Endnu en hollandsk have

Vel tilbage i Danmark har jeg mange hollandske haver i ’kufferten’, som I endnu ikke har set. En af dem er Marieke Nolsens charmerende have, der ligger midt i en skov ikke så langt fra den hollandske hovedstad.

 

claus20150425_193257

 

claus20150425_191416

 

Marieke er blomsterdekoratør, og jeg synes, at haven i samspil med huset og omgivelserne er uhyre charmerende.

 

claus20150425_190929 claus20150425_190940
claus20150425_192158 claus20150425_185406

 

Jeg glæder mig til at komme tilbage om et par uger og tage flere billeder.

 

 

claus20150425_191231

 

Kan for øvrigt fortælle, at jeg allerede på fredag tager afsted igen. Lørdag er jeg i Beth Chattos engelske have. Jeg skal nok rapportere.

 

claus20150425_191133 claus20150425_191152

 

I dag og i morgen er jeg på fynske gartnerier for at finde spændende ting sammen med Bilka.

 

claus20150425_191716

 

Besøg Mariekes hjemmeside/blog og læs om mit tidligere besøg.

 

claus20150425_191834

8 kommentarer:

 1. Tak for de skønne billeder fra dine haverejser - hvor er det spændende at følge med i din færden og de mange forskellige haver, som du besøger - er tiltrukket af de stramme designlinjer. Mvh. Helle

  SvarSlet
 2. Skønne farvesammensætninger og opstillinger,den var da et besøg værd.ønsker endnu en god tur Brita

  SvarSlet
 3. Charmerende, ja!
  Regnvåd hilsen herfra, sendt afsted på rapsmarkernes begyndende velduft.
  Lene

  SvarSlet
 4. Meget fin have - min allerførste indskydelse da jeg så de første billeder var at den minder mig meget om din i sit udtryk, men når jeg kigger nedad i billederne er den alligevel også meget sin egen. Det er bare ikke så tit at du viser en have hvor jeg kan se direkte paralleller og det er da lidt pudsigt at der langt fra dig i et helt andet land ligger en have som har meget til fælles med din. Jeg har stor lyst til at se den selv og afgøre om det kun er på billederne her at jeg kommer til at tænke på din.

  Dejligt at høre at du vender tilbage til det engelske og da især Beth Chatto. Jeg er så heldig i år at have en kalender fra hendes have og nyder at vende hvert blad når en måned er gået. Den have ville være perfekt at have årskort til, gid man kunne komme igen og igen som du gør.
  Jeg har kun været der én gang, men vil aldrig nogensinde køre forbi uden at gøre holdt der. Desværre er hendes have jo blevet lidt en omvej at komme forbi, nu hvor man ikke længere kan sejle til Harwich ...

  Kærlige hilsner
  Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Det er en flot have på sin måde men rigtig som du beskriver den spiller flot sammen og nogle søde opstillinger - god tur rundt på Fyn - her er jo flot - særlig på Sydfyn - men hos mig står tulipanerne flot i krukkerne foran min salon - og nogle gode samtaler m kunderne derom - fortsat god dag
  Kh Anita

  SvarSlet
 6. Altså hvor smukt. - Jeg kan ikke lade være med at tænke, sikke en dedikation, kreativitet og ikke mindst arbejde der ligger i at skabe sådanne haver - hvor får haveejerne timerne fra - jeg synes, min have og jeg er gode for hinanden, jeg bruger al den tid jeg har i min have og som jeg prioriter næsten på højde med familien - men efter 20 år som havenørd ligner min have absolut ingen af disse skønne haver som du åbner her på bloggen og i dine bøger - til gengæld så er disse have en skøn række af inspiration .......... her passer det svenske udtryk "underbar " perfekt.
  Tak for det
  Susan Sigardsen

  SvarSlet
 7. Åhh, nogle dejlige forårshaver du har besøgt :-) Mon Marieke har fundet inspiration til krukkesamlingerne hos dig? Smukt er det i hvertfald.

  SvarSlet
 8. Hej Claus. Det er en flot have, du har besøgt. Jeg kan især godt lide krukkeopstillingen med hvide blomster på det lille bord.

  SvarSlet