Der er tryk på

I er nok klar over, at jeg ikke ligger på den lade side. Jeg skal nå at besøge ret mange haver, og som den kroniske tidsoptimist jeg er, er programmet ret tætpakket. Således var det også i dag.

 

Nu er jeg så træt, at jeg ikke orker at lave et egentligt indlæg, men så kan jeg da lige i stedet gøre opmærksom på nogle af de planter, jeg har valgt til Bilkas Havecentre i denne kommende uge.

 

Bemærk blandt andet den randblomstrende hortensia ’Blue Wave’. Det er en meget smuk hortensia med stive grene, der aldrig bukker.

 

Hvis I ser den i Bilkas Havecentre en af de nærmeste dage, skal I ikke undre jer over, at blomsterbladene er helt lyse og ikke blå som på billedet. Det retter sig snart.

 

Vender tilbage i morgen.

 

image

8 kommentarer:

 1. Du ER en travl mand, man pas nu også på dig selv :)

  Lækkerierne i Bilka vil da ingen ende tage - og så ser jeg til min glæde at der er rosen The Lark Ascending - den er bare så flot - jeg så den hos Austin Roses sidste år og var helt verliebt.

  Ha' en god dag.

  SvarSlet
 2. Husk lige dyyybe vejrtrækninger, Hr. Dalby, men ved du nyder oplevelserne alligevel. Sikke mange dejlige steder du besøger lige nu. Jeg sidder BARE og nyder bøgerne. CD's forår og Romantiske haver, ren liese for øjnene. Senere skal jeg i Bilka og hente hortensia. Dejlig fredag og weekend til dig Claus og alle I andre, der smutter forbi CD' blog. :0)

  SvarSlet
 3. Jeg vil bare lige fortælle dig at jeg nu har modtaget din nye bog "Romantiske haver" og den er simpelthen helt fantastisk! Den vil give mig mange skønne timer og drømme fremover!
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Tusind tak for mange dejlige billeder.
  Vi ønsker dig en dejlig weekend og sender en hilsen til alle vi kender.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 5. Bilen kan efterhånden selv køre turen til Bilka! Dejligt med alle de skønne planter, og der er heldigvis plads til flere. God weekend fra Helle

  SvarSlet
 6. Når regnen kommer i dag køre vi afsted i Nettes lille dyt og fylder den godt op!!
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Kæreste ven, hvor er det dejligt - og sjældent at opleve dig køre træt! :-) Så må "harddisken" lige reloade - du modtager utrolige mængder af indtryk i øjeblikket. Håber du fik en god nats søvn og en ordentlig kop kaffe til morgen. "Tidligt op og tidligt i seng, det er sundt for en lille dreng". Jeg sender al min energi fra en times meditation i solen.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet