Ingen nævnt, ingen glemt

Lad mig indledningsvis nævne, at jeg ikke er så god til at huske datoer og mærkedage. Heldigvis har jeg en sekretær, der holder styr på familiens, venners og bekendtes fødselsdage.

 

20140603_182121 20140603_182306

 

Det var dog ikke hende, der forleden gjorde opmærksom på bloggens fødselsdag, men et par trofaste kommentatorer. Stor tak for det.

 

20140603_181848

 

Jeg er ikke typen, der fejrer mig selv. Jeg vil hellere fejre andre ... Alligevel blev jeg usigelig glad for Tante Grøns stunt!

 

20140603_181731

 

I skal vide, at jeg er så utrolig glad for alle jeres kommentarer, og nogle er jeg ligefrem blevet helt rørt over. Ingen nævnt, ingen glemt ...

 

Som nævnt tidligere er det så dejligt med en kommentarer – et lille ’pip’ ind imellem.

 

20140603_105728

 

Indtil for nogle måneder siden skrev jeg på bloggen to gange dagligt, nogle gange tre, men jeg indså, at det var svært at nå. Derfor poster jeg nu kun en gang om dagen.

 

20140603_073426

 

Jeg tror, at jeg gennem årene blot har været fraværende en enkelt dag eller to. Ikke på grund af ferie eller sygdom; nej, det var teknikken, der svigtede.

 

20140602_102859

 

Alt hvad jeg beskæftiger med inden for havelivet, udspringer af en stor passion. Jeg kan simpelthen ikke lade være; især ikke med at skrive bøger. Jeg elsker at formidle, og det er da også derfor, at jeg blogger.

 

20140602_091318

 

Jeg er rigtig glad for, at I nævner mit samarbejde med Bilka. Det er fantastisk for mig at have den indflydelse på indkøb og være med til at formidle kvalitet. Det er noget af det, jeg også brænder meget for.

20140602_071338

 

Vi går en rigtig god tid i møde – også rent blogmæssigt. Om vinteren er der i sagens natur ikke så meget at skrive om på bloggen, men snart går det løs. Og det glæder jeg mig selvfølgelig til.

 

20140602_071042

 

Jeg tager fem år mere, og husk, at motivationen bliver endnu større, hvis I af og til giver lyd fra jer.

19 kommentarer:

 1. Hej Claus. Tillykke med de første fem år med alle de spændende nyheder og de smukke billeder, som man bare bliver i så godt humør af. Bloggen, bøgerne og videoerne bliver brugt særdeles flittigt, og de er virkelig en stor inspiration i min meget beskedne have. Fortsæt endelig med det gode arbejde.

  Mange havehilsener
  Helene

  SvarSlet
 2. Så vil jeg også nå at give et lille pip. Stort tillykke! og tak for masser af inspiration. Jeg handler så langt primært i Bilka, når det gælder haven og det er udelukkende, fordi jeg har så stor tillid til de produkter, der bærer dit navn. Det er næsten garanteret, at jeg bliver glad for dem!
  Tak for det, for bloggen og for bøgerne!
  KH Lisbet

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Jeg har simpelthen en bøn til dig i forbindelse med dit samarbejde med Bilka :-) Du, af alle, er sikkert klar over at der findes en ERANTIS i en fyldt udgave. Jeg synes dog ikke at den er til at fremskaffe. Var det noget som du kunne finde frem til i dit samarbejde med Bilka. Jeg er dog ikke klar over om de er i stand til at brede sig i samme målestok som den almindelige erantis ??? Men smukke er de ;-)
  Venlig Hilsen Lone

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke herfra. En masse inspiration gennem dine bøger og din blog er du mester i.
  Venlig hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 5. Hej Lone
  Jo de breder sig, men ikke ret hurtigt. Jeg købte mine hos Gartneriet Spiren ved Skælskør. Der var vist 5 i potten og nu er der 12 blomster og de er 3 år gamle. Er meget forgabt i dem - virkelig smukke blomster

  SvarSlet
 6. Hej Lone
  Jo de breder sig, men ikke ret hurtigt. Jeg købte mine hos Gartneriet Spiren ved Skælskør. Der var vist 5 i potten og nu er der 12 blomster og de er 3 år gamle. Er meget forgabt i dem - virkelig smukke blomster

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke! Det er altid spændende at se hvad du finder på at skrive om og hvilke billeder du vælger at dele med os. Det er en kilde til stor inspiration og glæde. Og jeg glæder mig som et lille barn til du udgiver din bog om romantiske haver :)
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 8. Hej Cendie
  Tak for at svare på min henvendelse ang. dobbeltblomstrene ERANTIS. Så findes de altså et sted derude. Jeg kendes godt Gartneriet Spiren fra nettet. Har dog aldrig været der ( Bor på Ærø )
  Venlig hilsen Lone

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med blog-fødselsdagen! Glæder mig til at se meget mere fra din skønne have og alle de spændende ture du tager os med på!

  Knus Nina

  SvarSlet
 10. Tillykke, - er det da virkelig 5 år siden, du startede? Tænk alle de dejlige billeder, gode råd og havetanker, som du har beriget os med. Helt gratis. Det er fantastisk.

  SvarSlet
 11. Gratulerar till de 5 åren, och hoppas det blir minst lika många till. Tack för all fin trädgårds inspiration.
  Ha en härlig helg! Marika

  SvarSlet
 12. Tillykke med årsdagen Claus, Det er helt vildt der er gået 5 år og jeg glæder mig til de næste 5 år :-) Det er helt utroligt som du kan inspirerer folk på din egen utrættelige måde og til stadighed syntes det er sjov :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 13. 5 år smutter hurtigt, når man har det sjovt:-)!!
  Det har været sjovt at følge med og jeg glæder mig til at fortsætte....

  SvarSlet
 14. Guuuud er det 5 ÅR!!!!? Du godeste som tiden går! Og jeg har været med fra dag et!
  Tillykke med de 5 år Claus! De har været til stor lykke for alle os havetosser.

  SvarSlet
 15. Tak fordi du inspirerer mange af os som har haver og er blomster elskere. Det er altid skønt at læse dine indlæg omkring stort og småt. Du har så ret i at det er dejligt når nogle ligger en kommentar på bloggen, jeg selv nyder også at andre gider ligge en lille kommentar på min blog. Tak fordi du tager 5 år mere - fortsæt succesen!

  SvarSlet
 16. Det var dog en dejlig ide, det med gødning er sørme svært, var svært.... Nu er det jo bare at gå efter Dalby emballage, så er den i orden :-)) sikke fin jeg tror mine planter og roser vil blive i år. Bare gødning og kærlighed. God have weekend derude. VH Carina

  SvarSlet
 17. Hvor er det skønt, at du vedbliver at have lyst til at dele dine erfaringer og gode råd med os andre. Det værdsættes utroligt højt, hvor har jeg læst mig til megen lærdom på denne blog - tusind tak for det. Og håber, du mener det helt bogstaveligt, når du skriver, at du tager 5 år mere! Det glæder jeg mig ihvertfald til. Til lykke med de første 5!!

  SvarSlet
 18. Sødeste Claus, som altid forkæler med et lille indlæg!
  Oven på en lang weekend med familiefødselsdag læser jeg baglæns og hvor blev jeg glad da jeg så dit løfte her om 5 år mere. Skønt. Så kan jeg sove roligt :-)

  Dejligt at du har haft et godt "jubilæum" med alle de dejlige og rosende kommentarer.
  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 19. At formidling er din passion er man ikke i tvivl om. Netop din begejstring og haveglæde får du netop formidlet både i din blog og i dine bøger - og den smitter. Dejligt at du har tid og overskud til at dele det med os andre.

  SvarSlet