En fri mand ...

Ja, sådan føler jeg mig lidt. Jeg er nemlig blevet færdig med ’Claus Dalbys forår’, der nu er hos bogbinderen.

 

claus dalbys forår

 

Den udkommer mandag den 9. marts.

 

Det har været herligt at lave denne bog, der efterfølger ’Claus Dalbys jul’. Næste år kommer så ’Claus Dalbys sommer’.

 

SnipImage (2)

 

I kan se forårsbogen her.

 

SnipImage (1)

 

Jeg har fået ryddet op i havestuen, hvor jeg sidder og skriver. Det var godt nok også tiltrængt.

 

SnipImage (4)

 

Nu går jeg i gang med ’Romantiske haver’, der udkommer sidst i april.

 

SnipImage (5)

 

 

SnipImage

 

Jeg har også netop udgivet en rigtig gavebog til alle haveejere – ‘Havepoesi’. Den kan I se her.

 

image

 

Mine bøger fås naturligvis hos alle boghandlere og her.

 

Bemærk, at jeg desværre ikke mere kan tilbyde at skrive i bøger, som I bestiller hos Klematis. Det skyldes, at vi ikke mere ekspeder her i huset. Beklager …

17 kommentarer:

 1. Tillykke med færdiggørelsen, den ser skøn ud med alle de vidunderlige billeder! Kh Tina

  SvarSlet
 2. Tillykke, - så må du hellere nyde en velfortjent pause ude i haven. ;) Lyder godt med havepoesi. Og forår kan man jo slet ikke få nok af.

  SvarSlet
 3. Du er i hvertfald også en flittig mand, tillykke med alle udgivelserne :-)

  SvarSlet
 4. Det er altid skønt, når et stor arbejdsopgave er til ende - man sidder afslappet og veltilpas tilbage og nyder sit værk;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med de nye bøger, de bliver spændende at få imellem hænderne, og se de fine og flotte billeder. Jeg synes ikke, jeg hørte ordet " afslapning" ovenpå sådan eet par værker, næ nej, du er videre. Du er nu herlig, dit energibundt. :-)) VH. Carina

  SvarSlet
 6. Uuuhh nye havebøger er noget af det bedste!
  Og sikke en smuk forside!
  Men nøøøjjj hvor jeg glæder mig til din bog om romantiske haver. Den har jeg set frem til siden du fortalte at du ville udgive den :)
  Er sikker på at den bliver helt fantastisk!
  Fortsat god søndag

  SvarSlet
 7. Grattis Claus - och grattis till oss andra som snart får läsa!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 8. TILLYKKE! Jeg glæder mig meget til at læse bogen. Jeg tror, den er lige så smuk som dine andre.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 9. Hello Claus...I love your blog but cannot seem to get it to translate to English. Can you help me out? I enjoy your beautiful photos but would also like to read the blog!

  SvarSlet
 10. En aften i frihed bliver det måske til? Du holder nu aldrig lange "barsler", darlig - klart til vores kæmpestore fordel :-)
  TILLYKKE med det seneste skud på Dalby stammen. Jeg får helt sommerfugle i maven og en tåre i øjenkrogen. Jeg synes jo denne baby er ganske særlig :-) Så må jeg jo huske at medbringe bøger til signering når det bliver bogmessetid igen :0×

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Kæreste Claus.
  Tilgiv mig om jeg gentager mig selv, dog, det er den smukkeste bogforside jeg kender. Buketten, farverne, vasen, det er bare så lækkert, en nydelse at se og så lovende for, hvad gemmer der sig inde i bogen? Forventningerne står i kø, og som jeg kender dig, véd jeg de vil blive indfriet, og til fulde. Jeg har glædet mig sååå meget til denne din bog, at jeg tror det vil blive min yndling blandt alle dine storslåede og dejlige udgivelser. Min Dalby-hylde er forlængst blevet alt for kort, men det gør ikke spor, der vil ALTID blive plads til én til, og én til, og én til, og ....... ;o) Lov mig at du aldrig holder op!
  Stort tillykke søde Claus med endnu en lækkerbisken fra din hånd.
  I morges gik turen til Bilka´s Havecenter. Forårets allerførste dag, ihvertfald på kalenderen! For med blålige fingre, rindende øjne og en evig dråbe under næsen, blev der, i stiv kuling og støvregn, udvalgt de skønneste Stedmoderplanter i alle palettens blå/mauve nuancer, Dahlia Evelin og andre smuksakker, og med en uhåndterlig og yderst uregerlig indkøbsvogn, sikkert på grund af ´overlæs´, blev der, efter megen møje og besvær, bugseret et ukendt antal poser Dalby-krukkemuld ud til bilen. Der blev iøvrigt kigget laaaaaaangt efter Harry Edland og hele hans yndige selskab af andre rosen-Darlings, for slet ikke at tale om søjle-æbletræerne, som jeg alligevel aldrig fandt i den stride modvind, men men ... De får desværre vente til næste ekskursion, som forhåbentlig vil byde på lidt lunere vejr.
  Hvor er det iøvrigt hyggeligt at se dit ansigt i Bilka´s Havecenter, som et gensyn med et nærtstående familiemedlem ... Knus Iris.

  SvarSlet
 13. Tillykke med den nye forårs bog :-) - Den ser lækker ud, som sædvanlig!! og det er simpelhen en dejlig farve buketten har på forsiden!!
  K.Gro

  SvarSlet
 14. Tillykke Claus! Det er dig vel undt med en lille puster - du er sikkert allerede færdig med at puste ud når jeg sender denne besked, men jeg håber du nåede at få dig en lækker middag, lidt godt til ganen, og måske en rask gåtur i skoven? Der er intet så dejligt som at komme lidt væk fra arbejdshulen når man nærmest har slået rod i sit rod. Kender godt fornemmelsen af at stakkene kan hobe sig op mens man er i gang og så er det så skønt når man får ryddet det hele af vejen og ved at alt er i orden.
  I går var jeg også på planteindkøb, men dog ikke Bilka denne gang. Sammen med min mor fandt vi en nærliggende planteskole. Her fandt jeg tulipanløg på tilbud til 1 krone stykket .... det skal afprøves om det kan lade sig gøre at få dem til at blomstre, så om lidt er jeg på vej ned i bedet. Lidt vintergækker i blomst blev det også til, de skal jo helst plantes "in the green" som englænderne siger.

  God mandag, Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Tillykke med endnu et par bøger!
  ...og Juhuu, der er Dalby-muld i Bilka og de letteste betonkukker lige til at hipse op i vognen. Er allerede parat til en tur mere, da krukkerne er tilplantet med hornvioler og hyacinter og jorden brugt. Tidligere på året var jeg nødt til at købe en pose jord på planteskolen. Den var våd, tung og klumpet, så endelig...CD- jord er helt anderledes velduftende og lækker!
  NB. Fiberbetonkoglen står nu øverst på ønskesedlen
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med bogen. Det er jo helt enormt så produktiv du er; Især når det kommer til dine mange bøger, fyldt med smukke frodige billeder og sjæl.

  SvarSlet
 17. Forårsbogen er bestilt. Venter med spænding. Rigtig god weekend til alle :-)
  Kærlig hilsen Tina Aa. Larsen

  SvarSlet