Roadshow

Hele bilen er propfuld af blomster. I går var jeg jo til pressepræsentation i Paradehuset på Frederiksberg, hvor min nye glasserie ’Old English’ blev præsenteret af Holmegaard.

 

20150127_144423

 

Jeg lavede buketter og var i det hele taget på slap line. Hyggeligt ...

 

20150127_144455 20150127_144440

 

Billederne her er fra gårdsdagens arrangement, hvor det var, som om den samlede danske presse var mødt op.

 

20150127_144444

 

Jeg var i hvert fald meget imponeret over opbuddet. Snart vil ingen være i tvivl om, at disse nye skønne ting fås.

 

20150127_144622 20150127_144433

 

20150127_144504

 

Nu er jeg på vej til Tirsbæk Gods ved Vejle, hvor jeg i aften skal fortælle om de nye produkter til omkring tre hundrede af Holmegaards forretningskunder.

 

20150127_150012

 

20150127_144550

 

Det er altså næsten et roadshow.

 

20150127_144632

 

I morgen flyver jeg til Frankfurt for at købe ind til næste års jul. Herom senere ...

13 kommentarer:

 1. :-))) det ser godt, lækkert og friskt ud Claus, og du er knagendes dygtig, kan godt forstå "folk" stimler sammen om showet!
  Fortsat rigtig god tur!
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 2. Jeg kan næsten høre tulipanerne knitre, og også de begejstrede gæster/kunder... Glæder mig til at se varerne på hylderne.

  SvarSlet
 3. Tillykke med din nye vase-serie - på den måde løber vi jo aldrig tør for gaveønsker!!! Får jo lyst til både bog og vase/vaser... Udover de kommende udgivelser; der var jo også den med de spændende udenlandske haver. Den glæder jeg mig også rigtig meget til - men det haster jo ikke så længe der også er så meget andet at forelske sig i. Har idag - indirekte på din anbefaling - besøgt Pottemager Erik Bendtsen - og 1000-tak til Erik for en god oplevelse og tak til Claus for et (endnu et) godt tip!

  Vh Trine

  SvarSlet
 4. Katrine Martensen-Larsen har et indlæg med masser af flotte billeder, om lanceringen af vaserne på sin fine blog i dag. https://kmldesign.wordpress.com/2015/01/28/lad-det-blomstre/

  SvarSlet
 5. Godaften,
  det lyder som et godt arrangement og dejlige billeder. Godt du nød dagen :-)
  God tur ned over grænsen, bliver spændende at se hvad du køber.
  Maria

  SvarSlet
 6. Så fantastisk at følge dine vasers fremtrylning, de må da komme til Tasmanien og fyldes med roserne herfra Kronprinsesse Marys fødeby;)
  Tillykke Claus!
  Hilsen din udenlandsgartner ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello down under Henry.

   En grøn amatør-kollega sender dig lige de bedste ønsker om en fortsat rigtig god rejse. Håber ikke du savner kulden, regnen, tågen, mørket og stormene alt for meget?

   Det er koldt at være grøn patrulje lige nu. Selv den mest sexy flyverdragt, kan næsten ikke holde den bidende kulde fra kroppen.

   Så nyd det max!

   Du skal ikke bekymre dig om din chef. Han vader rundt i succes, og hans navn har aldrig været hottere, end det er lige nu:o)

   Kærlige hilsner fra det dit vemodige hjemland, hvor erantis, vintergækker og helleborus er i blomst

   Slet
  2. Kære Henry, så dejligt at høre fra dig. Det er da flot at have en udenlandsgartner! Nyd nu livet. Kh til jer begge fra Claus

   Slet
 7. Guf, guf - hvor ser det godt ud. Jeg må dog stønne lidt - når du allerede nu snakker om næste jul - det kan jeg slet ikke rumme. Jeg drømmer "bare" om at få vinteren overstået.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Hvem der bare havde fået den der goodie bag med hjem!

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  The Dalby Roadshow must go on. Du er en hård nyser, sådan som du bevæger dig rundt i årstider og geografi. Mit blodtryk stiger blot ved at læse om dit program, men jeg er jo heller ikke gjort af dit seje stof.

  HO HO HO..... håber du finder noget rigtig juleguf i Frankfurt.

  Jeg kom lige til at tænke på, at The Dalby Roadshow egentlig kombinerer alle dine interesser og spidskompetancer på een gang: Entertainment, brugskunst og blomster i een skøn sammensmeltning. Fortid og nutid (og fremtid) er da vist ved at gå op i en højere enhed.

  Knus og pøj pøj på messen.

  SvarSlet
 10. Smuk på smuk ;) er vild med dine idéer. Må jeg spørger hvor henne i Tyskland du køber alle de forskellige vaser, er der et bestemt butik ?

  SvarSlet