På vej hjem

Nu sidder jeg i Oslo Lufthavn – Gardermoen – på vej hjem efter et par dejlige og udbytterige dage.

 

Dagen i dag har jeg mødt en masse forhandlere, de store norske kæder, og vist og forklaret dem, hvorfor de skal have ’Old English’ på programmet. Heldigvis fortæller Holmegaard, at ingen forlod showroomet uden at have lagt ordrer. Herligt ... Så har jeg gjort mit!

 

claus20150117_170248 claus20150117_170302

 

Som I forstår, har det de sidste dage handlet om vaser i den store stil, og som I ved, mener jeg ikke, at man kan få for mange vaser. Den viste skønne grønne keramikvase her købte jeg i en antikhandel, lige før jeg tog norpå. Den måtte jeg bare have.

 

I morgen får I billeder at se fra præsentationen i Oslo.

8 kommentarer:

 1. Den er også skøn. Og dejligt, at dine vaser fik så god modtagelse. De er også rigtig fine.
  God tur hjem.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Det er en superflot præstation du har ydet, og din succes er fuldt ud velfortjent. Vi er mange der ser op til dig Claus, din flid, din udholdenhed og dit gåpåmod. Beundrer dig grænseløst. Alt hvad du rører og sætter igang, bliver til guld. Vi er stolte af dig.
  Ønsker dig en behagelig hjemtur. Nyd frugten af det lille frø du lod spire...
  Kærligste hilsner og positive tanker, Iris :0)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din succes!! ....sådan går det jo når man er dygtig og flittig, som dig! :O) KH Trine :O)

  SvarSlet
 4. Herligt med en sådan succes i Oslo - glæder mig til at se flere billeder!

  SvarSlet
 5. Til lykke med veloverstået dåd! - den grønne vase her er fin - også i formen. Jeg synes nemlig, at der findes mange vaser, der formmæssigt ikke er helt så praktiske. Men det er måske fordi jeg altid er så forskrækkelig Praktisk anlagt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at se dine billeder Claus
  God tur hjem. Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Dejlig vase. Din kælder må bugne af gode ting og sager.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet