Så er det til en side

Når man skriver bøger, er noget af det mest udfordrende, det at lave forsider.

 

De skal signalere indholdet og give folk lyst til at se mere.

 

Udklip1PNG Udklip2

 

Som mange af jer vil vide, arbejder jeg på en bog om romantiske haver, og jeg håber, at få den ud til april.

 

Nu er forsiden i hvert fald på plads, og som I kan se, udgiver jeg også bogen på svensk. I Norge må man ‘nøjes’ med den danske udgave.

43 kommentarer:

 1. Smuk forside - og det er bare en bog jeg glæder mig helt vildt til at købe.

  SvarSlet
 2. Nydelig. Lengter etter sommeren bare jeg ser på den :-)

  SvarSlet
 3. Det er bare en flot forside og ser indbydende ud.

  SvarSlet
 4. Den ser nydelig ut, vi blir mer enn glade for en dansk utgave! Gleder meg.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Dét er i sandhed en romantisk forside og bogen bliver garanteret ligeså romantisk.
  Udkommer den i april tør jeg allerede nu tænke på den som mit livs fødselsdagsgave.
  Dog MÅ jeg spørge dig allerede nu, for jeg kan vist ikke styre min nysgerrighed helt til april, ER det Constance Spry på forsiden? Eller er jeg forblændet af den smukke rosa farve ...
  Kærlig hilsen. Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris - du skal selvfølgelig have styret din nysgerrighed. Ja, det er 'Constance Spry' fotograferet her.

   Slet
  2. Åhh tusind tak for din hurtige respons. Kh.

   Slet
 6. Den glæder jeg mig til - skønt med en bog om romantiske haver - kom nu April
  Anne Gine

  SvarSlet
 7. Det er en utrolig smuk forside - jeg glæder mig meget til den udkommer! Og kan du have den klar til den 18. april? - der har jeg nemlig fødselsdag, og det er jo en oplagt gave fra min mand;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Når man har set forsiden, MÅ man læse bogen :-)

  SvarSlet
 9. Den danske forside er helt perfekt! Det er flot at teksten er mere åben ud mod billedfladen end den svenske er. Den svenske tekst ser en lille smule "lukket om sig selv" og komprimeret ud. Den er flot - bare ikke perfekt, som den danske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu kan jeg jo af gode grunde ikke lave om på det svenske sprog. Dit navn?

   Slet
  2. Nej, nej - undskyld hvis det virker skrapt, det er heller ikke for at kritisere. Jeg hedder Anne Sofie (og er kunsthistoriker) (giver gerne efternavn og adresse på mail :-) Jeg tænkte at med din meget fintfølende æstetiske sans, så ville jeg lige nævne det, så det ikke blev noget, der ærgrede dig senere hen. Det kunne være, man havde lyst til at rykke det nederste svenske ord en anelse mod højre eller skabe en anelse mere luft mellem bogstaverne i det. Men altså, den svenske forside er superflot. Absolut!

   Slet
 10. Åh så roligt att boken kommer ut på svenska - den ser helt fantastisk ut !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvarSlet
 11. Det är en mycket tilltalande framsida skulle verkligen tänka mig att läsa boken, även om jag bestämt mig för att inte köpa fler böcker, Ibland måste man välja.
  Ha det så gott på det nya året
  Kram Meta

  SvarSlet
 12. Det bliver da vist helt forrygende. :) Glæder mig til dette forår.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Mere romantisk kan forsiden næppe blive!

  Jeg er meget spændt på at gense de mange skønne haver fra dine rejser i 2014. April siger du. Det er jo lige om lidt.

  SvarSlet
 14. Fantastisk! Den bog har jeg ventet på med længsel siden du annoncerede at du ville udgive den på et tidspunkt. Den skal helt sikkert føjes til samlingen når den udkommer :)
  Og hvor er det en smuk forside! Kan jo næsten ikke vente til det bliver april :)
  Og den anden bog om nordiske haver, som du også har talt om at udgive, er jeg også så spændt på, for dine bøger er noget helt specielt og utroligt inspirerende!
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 15. En meget smuk forside - mere romantisk kan det ikke blive. Jeg glæder mig til april.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 16. Kære Claus.

  Ja, her lever forsiden da for alvor op til bogens titel. De søde lyserøde roser og de forfriskende syrligt-grønne rosenblade har en utrolig visuel sultskabende effekt. Forsiden vil have samme effekt i østrogene kredse, som synet af en sodavandsis vil have i en børnehave. Uha, jeg bliver lækkersulten efter at gense alle dine romantiske haveekspeditioner; Claus. Ja, så er det til en side. Du er SÅ sej.

  Knus og kærlige hilsner

  SvarSlet
 17. Gleder meg!! Vi i Norge klarer oss utmerket med dine bøker på dansk :-)

  SvarSlet
 18. Man får jo lyst til at starte TOURbussen med det samme og drage afsted på romantiske haverejser med dig Claus :-)
  Jeg fik lige lidt forårskriller i maven da du nævnte april ... og som andre også lidt fødselsdagsforhåbninger! Sådan en flot bog bliver svær at modstå ... nu må vi se. Jeg har en konfirmation i april, så måske udgifterne simpelthen i forvejen sprænger budgettet.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Något mer romantiskt än Constance Spry finns det inte mycket av, planterade vår 5:e sådan i höstas. Kan man få för många tro??

  Passar på att önska dig och alla andra trädgårdstokar en riktigt härlig ny havesäsong!
  Kram
  Carina o Krister

  SvarSlet
 20. Hej Claus!

  Mycket lockande framsida! Spännande att du ger ut boken på svenska också, men nu får jag ju svårt att välja... Tror nog att jag kommer att läsa den på danska i alla fall, man vill ju inte missa den alldeles speciella "Claus touch"!

  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 21. Denne skønne forside får mig til at mærke smagen af liflig sorbet!
  Mon den kommer til at overgå din seneste udgivelse?
  Du kan lige ramme damernes romantiske gen, du ryster ikke på hånden, godt gået!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 22. Den forside er bare så smuk. Kan næsten ikke vente med at se indholdet.
  Kh
  Tina

  SvarSlet
 23. Hej Claus.Skøn forside tll din nye bog...............og jeg købte en Constance Spry i sommer efter du anbefalede den.Glæder mig til at læse den.God dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
 24. Dorte Paasch Pedersen Vejen7. januar 2015 kl. 16.30

  Jeg har også fødselsdag i april :) Bogen bliver helt sikkert min gave fra Mig Selv, hvis ikke der er nogen i min familie, som køber den til mig. Glæder mig utrolig meget. De bedste hilsner.
  Mvh. Dorte Paasch Pedersen Vejen.

  SvarSlet
 25. Hi hi jeg har også fødselsdag i april:-) hvor er det et smukt smukt smukt omslag, som skaber søde drømme, om sådan en smuk bog i fødselsdagsgave!
  Ha en god aften
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 26. Iiiihhh ØV hvor er der længe til April siger det forkælede havebarn og laver skuffemund og korslagte arme ;-) Har ren forårsfeber næsten tømt Aldershvile - undskyld Nette - det kan ikke gå stærkt nok nu. Waauuw sikke en model du har fanget til forsiden! Candyflossfarvet og myrraduftende Constance - er så glad for navnet og det minder mig om Karin Nellemose. Hun ku sige det på fransk så det lød meget adeligt. Tillykke med udgivelsen på svenska! Flot initiativ!
  Og KOM SÅ APRIL!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg jo bare håbe, at de snart får fyldt op igen. Jeg har holdt næsen væk derfra et stykke tid. Har stadigt travlt med at gøre haven vinterklar. Hehe, måske jeg når at blive færdig med min gigantiske park, inden det hele skal gøres klar til foråret igen.

   Slet
 27. Glæder mig til denne skønne bog

  SvarSlet
 28. Dear CLaus, What a beautiful cover!! Really , so nice and so good chosen in relation to the Tiltel!!
  Cant wait,

  Love from Alie, De Tuinerie

  SvarSlet
 29. Åh den ser jag framemot att köpa. Alla dina böcker är helt fantastiska. Tack för all inspiration du har att ge. Den romantiska trädgården är den som ligger mig varmast om hjärtat. Jag försöker att få till en engelsk cottages garden i mälardalen inte alltid så lätt!!!

  SvarSlet
 30. Ih hvor jeg glæder mig! :-)
  Charlotte

  SvarSlet
 31. Dejligt... Den må vist på ønskesedlen...
  Glæder mig, hvis den er halvt så flot som nogle af alle dine indlæg om romantiske haver...
  Knus herfra

  SvarSlet
 32. I know a lot of people hope your books will be translated in English too.

  SvarSlet
 33. Delikat forside - men hvem har tid til armchair gardening om foråret........;-) Constance er også blevet plantet hos mig efter dine varme anbefalinger her på bloggen. Jeg håber at hun blomstrer her til sommer.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 34. Underbara böcker!

  SvarSlet
 35. Det er da romantik! Har selv investeret i en Constance Spry fra Bilka efter utallige anbefalinger fra dig - glæder mig til at se om den blomstre til sommer.
  Mvh. Helle

  SvarSlet