Endnu en gang i Cafe Hack

I morgen er jeg endnu en gang gæst i det populære radioprogram på P4.

 

Udklip

 

Sammen med den altid gæstfrie og populære vært Søren Dahl taler vi om foråret og også min nye bog ’Claus Dalbys’ forår, der netop er udkommet.

 

claus dalbys forår[4][1]

10 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye smukke bog :-)
  Gid jeg havde grønne hænder som du :-)
  Vil holde øje med P4
  God søndag

  SvarSlet
 2. Lækker buket du har valgt til forsiden! Lave, tætte buketter er et hit hos mig! God fornøjelse i radioen.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Dejligt at høre din stemme i Cafe Hack. Tillykke, du vandt i taletid over Søren Dahl:-). Og tillykke med din nyeste bog. Den må jeg også bare eje.

  I går lykkedes det mig at lokke min bror fra Holstebro på besøg. Og så sagde jeg til ham, at når han nu alligevel kørte forbi Bilka, kunne han jo lige så godt fylde bilen op med Claus Dalby krukkemuld. Så nu er jeg klar til Dahlia-skolen, der starter i næste uge:-). Håber der er flere pladser i klassen - eller at du kan oprette en specialklasse til mig. Måske nødvendigt ha, ha..

  Stort solskins-søndagshilsen til alle I, jeg kender derude.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  En ikke specielt haveinteresseret veninde ringede til mig her til formiddag og sagde "ham Claus Dalby med haven kommer i P4 her til formiddag. Det må da være noget du skal lytte til". Og det havde hun jo ret i. For selv om jeg havde set dette indlæg i går aftes, havde jeg glemt alt om det i dag. Claus, det var et rigtigt fint indlæg, som lokkede smilet frem. Til alle dem som ikke fik det hørt, kan jeg berette, at programmet også udsendes som podcast.

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at høre dig i Cafe Hack.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Hyggeligt at høre din stemme igen, omend din taletid, endnu engang, var alt for kort. Men smilet fik du lokket frem og når du fortæller, frembringer dette de dejligste billeder fra din smukke smukke have.
  Kh.Iris.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Ser ut som en trevlig bok. Den ska jag se om jag kan beställa. Jag har inte längre kvar den vackra trädgården i Mossebo. Håller på att börja med en ny i mindre skala.

  Med vänliga hälsningar Ken Zaar ( Fd Schill )

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ken - hyggeligt at høre fra dig. Håber at besøge din nye have en dag. Dbh Claus

   Slet
 8. Jeg kan se jeg er gået glip af noget her ... sådan er det altid når man lige vende blikket kortvarigt bort fra bloggen :-)
  Dejligt at du har været i radioen og kunne reklamere lidt for din nye flotte bog. Den glæder jeg mig til at låne hjem fra biblioteket.

  Kærlige hilsner
  Lisbeth K

  SvarSlet
 9. - og endnu en bog... godt jeg snart hr fødselsdag..... Glæder mig !!!

  SvarSlet