Omkring tre tusind fotos ...

Det er altså mange, hvis man tager dem på en enkelt dag. Det er hvad, jeg har gjort i dag, men jeg er også ret træt.

 

20150406_170806

 

Jeg har nemlig travet Keukenhof rundt flere gange, og de billeder, jeg har taget flest af, er portrætter.

 

20150406_170727 20150406_170735

 

Jeg har set så mange narcisser og tulipaner, som jeg aldrig er stødt på før. Nogle af dem vil jeg forsøge at få fat på til Bilka.

 

20150406_170749

 

Hvis det lykkes at finde blot en brøkdel af dem, bliver det et forrygende sortiment. Smukkere og mere spækket med nyheder end nogensinde. Det lover jeg ....

 

20150406_170949

 

I skal nok få nogle af dem at se de næste dage.

 

20150406_170837

22 kommentarer:

 1. Hej Claus - det er jo helt fantastiske billeder, har du virkelig været i verdens største blomsterpark? Smukt er det. Jeg vil glæde mig til at se flere billeder...holder øje med din blog.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Glæder mig helt vildt - skal selv til Keukenhof om få dage :) Det er jo perfekt, at du vælger de smukkeste nyheder ud til Bilka. Håber også, du finder nogle tulipaner, som er flinke til at blomstre i flere år. Jeg har stadig stor glæde af tulipaner/narcisser/allium, fra de store "Claus Dalby kasser", som jeg købte en del af for 3½ år siden - og jeg er iøvrigt rigtig glad for løglæggeren, som man kan stå oprejst og træde i jorden, og som du fortalte om her på bloggen dengang. Sådan én burde alle med drømme om mere end 100 blomsterløg eje ;) Fortsat rigtig god tur og tak for mange års havefornøjelser!
  Mange hilsner Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. har du selv fået fremstillet en løglægger Nina ?

   Slet
  2. Nej, det er en Sneeboer løglægger. Du kan f.eks. bestille den her: http://froebutikken.dk/product/sneeboer-loeglaegger-113/
   Mange hilsner Nina

   Slet
  3. En løglægger, den må jeg tjekke ud, lyder som noget vi kan bruge :-)
   Mine forældre har også været i Keukenhof og jeg drømmer om det, så du må glæde dig :-)
   Og til Claus, ja det er meget smukke fotos og jeg glæder mig også til at du gør Bilkas udvalg smukt og bredt :-)
   Aften hilsner.

   Slet
 3. uhhhhhhh enhver løg'o'holics drømmepark....... glæder mig til at høre mere om det kommende efterårssortiment :)

  SvarSlet
 4. Skøn sted, var der for nogle år tilbage,kan kun anbefales at besøge.spændende hvad du finder.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne rækker og hvilke farver!
  Glæder mig til at se flere skønne billeder fra din tur:-)

  SvarSlet
 6. Hej Claus! Fina bilder och växter. Ser fram emot mitt besök senare i April.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
 7. Hej Claus - det er helt overvældende billeder - så smukt skal vi lede efter - det er ikke ligefrem de mængder og hobetal vi ser når vi går rundt i kvarteret og lufter hunde - men så er det jo fantastisk at du ligger billeder op - og så har vi noget at glæde os til i Bilka havecenter når de løgvækster kommer fortsat god tur - kh Anita

  SvarSlet
 8. Det lyder som lidt af en travetur Claus! Men jeg kan se at vejret var godt og der var flere interessante løg på programmet :-) Held og lykke med redigeringen af de 3.000 billeder ... det lyder langt værrere.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Det ser vel nok godt ud,glæder mig til at se mere. Forsat rigtig god tur. Kh. Anne-Grete

  SvarSlet
 10. Det er virkelig en spændende tur :) :) jeg er sgu' helt misundelig ;)

  SvarSlet
 11. Hej Claus. Meget smukke billeder. Du har vist fundet nogle gode "haver"!!!
  Mange hilsner Annie

  SvarSlet
 12. Hej Claus. Du er på den perfekte påsketur. Har selv været der x 3, det er lige skønt hver gang.
  Håber, du har tid til at sætte dig og nyde alle sanseindtrykkene.Gælder mig allerede til efterårsindkøb...
  Er der også skønne roser i år ?Fortsat god tur,
  fra Mona

  SvarSlet
 13. For noen herlige bilder! Synes, jeg skulle snart ta meg en tur til Keukenhof :)
  Ha en videre god tid, PillePalle

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Godt du ikke er den ubeslutsomme type med alle de valgmuligheder. Men 3000 fotos. Jeg har haft lommeregneren fremme og regnet lidt på, hvor mange det er i minuttet. Du milde. Kan godt forstå, hvis du er "ret træt". Tror jeg ville være segnefærdig.

  SvarSlet
 15. Børnebørnene er afleveret! Jeg logger straks ind på din blog Claus. Hvad skulle vi alle gøre uden dine billeder. De er en lise for sjælen, sikke vidunderlige haver du besøger for tiden.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 16. til Gauner.
  Man kan købe løglæggere, bare søg på nettet. Jeg fik selv en af min mand for en 3-4 år siden, den havde han vist fundet på nettet - med langt skaft og det hele
  Mette

  SvarSlet
 17. Hej Claus..............du kører da bare derud af.
  Men fantastiske billeder du viser......................men 3000 det må være svært at vælge?
  Fortsat god tur knus Jette

  SvarSlet
 18. Hej Claus. Hvor ser det bare forrygende ud. Flotte farver sammen. Jeg kan slet ikke forstå, at du kunne nå at tage så mange billeder - imponerende. Der bliver noget at sortere i, og du er jo ekspert i at finde de flotteste motiver. Der er sikkert mange guldpåskeæg iblandt.

  SvarSlet
 19. Jeg ville gerne designe min have. Har masser af ideer. Men det er alt for dyrt. Pengene rækker kun til at designe indendørs - desværre!

  SvarSlet