Noget så sjælfuld

For en måneds tid siden besøgte jeg Anky og Arnout Dwarshuis hollandske have, og  i sidste uge kom jeg tilbage.

 

20150430_100542

 

20150430_102236 20150430_095525

 

20150430_102312

 

Jeg skal love for, at der var sket noget på de forløbne tre uger. Det vil I se af billederne her.

 

20150430_095942

 

20150430_101854

 

Jeg er en stor fan af Anky og Arnouts have, som er noget så sjælfuld.

 

20150430_100020

 

20150430_100322

 

20150430_095329

 

20150430_103708 20150430_100342

 

Det handler i høj grad om beliggenheden med åbne vidder, men også om den meget fine indretning.

 

Og så kan jeg slet ikke stå for fårene og lammene. De er da cahrmerende …

 

20150430_100658

 

20150430_101034

 

20150430_102724 20150430_103032

 

20150430_103553

 

20150430_101514

 

20150430_101815

 

Hvis I vil se, hvordan der så ud i haven for tre uger siden, kan I klikke her.

 

20150430_102530 20150430_102536

 

NB. Nogle af jer har sikkert bemærket de fine rabarberkrukker.

 

Jeg har købt en model i Holland og vil sørge for at få et keramisk værksted til at dreje dem, så vi kan tilbyde dem i Bilkas havecentre næste år.

18 kommentarer:

 1. Än en gång tack för dina fina "reseberättelser". Det vore fantastiskt roligt om du kan få någon att göra rabarberkrukorna som jag beundrat i England. Ha det riktigt gott hemma i Risskov hälsar
  Margareta på andra sidan Kattegatt

  SvarSlet
 2. Hej Claus - hvor det en bedårende have - med dyr og det hele - den er et brus i mange af bedene - og jeg kender ikke de der rababerkrukker - men bemærkede godt alle krukkerne - da du vidste de første billeder - men det vil jeg også glæde mig til at de krukker kommer i Bilkas havecenter - bare en skam det først bliver til næste år - ku godt ha tænkt mig dem i år - men sådan er alt godt venter jeg gerne på
  Fortsat god tur rundt i det fynske - mens jeg vil passe min frisørsalon - det giver mange gode snak m mine krukker - kunderne spørgen til om jeg har lavet det om til blomster butik - det syntes jeg nu ikke selv - såmænd bare min hobby
  Kh Anita

  SvarSlet
 3. Rigtig fin have, jeg kan godt lide at den både er lidt stram og formklippet, samtidig med at den er vild i kanterne.
  Tak fordi at du deler og for at du tager så mange billeder til dine indlæg, det er jeg rigtig glad for. Jeg syntes det er rigtig hyggeligt og inspirerende at læse dine indlæg fra alle de mange forskellige haver, jeg går faktisk tit tilbage til dine indlæg, for lige at se billederne en ekstra gang, de er meget inspirerende. Du har selv en meget smuk have som jeg også nyder at følge, men det er meget forfriskende at se dine billeder fra så mange andre forskellige haver også.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder. Hvor jeg glæder mig til rabarberkrukkerne, de har jeg ønsket mig længe. hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Jeg forstår godt at du er faldet for denne skønne perle.
  Der er rigtig mange guldkorn i de forskellige billeder du har lagt på.
  Jeg har dog aldrig helt forstået fidusen med lerkrukkerne hen over rabarberne, men det er jo heller ikke alt man skal forstå. :)).
  Rigtig god tur her på Fyn, hvis du stadig er her ellers rigtig god dag alligevel.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  P.s Til alle jer der gerne vil læse om Tante Grøn og Syrenprinsen, er der en rigtig flot artikel i det blad som hedder isabellas skrevnet og fotograferet af Jytte Boch

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet!
   Hvilken velfortjent ære for tante at komme med i Isabellas :-)

   Kh. Lisbeth K

   Slet
 6. Så fina bilder, av en vacker trädgård. Där njuter nog fåren. Ha en skön dag! /Marika

  SvarSlet
 7. Jeg tilslutter mig koret om glæde over fremtidige rabarber-krukker..
  Jeg brugte en sort plastikspand hen over min ene knold i år bare for at prøve at drive dem tidligere frem, og det virkede..
  Men sådan en krukke er unægtelig mere charmerende, så jeg er også liebhaver..
  Dejlig have, du viser her. Skøn forårsstemning..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 8. Ja drivpotter er dejlige og smukke at have stående i bedet året rundt. Dog behøver man jo ikke vente til næste år med at anskaffe sig en, de findes da heldigvis allerede, også i butikker herhjemme, hvis man ikke kan vente (som nogen skriver længere oppe)... En simpel googling af "drivpotte" giver da i hvert fald resultater! Og så vil jeg egentlig hellere støtte små specialforretninger end Bilka, men det er måske bare mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Kære Julie, du må selvfølgelig støtte, hvem du vil. Det har jeg dyb respekt for. Jeg vil dog påpege, at det ikke er alle, der ønsker/kan betale kr.. 500,- eller mere for sådan en krukke. Jeg er både glad for og stolt over mit samarbejde med Bilka, hvor vi blandt andet sælger terracottakrukker til meget billige priser. Dbh Claus

   Slet
 9. que hermoso trabajoes ver como se embellece tan hermoso lugar es un gran trabajo realmente lo felicito CLAUS es usted un genio y tiene un maravilloso don hermosisimo lugar GUAO!!! felicitaciones desde Venezuela en Sur America lo saludo!! :)

  SvarSlet
 10. Jeg er helt forundret over, at du kan blive ved med at hiver alle disse perler frem. Her mener jeg også de foregående haver du har vist.
  Tænk engang, at have får og lam i sin have. Det er super charmerende som du skriver :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 11. Ja, hvad skal man sige - endnu en smuk have, det ser fantastisk ud og selvom den er stor er den også ret hyggelig ser det ud til :-)

  SvarSlet
 12. Smukt og frodigt - og meget afslappet. Det er lige mig.
  Dejligt at du tager os med rundt på dine ture Claus.
  Jeg syntes også det er en meget fin krukke, og tænker det vil være et stort hit.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 13. så hyggeligt et sted!
  Jubii, jeg skal helt sikkert have mig en rabarberkrukke!!
  Go dag
  Lise

  SvarSlet
 14. Hvor er det i grunden sødt som de vattede hvide lam matcher de små blå bobler af forglemmigej :-) Jeg kan godt forstå du er faldet for haven her.

  Skønt at høre at der er rabarberpotter på vej til Bilka - jeg er jo en af dem der har tigget et par gange og det er så dejligt at høre at det nu kan lade sig gøre. Jeg glæder mig allerede til at tage turen til Tilst næste forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovsa, jeg læste lige lidt ned gennem bloggen og opdagede at jeg i skyndingen i går ikke fik sat mit navn på! Tsk, tsk !!!

   Der skulle have stået: "kærlig hilsen og varme knus fra Lisbeth K" :-)

   Slet