Åben have


Jeg kan fortælle, at jeg i år har valgt at holde min have åben lørdag og søndag d. 27. og 28, juni kl. 11.00 og 14.00.

Men som tidligere bliver jeg desværre nødt til at adgangsbegrænse, fordi interessen er så stor. Det er ikke muligt at købe adgangsbilletter.

Derfor udtrækker jeg 100 personer, der hver kan tage en ledsager med. Således har 50 personer hver gang mulighed for at se haven.

I, der er interesseret, kan skrive en kommentar nedenfor. Fortæl gerne, hvorfor I ønsker at se haven. Skriv, om I tidligere har set haven. Husk at skrive jeres mailadresse.

De heldige får besked omkring den 8. juni.
552 kommentarer:

 1. har aldrig besøgt din have, men følger troligt din blok og synes haven er spændende og anderledes med mange gode ideer også til os med mindre haver. Vil elske at se den i virkeligheden
  Kirsten Odense dalhoj@dsa-net.dk

  SvarSlet
 2. mojn Claus
  jeg var på besøg i din have for et par år siden, og vil frygtelig gerne komme op og se den igen :) :9 ud fra billederne som tidligere vist er der da sket en del siden da....
  mojn fra det sønderjyske
  Tim Skovrup
  tsmaskintekniker@gmail.com

  SvarSlet
 3. Ønsker at se haven, efter jeg flere gange har besøgt haven i Hune :) sikker på Claus' have på samme måde vil være en vild wauw oplevelse :)

  SvarSlet
 4. Ja tak vil meget gerne se din have😄💐

  SvarSlet
 5. Har ikke set den men synes den ser spændende ud.

  SvarSlet
 6. Som blomsterdekoratør er din have der perfekte sted at få og hente inspiration fra. Også ville det være den perfekte gave at give min seje mor.

  SvarSlet
 7. Har aldrig besøgt din have kun gået nogle ture udenfor og "luret" ind igennem hegnet. Håber at jeg er en af de heldige der får lov til at komme på den rigtige side af hegnet.
  Dorte Rasmussen - maagevej24@mail.dk

  SvarSlet
 8. Jeg har kun set drivhus og have på tv, men vil gerne se begge dele - især dit hvide bed, hvordan du har beskåret dine Phlox og roserne. Jeg har aldrig set selve haven, men har kørt forbi engang vi alligevel var i Risskov. 1tei1zym@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg har aldrig set din have desværre, og jeg selv er kun ejer af en lille bitte have. Til min lille have er jeg blevet meget inspireret af din bog om krukkehaven, ville være fantastisk at få en masse live inspiration. Venlig hilsen Anne Marie Muhlig. annemariemuhlig@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg har aldrig før besøgt din have.
  Min interesse for have har accelereret de seneste år ... og i år startede min havesæson allerede i februar, hvor jeg fik anlagt stier, lavet bede, kanter osv. ..
  Jeg er lidt til romantisk eller engelsk havestil og elsker at samle inspiration til nye sammensætninger af planter. .. Jeg ville blive lykkelig. . Hvis jeg blev udvalgt. .. min mail er: Villumsen.lene@gmail.com. ..
  (X-er fingre og venter i spænding ) kh Lene

  SvarSlet
 11. Har ikke set din have før men ville da elske at få muligheden. Jeg vil suge inspiration til min grønne altan til mig og iøvrigt bare nyde at være der :-)
  Vh Jette
  jettelebahn@gmail.com

  SvarSlet
 12. Ja Tak, har kun set din have på tv og nettet, har ikke set den live,stort ønske.
  Mvh Lene
  leneharlev@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg har fulgt dig, såvel på bloggen som på Facebook i flere år, og har drømt om at få lov at opleve din have i virkeligheden, gennem flere år. Har deltaget i alle de konkurrencer der har været, - også via f.eks. Bilka :)
  Hvorfor jeg gerne vil se din eventyrlige have ... fordi den slags skal opleves med alle sanser vidt åbne, fordi dine fotos og bøger nok er smukke, men helt uden duft, og også uden mulighed for at røre varsomt - og fordi jeg bare trænger til gode oplevelser, og følelsen af en smule medvind på livets cykelsti ;) Ses vi hos dig? ... det håber jeg sandelig at vi gør :) Blomsterhilsen fra Bjerregaard@stofanet.dk

  SvarSlet
 14. Jeg har nogle fantastiske svigerforældre som er meget interesserede i haver, blomstre og natur. De har selv en flot have og rejser gerne langt for at se andre haver ( fx til Holland ). Jeg ville gerne give dem muligheden for at se din smukke have. Mvh Lotte Roetink mail lotte999@sol.dk

  SvarSlet
 15. Vil nyde, sammen med min husbond, at tage turen fra Sjælland til Århus og se/nyde din have. Har ikke tidligere været heldig at blive udtrukket til besøg. Følger med på afstand via dit nyhedsbrev. mail: aduelund@mail.tele.dk
  mvh Annette

  SvarSlet
 16. At se din have og blive inspireret har jeg ønsket mig i flere år,håber det vil lykkes i år :-)
  KH. Anne@sommerskov.dk

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Vi har aldrig besøgt din have, og jeg ville meget gerne invitere min mor med. Hun fylder 60 år i slutningen af juni. Hun brækkede anklen for et par år siden og kæmper nu med en méngrad. Det har dog ikke fået hende til at droppe sin have, tværtimod er der kommet surbundsbed, højbede og interesseren for bonderoser og pæoner blomstrer påny efter jeg købte din bog om samme emne til hende. At besøge din have ville være en fantastisk gave at give hende.

  SvarSlet
 19. Ej hvor FEDT! Jeg skal se sin have, fordi jeg er ny haveejer og skal bruge endnu mere inspiration. Elsker dine bøger og er sikker på din have også er helt unik😊. Har desværre ikke set den endnu!
  Hvis jeg er så heldig at vinde skal min mor eller svigermor med ned og se haven.
  Mvh. Ina mail: i.hallund@gmail.com

  SvarSlet
 20. Du er vildt inspirerende og kommer med rigtig gode tips, så vi amatører også kan være med 😊 Det ville være en stor fornøjelse, at se din flotte have 😊

  SvarSlet
 21. Jeg ville elske at se din have. Efter at have fulgt min drøm og har fundet et lille 'singlehus' på landet, er jeg endt med et par frugttræer og en græsplæne 😉 jeg vil derfor gerne invitere min søster med, da hun står i næsten samme situation 😊 og vi behøver begge noget af det 'tryllestøv' der findes i din have

  SvarSlet
 22. Min søster og jeg har i mange år drømt om, at blive udtrukket til at besøge din fantastiske have, men det er endnu ikke lykkes. Jeg håber denne gang er lykkens gang :)
  Venlig hilsen
  Susanne Valentin Hansen
  svh1@live.dk

  SvarSlet
 23. Har ikke bedøgt din have før- det ville være en oplevelse ( som jeg ville dele med min mir, hvis jeg er en af de heldige).
  Tine.malden@gmail.com
  Vh,
  Tine Aaboe Malden

  SvarSlet
 24. Så smuk en have er man da nød til at opleve, jeg er sikker på at der er en masse inspiration at hente der.
  Jeg har aldrig været der, men har længe gerne ville.

  SvarSlet
 25. Hej Claus
  Jeg har efterhånden fulgt dig en del år her på bloggen men også gennem den store stak bøger jeg har samlet mig, med alle de flotte fotos og ord om og fra din have. Jeg har siddet klistret til fjernsynsskærmen når du har vist rundt i haven i dine haveudsendelser, så jeg synes jo jeg "kender" din have så godt, og derfor ville det være helt fantastisk at få mulighed for at opleve den i virkeligheden.
  Det kunne være SÅ fantastisk hvis det endelig kunne lykkes, og hvis det blev søndag vil det passe ekstra godt ind i mine andre planer - så nu krydser jeg fingre.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 26. Vil helt sikkert invitere min mor med, hun vil elske at nyde din smukke have... Der er ingen af os der har været i din have før... 💐💐 mvh Sabina Thrysøe
  Sabmik2012@gmail.com

  SvarSlet
 27. kære Claus, jeg har været så heldig at have set din skønne have før sammen med min mand, det var en kæmpeoplevelse - nu vil jeg så gerne invitere min veninde med, fordi jeg jo har fortalt stolpe op og stolpe ned om din have og vil elske at vise hende den, fordi hun aldrig har set den.
  kh Mette (i Horns Herred)
  mette.andersen@mash-consult.dk

  SvarSlet
 28. Har "kun" set din have på TV. Vil inderligt gerne give min mor (som desværre ikke er helt frisk længere) en oplevelse for livet i det Dalby'ske paradis 😊
  Mvh Anja
  Anja.tobiesen@gmail.com

  SvarSlet
 29. Fordi jeg så mange gange har stået på tæer UDENFOR din hæk for at se mest muligt at herligheden :-)

  SvarSlet
 30. Jeg vil gerne se din have, da min vennide har været der tideliger og fortalt så meget om den... jeg har flere af dine bøger og de er til stor glæde for mig. Hvis jeg vinder skal min dejlige mand med mig.
  Knus Anne-merete mail: anne-merete@live.dk

  SvarSlet
 31. Kære Claus

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være en af de heldige, der for første gang får mulighed for at komme og se din smukke have. Min kæreste og jeg er ved at bygge hus, og vi skal i den forbindelse her hen over sommeren til at planlægge, hvordan haven skal se ud. Hvilket sted i Dk er bedre at få inspiration end haven i Risskov :)

  Mange hilsner,

  stinemygind@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Det vil være helt fantastisk at se din have. Jeg er især interesseret i at nogle gode ideer til stauder og roser. Vh Vibeke. vibbeemilie@sol.dk

  SvarSlet
 33. En drøm vil gå i opfyldelse hvis jeg får lov til at se din smukke have. Jeg følger med i hvad du laver på TV og i dine bøger. Har netop købt din nye bog "Romantiske Haver" hvor din egen have også er repræsenteret med smukke fotos.
  En tur rundt i din have vil være til inspiration for mit eget blomstervalg og brug af krukker.
  Den estetisk og harmoni samt afstemt farvevalg der er i haven vil være en uforglemmelig oplevelse.
  Jeg håber at komme i betragtning når udtrækningen sker.
  Mvh
  Hanne Bertelsen
  E-mail: habe@post.tele.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tilføjelse ......
   Jeg har ikke tidligere besøgt din have.

   Slet
 34. jeg vil rigtig gerne se din have - har kun kigget nysgerrig på afstand, så håber meget, at jeg er blandt de heldige.
  mvh. kp.flux@gmail.com

  SvarSlet
 35. Jeg vil elske at opleve din have, sammen med min dejlige veninde.
  Da jeg i sin tid fik min første have forærede hun mig din havebog 'den levende have', hvor hun havde steget særlige vigtige afsnit under. Bogen har fulgt mig - og jeg tænker, at jeg kan den nærmest udenad. Den er godt slidt. Tak for den.
  Så derfor ville det være fantastisk at se, hvor det hele startede :-)
  De bedste hilsner Helene Konner
  konner@mail.dk

  SvarSlet
 36. Vil så gerne se din have sammen med min mor på 72 år. Jeg har ansøgt flere gange uden held. Håber jeg er heldig denne gang ������
  Dortemaj@live.dk

  SvarSlet
 37. Det ville være en oplevelse af de store at se din have. Jeg har fulgt dig på bloggen og er fascineret af din store viden og evne til at skrue planterne ned i bedene - det kunne jeg tænke mig at se med egne øjne. Dine billeder fra haven er fantastisk smukke, og tænk at 'se' haven med alle sanser - det ville være en skøn oplevelse. godtfred@mvb.net

  SvarSlet
 38. jeg har fulgt dine tv udsendelser og er ganske fascineret af din have og din måde at have have på
  så jeg vil meget gerne have se den live - det vil være herligt

  SvarSlet
 39. Kære Claus
  Din have er så eventyrlig og du er til stor inspiration for min egen have. Jeg følger din blog og har købt og læst dine bøger. Jeg vil rigtig rigtig gerne opleve eventyret. Vh. Hanne Oddershede. Hanne.oddershede@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Hej Claus jeg har set dine programmer i tv. Har 8 af dine bøger som fligtigt bliver brugt. Har hørt fordrag med dig hos Marianne hos Spiren. Så nu må prikken over i' et være at se din have live;-) Og det har jeg endnu ikke oplevet - Så rigtig meget ja tak til en have vandring. Hilsen Charlotte charlotte.lohmann@mail.dk

  SvarSlet
 41. Er i min haves forår. Grebet af havens glæder efter ungerne er vokset til og fodboldene ikke længere hærger mine bede. Er på jagt efter den blomst, det bed eller de nuancer, som skal præge min passion.
  Ohh at lade sanserne forføre mig. Håber vi ses. Kh Heidi

  SvarSlet
 42. Jeg flytter i hus den 1. juli og mangler inspiration og viden om mine mulighed. Jeg skal have hjælp til, at anlægge en gårdhave og en alm. have. Der er begge to, men det er frygtelig forsømt. Og din have må virkelig være en mega oplevelse :-) Min email er kajah@haje.dk. venlig hilsen Hanne Jensen

  SvarSlet
 43. Kære Claus.
  Min mor og jeg forsøger hvert år på få m2 at skabe Claus Dalby drømme på min terrasse:-). Vi oplever gang på gang at livets essens flyder proportionalt med duften af blomster og det visuelle flora hav. Vi ønsker meget højt at få lov til at opleve den store drøm på nært hold. Det ville være en ære at få lov til at besøge din drøm i fuld flor.
  Venligst Karen.
  Mail: kjaerat@gmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg forsøger igen med en kommentar. Jeg ville rigtig gerne besøge din have. Den er bare helt fantastisk. Mail. Jaha@regionsjaelland.dk

  SvarSlet
 45. Kære Claus.
  Vi har været så utrolig heldige at besøge din have et par gange. Vi elsker din have - og vi elsker hvordan den har givet os så utroligt meget inspiration. Utallige ideer har fået gødning når vi har gået på dine havestier, og drømmen om et andet liv - nemlig et haveliv, er blevet en realitet efter vi første gang så dig og dine "Drivhusdrømme" i tv.
  Jeg ville elsker at se din have igen, men da jeg nok ikke kan tilkomme endnu et besøg, og vi pga hundehvalpe i huset, desværre heller ikke kan i år, så vil jeg tillade mig at "deltage" for én af mine godt veninder som DRØMMER om at opleve dit haveparadis.
  Jeg håber at min veninde Heike Ebner-Therkelsen vil være én af de lykkelige som får lov at opleve din have.
  Heike er en ganske særlig pige, som jeg sætter stor pris på. En stor haveelsker og én som sætter pris på de rigtige ting i livet. Heike skulle have haft én af vores hvalpe, men noget gik frygteligt galt, og hvalpen døde. Det er svært at ændre på den skuffelse hun føler - men jeg ved at hun vil føle sig som verdens lykkeligste pige hvis hun kunne få lov at opleve dit paradis af en have.
  Heike har aldrig set din have før.

  Hendes mail er heikeebner@yahoo.dk

  Mange glade havehilsner fra Susan - og selvfølgelig også fra Jesper :-)

  SvarSlet
 46. Det ville være en kæmpe oplevelse for en havetosse som mig at få lov til at besøge din smukke have Claus :-) Mvh Susanne Landkilde Andersen - tpaslagelse@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Hej Claus. Jeg har ikke set din have, men har et stort ønske om at se den.
  Hilsen Ulla Jersborg

  SvarSlet
 48. Helene Bergsten31. maj 2015 kl. 21.27

  Älskar engelska trädgårdar och har sett det mesta i England. Har följt din blogg länge och din trädgård är det mest engelska jag kan tänka mig, med en nordisk twist. Skulle vara underbart att få se den.
  Bygger nu ett växthus också, tack vare din inspirerande bok 'Vis mig dit drivhus'. Vi är halvvägs med det nu. Klart i sommar.
  helene.torslanda@gmail.com Hälsning Helene (Göteborg, Sverige)

  SvarSlet
 49. Jeg vil meget gerne se din have. Håber jeg er en af de heldige. Kristinebjakobsen@gmail.com

  SvarSlet
 50. Hej Claus. Et besøg i din have ville være - a Dream come true - vi har aldrig tidligere besøgt din have. Min mand og jeg har siden efteråret bygget nyt stort drivhus og omlagt det meste af vores have. Vi har fundet stor inspiration i dine bøger og på din side. Det ville være og en kæmpe fornøjelse og besøge din have. Hilsener fra Skagen. Pernilleravn13@gmail.com

  SvarSlet
 51. Jeg har aldrig set din have, men ville syntes at det kunne være rigtig spændende. Jeg er uddannet blomsterbinder og er nu i gang med uddannelsen som planteskole gartner. Mvh Sara Østergaard
  Saraoestergaard@yahoo.com

  SvarSlet
 52. Jeg vil gerne have en billet til min mor. Noget af det hun ønsker sig mest til sin fødselsdag er at få en tegning fra mig og ellers at se din fine have. Da jeg nærmer mig de 30 år og tegner ret dårligt kunne det være fedt at give hende en billet til din åbne have istedet ! winge51@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Hej Claus, jeg har set din have sammen med Anne G.
  Det ville være en stor oplevelse at se den igen
  Mvh Leif schmidt micasa@mail.tele.dk

  SvarSlet
 54. Det vil glæde mig at glæde min mor med denne mulighed. Min mor går op i sin egen have med liv og sjæl. Når min mor er på besøg i Aarhus går vi altid forbi din have. Særligt din indgang til foråret er en stor glæde i min mors blomster/have-liv. Jeg og min søster er hele vores liv bleer slæbt rundt i div. danske haver. Vi har dog aldrig fået muligheden for at blive slæbt rundt i din. Det er min mors største ønske at få mulighed for at se din have. Jeg krydser fingre :)
  Vh. Laura. (Laurabuskt@gmail.com)

  SvarSlet
 55. Jeg har aldrig set din have, men ville syntes at det kunne være rigtig spændende. Jeg er uddannet blomsterbinder og er nu i gang med uddannelsen som planteskole gartner. Mvh Sara Østergaard
  Saraoestergaard@yahoo.com

  SvarSlet
 56. NU MÅ CHANCERNE VÆRE DER. Har i utrolig mange år ønsket at besøge din have, har i årevis skrevet mig op på dine lister, i håbet på at blive udvalgt til at se dit smukke sted.....så deltaget med stor interesse. Har lige været forbi Keramikværkstedet i Holstebro, der så jeg din bog og blev endnu engang mindet om at jeg endnu har en stor haveoplevelse tilgode. Vil invitere min svigermor med, da hun også har grønne fingre. Er desværre ikke hjemme søndag d 28, så håber at blive inviteret på dit lørdags besøgshold.

  SvarSlet
 57. Åh det ville være en fryd at se din have sammen med min veninde. Ingen af os har Været der før, men vi følger dig begge troligt og har begge nogle af de bøger du har skrevet. Jeg selv bruger havearbejdet som terapi efter nogle hårde år og har fundet at mange af de billeder du lægger op på din blog og i dine bøger giver en inspiration som er bæredygtig i flere år frem. Men et er billeder, noget andet er det virkelige liv. Og det er vores begges store ønske at se din have og tage en oplevelse af de store med hjem derfra. Jeg ved min veninde er specielt interesseret i din krukkehave hvor jeg selv er mere interesseret i samtlige bede :-D åh jeg håber at Være en af de heldige. Men ønsker at dem der kommer afsted virkelig får en god oplevelse. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mail er i øvrigt louiseegerton85@gmail.com

   Slet
 58. Hej Claus.

  Jeg har aldrig set din have, kun på tv og gennem dine mange bøger. Jeg er selv ved at omdanne en kedelig parcelhus have til et blomsterparadis.
  Hilsen Lone Jakobsen. lonemunchjakobsen@gmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg ville elske at kunne invitere min mor med til at se din have. Vi har begge set programmerne fra haven, nyder dine bøger og særligt min mor er haveinteresseret - desuden fortjener hun at blive forkælet efter at hun hele sidste sommer måtte lade have være have, da hun passede min (dengang) syge far.
  Mange hilsner Pernille - p-larsen@mail.tele.dk

  SvarSlet
 60. Hej Claus
  Jeg er total nybegynder og har overtaget en kedelig, upersonlig have. Du har i det sidste års tid været en stor inspirationskilde til mit arbejde med haven - blandt andet er dine videoer fra haven et super interessant indslag på bloggen. Tænk, at kunne se det hele live :)
  Bedste hilsner Anne (giraffus@hotmail.com)

  SvarSlet
 61. Lene@techmas.dk

  Meget spændende have du har �� den vil jeg gerne kunne invitere din mor med ind at se

  Venligst Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså ...min mor ����

   Slet
 62. Jeg ville elske at kunne tage min far med på tur din have. Han har altid holdt sin have så flot, men nu hvor helbredet ikke er det bedste, er det svært for ham. Det ville være en kæmpe glæde at kunne overraske ham med en tur i din have, så han kan nyde synet af en smuk have igen.
  Jeg ville elske at finde inspiration til min egen have. Ingen af os har set din have før.
  Mange hilsner Katrine, kat-hen@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Nej .....min mor ������

  SvarSlet
 64. Hej. Jeg er så heldig, at have fået min egen have og søger nu inspiration til at gøre den fin og frodig som din ( bare i mindre skala) Derfor vil jeg rigtigt gerne besøge din have. mette@lindengren.dk

  SvarSlet
 65. Kære Claus Jeg nyder at se og høre dig fortælle om dine smukke blomster og er blevet meget inspireret af dine udsendelser og din hjemmeside, jeg har flere gange håbet at være den heldige, men det er desværre endnu ikke lykkedes, så jeg krydser fingre denne gang :-) ER lidt(meget) misundelig på min søde lillebror Kåre der nu flere gange har været der (han er ansat i dansk supermarked )

  SvarSlet
 66. Hej Claus. Jeg ville SÅ gerne vise mine forældre din have. Deres egen have er deres liv og for dem ville det være en oplevelse for livet, at se din have. Ingen af os, har været så heldige at se din have før. Mange hilsner Anne, annefoli@gmail.com

  SvarSlet
 67. Jeg vil så gerne dele oplevelsen med min mor, da vi deler dine bøger allerede.

  SvarSlet
 68. Hej Claus
  Jeg har endnu ikke været så heldig at se din have LIVE, kun i TV, selvom jeg har forsøgt i konkurrencen mange gange. Jeg er meget interesseret i din måde at bruge farver på i haven og vil meget gerne inspireret til brug i min egen have, der har lidt cottagestil, men hvor jeg holder bedene i nogenlunde samme farve. Kunne måske gøre det bedre :-)
  Med venlig hilsen Merete ms235@hotmail.com

  SvarSlet
 69. Ihh hvor vil jeg gerne gense din smukke have, især den gule have er jeg helt vild med. Er også nysgerrig efter at se om den orangerøde del er færdig? Jeg håber derfor at få chancen for at drage til Århus i juni til en gang superinspiration og balsam til sjælen. Tinabondeandersen@gmail.com

  SvarSlet
 70. Ville være fantastisk oplevelse. Inger Henriksen ryesgade17@live.dk

  SvarSlet
 71. Det vil være stort at kunne invitere min mand med på besøg i din have og drivhus. Dine bøger og Tv udsendelser har inspireret os til drivhus/orangeri byggeri, hvilket har givet os ufattelig haveglæde.
  Mvh
  Grethe
  Grethebostrup@gmail.com

  SvarSlet
 72. Ville elske at se din have sammen med en veninde som har købt alle dine bøger, og som ønsker det endnu mere end mig. tr@solitwork.com

  SvarSlet
 73. Hej Claus
  Jeg har ikke været i din have hvilket min mor heller ikke har. Hun har arbejdet i blomsterbutik hele sit liv, stor (ikke stor nok hvis du spørger hende) have, følger din blok og har dine bøger da du er enormt inspirerende og et forbillede for hende. Det vil være det bedste at kunne gi hende denne overraskelse fordi hvis der er nogen der fortjener det er det virkelig hende. Jeg krydser alt hvad jeg kan og håber at hører fra dig!🌸
  Hilsen
  Sabine jensen
  Sabine-jensen@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Dkrubaek@hotmail.com

  Jeg ville elske at se din have, opleve sanserne og blive inspireret udover alle grænser ...

  SvarSlet
 75. Jeg har længe fulgt dig på fjernsyn og bøger . Jeg er optaget af din måde at have have på , den måde du sammensætter farver på og bruger det grå løv , den måde du sætter forskellige blomster og planter sammen på . Det vil betyde rigtig meget for mig at se , dufte, mærke det i virkeligheden , og jeg ved godt hvem jeg vil dele denne store oplevelse med ..

  SvarSlet
 76. Jeg vil virkelig gerne se din have. Jeg har fulgt din blog igennem alle årene, jeg har set din have på tv, og jeg tror, jeg har læst alle dine bøger. Men intet overgår virkeligheden!
  Hilsen Elna
  elnajohn@mail.dk

  SvarSlet
 77. Kære Claus
  Det vil glæde mig SÅ meget, at invitere min mor på mor-datter-hygge-dag i Aarhus, med et besøg i din have og en brunch hos Fru Møller i Bjergager. Vi er begge meget have interesserede og det vil være en stor oplevelse for os at se din have - ingen af os har haft fornøjelsen tidligere. Jeg vil særligt glæde mig over at se dine drivhuse, som jeg er meget fascineret af.
  Mvh. Dorthe Kjeldahl

  SvarSlet
 78. Det ville glæde mig meget at få mulighed for at se din smukke have. Samtidig vil jeg glæde mine børns bonus bedste, som har fulgt vores liv og færden de sidste 15 år, det ville glæde mig uendeligt meget, at inviterer hende med i din have, hun ville elske at få muligeheden, og jeg ville blive utrolig glad hvis dette kunne blive min måde at takke hende på.

  SvarSlet
 79. Tak, jeg vil utroligt gerne besøge din have, da jeg synes dine billeder fra haven og drivhusene er vildt flotte og inspirerende, og fordi jeg, om muligt, elsker blomster lige så meget som dig. Jeg har aldrig besøgt haven. På forhånd tak - Gitte - rishojmadsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 80. Hej Claus,
  Jeg villle elske at besøge din have sammen med min mand. Jeg har besøgt den for mange år siden, men har lige siden drømt om at gense den. Min mand har aldrig set den. Kh Anne O

  SvarSlet
 81. Jeg vil så gerne tage min mor med for at se din have. Hun er selv meget interesseret i havebrug og synes, din have er fantastisk!

  Nanna (nlg@live.dk)

  SvarSlet
 82. Jeg har aldrig set din have, men har fulgt din blog siden den startede. Det ville være STORT at få lov til at se haven i virkeligheden, så jeg håber meget, at jeg denne gang er en af de heldige. Min mand og jeg kører hvert år rundt for at se på åbne haver og rigtig mange skønne haver har vi set, men DIN er stadig nummer 1 på ønskelisten!!!
  Birthe, Frederikshavn - birthe@christensen-frh.dk

  SvarSlet
 83. Jeg vil så gerne vinde denne oplevelse til min mor, som er en helt igennem fantastisk kvinde, der altid er der for andre - særligt hendes døtre. Hun er Havemenneske med stort H. Hele året går hun og pusler og nusler om sin have og planterne både inde og ude. Hun har tusind bøger om emnet, blandt andet dine, men det er jo noget andet at opleve eventyret i virkeligheden end at se og læse om det i en bog. Derfor har hun også længe ønsket at besøge din have, men det er desværre ikke lykkedes endnu, da der jo er mange om buddet. Så jeg håber, håber, håber på at kunne vinde for min skønherlige mor. Jeg krydser både arme, tæer, fingre og ben og alt, hvad der ellers kan krydses!

  De bedste hilsner
  Sidse

  Mail: thestesen_92@hotmail.com

  SvarSlet
 84. Jeg er ofte gået forbi din have og ønsket at komme ind at se den. Jeg er meget glad for stauder og romantiske haver - og er sikker på, at et besøg kunne være inspirerende og til gavn for min egen have.
  Mvh Karen
  Mail: karenrebsdorf@gmail.com

  SvarSlet
 85. Jeg bor selv i Risskov, men din have har jeg aldrig set fra den anden side af hækken (og min søster vil nok være tæt på lykkelig, hvis jeg inviterede hende med ... den anden vil måske være træt af ikke at blive spurgt). Hilsen Tina (tinas-ting@webspeed.dk)

  SvarSlet
 86. Jeg vil gerne se haven sammen med min chef/veninde - vi er begge anlægsgartnere og kommer for sjældent ud og får inspiration til gode løsninger, sammensætninger osv - til trods for de mange billeder i dine bøger er det altid dejligt at se tingene med egne øjne. Ingen af os har set haven før.
  Mvh og håbet om snarlig sommer, Irene
  Ireneholm@spejdernet.dk

  SvarSlet
 87. Hej ...det ville være en drøm der gik i opfyldelse...elsker at følge dig på Facebook....Tv..dine bøger og artikler....din have er fantastisk(på billeder) ville frygtelig gerne se den...så krydser ..hvad krydses kan......
  isemme123@gmail.com

  SvarSlet
 88. Hei Claus
  En flott og inspirerende hage har du, som det hadde vært veldig gøy å vandret rundt i. De flotte bildene fra hagen er en drøm å se på. Venter i spenning.
  >Hilsen Elisabeth Børresen Svergja. e-svergj@online.no

  SvarSlet
 89. Jeg og min mor har en stor drøm om at opleve din have. Vi har aldrig været der - vi har kun set den fra vejen �� Vi er begge meget haveinteresserede og nyder at vi har samme interesse. Vi inspireres af dine tv-programmer, artikler og bøger. Håber at vi kunne være så heldige at vinde ��
  Med Venlig Hilsen
  Gitte Langfeldt
  mail: gittelangfeldt@live.dk

  SvarSlet
 90. Hej Claus Dalby.
  Jeg vil ønske, at jeg er så heldig at se din smukke have. Du er min store inspiration og læser med glæde dine bøger. Er godt igang med din "Romantiske Haver". En fantastisk bog
  Mvh Susanne. E-mail: susanneyttesen@hotmail.com

  SvarSlet
 91. Jeg har fulgt din blog i mange år og har haft stor glæde af alle de gode råd og ideer, du har beriget os med. Jeg ville utrolig gerne se din dejlige have i virkeligheden..
  Vh. Ida

  SvarSlet
 92. Vil elske at få lov at se din sammen med min søster, Hanne. Hvis vi skulle være så heldige;-) Vi har ikke været på besøg i din have - tidligere. Blomsterhilsner fra Grethe g.rolskov@gmail.com

  SvarSlet
 93. Jeg har aldrig været i din smukke have. Jeg ville tage min søster med, da vi begge bruger vores egne haver til at stresse af fra en hektisk hverdag.

  SvarSlet
 94. Jeg har desværre aldrig set din have, men følger din blog med spænding, har flere af dine bøger, og har set dine tv programmer. Nu håber jeg selvfølgelig, at jeg er så heldig, at få lov til at komme ind og se din fantastiske have live💐🌻🌹.
  Håbefulde hilsner
  Rikke boie
  Mail. Rikke.boie@nrdn.dk

  SvarSlet
 95. Har desværre aldrig set din have. Til gengæld har jeg læst mange af dine havebøger, der er som en bibel for mig. Derfor vil jeg også mægtig gerne se din have

  SvarSlet
 96. Jeg vil så gerne invitere min mor med ud og se din skønne have. Du er en stor inspiration for hende og hun glæder sig hver gang du udgiver en ny bog. Ingen af os har besøgt din have tidligere men vi håber vi bliver blandt de heldige denne gang. Anjaelgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 97. Hej Claus. Jeg vil gerne invitere min lillesøster Gitte med ned at se din have. Jeg ved, det vil være en fantastisk oplevelse for hende. Vi har næsten alle dine bøger, som vi let kan falde i "staver" over. :-)
  Jeg har tidligere set din have, men det var i øsende regnvejr. ;-) Den vil altid være et besøg værd.
  Stor havehilsen Marie Røge - mrm.tranum@mail.dk

  Stor have-hilsen Marie Røge

  SvarSlet
 98. Jeg har længe været helt solgt til din måde at sætte haven sammen på. Har læst bunken af dine bøger igen og igen.
  Jeg har en dejlig veninde der har det rigtig svært i øjeblikket. Vi har lært hinanden at kende på et haveterapikursus for alvorligt stressramte. Jeg har lånt hende bunken med dine bøger, hjulpet hende i gang med at omdanne en gammel forsømt kolonihave til et haveparadis, og snakket stolper op og stolper ned om ham der Claus Dalbys have.
  Jeg ville elske at kunne invitere hende med i din have. Jeg har selv været så heldig at se den tidligere..... og derfor ved jeg hvor helbredende/livgivende det er at suge den helt fantastiske stemning til sig. En stemning og nogle billeder på nethinden man kan "hive frem" når livet nogen gange bliver lidt svært.
  Krydser fingrer

  Hilsen Lene
  lene.mols@live.dk

  SvarSlet
 99. Kære Claus.
  Det ville være en kæmpe oplevelse at komme som gæst i din have.
  Jeg har ikke været der før, men ville være super glad for at se alt det "in real life" som jeg har læst og hørt dig fortælle så meget om :-)
  Mvh. Iben
  iben@live.dk

  SvarSlet
 100. Hej Claus
  Jeg har gået forbi din have utallige gange som et barn forbi en slikbutik ;)
  Jeg vil elske at se den indefra ��

  SvarSlet
 101. Hej Claus.
  Jeg vil virkelig gerne kunne sende min mor og gudmor afsted, for at se din fantastiske have.
  Min gudmor fik for 2 måneder siden en blodprop i hjernen, som har rodet lidt rundt på nogle ting. Hendes terapi er at gå i haven, for der kan hun finde ro og være sig selv. Kan derfor kun forestille mig hvor stor glæde hun ville kunne have af, at besøge din have.
  Min mor skal med hende, da de er barndomsveninder, og i øvrigt er hun min egen lille "Dalby" :)
  Jeg håber de er heldige.
  Mvh
  Terese
  (mostertmom@hotmail.com)

  SvarSlet
 102. Har desværre aldrig set din have. Til gengæld har jeg læst mange af dine havebøger, der er som en bibel for mig. Derfor vil jeg også mægtig gerne se din have
  fiffi@webspeed.dk

  SvarSlet
 103. Det vil være en fantastisk gave til kvinden der har alt, nemlig min mor <3
  Hun elsker at læse dine bøger, i det hele taget følger hun meget med i din have.
  Så at kunne overraske hende med sådan en overraskelse vil være helt fantastisk.
  Venlig hilsen Anne-Mette
  lyhne1973@gmail.com

  SvarSlet
 104. Kære Claus. Nu er det således at jeg finder dig og dine bøger meget indspirende og jeg elsker dit rolige gemyt som du udfolder i fjernsynet. Jeg har været med på sidelinjen i mange år og uden at vide det sætter du dit præg på min have og de buketter jeg laver. Jeg har besøgt haven i Hune og den følelse man har når man går rundt og ”snuser” er noget ganske særligt – måske fordi Anne Just var noget ganske særligt. Jeg har i flere år – ja siden du startede med dine havebesøg via facebook, forsøgt at ligge billet ind men uden at være heldig nok :(. Jeg ved at på et eller andet tidspunkt lykkedes det – spørgsmålet er bare, bliver det mon i år? :))
  Kærlig hilsen Bente Rasmussen bentemus81@hotmail.com

  SvarSlet
 105. Jeg vil gerne give min 80 årige moster en oplevelse i din have. Hun har selv en kæmpehave som hun selv passer i samarbejde med sin mand. Jeg har tilbragt mine somre fra før skolestart og til jeg var 18-19 år i den have og vil gerne give en haveoplevelse tilbage. Jeg har arvet haveinteressen og har længe ønsket at kunne se din skønne have. Vi har ikke før set din have.
  Mvh Lone Flak Andersen

  SvarSlet
 106. Hej Claus
  Jeg følger glad med når du lægger billeder op og skriver om dine rejser. Jeg har aldrig set din have, men kunne godt tænke mig det da jeg har brug for noget inspiration og det tro jeg at jeg kan få i din have. Jeg arbejder i Bilka hvor vi også forhandler nogen af dine smukke og udvalgte produkter. Jeg ville tage min mand med så vi kunne få inspiration sammen og måske overføre det til vores have MVH Lotte
  Lotte64@msn.com

  SvarSlet
 107. Kære Claus Dalby
  Jeg følger med stor interesse din facebook, hjemmeside, tv-udsendelser og dine bøger. Jeg elsker haver og min egen have, og du har inspireret til køb af planter - især prydløg, som både min mand og jeg er blevet så glade for. Jeg vil så gerne se din have, så jeg melder mig som interesseret i at være med i din lodtrækning, og krydser fingre for at blive en af de heldige. joergensens@webspeed.dk

  Venlig hilsen
  Asta Jørgensen

  SvarSlet
 108. Hej Claus
  Jeg var så heldig at få lov til at se din fantastiske have sidst i august, men kunne rigtig godt tænke mig at se den nu. Jeg elsker roser og du har jo så mange forskellige som ville være fantastiske at se nu :)
  Haven er blevet mit fri rum og jeg bliver så glad hver gang jeg er der. Min søn syntes at det er så sjovt, at jeg altid smiler når jeg er i haven :0))
  Min mail er gitte@energimail.dk
  Kh Gitte Høeg Nielsen

  SvarSlet
 109. Jeg vil rigtig gerne se din have. Jeg er i gang med at uddanne mig til gartner. Og har en stor passion for planter og haver. Du har altid Været en stor inspiration for mig. Og har også en del af dine bøger.
  ❤lig hilsen
  Christina (bukoline@gmail.com)

  SvarSlet
 110. Det ville være en kæmpe ære at få lov at komme at besøge din smukke have! Nogle teenagere bliver hovedkulds forelskede i store Hollywood-stjerner, jeg kastede mit blødende teenagehjerte over dig og dine bøger! Jeg er muligvis din største fan. Jeg er fuldkommen forelsket i din æstetiske sans, og måden hvorpå du sammensætter fine og finurlige blomsterbede, samt din lune og begejstrede måde at fortælle på. Det smitter og inspirerer i aller højeste grad til kreativitet.
  Og jeg er sikker på at min mor ville falde bagover af begejstring hvis jeg kunne invitere hende med!
  De bedste hilsner Anne Sophie.
  annesophie_bonde@hotmail.com

  SvarSlet
 111. Hej Claus,
  Det ville være en sand fornøjelse at kunne invitere min husbond med i din have, så vi kan inspireres til vort projekt : skab en sanselig smuk have, på vores nedlagte landbrug, der har været forsømt siden 90'erne.
  Min mail er helle@schwaner.com
  Hilsner Helle😊

  SvarSlet
 112. Jeg har ingen gamle bedstemødre eller skrantende mostre, jeg vil bare rigtig gerne gå rundt i dine fantastiske form- og farvesammensætninger og kigge og kigge og kigge og kigge og............ am.steensberg@gmail.com

  SvarSlet
 113. Det ville være en fantastisk rejse at besøge din have.. at få lov til at opleve alle de dufte og smukke blomster du så levende beskriver i dine programmer...samt at blive inspireret til selv at sætte nye kompositioner i egen have.. Har ikke været en af de få heldige der har besøgt din have før :)
  De bedste hilsner Marianne. mdkmail@hotmail.com

  SvarSlet
 114. Wauw, det ville være en kæææmpe oplevelse! Jeg har brugt og bruger din blog rigtig meget til at finde inspiration til kolonihaven - hvad hedder de forskellige blomster, løg, stauder, hvilke farver tager sig godt ud sammen, hvilke blomstrer hvornår og hvor store bliver de, hvornår skal hvad plantes, osv osv. Vores have er mest en "spiselig have", 250 m2 med alskens frugter og grøntsager, så der er slet ikke i nærheden af så mange blomster som hos dig - men tulipaner, roser og et staudebed hører sig til :)
  Hvis jeg bliver en af de heldige skal min mand selvfølgelig med :) Han er også "havetosset", og vi bruger begge uendelig mange timer i haven.
  Vi har ikke set din have før, og det vil være en kæmpe oplevelse! :)
  KH Trine, mail: fruamstrup@gmail.com

  SvarSlet
 115. Hej Claus. Tak for en utrolig flot og inspirerede blog. Jeg følger trofast med og har gjort det i flere år. Faktisk er jeg blevet så inspireret, at jeg har skiftet karriere og arbejder nu som gartner og er i gang med uddannelse til anlægsgartner. Findes der et bedre job end at arbejde med planter og blomster? Jeg tror det ikke.. Jeg har aldrig besøgt din have, men har været med i flere lodtrækninger. Det vil være en kæmpe ære og en stor oplevelse at få lov til at besøge din flotte have.
  Med venlig hilsen Louise fra Malling
  louisemotorcykel@hotmail.com

  SvarSlet
 116. Jag följer din blogg och de program som går på svensk tv. Som nyfrälst trädgårdsfantast skulle jag älska att besöka din trädgård och stjäla med mig ideer hem.
  MVH Annelie

  SvarSlet
 117. Kære Claus Dalby,
  Jeg er en 23 årig ung dame udannet Blomsterdekoratør, som er meget have glad. Jeg har set mange af de programmer du er med i og synes du er rigtig inspirerende og god til at forklare og fortælle om alt inde for blomster og haver. Jeg har din bog ”Claus Dalbys Jul”, som jeg er rigtig glad for og jeg ønsker flere af dine bøger. Jeg ville så gerne opleve din have, for de billeder jeg har set af den, er helt fantastisk flot. Jeg vil gerne invitere min søde mor med, som også elsker blomster og haver, og har taget en masse af inspiration fra dig med en masse krukker i haven, vores have er ikke så stor men der er masser af blomster, beplantning af små bede, grupperinger af krukker og en lille bitte fiskedam med guldfisk. Jeg håber virkelig at min mor og jeg kunne få oplevelsen af at se din have. Tak for dine gode ideer og råd. Med venlige blomster hilsner Maria S. J. Christiansen :) - ria95@hotmail.com (kigger jeg oftest på :) ) / msjcdk1991@gmail.com

  SvarSlet
 118. Det vil være en stor glæde at kunne invitere min mor til en tur i din have. Det der fylder mest i hendes liv er pasning af hendes store have. Hun taler tit om dine have-ideer fra fjernsyn og bøger og forsøger at bruge ideerne i sin egen have. Det vil være en kæmpe oplevelse for hende at se din fantastiske have for første gang. lcbis@privat.dk

  SvarSlet
 119. Min skønne veninde og jeg så, beundrede, hyggede os i din vidunderlige have for 2 år siden i maj, hvor vi beundrede alle forårsbebuderne, løgplanter og det spæde grønne. Vi har begge lige siden DRØMT om at komme
  tilbage og ikke blot GENSE, men ligeledes OPLEVE den med storblomstrende stauder/sommerblomster.
  Helle@aldberg.dk
  ��������

  SvarSlet
 120. Vil rigtig gerne se din have i virkeligheden, har fulgt den på din blog, men at se hele herligheden med egne øjne ville være skønt. Har forsøgt mange gange at blive en af de heldige som bliver udvalgt.
  Har aldrig besøgt haven.
  Og min mail....totha@mail.dk

  SvarSlet
 121. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 122. Min mand ville elske at få ny inspiration til haven, da han i havearbejdet kan fokusere på noget andet end sine kroniske smerter.

  SvarSlet
 123. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 124. Kære Claus
  Jeg forsøgte også sidst at komme blandt de heldige, men desværre. Nu prøver jeg igen og hååååber....:o)
  Jeg har en mor på 70, som er helt vild med det du laver, og elsker din stil - sidst jeg besøgte hende sagde hun " Claus er mit idol, Står der Claus Dalby på blomsterløgene så er det helt sikker kvalitet":o) Jeg vil virkelig blive super glad, hvis jeg kunne få lov at følges med hende rundt i din smukke have så hun kunne få lov at opleve den så længe hun kan
  De bedste hilsner Tina
  tinaro40@gmail.com 31313432

  SvarSlet
 125. Har aldrig set haven før, men har fulgt med i haveskolen, som er vældig inspirerende og lærerig. Masser af gode tips. Vil helt sikkert gerne se haven i virkeligheden.
  Med venlig hilsen Marianne
  mels@stofanet.dk

  SvarSlet
 126. Hej Claus.
  Jeg har aldrig været så heldig at besøge din have, men har de sidste år forsøgt her at blive en af de heldige. Jeg vil så gerne give min mor den kæmpe oplevelse, da haven er hendes et og alt! Hun er slemt ramt af slidgigt og har derfor været førtidspensionist i mange år, men haven er hendes lyspunkt og drivkraft og hun er den vi alle søger have-råd hos. :-)
  Håbefulde hilsner fra Mona
  mona_noergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 127. WOW!! Jeg ville enormt gerne se din have! Jeg er ved at skulle lægge have an med min mand. Efter to år med grus, jord og hårdt arbejde er græsset ved at piple op, men så er jeg også på bar bund for hvad så nu?? Havde egentlig tænkt plantekasser da jeg ikke tør give mig i kast med bed! Måske din have kan give mig den rette inspiration og skub. Nå ja vi har også et fantsatiskt sortlakeret drivhus i øøhh papkasser hihi
  Vh Annasofie Bardram : babybardram@gmail.com

  SvarSlet
 128. Har aldrig før besøgt din have. Det vil jeg forfærdelig gerne. Bare dette at indånde duften af alle dine smukke blomster, se hvordan du har anlagt haven og studere indretningen af dine fine drivhuse med alle potteplanterne udenfor. Jeg ville tage min allerkæreste veninde med som er endnu mere besat af blomster og speciel dine.
  Venlige hilsner Elisabeth - broekhoff.elisabeth@gmail.com

  SvarSlet
 129. Hej Claus Jeg vil elske at opleve din have sammen med min super friske mormor på 92 år som elsker blomster, specielt hortensia og roser. Kunne godt selv bruge lidt inspiration til min "nye" gamle kæmpe have som jeg overtog i januar i år. Vi har aldrig set din have før. Mvh. Rikke Staugaard (lodne_egern@hotmail.com)

  SvarSlet
 130. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 131. Hej Claus
  Jeg har aldrig set din smukke have, men har tit drømt om det.....
  Hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket, vil jeg give billetterne til min dejlig have-tossede mor og min mindst ligeså tossede svigermor. De har heller aldrig set din have, men ville elske sådan en tøsetur med en masse skønne blomster og planter i centrum.
  Med venlig hilsen
  Katrine Kristensen

  katrine.n.k@live.dk

  SvarSlet
 132. Hej Claus
  Jeg har aldrig været i din have, men når jeg har kigget i dine bøger, set videoer eller TV, ja så var der næsten en følelse af, "som at være der" men men..... det vil nu være fantastisk, at få lov til at opleve dette lille paradise "live" Rigtig god sommer - når den kommer ��
  Mvh
  Jette Evert

  SvarSlet
 133. Hvem vil ikke ha en glimt av et paradis? La seg fortrylles av 1000 vis av blomster i fullstendig harmoni. Jeg vil føle magien, fylle mitt hjerte med alt det vakre og bli inspirert til å finne min egen skaperkreft for å gjøre verden enda lite vakrere, så som du Claus Dalby gjør. Jeg har ikke tidligere besøkt din hage. Hilsener fra svenske Jenny i Norge hillerhomes@gmail.com

  SvarSlet
 134. Jeg lægger lod i puljen - for min søde svigermor - som er meget dedikeret Claus Dalby Have fan - hun ser alt hvad du laver på TV - jeg har givet din bøger og hun elsker havelivet og finder ro og inspiration til de hun laver i sin kunst. MIne svigerforældre nyder tilsammen at få fælles oplevelser og ved det er kæmpe ønske de begge har at få lov til at se din have. Rikke.baes@gmail.com

  SvarSlet
 135. Kære Claus Dalby
  Min mor har flere gange ønsket at "se Claus Dalbys have" i fødselsdagsgave. Det er jo en svær gave at give, men måske ville du hjælpe mig med at opfylde hendes ønske. Hverken hun eller jeg har nogensinde set haven "live" kun fra programmer. Det ville være skønt at se og dufte den i virkeligheden og få inspiration til vores egne haver..... især min kedelige lille have uden større træer og bede, kunne godt trænge til en Dalby bust ;)
  Jeg håber og venter spændt på om vi kunne være de heldige.
  Næsten sommerhilsner fra Anita Fomsgaard (afomsgaard@gmail.com)

  SvarSlet
 136. Jeg ville elske at få lov at se din have.
  Vi købte for 3 år siden en gammel præstegård, og er ved at opbygge haven på ny. Fra græs og en umulig kamp mod skvalderkål og snerler til rododendron, pæoner og og roser - og frugttræer og stauder.
  Det ville være en uforglemmelig oplevelse at opleve din have. Virkelig en inspirationtur af de største. Men hvis jeg vinder vil jeg alligevel vælge at have oplevelsen tilgode og sende mine fantastiske svigerforældre af sted. Det er deres fortjeneste, at vi har en dejlig have. Stadig under opbygning, men man kan se tankerne og linjerne. Hvis ikke de kom stort set hver weekend og arbejdede i haven med os, så havde snerlerne været godt på vej til at overtage det hele. Så sent som i eftermiddag tilbragte min svigermor 4 timer på knæ på gårdspladsen i silende regn, for at fjerne skvalderkål i rallet. Hun er guld værd, og have er hendes største interesse (næste efter børnebørn 😊)
  Min mailadresse er Mette.broni@gmail.com

  SvarSlet
 137. Inger Berthelsen31. maj 2015 kl. 22.16

  Vil så gerne se din have, følger med på din blog og i Bilkas tilbudsavis. Savner dig meget i Tv fri udsendelser. Du lavede nogle fantastiske buketter.
  lykke.b@gvdnet.dk
  Venlig hilsen
  Inger

  SvarSlet
 138. Kære Claus. Jeg vil gerne invitere min veninde Ulla med. Vi trænger begge til en oplevelse ud over det sædvanlige i din have med eyecandy og forkælelse af alle sanser.

  Venlig hilsen Liselotte.Jacobsen1@skolekom.dk

  SvarSlet
 139. Kære Claus
  Jeg har fulgt din blog i mange år og har tidligere forsøgt at ligge en billet ind til dine åben have invitationer, men har desværre aldrig været så heldig. Hvis jeg skulle være heldig denne gang er det min far jeg vil tage med. Han og jeg deler haveinteressen og vi taler tit om den tur til Anne Justs have jeg gav ham i 80 års fødselsdagsgave. Det ville glæde mig meget, hvis jeg også kunne opleve din have sammen med min far. De bedeste havehilsner fra Anne i Birkerød (Anne.Hartkopf@gmail.com)

  SvarSlet
 140. Hej Claus. Har flere af dine bøger, og prøver at bruge ideerne i min egen have. Det vil være helt fantastisk at se haven i virkeligheden
  Hilsen fra Ulla fra Slagelse, vegand@live.dk

  SvarSlet
 141. jeg har aldrig set din have men har set dig på fri kanalen og set at du taler om blomster og natur og det kommer helt fra dit hjerte .og man kan kun sige at blomster og natur er balsam for livet og ens sjæl og meget livs bekræftende, er man glad så bliver man endnu mere glad.og er man syg og ked af det så hjælper haven også, jeg håber at jeg kan blive en af dem der kan komme til at se dit livsværk så vil jeg tage min mand med
  de bedste blomster hilsner karin

  Mail. karinypedersen@yahoo,dk

  SvarSlet
 142. Hej Claus
  Jeg vil gerne se din have og drivhuse fordi det ser så vidunderligt ud det hele
  Mvh Sonja
  hhknss@gmail.com.

  SvarSlet
 143. Kære Claus
  Jeg ville invitere min veninde med og se din smukke have. Vi finder begge to megen inspiration fea dig og de smukke billeder du viser i både bøger og på nettet.
  Mail: ingelisefolmer@gmail.com
  De bedste hilsner
  Ingelise

  SvarSlet
 144. Kære Claus

  Også jeg er en mangeårig fan og haveelsker.
  Jeg har været så heldig at opleve din have for en del år siden, men ville elske at se den igen med blandt andet orangeriet, der er kommet til siden hen.
  Lige nu ville det betyde særlig meget for mig at kunne dele denne oplevelse med min kære veninde og kollega, der desværre er blevet ramt af sygdom.
  Jeg er sikker på, det ville være sjælebalsam for hende at opleve så dejlig en have.
  Tusind tak for en stribe vidunderlige bøger igennem årene, en fantastisk blog og for til stadighed at kæmpe for havedrømmenes bevarelse i det ganske, danske land.

  Kh Berit

  SvarSlet
 145. Jeg har været så heldig, at opleve Claus` have :-) og derfor vil jeg ikke med i lodtrækningen....denne gang. For det er virkelig en have man kan gå på opdagelse i mange gange. Men vil derfor gerne ønske alle held og lykke. Jeg håber de får uforglemmelig have oplevelse!!
  K.Gro

  SvarSlet
 146. Mine forældre skal have denne smukke oplevelser
  De elsker og lever i deres egen smukke have som de har haft i over 50 år
  ❤️🌷

  SvarSlet
  Svar
  1. Min e-mail
   Famjlarsen@gmail.com

   Slet
 147. Har ikke tidligere været i din have, men har læst og kigget billeder i dine mange lækre bøger. Henter megen inspiration der og vil Så gerne se tingene i virkeligheden. Vil glæde en veninde, der er lige så optaget af et smukt haveliv! venligst, lene.backs@mail.dk

  SvarSlet
 148. Hei Claus��
  Jeg har aldri vært i din have men jeg har flere av dine flotte bøker som er til stor inspirasjon�� og følger deg både på bloggen og instagram. Jeg tar mer enn gjerne turen fra Norge for å se ditt hageparadis! I fjor kjøpte jeg meg mitt første drivhus og jobber med å finne ut hvordan jeg vil ha det der. Jeg gjør også stadig om i min have og vil gjerne se din have for å få inspirasjon. Håper lykken står meg bi�� Vennlig hilsen Wenche Dyhr Petersen. Wedyhrpe@online.no

  SvarSlet
 149. Det vil glæde min søster og mig, at se haven.vi har købt dine bøgerne og synes det er rigtig god inspiration.

  SvarSlet
 150. Hej Claus, Jeg og kæresten så din have for 5-6 år siden i slutningen af august og vi vil vanvittig gerne se den to måneder tidligere på året også. Vi krydser fingre! Og tak for inspirationen du søger ud og giver videre!! hannemh@sol.dk Mvh. Hanne

  SvarSlet
 151. Håber hver gang du har åben have, at jeg bliver den heldige denne gang ��Det ville være en stor fornøjelse og inspiration som jeg ville dele med min veninde.

  SvarSlet
 152. Vil rigtig gerne se de dejlige planter i din have i virkeligheden :-)
  email: anncamillamadsen@hotmail.com

  SvarSlet
 153. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 154. Hej Claus, Jeg ville godt se den, for at få inspiration til min terrasse og ved du har en masse i potter. Så jeg kan lære noget til min begrænset plads.
  Ambastet23@hotmail.com

  SvarSlet
 155. Kære Claus, min mand og jeg vil være lykkelig over at besøge din have til inspiration. Vi er et ungt par der har købt en stor grund med drømme om selvforsyning og smukke omgivelser! Jeg har læst en del af dine bøger og ville være meget taknemmelig for at opleve haven med manden min!
  Mvh Morten og Shøle
  Info@banes.dk

  SvarSlet
 156. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 157. Jeg har gennem flere år håbet på, at være en af de heldige, der får mulighed for at opleve din skønne have live, og naturligvis forsøger jeg også denne gang.
  Jeg er fascineret af din evne for sammensætning af blomster både ud fra farver og former. Det er dejligt at se dine skønne billeder af overdådige bede både på bloggen, i bøger og på facebook, men det kan jo aldrig måle sig med virkeligheden, og linjerne i en have opleves også bedst, når man er på stedet :-)
  Hvis jeg bliver en af de heldige, vil jeg invitere en veninde med, som også går og drømmer om, at se dit blomstrende paradis :-)
  Hilsen Vivi

  vivibillund@gmail.com

  SvarSlet
 158. Hej Claus
  Jeg er en blevet en havenørd pga. dig:) Har alle dine bøger, i øjeblikket er det Romantiske Haver, der optager mig...
  Haven er blevet mit frirum i en travl hverdag.. Er ude hver dag lige og tjekke😁.
  Vil tage min mor med på besøg hos dig. Jeg er nemlig kommet til at " smitte" hende med min haveinteresseHar aldrig haft fornøjelse af at se din have , så vil rigtig gerne.
  Mail: dittekrabbe76@gmail.com

  SvarSlet
 159. Uh, efter at have slidt alle dine havebøger op, og forsøgt at skabe den samme stemning i min lille københavner have, så ville jeg elske at tage en tur til Jylland bare for at opleve den i virkeligheden :-)
  michelegundstrup@gmail.com

  SvarSlet
 160. Kaere Claus

  Som du ved, har jeg ikke set din smukke have, men vil meget gerne. Jeg vil invitere min veninde med. Grunden til, at jeg gerne vil se din have er, at jeg har begraenset med kraefter, men elsker planter og have. Og selvom jeg ikke selv kan eller har, kan jeg jo sagtens nyde andres!

  SvarSlet
 161. Hej Claus. Min kone er stor fan af dig. Det ville være en fornøjelse at fortælle hende at vi skal besøge din have, som vi aldrig har besøgt - og som ægtefælle vil det give mig nogle gode plus-point ☺
  Mvh Jesper Oreby. ... jesper@oreby.com

  SvarSlet
 162. Jeg har lovet min mor på 86, at jeg ville prøve lykken, når du næste gang udlodder billetter. Hun er flyttet fra Struer til Aarhus sidste år og jeg vil gerne give hende en fantastisk oplevelse. Så jeg håber, at lykken står mig bi. Mvh Hanne S. Andersen hsandersen@pc.dk

  SvarSlet
 163. Kære Claus, min mor har i mange år dyrket sin egen have i Silkeborg, hun er medio 70 og har fortalt mig, at hun vil ELSKE at få mulighed for, at opleve din have, så hun kan blive inspireret til, at finde på nye ting i hendes egen have. Hun er så dygtig og laver de smukkeste blomsterdekorationer og der er næsten ikke et stykke ukrudt at finde pga. hendes måde at opbygge den på.

  jeg bor selv i Århus, og bruger Riis Skov meget til løb og træning. Har flere gange lavet din lækre ramsløgpesto som jeg nyder hver sæson til kød og salater. Det vil være en stor glæde for mig, at kunne besøge din have og opfylde min mors ønske om at se din smukke have. :)

  har naturligvis knyttet din blog til min blogrulle på min egen blog.

  Smil Lene .0)

  SvarSlet
 164. Jeg følger dig med interesse både på Facebook og i dine bøger, har også fået både vase og skål. Derfor kunne det være dejligt at se din have og blive yderligere inspireret,
  Skandsen@mail.dk.

  SvarSlet
 165. Jeg har en farmor der er ekstremt meget fan af dig og din smukke have. Min farmor har givet mig inspiration til min have, og hun introducerede mig for dig. Jeg går selv enormt meget op i min have og planter, og jeg bruger lang tid på at læse dine gode bøger. Meget af min viden om planter og blomster har jeg fået af at læse dine gode bøger. 😄 Min farmor bliver snart 72 og jeg ved at det eneste hun ønsker sig er at komme og se din flotte have da hun flere gange har prøvet at deltage i konkurrencer om at komme til åben have. Jeg ville blive så glad for at se dit vidunderlige paradis, og jeg ved at min farmor ville blive så lykkelig hvis hende og jeg vandt billetterne og kunne komme til åben have. Det ville være en enorm oplevelse for hende, og at jeg kunne give hende det i 72 års fødselsdags gave ved jeg at hun ville blive så glad og taknemmelig for :) Så derfor vil jeg enormt gerne vinde :) min email er helenalindvig@hotmail.com

  SvarSlet
 166. Det vil være sikkert en vidunderlige oplevelse at besøg din have Claus. Jeg vil tage min veninde og kollega med, for at hente ny inspirationen. Håber vi bliver så heldig :-) mariiiah@hotmail.com

  SvarSlet
 167. Jeg elsker at bruge tid i min egen have, den er også indrettet med farvetemaer, dog ikke nær så stor som din, som jeg kender fra TV. Jeg vil meget gerne se den live.
  Mail: foxy@rasmussen.mail.dk

  SvarSlet
 168. Hej Claus :)
  Det ville være den vildeste oplevelse at komme ind og se din smukke kæmpe have der helt sikkert bugner af smukke blomster �� jeg har aldrig set din have kun på tv og i bøger. Jeg vil tage en helt speciel person med som også er helt vild med dine bøger og alt;) min mor :D jeg håber og krydser fingre for at være blandt de hundrede :)
  ac_bjerringhansen@hotmail.com hilsen Ann

  SvarSlet
 169. Ville være en fornøjelse at opleve din flotte og spændende have og ikke kun følge den via bøger og tv. Når man elsker haven og blomsterfloret er et havebesøg altid en kærkommen gave. Vil invitere min ægtefælle med, da han har bygget mit dejlige drivhus, måske han kan inspireres yderligere.
  abildvej1@hotmail.com

  SvarSlet
 170. Vil bare gerne se din have for at få inspiration til min egen have. Mvh John. Johntaulborg@gmail.com

  SvarSlet
 171. Har ikke set din skønne have
  Derfor. Har købt enkelte løg fra dig
  vivi_heindorff@sol.dk

  SvarSlet
 172. Jeg vil gerne nominere mine forældre Gunnar og Birgitte Kusk (Den ene med den anden som ledsager).

  De har i 25 år boet i samme lille hus til leje, hvor de har lagt alt deres energi og tid i haven som er fyldt med roser og skøn natur. Nu flytter de og kan desværre ikke medbringe deres egen fantastiske have så jeg ville elske at se deres ansigt hvis de fik lov at komme ind og se din her i sommertiden nu de må undvære deres egen. Ingen i vores familie har set den før men vi har fulgt dig så længe og nyder al den inspiration du giver :)

  Min email er : makpdk@hotmail.com

  Mange hilsner
  Marianne Kusk

  SvarSlet
 173. Jeg vil så gerne have muligheden for at invitere min søde mor med ud og se din fantastiske have. Hun har i meget lang tid haft et ønske om at se den! Ingen af os har før set den.

  Vi er begge utrolig haveinteresserede og vi drømmer og bliver hele tiden inspireret gennem din blog, Facebook og instagram.

  Ikke kun min mor vil få sit ønske opfyldt, men det vil også være en stor ære og få lov at se haven i virkeligheden.

  Jeg krydser fingre:-)

  De bedste hilsner Kate
  kate@buhl-j.dk

  SvarSlet
 174. Hej Claus, jeg vil rigtig gerne give mine forældre den oplevelse, at nyde din flotte have. Min far er biolog, og bruger rigtig meget af hans tid på efterløn, men at nusse i haven og tage billeder. De har aldrig haft fornøjelsen af din have før. Mvh Sidsel Schmidt Guldmann mail: sidselschmidt@gmail.com

  SvarSlet
 175. Jeg vil meget gerne besøge din spændende have. Jeg Har deltaget i denne lodtrækning flere gange og tænker at det snart må være min tur. Jeg føler haven og dine interessante have ideer på blokken, i bøgerne, nyhedsbreve, Tv og hvor du ellers fortæller om og viser din have.
  kirsten46@ofir.dk

  SvarSlet
 176. Jeg har ikke set din have tidligere, men vil rigtig gerne, for jeg Kan rigtig godt li' din stil
  Venlig hilsen randiborup@mail.dk

  SvarSlet
 177. Kære Claus.
  Har ikke tidligere besøgt din have, men har set den i tv og i dine mange bøger.
  Men nu håber jeg at se den in real time 🌹🌹🍀🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷.
  Glæder mig meget. 😉😉😉
  Så er du klar så er jeg også. Vi ses. Skriv venligst til ole-mogensen@mail.tele.dk.
  Venlig hilsen Susanne Prip Mogensen

  SvarSlet
 178. Kære Claus.
  Har ikke tidligere besøgt din have, men har set den i tv og i dine mange bøger.
  Men nu håber jeg at se den in real time 🌹🌹🍀🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷.
  Glæder mig meget. 😉😉😉
  Så er du klar så er jeg også. Vi ses. Skriv venligst til ole-mogensen@mail.tele.dk.
  Venlig hilsen Susanne Prip Mogensen

  SvarSlet
 179. Kære Claus. Hvis jeg bliver udtrukket vil jeg give billetterne til min mor. Min mor har på hobbyplan dyrket blomsterbinding i de sidste 20 år, og er igennem årene blevet inspirere af dig.
  Jeg prøvede også sidste år at vinde billetter til din have.
  Glæder mig til at høre fra dig på mail: Skjelleruptina@gmail.com.
  Venligst Tina

  SvarSlet
 180. Jeg har set dig, i tv. på nettet og bøger. Kunne godt tænke mig, at møde manden, der har skabt en SÅ smuk have og fortæller om den, nærmest l pagt med den. Nej jeg har ikke haft æren af, at opleve den live. Men vil med glæde komme, hvis jeg bliver en af de heldige.
  mail: jette_louis@hotmail.com.

  SvarSlet
 181. Har stor lyst til at se din smukke have har i flere år forsøgt at blive udvalgt til et besøg men desvære valgt fra håber det lykkes denne gang . Glæder mig allerede til en have oplevelse hilsen Knud Erik Hansen min mail er keh1948@gmail.com

  SvarSlet
 182. Du och din trädgård är en stor inspirationskälla för mig, att få möjlighet att besöka trädgården vore en stor dröm som gick i uppfyllelse. Hittills har jag bara kunnat njuta av det på bild, att få uppleva den på riktigt vore fantastiskt.
  jeanette.stark@telia.com

  SvarSlet
 183. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 184. Har haft ønske om at se for mig selv i flere år; følger med interesse med her på FB og andre steder og nyder at se de smukke billeder samt gøre nytte af din store viden - som jeg af og til opsøger på bloggen. Din have virker som et paradis - og jeg vil gerne lukkes ind - bare et par timer :-)

  SvarSlet
 185. Jeg og min mor har de sidste år prøvet at være blandt de heldige, der kunne komme og se
  din have. Desværre er det ikke lykkes, så det ville være fantastisk hvis det kunne lykkes i år. Har kun set din have i bøger, tv og lign. steder, så det ville være så skønt at kunne se den i virkeligheden. liebak@stofanet.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mindfulness! Min mor och jag behöver återhämtning efter ett sorgligt 2014.
   Hilsen
   Eva
   eva@miltorp.com

   Slet
 186. Har forgæves forsøgt at vinde, da du havde samme spændende tilbud sidste år. Var desværre ikke blandt de heldige udvalgte.
  Jeg har gennem årene drømt om at se din smukke have, når jeg har kigget i dine fine bøger og set dig vise rundt i fjernsynet. Er selv blevet meget haveinteresset, siden jeg for ti år siden fik første hus ned have.
  Hvis jeg er blandt de heldige skal min kollega Mette inviteres med.

  Mvh Mette Kjær Nielsen - kjaermette@gmail.com

  SvarSlet
 187. Hej Claus
  Jeg har som mange andre også kæmpe stort ønske om at få lov til at besøge din have....... Den er sikkert ligeså skøn, som de blomster jeg står og binder med hvergang jeg er på arbejde. Det er dine udvalgte i Bilka og Føtex. Mit ønske er at se din have sammen med min skønne mand, som ligeså meget som mig nyder den fantastisk flora.
  Mange hilsner Dorthe Sommermark, soefryd@hotmail.com

  SvarSlet
 188. Kære Claus
  Jeg er stor beundre af din kunst for have og blomster, samt farvesammen sætningerne. Det ville være være af største glæde at få lov at se den i virkelighedden, og ikke kun i dine bøger.. Vi byggede hus i 2013, og er derfor i gang med at bygge haven op. Her ville det være fantastisk at kunne hente noget inspiration med hjem. ullabrunsgaard@gmail.com

  SvarSlet
 189. Hej Claus. Jeg har altid interesseret mig for haven, men de senere år har interessen været stærk præget af dig og da jeg aldrig har set din have, men kun fulgt den på din blog, kunne det være meget spændende at se den i virkeligheden.
  Mange havehilsener. Primula. Min mail er blomsterbirk@stofanet.dk

  SvarSlet
 190. Fordi jeg er norsk. Fordi jeg har veldig lyst. Fordi du inspirerer meg. Fordi hage er livet!!

  SvarSlet
 191. Jeg vil såmænd ikke selv se haven, men jeg kender to som rigtig gerne vil: Min farmor og farfar. De har en dejlig have og et drivhus, som de ynder at bruge meget tid på, så jeg ved at de ville sætte rigtig meget pris på en rundtur i din have. Jeg Håber på at kunne give lidt igen, i form af den her tur, efter så mange års ubetinget kærlighed. Hilsen Alexander. Mail: Alexander-lundhoj@hotmail.com

  SvarSlet
 192. Kære Claus
  Du er en inspirator uden lige, og jeg har fulgt dig gennem mange år ..... på tv, nettet og ikke mindst gennem dine skønne bøger - MEN jeg har aldrig set din have live. Tænk at vinde en billet til dette syn, ja det ville være helt fantastisk. Tror jeg ville invitere min mor med, som deler min begejstring over dine evner udi havekunsten. På gensyn - forhåbentlig ;-)
  susannekramer@mail.tele.dk

  SvarSlet
 193. Jeg elsker blomster og haver.
  Ejer ikke selv en have men vil invitere hende med hvis have jeg gerne må arbejde i. Jeg finder det utroligt spændende at skabe skønne rum og oaser i en have: - til nytte, pynt, sanseoplevelser, insekters svirreliv og til aktivitet og afslapning. Du inspirer via dine bøger og mails som jeg modtager. Siden jeg for et par år siden lærte at okkulere roser har interessen for haveliv viokset i mig. Håber jeg er heldig. hs.dorthe@gmail.com Venlig hilsen Dorthe H. Sørensen

  SvarSlet