Man må bruge sit netværk

Derfor dette lidt anderledes blogindlæg. Sagen er den, at vores meget dygtige hushjælp har sagt op, fordi hun har problemer med ryggen og skal opereres.

 

20141102_113958

 

Derfor søger vi en ny hushjælp til vor bolig og kontor Risskov. Måske kender I én eller er selv interesseret i et job cirka tyve timer om ugen. Arbejdstid efter aftale.

 

Det er vigtigt, at det er en meget pertentlig og ordentlig person, der ikke er bange for et stort hjem med mange – ja, rigtig mange – ting! Én, der ikke har noget imod at støve af og stryge …

 

Jeg kan kontaktes på claus@klematis.dk

9 kommentarer:

 1. God idé at søge denne vej igennem.
  Jeg kender desværre ikke lige nogen på jeres kanter, men håber I finder en ny sød og dygtig hjælp.
  God bedring til jeres nuværende og god weekend.

  SvarSlet
 2. Det er en skam, at jeg er for gammel og selv med for dårligt helbred til at hjælpe. dig. Da jeg var helt ung, gjorde jeg rent hos en velstående jødisk familie i Schweiz med helt ustyrligt mange antikviteter, møbler, tæpper og andre sager. Det var virkelig et spændende job at støve af og pudse og polere der, for der var også fin, rigtige kunst- og arkitekturbøger samt historiebøger, som jeg gerne måtte låne , når nysgerrigheden om dette eller hint blev vakt.

  God jagt
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. ....En skam at jeg bor på Sjælland - ellers var jeg klar !
  Knus fra Tina.

  SvarSlet
 4. Kæreste Claus.
  Det skulle være mig en udsøgt fornøjelse at stryge skjorter stive flipper presse folder i diverse brnklæder og pudse sko, men at skulle håndtere jeres smukke glas og keramik samlinger det er jeg vist blevet for fummelfingret til at kunne klare .... det ville med garanti ellers være blevet mægtig hyggeligt om jeg, lille husfaktotum, kunne nå ja 'vimse rundt' er nok for meget sagt i min alder, og forkæle den store mester med bløde håndklæder og rene gulve ... piece of cake søde.
  Nuvel spøg til side, synd for din faste stabile hjælp at hun er løbet ind i helbredsproblemer. Ønsker rigtig god bedring og ønsker for dig at du får den helt rette og ideelle husalf ansat.
  Tak for de sidste dages fænomenale haver og billeder af tulipaner. Tror at vor Bilka hellere må udvide havecentret her, så der er plads til alle de nye dejligheder.
  Nyd hjemturen og husk at slappe af og lytte til din krop! Pas på dig selv, siger en der har lært ikke at gabe for højt men i små bidder af gangen. Husk at alle livets oplevelser skal fordøjes , og nogle tager lidt længere tid end andre.
  Er meget begejstret for din ny bog, joh romantikken blomstrer, står i fuldt flor. Skøøøøøøøøøøøø bog <3
  Tak for dig Claus.
  Varme og kærlige tanker, Iris.

  Pøj pøj.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Jeg tænker lige over om jeg kender en der vil være nyttig for dig. God idé at søge herigennem - skulle du en anden gang bruge en engelsk translatør eller korrekturlæser så kom endelig til mig :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Kære Claus - jeg ved i finder den rette - held og lykke m søgning
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  STORT HJERTELIGT TILLYKKE MED DE 50.000 PÅ FACEBOOK. GODT GÅET.
  KNUS Iris

  SvarSlet
 8. Okay det er ikke mig... jeg er vist ikke pertentlig nok ;-) held og lykke med jagten og god bedring til din nuværende husholderske.
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Jeg ville skulle bruge 20 timer alene på udestuen!

  SvarSlet