Endelig!

Mange af jer har gentagne gange efterspurgt, at mine løg og knolde kunne købes på nettet.

 

Udklip Udklip3

 

Endelig er det lykkedes. Nu er det muligt at købe dahlia- og pæonknolde på Bilka.dk.

 

Udklip1 Udklip2

 

I skal bare klikke her.

13 kommentarer:

 1. Hvor er det et kærkomment tiltag. Jeg er kun fan af Bilkas have afdeling og Bilka i det hele taget pga dine produkter. At sidde hjemme i ro og mag og studere produkterne gør sikkert ikke købs-mængden mindre! Fine, fristende dahliaer må jeg sige.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Så mangler vi bare pæonerne :-) De var ikke kommet til Næstved i sidste uge så jeg prøøøveer at styre min utålmodighed som en artig pige. "Skønt er forbandet, skal jeg være dannet"

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Cendie - pæonknoldene er ude i butikkerne og også på nettet. Kh Claus

   Slet
  2. Undskyld - så har jeg ikke set mig rigtig for på nettet! Tak, ven :-)

   Slet
 3. Fedt Claus, det har vi virkelig manglet!! - Det er jo ikke altid BILKA ligger rundt om hjørnet.
  K.Gro

  SvarSlet
 4. håber pæonerne er kommet til Ålborg denne uge.... skal bare eje Bowl of Beauty efter at jeg så den i din have :)

  SvarSlet
 5. de var i Ålborg..... svært at vælge men blev til Bowl of Beauty og Sorbet :)

  SvarSlet
 6. Rigtig fint. Jeg har lige sikret mig 10 stk. Der er mange jeg godt kan lide. Flere af dine ting på nettet vil være en stor hjælp, håber det går den vej.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 7. Hej Claus - giver du et hint her på siden når dit fantastiske Krukkemuld er i Bilka??
  Jette

  SvarSlet
 8. Hvor det smukke Dahlia, du har valgt til Bilkas sortiment - men der styrer jeg mig. Derimod har jeg lige bestilt mig "fattig" i pæoner nettet, så nu må jeg videre med mit projekt - at fjerne mosgræsplæne og plante blomster i stedet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Det var skønt for da jeg var inde for et stykke tid siden var det ikke alle, der var på nettet. Nu kunne jeg få dem jeg allerhelst ville have. Jeg har ikke tidligere været heldig med Dahlia ( det var helt andre varianter der kom frem end dem der var uden på posen og når de kom frem kom der kun een blomst). men nu prøver jeg igen har købt 10 forskellige slags samt en Big bag af din top dressing, skal forkæle et nyt skyggebed. Kh Tina

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet