En boblende kreativitet

Det er altså svært at holde igen, når man som jeg er inde i det, jeg bedst kan karakterisere som et krea-flow.

 

Udklip1

 

Jeg arbejder på ‘Claus Dalbys Forår’, og selv om jeg i de to foregående sæsoner har taget et hav af billeder til denne bog, kan jeg alligevel ikke lade være med at blive ved.

 

claus20150112_132321 claus20150112_132337

 

claus20150112_132306

 

Jeg arbejder lige nu på et afsnit om stillebens i forskellige stilarter. Her er det naturgenren, jeg bevæger mig indenfor.

 

claus20150112_141838 claus20150112_140616

 

Det er som om, påsken rent pyntemæssigt er blevet lidt glemt. Men det vil jeg gerne være med til at lave om på med min nye bog. Her arbejder jeg blandt andet med æg i forskellige afskygninger.

 

claus20150112_140716 claus20150112_140709

 

På søndag tager jeg lige et smut til Oslo, idet Holmegaard holder pressemøde i forbindelse med min nye vaseserie – Old English.

 

Forhåndsinteressen er stor, og rigtig mange journalister har meldt deres ankomst. Jeg fortæller om baggrunden for de nye glasprodukter, mens jeg laver buketter. Sidst i januar aholdes der pressemøde i København.

 

Udklip4

 

Mandag morgen kl. cirka 8.30 er jeg på norsk tv i Godmorgen Norge sammen med min gode ven ’Blomster-Finn’ – Finn Schjøll, der i ordets bogstavligste forstand er folkekær og kendt af alle i vort broderland.

 

Finn har gennem snart tredive år optrådt fast på norsk tv, og han har også sin egen vaseserie – Boblen - fra Magnor Glassverk.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Det kender jeg godt, det med at den ene ide afløser den anden, og alt må afprøves. Glæder mig til bogen :-)
  Ønsker dig en god tur, lyder spændende.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide din tulipan dekoration, kommer helt i forårsstemning. Rigtig god tur til Oslo og held og lykke med vasen. Måske du kan spørge Finn hvad det er med ham og orkideer? De indgår i næsten alt hvad han laver, har tit tænkt om det er hans signatur blomst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina - jeg spørger Finn. Hvor kender du ham fra?

   Slet
 3. Kære Claus.
  Det skal du slet ikke være ked af at du ikke kan lade være med at kreere. Bliv endelig ved, det kommer så mange tilgode at se dine mange smukke søde sjove firnurlige og kunstneriske kreationer.
  God tur til Oslo. Håber at kunne opleve dig på TV.
  og stort tillykke med at det er lykkedes dig at få din egen glasserie. Jeg glæder mig MEGET til at se den.
  Sov godt. Kh Iris.

  SvarSlet
 4. Da gleder jeg meg til å "se" deg på tv!!!!! Nydelige bilder du viser som inspirerer. Jeg får glade vårtanker av dette. Ha en fin dag! :)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Ved du hvor man kan købe de flotte "kunstige" hyacinter du har med på billedet?
  God tur, det er meget hyggeligt at følge med i din kreativitet.
  vh. Lotte

  SvarSlet
 6. Endnu engang får vi fornøjelsen af at se lidt fra dit back stage-værksted! Det er bedårende og inspirerende billeder. Bliv endelig ved med at boble :-) Dine bobler spreder sig som ringe i vandet og vi andre begynder at boble når vi ser dine kreationer. Tak for inspirationen Claus, det er skønt at blive påske-pumpet på regnvåde-ruskende dage!

  Tillykke med æren fra Holmegård. Det må have været en dejlig og sjov udfordring - jeg bliver helt glad på dine vegne når jeg hører din begejstring og ønsker dig held og lykke med lanceringen. Jeg glæder mig meget til at se mere til vasen herhjemme.

  Kærlige hilsner,
  Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Skønne krea ting du kommer med hele tiden - love it. Kunne det tænkes at lave nogle med fyrfadslys, da stage lys er noget af det "farligste" med hensyn til sod og partikler. (evt. kan bruges sojalys i glas el. fyrfadslys i gennemsigtig holder). Du kunne da om nogle nok tage den udfordring op ....

  Charlotte Andersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte - jeg bruger også rigtig mange fyrfadslys i min nye bog. Sojalys havde jeg aldrig hørt om før. Men har nu googlet. Det er dejligt at blive klogere. Tak for info.

   Slet
 8. Det må være skønt at arbejde med påske (og dermed forår) i disse kolde, mørke dage. Kender det godt - når først man er i sin kreaflow, er det svært at stoppe igen!
  Glæder mig meget til at se vaserne. De er ikke afsløret endnu, vel?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Sikke fine ting du laver :) Jeg har længe ledt efter løgvæksterne i keramik du bruger i din opstilling - de er bare så smukke! Ved du hvem der har lavet dem og hvor de kan købes?

  I øvrigt må du have held og lykke med Holmegårds-eventyret :)

  Venlige hilsner
  Henriette

  SvarSlet