Der skal ikke så meget til!

Blot et enkelt bundt tulipaner og lidt grene med rakler er der brugt her.

 

Udklip

 

Den skønne sammenklappelige flaskeholder fandt jeg forleden hos Frøken Anker.

 

claus20150111_125856 claus20150111_125730

 

Fuglene kommer kommer fra Notre Dame.

 

De grønne flasker havde jeg i forvejen. Faktisk har jeg en del, alligevel købte jeg forleden en flok til. Den er på vej hertil med et transportfirma.

 

Glæder mig til at lave en borddækning med de mange flasker i varierende højder.

8 kommentarer:

 1. Den var ellers fin den flaskeholder med de grønne flasker!

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Påsketulipanerne er jeg normalt ikke så begejstret for, men i denne sammensætning er de rigtig fine. Og det med at der ikke skal så meget til ....... er en sandhed med modifikationer. For flaskeholderen med de grønne flasker gør jo "noget". Og pipfuglene med den gule tallerken gør også "noget". Som med alle andre stillebens, er det sammensætningen der gør det. Kom ikke her og sig, at det ikke er så meget ;-)

  SvarSlet
 3. Meget enkelt og utroligt fint sammensat, en fryd for øjet

  SvarSlet
 4. Jeg hører til dem, der godt kan "tåle" at se påskegult her i denne mørke vinter. Alt der vidner om, at der kommer forår igen kan "bruges". Og sammen med den grønne farve i flaskerne er de meget fine.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Rigtig smukt sammensat. Jeg er vild med fuglene.

  SvarSlet
 6. Sådan et billede giver helt forårsfornemmelser - her i en våd og mørk tid:-)

  SvarSlet
 7. Rigtig fint opstillet - og tak for tippet med kurven. Især begejstres jeg over at den kan klappes sammen. Mit problem er nemlig at jeg ikke har plads til mere nips og himstergims, så alt hvad der kan komprimeres hilses velkommen :-)

  Dejlige farver der bringer dejlige forårsfornemmelser frem i mig.
  Knus Lisbeth K

  SvarSlet