Blomsterplageri!

Er der mon noget, der hedder det?

 

claus20150117_161110

 

Jeg vil nødigt beskyldes for at være blomsterplager, men der er måske alligevel nogle, der kunne fristes til at kalde mig noget sådant.

 

claus20150117_161530

 

Sagen er nemlig den, at jeg i skrivende stund er i Oslo i forbindelse med lanceringen af mit samarbejde med Holmegaard, og derfor skulle jeg have alle disse skønne blomster med mig.

 

claus20150117_161222

 

Det havde ikke været det store problem, hvis jeg var kørt herop. Men det havde jeg simpelthen ikke tid til, så jeg valgte at flyve.

 

20150118_153924 20150118_172026

 

Derfor skulle alle disse skønheder, der ankom direkte fra Holland i fredags, pakkes ned i kufferter.

 

20150118_171939 20150118_171923

 

I går eftermiddags og aften brugte jeg nogle timer på at klargøre og rengøre blomsterne.

 

20150118_171900

 

Tidligt – rigtig tidligt – stod jeg op i morges; jeg skulle være i Kastrup kl. 10.00.

 

20150118_171844

 

Blomsterne fik fugtigt papir omkring stængelenderne og blev derefter svøbt i bobleplast.

 

20150118_171432

 

Heldigvis klarede de den strabadserende tur til udmærkelse og står nu klar til i morgen.

 

20150118_163000

 

Overvældende mange journalister har meldt deres ankomst. Det bliver helt sikkert en

37 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Kunne du ikke have fået Finn til at importere blomsterne til dig? Tænker det har været stresset for dig.. Men standen ser vidunderlig ud og du har et vidunderligt produkt , det kan kun blive en succes! God fornøjelse. kh Tina

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Hvor er det smukt, absolut hele dit besvær hver, men forstår godt hvis det var ved at tage pusten lidt fra dig.

  Rigtig god dag imorgen i blislysets skær.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Nej, du er bestemt ikke blomsterplager. Du er nærmere en nænsom og omsorgsfuld "Rejsende i blomster og andre forskønnende sager". Tænk, at alle disse vidunderlige friske blomster, har ligget i et flys iskolde bug til fra Kastrup til Oslo.

  "Præsentations-standen" bliver total Dalbydelikat og elegant. As ususal. Nu bliver du endnu mere hele Norges blomsterdarling, end du allerede er i forvejen. OK, som søsterlande vi dele:o)

  Nyd de store og succesfulde øjeblikke, Claus. Du har arbejdet hårdt for dem.

  Knus fra Grantanten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha Dalbydelikat! Fantastisk, kære Tante!

   Slet
 4. Hi hi, må indrømme det er allerførste gang jeg har set og hørt, at der bliver pakket blomster i kufferten.....efter alle kunstens regler, ikke noget plageri her! De er fine de nye glasting, de skal nok få plads rundt omkring i hjemmene. God dag i Oslo. VH. Carina

  SvarSlet
 5. Vackert! Fantastiskt vad man kan packa ner i en väska och klara med sig hem/bort. Jag har själv packat ner växter flera gånger, men aldrig snittblommor!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 6. Du går ikke af vejen for noget, når det gælder blomster. Så flot et syn med alle de skønheder.

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Verdens flittigste Blomster Ambassadør er du! Ikke blomsterplager. Må din ihærdighed belønne dig velfortjent. Hvad skulle vi gøre uden dig?
  Kærligste tanker og knus . Iris

  SvarSlet
 8. Blomsternes Ambassadør.
  Sådan.
  Kram Henrik.

  SvarSlet
 9. Hold da op!
  Det må være luksusblomster-:)

  SvarSlet
 10. Vi eeelsker dit blomsterplageri!! Så bare bliv ved med det :-)

  SvarSlet
 11. Oj så otroligt vackert!
  De ser inte så plågade ut ;)

  Trevlig vecka! Hälsningar Ewa :)

  SvarSlet
 12. Massor av vackra blommor och vaser den sista bilden är ju bara så härlig, skulle gärna sitta i den soffan och njuta.
  Ha en bra dag i morgon
  Kram Meta

  SvarSlet
 13. Wwwaaauuu hvor ser det flot og fristende... Der er da ikke noget skønnere....

  SvarSlet
 14. Fantastisk det lod sig gøre, at få alle blomsterne "hele" med i luften i det iskolde lastrum.
  Flot flot stand du har etableret - det ser jo helt forrygende ud.
  Fortsat god tur i det norske.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 15. Underbart :) ..såg förresten dina fina vaser på Formex i Stockholm i veckan som var väldigt vackra !! / Pernilla

  SvarSlet
 16. Intet mindre end imponerende, at du har fået dine skønne blomster transporteret på den mådeeee - og de stadig er skønne! Sikke en flot opstilling - god fornøjelse i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. mit e satte sig vist fast - undskyld!

   Slet
 17. Flot,elegant,sikken en stand.
  Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 18. Ordet BLOMSTERPAGERI findes ikke! :-)

  SvarSlet
 19. Herlig blomsterflor! Men - Du, altså, vi HAR et blomstertorg i Oslo også altså ;) Jeg tror nok du ville funnet det du viser der, iallefall om du bestilte i forveien. Si i fra om det blir aktuelt en annen gang, så hjelper jeg deg gjerne med det praktiske.

  Gleder meg til å se mesterverkene!

  SvarSlet
 20. Hvor er det er LÆKKER, SKØN, FLOT og meget levende STAND.

  Sidder og fundere lidt over det med plager, for hvis du plager noget er det os der sidder her og svælger i dejlige blomsterbilleder, og det er slet ikke en plage, men ren nydelse:-)

  SvarSlet
 21. I-m-p-o-n-e-r-e-n-d-e sans for detaljen i din arbejdsindsats. Selv at sørge for blomsterne til arrangementet er afgjort i tråd med dit motto: ’Held opstår, når flid og muligheder krydser hinanden’.
  Jeg tænkte da også, at de måtte have kvalitetsblomster i Norge, og du skulle overveje at tage imod Annes hjælp her ovenfor, hvis der skulle blive en "næste-gang". Jeg har i en af dine bøger læst, at du og Anne Just ofte hjembragte planter fra jeres rejser i England i kufferterne, og jeg kan se her, at du har gjort dig nogle brugbare erfaringer. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med arrangementet, og kom til at tænke på, at det er lig opskriften til en god fest. Du kan sørge for skønne omgivelser samt god mad og vin, men så er det op til gæsterne at gøre det til en god fest ;-)

  SvarSlet
 22. Hold da op, et "døw" du har haft med at pakke ned - men godt at det lykkedes. Altså, man sidder jo helt og savler over alle de skønne tulipaner/blomster og billeder. Og mængden gør bestemt også sit til at man føler sig helt overvældet.

  Held og lykke med projektet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 23. Kære Claus,
  Jeg glæder mig sådan på dine vejne over den succes du møder. Du har altid gang i så mange spændende projekter. Rigtig meget held og lykke! :-)
  Din glasserie er meget smuk. Her skal vi ihvertfald have fat i nogle af delene. Vaserne vil passe så fint med vores Idéelle-glas.
  Ha´ det godt og pas på dig selv!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 24. Hei så morsomt. Jeg så deg på Norsk tv på God morgen Norge i dag. Jeg liker dere begge (Finn også), dere er så skjønne. Men, hvor får vi kjøpt dine vaset i Norge?

  SvarSlet
 25. Hahaha, ej hvor vildt! :) Det har jeg aldrig set før, sådan at pakke blomster i kufferter, men der er i hvert fald ingen tvivl om at du går op i dit arbejde :) Jeg synes det er så dejligt befriende at overvære mennesker med en sådan passion som du besidder - skønt, menneskeligt, smukt - og jeg er sikker på blomsterne har det ligesådan..! :) KH Trine

  SvarSlet
 26. Ja altså - hvis jeg overhovedet skulle tænke på nogen, der kunne finde på at pakke kufferterne fulde af blomster, så måtte det være dig! Det hele ser så fint ud på billederne, rigtig god fornøjelse i Oslo.

  SvarSlet
 27. Det er så fint det hele. Flot stand med baggrund fra din have, tror jeg.
  Nu glæder vi os til foråret skal komme, og håber ikke, at alle tulipanerne er spist af musene. De graver en vældig masse huller i min kolonihave, og vi prøver med fælder, men kun haft 2 der er gået i.
  Mange hilsner
  Anne Marie

  SvarSlet
 28. Pia Springborg Ribers19. januar 2015 kl. 13.18

  Det ser fortryllende ud. Og må være helt vidunderligt deroppe i det kolde nord at få foråret at se. Nu bliver det spændende at høre nyt om begivenheden og hvad de norske medier skriver......

  SvarSlet
 29. Hej Claus. Det ser rigtig godt ud med alle de blomste, glæder mig til at se og høre om turen.kærlig hilsen Anne-Grete

  SvarSlet
 30. Jeg så frokost-Tv på norsk TV2 i dag, og kan bekrefte at både Claus og alle blomstene så ut til å ha klart flyturen helt utmerket. Trivelig at du også kikker innom dine naboer i nord av og til.

  SvarSlet
 31. Hold da op et arbejde du har haft Claus. Du går vist aldrig på kompromis!
  Hvor er det nogle flotte blomster du har valgt ud, ville ønske vi kunne se det i Danmark. DR burde altså have været med og lavet et lille reportageprogram fra turen :-)

  Blomsterplager er du absolut ikke. Jeg forbinder dig med at være blomsterSPREDER - både konkret og i overført betydning. Det skal du være glad for. Jeg er i hvert fald :-)

  Jeg kender godt til blomsterplagere: det er mine to gutter, når de er med på indkøb. De kan ikke passere en blomst, (det være sig stor eller lille), som de falder for, uden at plage om at få den hjembragt omgående. Ofte må jeg give mig. Det er så rørende når børn går op i blomster - at de har svært ved at huske at vande dem er lige meget, det er bare så fint at de gerne vil have lidt kønt i deres vindue.

  Fortsat god fornøjelse i Norge. Du er sikkert dødtræt oven på i dag.
  Varme knus herfra, Lisbeth K

  SvarSlet
 32. Hvor er det nogle skønne foto-stater i standen.
  Jeg har lige en soveværelses-væg klar til at aftage den med de cremefarvede blomster... jeg havde egentlige bare planer om at hænge tre mindre billeder op med forskellige hvide blomster, men det synes pludselig som for lidt. Mer vil ha' mer!
  Faktisk kunne du godt lave en lille afdeling med plakater/print af blomsterbilleder, hvis du spør' mig. Vi 'dødelige' kan godt nøjes med plagiater når overskud og økonomi halter.
  Mange hilsner fra Lene

  SvarSlet
 33. Det er ikke kun "havedrømme", du beskæftiger dig med - du har vist i det hele taget et drømmejob!
  mvh. Helle

  SvarSlet