At hvile på laurbærrene ...

... ligger ikke rigtigt til mig. Her til aften kom jeg hjem til Aarhus, men der er meget at gøre, for der er mange nye projekter i støbeskeen.

 

Udklip

 

Jeg lovede et par stemningsbilleder fra præsentationen i Oslo. De er her.

 

image

 

I formiddag var jeg til møde med Holmegaard om den digitale profil, og vi har mange planer med ‘Old English’.

 

På tirsdag er der stort pressemøde i Brøndsalen i Haveselskabets Have, og interessen har været så stor, at man har måtte stoppe for tilgang. Tænk en gang!

 

Har I lyst til at se indslaget med ‘Blomster-Finn og Hage-Claus’ som man præsenterede os på God Morgen Norge, kan I klikke her.

 

En stor tak til Anne fra Moseplassen, som har taget billederne her.

14 kommentarer:

 1. Sikke en fin udsendelse - hvor gjorde du det bare godt! Vild flot buket du lavede, man kan rigtig se den nye vase komme til sin ret og forstå hvorfor du netop valgte dette design!

  SvarSlet
 2. Så fik du også en dame til at dåne på din blog (- hvis man tør kalde sig selv dame). Smuk og skøn buket i den fine vase - og ja, de ranunkler havde jo den vildeste, fineste farve. Dejligt klip.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 3. En sand trold-tryllemand i aktion. Der skal nok komme gang i salget af både vaser og din skønne bog, der er designet dertil.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Du ser ud til at være i dit es her på billederne Claus :-)
  Tak for linket, jeg vil straks benytte mig af det ...

  Kram, Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Dejligt og hyggeligt lille program at nyde en kop kaffe til. Desværre kan vi danskere ikke se hele udsendelsen, men jeg så til det sted hvor Finn blev færdig med buketten med grene og hvide tulipaner.
  Dejligt link - når man følger dig så tæt på din blog til hverdag er der intet nyt under solen, men det gør ikke spor, for Finn er jo med. Jeg kan godt forstå at nordmændene er glade for ham, han virker så rar og ligetil.

  Fortsat god dag - til alle - Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Neeeeej hvor var det godt - og knald på farverne! Klematis i buketter er så skønt! Jeg lo højt og inderligt, da du lige fik Maggie Smith med - du er herlig! Flot udsendelse, buket og mand :-) Knus

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Kjæmpefin og hyggelig udsendelse med Have Claus og Blomster Finn. I to klæder hinanden, lige såvel de blomster I sætter sammen, klæder hinanden. Man skulle jo næsten tro I var blomsterbrødre.

  Nej, hvile er ikke det, du bruger mest tid på. Heller ikke på laurbærrene. Er spændt på at høre, hvad du NU har fundet på.

  Hvor er det fantastisk, at forhåndsinteressen omkring din glasserie, er så stor, at I ligefrem må stoppe for tilgang til præsentationen. Hvergang du rører ved noget, er det som at trille en snebold ned af en bakketop. Det vokser sig større og større. Snebolden er ustoppelig, tager hurtigt på i fart og "triller sig" kæmpestor.

  Knus og en kærlig hilsen og tanke til jer derude bag skærme og i haver

  SvarSlet
 8. Congratulations. I'm sure the `Old English` Vase will be a huge success. Looks like a fantastic design-line. Just simply love the idea of getting the flower arranging book with the vase.

  You should sell them together!

  SLW

  SvarSlet
 9. Holmegaard hjemmeside er ikke specielt inspirerende - jeg er sikker på, at du vil kunne give dem noget inspiration og gode ideer.

  SvarSlet
 10. Det ville ligne dig dårligt at hvile på laurbærrene.Fantastisk stand du havde arrangeret - det er bare så smukt med fotostaten, bænken og alt det andet - det er jo en forårsdrøm:-) Vaserne er også en drøm og jeg forstår den store tilslutning til præsentationen i Brøndsalen. Rigtig god fornøjelse.
  Jeg fik ikke kommenteret til dit indlæg om kuffertpakningen, men det var godt nok smart. Jeg måtte smile lidt ved tanken om dig og kufferterne fulde af forårsblomster:o)

  Ha' det godt.

  SvarSlet
 11. Hej Claus, som nordmand må jeg sige du gjorde det fantastisk godt på udsendelsen. Du gjorde dig "umagen" ved at gøre dig forståelig, og du er en virkelig inspirerende blomster "guru". Har selv et lysstøberi i Danmark, og din interesse for blomster smitter, og gør at jeg vil helt klart ha mere blomster i min butik, sammen med min brugskunst. For ikke at snakke om dine bøger, som jeg nu køber på stribe. Følger dig med stor interesse.

  Venlig hilsen
  Sven-Aage

  SvarSlet
 12. Du må i det hele taget bare have lidt flere timer i dit døgn end vi andre. Skønne stemningsbilleder.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Nej, du sidder ikke stille og venter på, at der skal ske noget for dig. Du tager affære, kan man vist roligt sige.

  Det var herligt, at se dig og Blomster-Finn på slap line med afslappet konversation og drillerier. Dejligt at både du og vaserne blev godt modtaget, når nu du har gjort en stor indsats, for at have orden på tingene. Og det må man sige du har gjort, når du har slæbt alle blomsterne med til Norge. I kufferter. Med fly.

  SvarSlet
 14. Det er sikkert et godt indslag fra Norge, men jeg kan ikke få lov, at se det, adressen er ugyldig og app store findes den heller ikke i...har også prøvet via Mossepladsen. Men de 2 herrer har helt sikkert tryllet med vaser og blomster. Her sner det så hyggeligt, så der er tid at sidde inde og se på det og Blogg surfe, herligt ;-). God weekend. VH Carina

  SvarSlet