Snart er jeg klar ...

De sidste uger har jeg i al ubeskedenhed nævnt haft rigtigt travlt.

 

claus20140329_174232 claus20140329_175305

 

Jeg har arbejdet på højtryk på Claus Dalbys forår, der skal i trykken på torsdag. Det vil sige, at det sidste punktum skal sættes i morgen. Jeg når det; det ved jeg. Men jeg afslører ikke, hvor meget jeg endnu mangler at skrive!!!

 

Natten er stadig ung …

 

Heldigvis har jeg et blændende team bag mig. Redaktør, Mette. Korrekturlæser, Berit. Grafiker, Jens Ole.

 

claus20140329_174447

 

De står klar fra morgenen, når jeg har arbejdet til nogle timer over midnat. Så sover jeg til gengæld lidt længere om morgenen.

 

claus dalbys forår

 

Bogen kommer til at emme af forår, og som I nok er klar over, er det buketterne, der er i centrum. Den udkommer 6. marts.

 

Torsdag skal jeg til trykstart i Viborg, og straks fredag går jeg i gang med ‘Romantiske haver’. Her hviles ikke på laurbærrene.

 

claus20140330_120019

 

Lørdag er jeg lige et smut i hovedstaden. I kan møde mig i Illums Bolighus, hvor jeg mellem 13.00 og 15.00 binder buketter til Old English-vasen.

 

claus20140329_175353

 

Lørdag aften sidder jeg her i havestuen igen. I kan tro, at jeg glæder mig til at komme i gang med den nye bog. Den har jeg meget store forventninger til.

 

Allerede nu kan jeg fortælle, at jeg har opgivet  at oversætte den til svensk. Det viste sig simpelthen for besværligt at få økonomien til at hænge sammen.

15 kommentarer:

 1. Kæreste ..... hvorfor er det egentlig at den der plante kaldes ´Flittig Hans´, når den nu burde hedde ´Flittig Claus´, og være opkaldt efter dig !! Du er simpelthen den mest inspirerende mand jeg kender. Altid hovedet fyldt af kreative tiltag, tusindvis af projekter igang, og skuffer fyldt med nye spændende idéer. Og du skal sidde i nat siger du, og skrive? Ja det er det jeg altid har sagt, Genius burning the midnight oil.
  Jeg glæder mig oprigtigt til Claus Dalby´s forår og til Romantiske haver. Kan næsten ikke vente ...
  Ønsker dig en behagelig nat ved tasterne. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Her gledes det. Jeg må bestille bøkene dine via internett, for de finnes ikke i bokhandel i Norge, men de kommer fort med posten. Fikk i februar Drivhusdrømme til min bursdag. Nydelig bok! Du har en fantastisk inspirerende og spennende jobb. Jeg gleder meg til Claus Dalbys forår!

  SvarSlet
 3. Kære Claus med ild i sjælen og is i maven.

  Du er en skrivebølle:o) Jeg glæder mig helt vildt til din nye forårsbog. Jeg ved allerede nu, at det bliver en bog, jeg vil komme til at flygte ind i mange gange.

  Knus

  SvarSlet
 4. Hvilke nydelige buketter du lager! Jeg tror jeg må skaffe meg noen av dine bøker, her ser det ut til at en kan få all verdens inspirasjon til hagen!
  Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Hvor er du flittig utrolig alt det du når.Glæder mig til din nye bog, den er jeg nød til at eje. Igår har jeg sået hvideklokkeranker, så nu er jeg igang. Mange hilsner. Anne-Grete

  SvarSlet
 6. De billeder du viser, gør mig så glad og godt tilpas. Glædes over alt det smukke der findes :) Og det er vel en (af flere) gode grunde til at have have
  Venlig hilsen
  Vibeke Viuff Andersen

  SvarSlet
 7. Hvor bliver det spændende med denne nye bog - men jeg glæder mig nu også til din "poesibog". Det er et skønt billede af den røde dobbelte påskeklokke. Jeg har et svip med juleroser og påskeklokker for tiden. Og det nyder Gartnerietspiren godt af. Jeg har plantet juleroser i haven og påskeklokker i 5 krukker.
  Prøv nu at slappe lidt af ind imellem - men du hører jo nok ikke efter!!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Når du selv siger at du har travlt tør jeg slet ikke tænke på hvor travlt du faktisk har! Ofte har jeg været imponeret over dine aktiviteter, men endnu engang lader du til at slå dig selv. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med de sidste krampetrækninger. Tag du bare en lille pause fra bloggen indtil da - vi andre kan nok underholde os selv og hinanden mens du er optaget :-)

  Kærlige hilsener til alle
  Lisbeth K

  PS: SMUKKE, ALDELES SMUKKE billeder af de mest fantastiske buketter. Glæder mig.

  SvarSlet
 9. Det siges at være så sundt at få pulsen rigtigt i vejret ind imellem. Så her kommer et lille fif: læs blot denne dejlige blog dagligt, så går det helt af sig selv, for sikken dog et tempo du holder Claus - jeg bliver helt stakåndet :-) Glæder mig til de nye bøger !

  SvarSlet
 10. Hvor er det skønt med alle de smukke forårsbuketter, især er det bare vidunderligt med Påskeklokkerne. Du er en skøn inspiration ikke bare have og plantemæssigt men også som flittig entrepreneur. Som helt ung sagde vi at man kan hvad man vil, jeg vil sige du viser, at man kan hvad man har lyst til og brænder for. Hatten af for det! Glæder mig til dine nye bøger, de er guld værd, især om vinteren. Kh Tina

  SvarSlet
 11. Det bliver en meget fin bog du kommer med. Glæder mig til den kommer. Jeg har købt 5 af dine Narsiser Avalon. de var så fine med hvid tragt og limefarvet kroneblade, nu de blomster er de gule over det hele. Jeg tror der er sket en fejl. Hilsen Gurli

  SvarSlet
 12. Glæder mig til denne skønne bog

  SvarSlet
 13. Hvem der havde din energi! Mon det er guddommelig styrke eller koffein du kører på?
  Har stærkt på fornemmelsen, det bliver en af de bøger, som bor fast på mit natbord. En af dem man smiler til om morgenen og flygter ind i om natten. L er begejstret for de nye "små" bøger - du kan jo være lidt af en krabat, at få ind i sengen. Rigtig god arbejdslyst

  SvarSlet
 14. Kære Claus - pøj pøj med den nye udgivelse. Bare forsiden ser skøn ud, så jeg tror den bliver endnu en gave til de trofaste læsere. Tager hatten af for din ildhu og energi.
  Kh & god weekend,
  Lone

  SvarSlet