Vel ankommet

Så er jeg kommet til Frankfurt, hvor jeg de næste dage skal være på messe og se – er jeg overbevist om – en masse skønne ting.

 

20150129_163331 20150129_163409

 

Inden jeg tog hjemmefra i eftermiddags, nåede jeg blandt meget andet at fotografere nogle buketter.

 

20150129_163345

 

For eksempel denne med skønne citrongule sibiriske valmuer og hvide ranunkler. Et partnerskab til fælles bedste, synes jeg.

 

20150129_163627 20150129_163520

 

Og vasen? Ja, den er fra dygtige Anni, Keramikværkstedet i Holstebro.

 

20150129_163534

18 kommentarer:

 1. Ja, det lige til at blive svimmel saadan son du farer rundt i alle retninger Claus ! De er virkelig smukke de blomster du har brugt idag,jeg for lyst til at have dem i min have til naeste foraar,men...det er ikke saa ligetil her paa disse kanter lige for ójeblikket.
  Stor hilsen A.Bonaerensis

  SvarSlet
 2. Hvor er den gule valmue Skøn, det er vasen også, og selvfølgelig ranunklen:-))
  Ha en rigtig god tur!
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Rigtig god fornøjelse i Frankfurt. Beundrer dig dit grænseløse program.
  Pas godt på DIG.
  Kærlige hilsner Iris.

  SvarSlet
 4. Hvor vase og blomster kæder hinanden. God tur til dig - igen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Rigtig god tur.flot vase og skønne blomster.kh.Anne-Grete.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare skønne,uh det er bare forskud på foråret.God fornøjelse med messen Brita

  SvarSlet
 7. Helt utroligt at du kan holde til så mange alsidige indtryk i forskellige lande. Jeg ønsker dig en god weekend og vil nyde din påskeopstilling her mens du ser på juleudstilling - Selv fandt jeg en glemt rest vaniliekranse forleden og det er nu altså en helt speciel spise når man når hen mod februar :-) Det har en helt anden eftersmag, lidt malplaceret og slet ikke så sprængfyldt med forventning og lune hyggestunder som man normalt kæder småkagerne sammen med.

  Håber du bliver tilfreds med messen - kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Rigtig god fornøjelse Claus og hent nu en masse inspiration så der kommer lidt nyt til Bilka. .-D

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Rigtig gode dage i Frankfurt.
  Nu skal du igen se på skønne ting.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Paw, Tror du virkelig at hr. Dalby nøjes med at SE på skønne ting? Det gad jeg godt se ;-)

   Slet
 10. "I only have eyes for you" som Frank sang så smukt. Den beauty er da en showstopper af dimensioner - dens blå, åh så blå søster er bestemt ikke mindre smuk. Midten minder mig om min farmors Sherbert Lemon bolcher. Denne så intensgule farve.

  "Julen varer lige til Påske" - yes it does ;-) Rigtig god fornøjelse i Vinter Vidunderland! Mon ikke du finder noget, der får os til at dåne til Jul. Kunne godt ønske mig glaspynt i form af juleblomster. Uuuuhh hvor bliver det spændende! Så når du ikke hjem til loppemarked i Ridehuset? Min plakatpusher, Danish Design and Posters, betroede mig han sku afsted og glædede sig.


  SvarSlet
 11. Hej Claus. Rigtig god tur og et stort tillykke med den store interesse for din glasserie. Det er fantastisk og også sjovt at vi kan være med på sidelinjen og få et indblik i dette arbejde.

  SvarSlet
 12. Hvor er de bare smukke - ranunkel er min yndlingsblomst, og den anden kendte jeg slet ikke (i hvert fald ikke i den udgave).

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 13. Yndige, spinkle og sarte blomster i endnu en smuk vase.

  SvarSlet
 14. en super skøn buket. Helt enkel og alligevel totalt bedårende.

  SvarSlet
 15. Skøn og forårsagtig. Valmuen har den helt rigtige gule farve helt udsprungen og ligner en dejlig skefuld sorbet i knop. De flotte cremefarvede æg bag ved på det første billede er nu heller ikke et ueffent indslag.

  SvarSlet
 16. Virkelig yndig Claus! og helt enkelt. - Jeg vil lige sige stort tillykke med din glas serie det er nogle virkelig flotte vaser og fade. Jeg kan godt lide den måde blomsterne kan hænge ud og kanten på, smukt smukt smukt :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 17. Jeg er ret fascineret af den udspringende blomsterknop - det er et helt lille mirakel hver gang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet