en ærgelsens og rodets jul, og det vil jeg ikke have! Her behøver ikke være skinnende rent, men pynten forsvinder jo i bunkerne af rod rundt omkring, så jeg må til det. Jeg må vise hvad jeg er gjort af. Æstetik frem for alt. Sådan da.

  Hilsen fra en lidt træg oprydnings-(have)-nisse...
  Lene

  SvarSlet