Det rene møg

I formiddags ankom jeg vel til Bologna, hvor jeg er nu, og jeg har billeder med i ’kufferten’. Blandt andet disse fra i fredags.

 

claus20150327_115845

 

Som jeg nævnte i en bibemærkning forleden, har vi i denne uge haft en praktikant – Tania – der gik til den. Og stor tak for det.

 

claus20150327_115756 claus20150327_115525

 

Det er altid dejligt med hjælpende hænder. Dem kan vi ikke få for mange af.

 

claus20150327_115523

 

Tania – og også Preben – havde travlt med at lægge velomsat hestemøg ud til roser og hække. Sikke´n forkælelse!

 

claus20150327_115434

11 kommentarer:

 1. Dejligt du kom vel frem - jeg kom ikke på havearb i dag - det regnede - men på torsdag er det vejr til det så der bliver det gjordet kh Anita

  SvarSlet
 2. God tur- jeg har foruden topdresset med den gode slags fra Bilka, puttet ekstra spagnum til Rhodendrun og nu mangler jeg bare at give hækken nogle steder. Her på Amager var der dejlige solglimt så havearbejdet var en ren fornøjelse. Kom godt hjem. kh Tina

  SvarSlet
 3. Hun må gjerne komme hit når hun er ferdig hos deg :-))

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder ..
  Travlhed i haven.
  Rigtig god fornøjelse i Bologne.
  Håber at du får nogle rigtige godt dage.
  Tak for i dag.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 5. Endnu en ting til overvejelse... Bliver dejligt inspireret af din blog. Herhjemme et dahlia sat til forspiring inde sammen med de første sommerblomster. Idag står den på oprydning efter træfældning og de indledende øvelser og overvejelser omkring hønsehus, som er næste nye element i haven her.
  God rejse og tak for input, påmindelser og inspiration.
  Venlig hilsen
  Majbrit

  SvarSlet
 6. Endnu en ting til overvejelse... Bliver dejligt inspireret af din blog. Herhjemme et dahlia sat til forspiring inde sammen med de første sommerblomster. Idag står den på oprydning efter træfældning og de indledende øvelser og overvejelser omkring hønsehus, som er næste nye element i haven her.
  God rejse og tak for input, påmindelser og inspiration.
  Venlig hilsen
  Majbrit

  SvarSlet
 7. Dejligt med hestemøg - altså hvis man er en hæk! Så forkælet bliver det ikke hos mig, desværre. Jeg gør mest i storkenæb lige p.t. - der hvor jeg har rykket græsplænen op. Men weekenden blev nu tilbragt i sengen med influenza, hoste etc. - lyder nærmest som en afdanket søløve. Så jeg glæder mig til at komme lidt ovenpå igen - og få lidt bedre havevejr.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlet
 9. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlet
 10. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet
 11. Hi, what you are saying is completely true, but please try to put your stuff in such a way that it can be understandable to others

  SvarSlet