Video d. 14. marts 2015

8 kommentarer:

 1. Neeeej, hvor ser det skønt ud! Det bliver SÅ spændende, når der kommer små farvede blomsterhoveder frem. Forventningens glæde må ikke undervurderes :-) L priser sig lykkelig over, ikke at skulle vande alle de krukker - og nu sku jeg så sandelig ikke få gode idéer HAHAHAHA!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige til alle de mange krukker!!!! ... Men hvor bliver det flot når de springer ud!! Lige som Cendie priser jeg mig lykkelig for, at jeg ikke skal vande hos dig Claus;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Jubii.., det bliver godt.
  Go dag
  Lise

  SvarSlet
 5. Hold da op Claus - jeg bliver helt svedt - men jeg ved du har gode folk til hjælp - jeg glæder mig så meget til vi kan se krukkerne i fuldt flor s, spændende - jeg har blodt 14 krukker m tulipaner - men som beskrevet tager jeg til København på kursus i dag - så håber jeg at jeg kan følge m derovre fra - fortsat god weekend - og glæder mig til alle krukkerne kan ses i fuldt flor - Anita

  SvarSlet
 6. Wauw, wauw, wauw, det er jo heeelt vildt! Det bliver jo et himmelsk flor af farver og former - tulipaner er bare noget af det skønneste! Jeg har faktisk for første gang nogensinde plantet tulipaner i krukker - tak til Hr. Dalby for at inspirere - men er i tvivl om, hvad jeg gør ved dem når de er færdigblomstret.. Kan de blive i krukkerne, eller skal de gemmes væk, hvor man så kan tage dem frem igen til efteråret for at plante dem igen...? KH Trine

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg har set din lille video hele to gange, og måtte begge gange le, da jeg hørte dig sige "jeg tror ikke der er mange, der ville beskylde mig for sådan at gå og pjatte med tingene. Jeg kan godt lide, at der er nok". Næ, Claus. Det store spørgsmål er vel snarere, hvornår nok er nok. Hehe. Jeg er til gengæld pjattet med din maximalistiske tilgang til tingene. Det er skønt at få lov til at følge med, når du giver den gas.

  SvarSlet
 8. Du godeste Claus, hvor har du mange krukker.
  Jeg er så glad for at konstatere at mine små tulipanløg ligner nogle af de løg du har i krukker som også lige skal komme sig. Hvis du kan slippe afsted med det kan jeg vel også.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet