Det myldrer op

Det er selvfølge ikke anderledes her, end det er ude hos mange af jer; løgene myldrer op af jorden.

 

claus20150102_135126

 

Hvordan mon det går, er vi mange, der tænker. Men selvfølgelig går det, siger logikken os.

 

claus20150102_135100

 

Inden der kommer for megen frost, vil det være dejligt med et snedække som en beskyttede dyne.

 

claus20150102_135044

 

Det spændende er, hvornår narcisserne her blomstrer. I husker nok, at vi lagde adskillige tusinde.

14 kommentarer:

 1. uuhh ja der hvor hønsene har været ser der lige sådan ud, men jeg prøver at holde grene og blade over som dyne et stykke tid endnu. Juletræet er i dag klippet op til beskyttelse mod frostsol til de sartere planter. Men der er nogle tulipaner er faktisk længere fremme, såvidt jeg husker er det "vilde" tulipaner. Så jeg ønsker, gerne sne, men ingen barfrost tak. Og forår til februar.
  Jeg glæder mig til at se dine narcisser i fuldt skrud, det er lidt af en sjat du har sat. Om jeg begriber du kan få plads trods diverse skruegevind.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Mine krukker, som jeg plantede løg i i septemer, er også på vej op. Det er omtrent så langt som i din have. Du må vel også have samme "problem" med krukkerne, som med haven? Mine står mørkt og tørt og så koldt som muligt - alligevel arter de sig, som var det i februar. Jeg krydser fingre (for der er for mange penge løg) og håber, at det alligevel lykkes. Men det er godt nok et underligt vejr. De engelske roser, som jeg fik i jorden i november, har sat nye blade og et par rosenknopper. Verden er af lave.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg har slet ikke tilset mine krukker, de er jo stablet op med plader i mellem, bare de ikke kommer så langt frem, at de blive gule og må bøje nakken! Jeg er nok nødt til at finde pandelampen frem med 'det wons' og få set efter...
   Lene

   Slet
 3. Det er samme her i Stockholm, massevis av krokuser er på vei opp. Men de er tøffe og det går nok bra selvom det kommer en vinter igjen - det har ihvertfall gått bra tidligere år:-)

  SvarSlet
 4. Jeg bekymrer meg vær vår og det går alltid bra :-)) Her har mange løk stukket grønne fingre godt opp fra bakken! I år også, og snødekke kan vi nok se langt etter.. Barfrost er vel mer sansynlig =O God helg!

  SvarSlet
 5. Det er en skøn tid, hvor man følger løgene og glæder sig over årets første blomster.

  SvarSlet
 6. Selv om det er tidligt, og vinteren nok kommer på et tidspunkt, så er det da livsbekræftende!
  Jeg har selv været ude og dække alle løgkrukkerne til, da de også er begyndt at røre på sig:-)

  SvarSlet
 7. Det er lidt vildt løgene er så langt fremme hos dig. Her hos mig gemmer de sig lidt endnu ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Godt nytår Claus !

  Her er vores løg også¨på vej alle vegne. Gad vide om de kan tåle det hvis vinteren pludselig sætter ind. Værre er det nu med vores grantræer, de tåler ikke så godt den varme vi er begyndt at have i Danmark.
  Men vi kommer da helt i forårshumør og det er jo dejligt :-)

  Godt 2015 fra Maria

  SvarSlet
 9. Jeg tror da også virkelig at det må være dine magiske hænder Claus. Hos mig er der ikke det store at se endnu, men dit bed ligner jo noget fra februar eller marts. Og hvilken fryd det må være at kunne glæde sig til så mange narcisser! Jeg glæder mig allerede på dine vegne og håber at du får en dejlig dyne af sne så de kan blive puttet rigtigt godt til tiden er inde.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Hej CLaus
  her er alt også på vej op. Jeg klipper normalt en masse grene og stauder i januar, men det bliver sørme svært i år. Jeg krydser også fingre for et lag hvid isolering før der kommer meget frost.
  hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 11. Det bliver spændende at se, her er alt også på vej op :-). Men bare glæden ved at se spidserne, hjælper til at overleve vinteren og glæde sig fremadrettet :-). Så jeg glæder mig til både dine, andres og mine resultater af alle de lagte løg:-), kh Margit

  SvarSlet
 12. Ja, der er fart på. Også hos mig. Gro, som har kommenteret ovenfor, og som har have lige ved siden af mig, kan tilsyneladende ikke se spidser, men det kan jeg. Det sjove er (muligvis), at de løg som jeg ikke har fået lagt endnu også spirer i poserne inde i skuret ;-) Mangler dog ikke så mange endnu. Hehe. Bedre sent end aldrig. Måske.

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn5. januar 2015 kl. 11.49

  Så rent, pænt og ordenligt i dine bede Claus. Men du "lægger jo også rent på sengen" som du vist betegner det. Ser frem til endnu et skønt haveår. nytårsknus fra Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet