Jeg tager natten til hjælp

Lige nu er jeg i fuld gang med ’Romantiske haver’, og jeg kan fortælle, at bogen udkommer sidst i april.

 

20140411_080247

 

Jeg arbejder til langt ud på natten. Men bare rolig; jeg får alligevel syv-otte timers søvn – blot noget forskudt.

 

20140610_093101

 

I bogen portrætterer jeg godt og vel en snes haver, og bogen bliver på omkring fire hundrede sider.

 

20140610_090718

 

Lige nu er jeg ved at layoute afsnittet om Alie Stoffers hollandske have, og noget af det, jeg er allermest betager af hos hende, er den lille fine køkkenhave.

 

20140609_192816

 

Den er omkranset af kastanjehegn, og i den sammenhæng kan jeg fortælle, at Bilka igen har fået hegnet på lager. Det kan købes på Bilka.dk

 

20120829_024332

11 kommentarer:

 1. Glæder mig til bogen kommer :-)
  Hvor ser den have fin ud.
  Bente

  SvarSlet
 2. Husker godt den skønne have fra din tur, hvor bliver det spændende at se den nye bog! Og fortsat rigtig god arbejdslyst:-)

  SvarSlet
 3. Godmorgen Claus :-)
  Lige siden du første gang fremviste de flotte og betagende billeder fra denne udsøgte køkkenhave har jeg ventet med længselsfyldt glæde på at se den i romantiske haver. Jeg håber meget på at få et gavekort til dig til min fødselsdag, for så vil jeg straks indløse det til denne bog.

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn12. marts 2015 kl. 08.39

  God morgen Claus
  Allerførst - godt du passer på dig selv og får den søvn du skal have.
  Hvordan er det nu med "Romantiske Haver" - er det overvejende danske haver der er i eller flest udenlandske (Hollandsk f.eks) ?. Glæder mig SÅ meget til bogen

  Bedste marts-hilsner fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 5. Godmorgen kære Claus.

  Mon du har været ude og hejse flaget til tops på denne mærkedag. Bloggen fylder jo 5 år i dag. Hurra for det - og for dig.

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 6. Godt husket Inga, tak for det.
  Kære Claus.
  Tillykke med at din blog fylder 5 år i dag. Det er SÅ dejligt, at du vil blive ved med at kaste "guldkorn" ud til os. Der ligger en stor lærdom gemt til os her. Det er også nemt at finde noget der ligger år tilbage.
  Vi er kommet "bagefter" med at købe dine bøger, men glæder os meget til "Romantiske Haver " udkommer, den MÅ vi eje.
  Ønsker dig og dit personale en rigtig dejlig dag.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 7. Det ser da også bare hyggeligt ud!! Glæder mig til din bog.
  GO dag fra Lise

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Stort og hjerteligt tillykke med Mit Haveliv's fødselsdag.
  knus Iris.

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Tillykke med de 5 år! Og tak til Inga, fordi hun holder styr på det.

  Personligt er jeg meget taknemmelig for denne blog, som er en stor kilde til inspiration og viden - i lighed med dine dejlige og smukke bøger. Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Min have ville afgjort ikke se ud, som den gør, og jeg ville aldrig have interesseret mig ret meget for den, hvis ikke det var for denne blog og dine bøger. Det var en tilfældighed, at jeg faldt over bloggen her, da jeg skulle slå nogle plantenavne op i foråret for 5 år siden efter at have fået lavet en haveplan af en havearkitekt. VUPTI så smed jeg den nylavede plan ud, for det var helt evident, at min have skulle være ganske anderledes stemningsmæssigt. Efter at have "fundet" din blog gik jagten ind på de stemninger, du er så eminent til at vise på dine fotos og videoer. Alies dejlige have i dette indlæg er blot ét ud af mange skønne eksempler på de dejligheder, du disker op med. Jeg kunne blive helt rørstrømsk og sige, at du, Claus, har en stor indflydelse på, hvordan jeg bruger min tid. Og det man bruger sin tid på, er lig med det man bruger sit liv på. Det er afgjort "noget". Stort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det smukt sagt Nette.

   Kh. Lisbeth K

   Slet
 10. Glæder mig så meget til at bogen om romantiske haver udkommer den skal jeg ha m på ferie - 😀 bare den ikke giver overvægt i fly 😀 og så ku jeg læse at tante grøn - skriver at din blog har fødselsdag - hele 5 år - jeg har set m længe - men først nu kan jeg finde ud af at skrive herinde - men tillykke m bloggens 5 år dag - 👍😊🌺

  SvarSlet