Nu kan I købe på nettet

Claus Dalby - Tobaksplante Claus Dalby - Dusksalvie

 

Det er snart tid til at så – ja, nogle er måske allerede begyndt – og nu kan I købe mine frøanbefalinger i Bilkas netshop.

 

Claus Dalby - Tagetes Vanilla Claus Dalby - Frøkenhat Envy

 

Det er et lille, men udsøgt, udvalg. Og for alle arter og sorter gælder det, at der er tale om sommerblomster, som jeg har fast på mit repertoire.

 

Claus Dalby - Lathyrus Mutacana Claus Dalby - Lathyrus Black Knight

 

Blandt andet vil I se et udvalg af historiske lathyrus, som er endnu mere duftende end de gængse forædlede typer.

 

Claus Dalby - Valmue White Cloud Claus Dalby - Blomsterkørvel

 

Frøene koster kr. 20,- per pose, og der er tre poser for kr. 50,- Klik her.

 

Portoen er kr. 29,-, og ved køb over kr. 300,- er der fri fragt.

 

Claus Dalby - Klokkeranke Blå Claus Dalby - Lathyrus Janet Scott

14 kommentarer:

 1. Aii, hvor dejligt at du nu kan kæbes online fra Bilka. Og hvor er det altså bare nogle vidunderlige emballager du har fået lavet. :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige slags! Men er det ikke lidt tidligt at så Lathyrus? Jeg købte L. Black Knight sidste år, og den var aldeles vidunderlig. Jeg håber meget, at Bilka fører dem igen til foråret...
  Verbena Bonensiaris er det vel tiden at så nu?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. DEt lyder godt, da vi har lidt langt til en Bilka

  SvarSlet
 4. Dejligt at vi kan shoppe dine frø på nettet nu :0) Det vil jeg helt sikkert benytte mig af..

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Herligt at vi nu kan købe på nettet. Tak for info.

  SvarSlet
 6. Jeeeeeiiiiiii, hvor skønt. Hvorfra vidste du, at jeg havde kigget på frø de sidste dage? Selvom jeg jo ikke skal så i år. Ret meget.. Vist nok. Ikke. Jeg har dog lige konstateret at der er frø en masse på Bilkas hjemmeside. Og nogle af "de gode" er på tilbud! Pokkers også. Here I go Again.

  SvarSlet
 7. Uha, Claus, jeg smugkiggede lige på Bilkas hjemmeside. Der er jo alt hvad man sådan lige kunne ønske sig. Jeg må vist lige se på beholdningen før jeg bliver for ivrig.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 8. Tusind tak Claus.
  Det er så skønt at vi nu kan bestille dine dejlige før online hos Bilka.
  Jeg gik straks ind og bestillte nogel.
  Fortsat god dag.
  Mie

  SvarSlet
 9. Et skønt tilbud. Jeg besluttede sidste år, at jeg i år ikke skulle så ret meget - og det lader til at jeg ikke er alene om den holdning. Men i går begyndte jeg så at kigge frøhjemmesider - og disse fra Bilka ser jo aldeles fristende ud - så man har vel et standpunkt til man tager et nyt!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Jeg har lige lavet en "lille" bestilling (man kan jo ligesågodt bestille, så man undgår fragt) - jeg kunne simpelthen ikke stå for de flotte studenternelliker og den lysgule tallerkensmækker. Støn - bliver man da aldrig klogere!?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 11. Ih hvor vidunderligt Claus! Virkelig en god idé.
  Så er det bare med at få målt op i vindueskarmen - og et lille fif til alle der ligesom jeg selv har været lidt sen til at rydde op i julens emballage: I går var jeg lige ved at smide en legojulekalender ud, da det gik op for mig at den der plastiskindsats er fantastisk til at så frø i. Der er lige præcis 24 huller :-) SMART. (Ok, den er lidt lavbundet, så det skal ikke være lathyrus, men mon ikke jeg finder noget at bruge den til).

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Sælges de også i Bilka eller kun via Bilka.dk??
  Jette

  SvarSlet
 13. Tusind tak Claus :-)!!!
  Charlotte

  SvarSlet