Min nye bog

Så er 'Romantiske haver’ udkommet. Den er i boghandelen i løbet af et par dage.

 

I  kan se hele bogen her.

 

Udklip

 

Og I kan bestille den her.

25 kommentarer:

 1. Kære Claus,

  Hvor er det dog en fantastisk smuk bog, du atter har skrevet!
  Igen igen må jeg købe din nyudgivelse, i håb om at jeg kan bruge nogle af idéerne i min have.
  Kan du have en rigtig dejlig rejse.
  KH Mette Marie

  SvarSlet
 2. Jubiiiiii!!! Det er den bedste nyhed :D
  Glæder mig så meget til at se den/læse den!
  Rigtig god tur!
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 3. Tillykke med bogen, jeg glæder mig til at dykke ned i den. Den ser skøøøøn ud!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  STORT TILLYKKE med dit nye barn, det er en dejlig nyhed her op til weekenden.
  Nu vil jeg glæde mig til den lander hos boghandlen og så skal den hentes hjem, det må gerne være mandag nu.

  Rigtig god tur.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. P.s Jeg vil opfodre alle jer der er venter spændt på denne bog at købe den igennem klematis, der får man altid en god behandling.
   Da jeg lige har oplevet den mest ubehøvlede opfølesen hos den lokale boghandlen.

   Slet
 5. Gratulerer! Så fin den ser ut!

  SvarSlet
 6. Så er jeg spændt på hvornår den lander i min postkasse. Den er bestilt og betalt :)

  SvarSlet
 7. Gratulerer :-) Denne har eg gleda meg til lenge og no er den bestilt :-)
  Ynskjer deg ei fin helg!

  SvarSlet
 8. Dejligt, den glæder jeg mig til, den ser rigtig fin og spændende ud, kh Margit

  SvarSlet
 9. TILLYKKE! Jeg kan næsten ikke holde ud, at vente til d.18 for at se om jeg får den. Jeg går stærkt ind for selvforkælelse og jeg er slet ikke i tvivl om, at denne bog vil forkæle både øjne, fantasi og sjæl. Suuuuukk!

  SvarSlet
 10. Hvor ser den dog smuk ud, og hvor er det dejligt at man kan få lov til at bladre hurtigt i den. Glæder mig til at få den i hænderne. Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 11. Glæder mig til at nyde billederne i meget, meget langsommere tempo og dvæle ved hver en detalje.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Tillykke med bogen - den er smuk!

  SvarSlet
 13. Helle Aagaard, Sydfyn9. maj 2015 kl. 11.16

  Kom nu søde post :-)

  SvarSlet
 14. Helle Aagaard, Sydfyn9. maj 2015 kl. 13.10

  ... 2 timer senere... så kom min søde post.... dejlig gave at få ind ad døren på en regnvejrsdag. Tak Claus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig. Her bringes vist kun pakker ud om lørdagen 1-2gange årligt... Nå, men så kommer den vel mandag...eller senest tirsdag..måske onsdag, men så burde den også være her :)

   Slet
 15. Hvor jeg glæder mig!!
  k.Gro

  SvarSlet
 16. Jeg har for et par dage siden modtaget bogen Romantiske Haver med posten. Og jeg har svært ved at få armene ned. Som nogle vil vide, figurerer min lille have i bogen, men det er ikke derfor, jeg er så begejstret. Nej, Claus Dalby har gjort det igen. Haverne er som perler på en snor. 23 fantastiske og meget forskellige haver fra hans haverejser rundt i hele Europa. På trods af at fællestrækket er romantik, kommer dette til udtryk på forskellig vis. Min egen have på ca. 200 m2 er den mindste af dem alle. Bogen viser haver i alle størrelser. Flere af dem vil jeg kalde parker, selvom de fremstår som haver med haverum. Fælles for dem alle er, at brugen af blomster, planter, små havebygninger og rekvisitter alle har et romantiskt islæt.

  Kan man lide roser, er denne bog en "must have", for alle haver har forskellige typer roser, som er med til at give haverne et romantisk anstrøg. Derudover er bogen garneret med fotos af andre hyggelige indslag i haverne, som er med til at skabe stemning. Man kunne frygte, at en bog med titlen "Romantiske Haver" ville være så sukkersød og honningdryppende en fotokavalkade, at man fik kvalme, men det er slet ikke tilfældet. Bogens mange fine detaljer viser også rå og rustik romantik. Det er jo det, Claus Dalby gør så eminent: Han får stemninger med på sine dejlige fotos. Det er ikke blot smukke glansbilleder, men billeder som viser havernes sjæl. Claus forstår at vise de mange små detaljer, som er med til at give den enkelte have sjæl og personlighed.

  Man kan svælge mellem småvilde haver med rå mængder blomster, skønne roser som er vilde i timen og har indtaget store træer over til stramt formklippede figurer og hække. Det er en af den slags bøger, hvor jeg bladrer rundt og forsøger at beslutte mig for, på hvilke sider jeg helst vil flytte ind.

  CDs fortællekunst er også fantastisk dejlig. Den er meget personlig, og den vågne læser kan også tilegne sig lidt viden om planter og lidt om haveromantikkens historie. Havernes historier bliver bundet sammen på en sådan måde, at det er svært at slippe bogen igen. Ganske vist læser jeg CDs bøger på en helt anden måde end andre bøger, for jeg bladrer som en sindssyg rundt i bøgerne, når jeg først får dem i hænderne. Jeg kan ikke vente. Når det så er gjort, starter den "rigtige" læsning, og Romantiske haver har meget at byde på.

  SvarSlet
 17. Ser frem til min søde søster/ fru post kommer forbi med bogen, uha hvor jeg glæder mig til, at sidde med den. Jeg ved den bliver en fornøjelse at se og læse i.

  SvarSlet
 18. Tillykke Claus.
  Og tak til Nette for den fine anmeldelse, man bliver helt glad af at læse den.

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Aaahhhh - jeg har lige hentet den i Bog & Ide - byttet mit tilgodebevis, der har brændt i lommen siden jul. Hvor er det dog en smuk bog. Jeg har kun lige haft tid til at skimme lidt - men sikke nogle skønne billeder. Jeg glæder mig til at synke ind i billederne - det må egentlig godt lige regne lidt i morgen, Kr. Himmelfartsdag. Bare lige en time, så jeg kan komme rigtigt i gang.

  vh/Karen

  SvarSlet
 20. Kjære Claus,
  nok en praktbok som får hjerte til å fylles av lykke. Du klarer det jo gang på gang! Tekst og bilder er en inspirerende og frydefull opplevelse. Jeg simpelthen elsker denne boken! Tusen, tusen takk :)
  Hvilket tema har din neste haveutgivelse? Kan vi håpe på woodland? Det hadde virkelig vært en ønskedrøm av en bok :) Klem fra Ingunn (Ninni)

  SvarSlet
 21. Så smuk en bog . Af hjertet tak for en fantastisk bog .Glæder mig over hver eneste side. Fra den dag jeg købte den har den været en daglig glæde...og det vil den være ved med langt ud i fremtiden Tak

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet