Stor i slaget!

Sådan kan jeg ikke lade være med at være. En gang imellem.

 

claus20140517_162809 claus20140517_163527

 

Her er endnu et billede fra forrige sæson; denne gang fra midt i maj.

 

claus20140517_163553

 

Buketten blev til, da et par favnfulde tulipaner i krukker blev for lange. Så fik de plads i en af mine store vaser.

 

Det kan ikke blive for meget. Eller ...?

26 kommentarer:

 1. Kæreste Claus.
  Viridiflora tulipanen Spring Green var den første og absolut mest stilrene tulipan du præsrnterrde mig for, som jeg forelskede mig hovedkuls i. Denne smukke skabning med de saftigtgrønne flammemønstre. At se dem hos dig, og i industrielle mængder, er en livsoplevelse hvor man kun KAN blive forelsket �� Håber har ligeså mange i år, dem kan man ALDRIG få for mange af.
  En buket der siger ♠to til det hele ...
  Ønsker alle en behagelig nat. Sov godt. Knus Iris ��

  SvarSlet
 2. Nej aldrig for meget kun helt overdådigt. Så skønt så skønt.

  SvarSlet
 3. Nu var jeg så eventyrlig heldig og dybt priviligeret at se netop denne buket live and up close - så svaret er et rungende; NEJ! Overdådig. Dekadent. Fortryllende. Enestående. Det er både dine ever og buketten."Too much of a good thing can be wonderful", you know dear. And by God "I am never wrong" because "nothing succeeds like excess". Gudskelov jeg endnu ikke er i en alder, hvor jeg må rationere min begejstring :-) Sweetheart og Spring green i skøn forening - igen kan det bruges på både du og buketten. Kærligst fra os begge

  SvarSlet
 4. Giv du den bare fuld skrue Claus. Det er der ikke nok mennesker i Danmark, som gør. Og kan. Den cremegule farve på denne buket er så indtagende, at jeg bliver helt blød i knæene. Forår, forår kom nu snart, vi har ventet længe :-)

  SvarSlet
 5. Underbar miljö och blommor!
  Tack för en inspirerande blogg och alla fina bilder!

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Gud, hvor er vi dog i blomsterunderskud på denne tid af året. Jeg kan også mærke, at mit grave-instinkt bliver mere og mere pågående og insisterende! Savnet efter jord under neglene bliver for alvor vakt til live her i februar. Uhm....bare tanken om duften af så- og priklemuld kan jo gøre een kulret, som var det den rene Coco Chanel No 6.

  Jeg HAR købt frø. Jeg havde bestemt, at jeg ville give migselv et ordentligt rap over nallerne....med en forhammer.....hvis jeg ikke kunne styre mit frøindkøb.....igen iår, men jeg synes egentlig, det gik så nogenlunde, hvis jeg selv skal sige det. Måske er det fordi jeg inderst inde ved, at der skal satses stort på dahliaknolde iår, tænker jeg........og jeg pudser min anløbne glorie.

  Smukke smukke billeder, som gør det svært at holde mundvandet lige i munden. Nej, det kan aldrig blive for meget Claus, så bare giv den max gas.

  God dag derude til jer med morgenkaffen

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn
   Godt du huskede at pudse din glorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Skrevet med et glimt i øjet. :))))))))))))))))
   Knus Pia

   Slet
  2. Stakkels tante!
   Jeg må vel til at strikke nogle stødabsorberende puder til nallerne, kan jeg regne ud. Bare så du er bedre forberedt næste gang :-)

   Kram, Lisbeth K

   Slet
  3. Hahaha 2 sjæle 1 tanke! Dahlia med et blomstervæld er klart værd at investere i :-) Såååååå pengene er gået til krukker istedet for så mange frø. Din glorie er ikke anløben - der er måske lidt iskrystaller og frost på i dette vintervidunderland - knuuuuuss

   Slet
  4. <3

   <3

   <3

   3 x cyberspaceknus er hermed sendt afsted

   Slet
 7. Det er ikke for meget, det ser ufatteligt godt ud, sikke et billede at sidde og kigge på:-)

  SvarSlet
 8. Om det er for meget, ved jeg ikke. Men det er godt nok flot og den buket måtte gerne stå her hos mig!

  SvarSlet
 9. Det er da meget bedre, end at de knækker i krukkerne:-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Det er aldrig for meget når det er dig.

  Sikken en buket, den måtte gerne indfinde sig her på matrikel og give en masse glæde.
  Det eneste problem der er, er at omgivelserne desvære ikke følger med, for sikken en kulise.
  Rigtig god dag til dig og jer som jeg kender.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 11. Kære Claus,
  Hvor er det billede smukt. Ved ørste øjekast var min tanke - en ny forside?
  Jeg trænger til smukke billeder i dennne kolde tid. Det glæder sjælen.
  Som eksklusiv MAXIMALIST viser du din fulde formåen. Det glæder mig, og gør det altid dejligt at se forbi. Bliv ved og send gerne flere billeder.

  SvarSlet
 12. Den er så smuk og forårsagtig, jeg synes bestemt ikke den er for meget! Tænk, at der kun er ca. tre måneder til det igen ser sådan ud, det er ikke til at forstå, når man kigger ud på sneen og frosten. Det kan altså være svært at styre sin have-længsel på denne årstid, jeg bliver i hvert fald snart utålmodig :-).

  SvarSlet
 13. Man blæses helt omkuld af dette overdådige - praktfulde syn. Og graveinstinktet og såinstinktet - som Tante Grøn kalder det - bliver vakt. Det er jo simpelthen ren trylleri. Her er frøene også indkøbt - har alligevel ikke kunnet lade være. Vi må bare håbe på og bede til, at der snart bliver forår.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Vakkert! :-D
  Mange hilsen Stein

  SvarSlet
 15. Absolut inte för mycket, det är vackert. Har planterat liknande tulpanlökar, hoppas på att de inte blir uppätna av rådjuren, så jag får se dem blomma. Ha det gott! Marika

  SvarSlet
 16. Kære Claus.
  Vidunderlig og storslået!
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 17. Helle Aagaard, Sydfyn5. februar 2015 kl. 10.31

  Kære Claus
  Hvor det glæder mig og hjælper noget på at komme igennem ventetiden med dine skønne billeder. Sådanne billeder af forår og sommer skønheder er bare SÅ godt for øjnene og man kan bare ikke få nok.

  Jeg er lige hjemvendt fra en ferie på Fuerteventura. Uha det var dejligt, men min første tanke var: Hvordan kan man leve i så gold en natur. ?? Tænk der findes stort set ikke jord... Ja man føler sig mere end lykkelig, når man tænker over, hvor heldig man er, at bo i lille Danmark med så megen frodighed og havelykke.

  Mange hilsner og nedtælling til første forårsmåned fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 18. Søde Claus.
  NAJ DA! DET ER IKKE FOR MEGET!
  Den buket er så flot og spiller perfekt op til det flotte drivhus - som jeg gerne indrømmer i sig selv er lidt stor i slaget... langt større end mange parcelhushaver :-) Det kræver naturligvis en buket der kan stå distancen,så du skal bare fortsætte.

  Jeg pønser selv på en gigantisk buket i dag. Den går til min mor der desværre har haft et uheld og flækket en ryghvirvel - men bevarer fuld førlighed. (pyh!) Den slags udløser automatisk en buket.

  Knus fra Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Nej det kan ikke blive for meget. Smukt med smukt på.

  SvarSlet