Jeg arbejder på højtryk

Især på min bog om romantiske haver. Synes lige, at I skal have denne smagsprøve fra den skønneste rosenhave på Sjælland.

 

20130627_143034

 

Den har jeg skrevet om i dag.

 

Hvert minut bliver udnyttet, og mens jeg her i aften så Downton Abbey (som jeg slet ikke kan undvære), stod jeg og strøg skjorter og bukser.

 

20130627_150918 20130627_150656

 

Nu skal jeg op og pakke kufferter for derefter at køre til København.

 

I morgen tidlig flyver jeg til Bologna, til børnebogmesse, og kommer hjem igen mandag aften.

 

20130627_152914

 

Tirsdag kører jeg sydpå – små tusind kilometer til en skøn have, som jeg skal fotografere onsdag.

 

Jeg er hjemme om små to uger igen, men skal (selvfølgelig) skrive på bogen undervejs.

21 kommentarer:

 1. Ja, du hviler ikke på laurbladene.. men også derfor er vores forventninger til din nye bog meget store..
  Disse billeder er jo lige til at falde i staver over.. om og om igen kan man sidde og studere dem..
  Jeg glæder mig så meget til at få fingre i den bog..
  Meeen.. Claus, tag dig nu også en slapper ind imellem, så du ikke bliver udbrændt..
  Downtown Abbey er noget af det rigtige..
  Hav nogle rigtig gode ture næste uge.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Rosen trädgården utanför växthuset ser ju helt bedårande ut!!! Allt man drömmer om!! Kanske en dag...

  SvarSlet
 3. Yndigt - rigtig tur rundt - jeg skal først se Down Town Abby i morgen eftermiddag - da vi var ude at spise - god tur rundt og kom godt frem og tilbage kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 4. Un post muy bonito.
  Te animo a echar un vistazo a mi post verás algunas ideas realmente interesantes, que creo te pueden inspirar. Deseo que pases un buen rato y espero que te guste y si es así y no eres seguidora espero que te hagas, gracias por visitarme. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Romantiske haver og Downton Abbey, - så bliver det vist ikke bedre. God tur.

  SvarSlet
 6. Indrømmer den have ser rigtig fin ud.

  SvarSlet
 7. Sikke en frodighed, en fornøjelse at kigge de billeder du viser:-))) Ha en rigtig god tur!

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig lovende ud,ha en rigtig god tur op pas nu godt på dig selv, husk at slappe lidt af indimellem. Kh. Anne-Grete

  SvarSlet
 9. Dejlige romantiske billeder der virkelig kan sætte drømmene i gang.
  Rigtig god tur både nu og i de nærmeste dage Claus.

  Det er lidt ironisk at du netop i år har beskæftiget dig så meget med påsken og udgivet en bog om emnet, og så er du slet ikke hjemme i påskedagene! Bare du nu nyder dagene sydpå, jeg forestiller mig mindre regn og mildt vejr :-)
  Håber du kan klare at undvære Downton Abbey, det er svært at tackle det, når man midt i sæsonerne bliver nødt til at at vente et par dage på næste afsnit fordi man har haft en aftale om lørdagen. Jeg er også dybt afhængig af den serie, og det var noget at det bedste og værste ved vores ophold i England i 2012. Det bedste fordi vi fik den næste sæson ca. 8 måneder før DR viste den, og den værste fordi gappet mellem de to sæsonener blev endnu størrere bagefter ... Men også den krise kom vi igennem (ha,ha).

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Pyha - du har nok at se til! Hav en rigtig god tur. Glæder mig meget til bogen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 11. Rigtig rigtig god tur! Hvor gør du meget for at glæde os. Du gør en stor indsats. Tusind tak!! Kærlig hilsen Lise

  SvarSlet
 12. Sikke et skønt job.... Glæder mig til bogen...
  God tur - og god påske...

  SvarSlet
 13. Pas nu liiiiige lidt på dig selv :-)

  SvarSlet
 14. Ja, Claus, man får afgjort lyst til at gå ind gennem rosenporten på det første billeder, og jeg kunne levende forestille mig, at jeg ville være i tvivl om jeg først skulle gå ind i drivhuset eller først se hvad der var for enden af stien på det nederste billede.

  Husk nu at spise sundt og få din nattesøvn ;-)

  SvarSlet
 15. "Tell your friend, Bricker, to stop flirting with Isis! There is nothing more ill bred than trying to steal the affections of someones elses dog"
  Jeg og min English breakfast (Søndagsritual og evig bonus hos L) var ved at trille ned fra sofaen af bare latter. Det er bortset fra Barnaby - den bedste engelske serie nogensinde. Jeg ELSKER Dame Maggie Smith og jeg er så heldig at høre hende flere gange om dagen! L har lavet en sms tone til mig så bekymret spørger Violet Crawley om dette instrument er til kommunikation eller tortur :-) Jolly good fun!
  Ih jeg håber du må få sol, italiensk kaffe og is foran universitetet. De har god temperatur dernede siger Tanev.
  Du flyver og farer da Europa tynd - ku det snart betale sig med en strip og flycertifikat?
  Rigtig god tur, arbejdslyst og ikke mindst - gråvejr til billederne, som vi ekstatisk glæder os til :-)
  Stort knus fra os begge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehehe, ja, jeg skraldgrinede også af den sengescene :-)

   Slet
 16. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet
 17. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  SvarSlet
 18. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvarSlet
 19. Good and interesting blog. Very creative ideas. I found this blog extremely different and I learned more from your blog. Please keep on sharing such interesting topics. Thanks for sharing.

  SvarSlet