Årets første video

Ja, jeg ved godt, at det er lang tid siden, jeg sidst har vist en video.

 

Men her har I altså én fra det vinteropvarmede væksthus.

 

9 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Uhhh det kildrer i næseborene når jeg ser dit opvarmede væksthus, for jeg fornemmer ganske tydeligt, den helt specielle duft og atmosfære der må være dér. Hvor er det hyggeligt at se de mange planter skyde med små saftigt grønne og sprøde spirer.
  Vintergækkerne i haven står på spring og man ser tydeligt de smukke hvide vinger, der snart vil folde sig ud og pryde den bare mørke jord. Uhh glæder mig.
  God aften til dig. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Dejlig med kig rundt i dit væksthus. Man kan kun blive i godt humør af alt det grønne. Her nydes især forårsløgene og udsprungne grene i den kolde udestue.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Jhaaaaaa, video! Tak for kigget. Det er nogle heldige planter, som får lov at stå inde i et opvarmet drivhus og gøre sig klar til næste sæson. Det lover godt. Jeg er fuldstændig vild og tosset med de klippede dyr fra Italien. Jeg er sikker på, at de ville klæde min have og have en fest inde i Kagehuset om vinteren.

  SvarSlet
 4. Tænk at klokkeranke er flerårlig, man lærer noget hver dag, især når man læser din blog.

  SvarSlet
 5. Kære Gud i himmelen.
  Tak for at besvare min bøn
  Ammen.


  Kære Claus.
  Jubiiiiii råber jeg højt.
  Hvor var det bare dejlig at høre din stemme og se denne dejlig videohilsen .
  Denne video er da fuldstændig skøn og hvis det stod til mig ville indslaget være lidt over en time..
  Skønt hus fuld af liv.
  Jeg kan rigtig forstille mig hvor dejlig det er at gå derind og være helt alene nogle gange.
  Det er som at komme ind i en anden verden.
  Klokkerankerne står fint og giver en smuk effekt .
  Hvis man lige må kommentere på en lille ting.
  Du plejer vel at sove med engle trompeterne i dit soveværelse.
  Den tanke har altid gjort mig lykkelig.
  Måske at du har fundet en feltseng frem og er flyttet med ud i orangeriet.
  Jeg ville selv elske at ligge derude og bare kikke op i mellem klokkerankerne , måske nusse lidt runde og drømme væk.
  Stå og suse lidt som varmeblæseren og kun have godt tanker om hvad som venter.
  Jeg elsker dit orangeri og elsker at du lever min drøm.
  Claus mange tak for at du tog dig tid til at tage os med på tur , ved hvor knap tiden er og at du altid har noget der skal sås , vandes eller høstes i alle dine gøremål.
  Endnu engang tak for en dejlig videohilsen .
  Rigtig god dag til dig og alle andre kære venner.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Skønt at komme en tur med dig i haven - man bliver i sommerhumør og når jeg læser Iris der har spottet vintergækker kan jeg mærke hvilken vidunderlig vej tiden går. I dag er det tykt med sne, så er du vel på farten igen:-)

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  PS: Kærlig hilsen til Paw også, man er lige ved at sige "Godt initiativ" :-)

  SvarSlet
 7. Video og forårsstemning - herligt!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. Mange tak for turen i dette skønne univers. Dejligt at se, at alt bliver grønt igen. Og sikke mange amaryllis, der står lige på spring. Jeg var i december i den gamle by - og så noget nyt - Juletop. Dem kendte jeg ikke. Men de arter sig på samme vis som amaryllis, der kommer fra et stort løg. Der var også en stor plante, som jeg ikke før har set - kardon. Så der måtte googles lidt. Disse to mener jeg ikke, du har omtalt på noget tidspunkt. Selv har jeg ingen væksthus - men vindueskarmene er fyldt med alskens forskellige løgplanter - og jeg nyder dem. Dog er der ikke så mange, som du kan præstere her på din dejlige video. Ekstra skønt at se, når det hele er hvidt udenfor - man må sande, at den gamle salme har ret: dagene længes og vinteren strenges. I januar plantede jeg temmelig mange helleborus niger i haven. Jeg kunne simpelthen ikke vente længere. Jeg håber sandelig, at de overlever frosten.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Tak for en skøn tur i de opvarmede gemakker.
  Jeg må sige at du sælger ideen om et opvarmede drivhus godt og hvis det ikke var pladsen der stoppede mig så var jeg hoppede med på vognen;-)
  K.Gro

  SvarSlet