Ud med saksen

Der er stadig meget, der kan gøres i haven, og hvis I mangler gøremål, er det en god tid at gå ud med saksen og beskære.

 

claus20111208_131142 claus20111208_131257

 

F.eks. er det hvert år ved denne tid, vi beskærer blodblomme og nordens oliven. Og her kan I se resultatet.

7 kommentarer:

 1. Fint resultat. Og så fine hekkene dine er - de synes jo ekstra bra nå når det er vinter.

  SvarSlet
 2. Tak for reminderen! Det må jeg se at få gjort!

  SvarSlet
 3. Jeg takker også for reminder. På med arbejdstøjet.

  SvarSlet
 4. Åh nej nu havde jeg det lige så hyggeligt.... Der blæser simpelthen så meget her, så jeg har slet ikke lyst til at komme ud i haven... Det må altså lige vente et øjeblik, men gøres det skal der. God weekend til alle :-)))

  SvarSlet
 5. Takker jeg også, det blir helgens hage pyssel!

  SvarSlet
 6. Ja, selv om vinteren er der gøremål i haven! men storm og regn i rigelige mængder gør det knap så morsomt at gå i gang med lugejern og saks. Jeg er pt gået over til armchair gardening!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  For det første ønskes du og dine et vidunderligt nytår med tak for al din inspiration i det forgangne!

  For det andet tænkte jeg, at rusen (din altså) muligvis ikke havde lagt sig, da jeg læste "hvis I mangler gøremål". Jeg er fuldstændig radbrækket af at fare rundt som en vanvittig i haven for at få gjort haven vinterklar. Ja, det er ganske vist temmelig sent, men jeg hylder "bedre sent end aldrig". Bilka kan så glæde sig over, at jeg bliver nødt til at købe nye dahlia og og og og og til foråret ;-) Jeg satser på, at du og bilkadrengene har købt lækkerier ind til næste sæson.

  For det tredje spekulerede jeg for et par dage siden på, hvornår jeg skulle sakse min nordens oliven, og det ved jeg så nu. Så tak for fiffet.

  SvarSlet