Er I nysgerrige?

Jeg har mærket en stor forhåndsinteresse for ‘Romantiske haver’.

 

Hvis I er nysgerrige, kan I se indholdet her.

 

Bogen, der udkommer 12. maj, kan forudbestilles her.

 

image

23 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn30. april 2015 kl. 14.55

  Kære søde rare Claus
  Kan man lokke dig til en lille personlig hilsen i bogen, hvis man bestiller den online

  Mange havehilsener fra
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. Wiiiieee :-) Om vi er?! Dirrer over hele kroppen og har gåsehud! Uuuuhhhh, hvor er det spændende! Tænk man skal vente til d.18, for at se om den kommer i fødselsdagsgave - en uge efter udgivelsen! TORTUR! Simpelthen TORTUR! Suuuuukkk

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. OM vi är nyfikna!! Ska beställas direkt!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 5. Som jeg før har skrevet, så bliver det en helt særlig 12. maj i år :)

  SvarSlet
 6. Glæder mig meget til denne bog

  SvarSlet
 7. WWWWaaauuu godt jeg snart hr fødselsdag...... !!!

  SvarSlet
 8. Jeg har forsøkt å bestille, men får ikke logget inn og kommer ikke videre på bestillingskjema, får opp feil... Slitsom med alle passord på alle ulike sider, for de går desverre i glemmeboken.... Men jeg gir meg ikke før jeg har fått det til, for denne boken skal jeg absolutt ha:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du som er i Norge må bestille via Adlibris.

   Slet
  2. http://www.adlibris.com/no/bok/romantiske-haver-9788771391251

   Denne boken kommer til å ha fri frakt, men som du ser har de ikke startet salget av den ennå.

   Slet
  3. ok da prøver jeg det, men jeg har bestilt de andre bøkene fra klematis sin side i danmark og det har gått veldig fint tidligere:)

   Slet
 9. Kære Claus

  Den dato har jeg ventet rigtig rigtig rigtig længe på,. Siden du begyndte at skrive om den første gang har jeg vidst at det var en bog som med vold og magt skulle indfinde sig her på matrikel og det kan kun gå for langsomt.
  Med alle de flotte billeder som du viser fra bogen ved jeg at det vil blive en bog som ikke får lov til at sove tronerose søvn på noget tidspunkt, men bliver nærstuderet både forfra og bagfra rigtig mange gange.
  Tak for rigtig mange dejlige indlæg her på bloggen. De bliver læst og set hverdag , men alt går meget stærkt hernede på nuværende tidspunkt så kommentarene bliver lidt af en by i rusland. Men jeg vender frygtelig tilbage når jeg når juli måneden og kan begynde at trække vejret mere normalt igen.

  Rigtig god store´bede dags weekend til dig Claus og til alle jer som jeg kender rundt omkring.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 10. Hej Claus.Din nye bog kommer straks på min ønskeliste........................har heldigvis snart fødselsdag.Kan næste ikke vente på den næste bog fra din hånd.
  Knus Jette

  SvarSlet
 11. Du har gjort det igen!!! Som alltid en helt otroligt vacker bok!!! Jag måste köpa den! Allt gott från Sverige

  SvarSlet
 12. Jeg har fødselsdag den 27 maj, men tror altså ikke jeg kan vente, måske jeg bare skulle bestille den med det samme. Den ser lige så fin ud som jeg forventede, jeg er sikker på at jeg ikke bliver skuffet.

  SvarSlet
 13. Dear Claus, What a WONDERFUL book,
  SO really romantic en beautiful!! I cant wait,
  Gr.Alie, Tuinerie, Netherlands

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig lge så meget som mange andre kan jeg se :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Det er virkeligt en smuk bog, og jeg ved om nogen, at du afgjort ikke kommer sovende til det dejlige indhold. Der er masser af haver at nærstudere og få inspiration og idéer fra. Jeg glæder mig til at se mere fra de steder, du har besøgt rundt om i Europa indtil flere gange for at få de rigtige fotos i kassen. Jeg har en del Dalby-bøger på boghylden men også mange andre. Dog forholder det sig sådan, at mange andre ellers dejlige havebøger falmer en smule, når man først er blevet bekendt med Dalby-stilen. Du forstår afgjort at overføre skønhed og stemning til papir (og blog).

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ihvertfald en bestemt have jeg glæder mig til at se :-)

   Slet
  2. Såååhhh, så er det godt, at hr. Dalby er så eminent til at få alt til at se vidunderligt ud ;-)

   Slet
 16. Kære Claus.

  Om jeg er nysgerrig!? Jeg er ved at sprænges! En ny udgivelse fra Dalbyens Skønhedsforsyning, er virkelig noget, der bringer glæden frem. Hele to gange! Først forventningsglæden og dernæst forløsningen og glæden ved at dykke ned i det smukke drømmeskabende og magiske univers, dine bøger altid bevæger sig rundt i. Alle os med hang til haveromantik får julelys i øjnene, alene over synet af den appetitvækkende forside.

  Jeg glæder mig helt fjollet til "Romantiske Haver", Claus.

  Håber du nyder, at være kommet hjem til dit eget forårsmirakel og nyudsprungne bøgetræer i Risskov. Det er lige NU der sker. Det er et lige stort under hvert år.

  De kærligste Store Bededagshilsner og tanker til alle derude i haverne og bag skærmene

  Kære Iris.

  En helt særlig hilsen skal der lyde til dig min sydvestjyske blomst, som får alle andre Iris til at blegne.

  Kæmpeknus og du er savnet her på bloggen

  SvarSlet
 17. Er meget nysgerrig ;-) har lige smugkigget lidt. Jeg kan konstatere, at der er ligeså meget skøn inspiration som i de andre bøger. Især må jeg bare nær studere de der buksbom omkransede rosenbedet på nært hold! Går nemlig lige selv og tænker på at indkranse mit historiske rosenbed. så bogen er et musthave ;-) kh Tina

  SvarSlet
 18. Hvor ER det bare en skøn bog! Haverne er så forskelligartede, og så alligevel inden for samme tema. Den glæder jeg mig til at nyde.

  Kh
  Anna

  SvarSlet