Nådigt sluppet

Vi er endnu nådigt sluppet for frost, og når jeg ser på vejrudsigten, lader det til, at vi stadig går fri.

 

Herligt, for der er stadig meget, der kan/skal nås ude.

 

claus20141128_122254

 

På den måde kommer vi foran, og det er dejligt, for der er alligevel meget, der skal gøres i foråret.

 

claus20141128_122315

 

Preben og Mariann er snart færdige med at flytte krukkerne ind i drivhusene og ned i det store telt over The Sunken garden.

 

claus20141128_122310

 

For som tidligere nævnt går planterne ofte til, hvis de får for meget væde. Det er i mange tilfælde et større problem end kulde.

 

claus20141128_122332

5 kommentarer:

 1. jeg håber, I når det hele, før frosten når til jer! Her har vi haft dagsfrost (og nattefrost) 2 dage i træk nu - så det føles i den grad som vinter oven på det meget varme efterår :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre, at der stadig er travlhed med havearbejdet. I sidste uge havde vi en gæst på overnatning - og hun var meget forundret, da jeg sagde, at vi havde travlt med at save og tynde ud. For HVAD kan man dog lave i haven nu? - masser!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Hvor er det godt at du har det store drivtelt så du kan overvintre dine mange krukker og sartere planter.
  lige nu og her daler decembers første fine og lette fnug, ned fra himlen. Ikke meget, men alligevel nok til at drivhustaget er pudret i hvidt.
  En fnuglet kærlig hilsen fra Vestkysten. Knus Iris.
  Også en kærlig hilsen til alle jer søde mennesker, jeg på den ene eller anden måde, har mødt via dig Claus ; 0)

  SvarSlet
 4. Nå må du titte i dansk Hjemmet.Festlig! Der står det jammen en julehilsen fra deg som jeg har lest, og du kan lese min julenovelle på side 50. Den heter "En stue fuld af minner"! Ha en strålende dag i hagen!

  SvarSlet
 5. Ja, vi har helt sikkert haft frost i nat. Men det gør ikke det fjerneste for med min forholdsvist lille have, så er forberedelserne til vinter til at overskue, og jeg er helt klar til sne og julehygge :-)

  Jeg er sikker på, I når det hele. Lige om lidt er der varme på vej igen, og så er der lidt mere tid til at gøre den Dalby'ske have klar til endnu en bragende sæson :-)

  Rigtig dejlig aften til jer alle,
  Kh. Lone

  SvarSlet