Anmeld "Claus Dalbys forår"


Claus Dalbys forår Hvis du kender bogen "Claus Dalbys forår" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer" nedenfor.
Se mere om bogen her

2 kommentarer:

 1. Forårsbogen er ikke mindre end et MESTERVÆRK! Det kan jeg med stærk overbevisning sige - efter med dirrende hænder, at bladre bogen igennem (jeg kan nemlig ikke holde spændingen ud ved at vende sider efterhånden som jeg læser) og med holdt åndedrag, lade mig gennembombe af farver og former, så jeg var helt ør af lykke! Det er et blomstereventyr fortalt i billeder :-) Det er sådan en bog man ønsker at forære alle, bare for at se regnbuen lyse ind i modtageren, når bogen åbnes. Jeg medbragte den til Københavns mest triste betonbygning og der på 15.sal, fyldte den en syg kone og hendes datter med eufori og ivrig blomstersnak. Den er ganske enkelt fortryllende!

  SvarSlet
 2. Lisbeth Vestergaard Lauridsen23. februar 2016 kl. 21.30

  Claus Dalbys Forår er simpelthen uundværlig for enhver, der holder af blomster og skønhed. Sidst på vinteren, hvor man hungrer efter forårsstemning og lysets tilbagevenden, er det en gave og en stor nydelse at opleve de mange forskellige buketter og opstillinger.

  Claus Dalbys Forår er ikke bare en inspirerende bog for alle, der har lyst til at lave smukke buketter. Med beskrivelserne af de valgte blomster, inspirerer Claus Dalby også til hvilke stauder, løgvækster og blomstrende buske der vil kunne pryde små og store haver i foråret. Men bogen rækker ud over blomsterne. Således giver beskrivelserne af de valgte vaser m.m. der er så vigtig for helhedsindtrykket, når det drejer sig om buketter, inspiration til ture rundt i landet til de mange dygtige keramikere, glaspustere og øvrige kunstnere, som med deres kreative arbejde er prikken under Claus Dalbys udråbstegn.

  Claus Dalbys Forår er en bog, der kan nydes året rundt og på mange måder. Igen og igen.

  SvarSlet