Ude godt ...

... men hjemme bedst. Der er bestemt sandhed i det gamle ord.

 

20150501_191325

 

20150501_185822

 

I går aftes omkring midnatstid, var jeg hjemme igen, og jeg blev nødt til at vente til i morges tidlig, får jeg kunne gense haven.

 

20150501_180530

 

20150501_185930 20150501_184102

 

Et dejligt gensyn blev det.

 

20150501_185914

 

20150501_190041 20150501_181737

 

Det er altså utroligt, hvad der sker på en god halv snes dage.

 

20150501_191643

 

Haven var nærmest eksploderet, og narcisserne stod i fuldt flor. Det samme gjaldt flere af tulipanerne.

 

20150501_184221 20150501_183736

 

Dejligt at blive bekræftet i, at min egen parcel godt kan måle sig med alle de skønne steder, jeg har besøgt.

23 kommentarer:

 1. Godt at du kom godt hjem-:-) og flot som din have er nået - mine tulipaner springer lige nu :-) også - og så har jeg været inde at se på bogen romantiske haver - åh hvor jeg dog glæder mig - og så skal jeg i Bilka i morgen - der er anbefalinger jeg ikke kan leve uden - nu er det sengetid efter en hel dag i haven
  Godnat kh Anita

  SvarSlet
 2. Hvis jeg havde din smukke have, ville jeg have meget svært ved at rejse fra den. Sikke en vidunderlig forårs have du har.

  SvarSlet
 3. Du har så himla fint!!!

  SvarSlet
 4. Skønne forårsbilleder fra din frodige have :-)

  SvarSlet
 5. Selvros skal man lytte til, den kommer fra hjertet!
  Og det stemmer, hagen din er jo bare flott, tydelig å se at den ønsket deg velkommen hjem.

  SvarSlet
 6. Enig - selv efter en skøn forlænget i Paris i forrige uge, var det stadig skønt at komme hjem også - lækre fotos.

  - Anne

  SvarSlet
 7. Lyder som en stor gensynsglæde, og det er let at forstå:-) fantastiske billeder af din skønne forårshave!

  SvarSlet
 8. Helle Aagaard, Sydfyn2. maj 2015 kl. 10.43

  Hvor jeg dog under Dig Claus, alle de skønne havetimer du kan få i egen have. Det MÅ du altså ikke snyde dig selv alt for meget for. NU DÈT ER NU... øjeblikke der ikke lige kommer tilbage igen.
  Tak for alle dine skønne havebilleder og ha en dejlig weekend
  Haveknus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 9. "Dejligt at blive bekræftet i, at min egen parcel godt kan måle sig med alle de skønne steder, jeg har besøgt." sa du.

  Men om du ikke visste det fra før så kunne vi, dine lesere fortelle deg det !!! ;-)

  Jeg synes også at den største hage-gleden er å komme hjem til sitt eget.

  Hilsen fra Britta i Norge


  SvarSlet
 10. Velkommen hjem Claus.
  Nu hvor du er hjemme igen vil jeg vende tilbage til bloggeriet igen :-) Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen og har pinnet nogle af de vidunderlige haver du har besøgt. Jeg under dig virkelig at du er hjemme hos dig selv igen. Faktisk fik jeg sådan lidt stress på dine vegne én af dagene hvor vejret bare var skønt og alt væltede frem på spring. Jeg blev så bekymret for om du ville gå glip af for meget i din egen have, mens du som en rigtig flittig arbejdsbi havde travlt med at fotografere.

  Hvor er det smukt med dine narcisser. Pinseliljerne er så flotte og jeg lurer lidt på den sjove gule lilje jeg synes jeg kan skimte. Den husker jeg ikke at have set før, men den ligner lidt en jeg har forsøgt mig med (med held).

  I dag har jeg luget i mit bed, og det er jo ingen sag oven på sådan et godt regnvejr. Ukrudtet kommer nærmest op af jorden bare man rører ved det. Yderst tilfredsstillende - og også tiltrængt. Din blog er ikke det eneste jeg har forsømt midt i al konfirmationshurlumhejet.
  Fester er altid dejlige, men hverdagen er nu heller ikke så tosset. Håber at du også boltrer dig muntert i dine bede i dagens solrige vejr Claus.
  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
  Svar
  1. Et forsinket hjertelig tillykke med konfirmanden Lisbeth.
   Knus fra freaky Flade

   Slet
  2. Tak skal du have :-)
   Knus og kram fra Lisbeth K

   Slet
 11. Hvis man ikke syntes bedst om sin egen have...............

  Anne P.

  SvarSlet
 12. Hoppas du hinner njuta av din underbara trädgård mellan alla resor och jobb
  Önskar dej en fin dag
  Mariana

  SvarSlet
 13. Kære Claus. Velkommen hjem. Din have er da også helt fantastisk smuk i år. Vi fik fat i lidt narcis Avalon i efteråret og den er helt fantastisk skøn. Håber den kommer igen til efteråret i Bilka. Thalia blomstrer også dejligt nu. Dine pinseliljer har vi desværre ikke held med i krukkerne, så nu vil vi prøve at sætte dem i et højbed, for de er så skønne.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Din have ser forrygende dejlig ud på disse billeder. Jeg er begejstret! Nu håber jeg så bare for dig, at du har tid til at suse fundt på dine stier og nyde det hele. Var det min have ville jeg aldrig få lavet en pind.

  SvarSlet
 15. Ja, hvor ser der bare skønt ud. Og det er et af livets undere - at havens vækster kan dukke op i en sådan fart. Herhjemme har vi nok at se til for at kunne følge med - men det er skønt at se det hele (også ukrudtet) vokse.
  God bededagsferie.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 16. Kære Claus.

  Home sweet home......Garden sweet garden. Selvfølgelig kan din have hamle op med selv de smukkeste. Din har jo en skønhed som er helt udenfor kategori. Hvor er det et smukt syn dine mange løgvækster kaster af sig.
  Sender dig mangen en kærlig og taknemmelig tanke i disse dage, hvor alle de spændende og ustyrligt lækre Dalby/BILKA narcisnyheder fra sidste efterår viser deres ynder frem oppe på bakken. Den ene skønnere end den anden.

  Godnatknus fra en træt konfirmationsfestdeltager.

  SvarSlet
 17. Velkommen hjem, darling dearest. Godt du kom hjem i tide til at nyde din egen have - mon ikke det var timet? I øjeblikket sker der virkelig ting og sager på en uge! Jeg har fået et, åh så grønt, bunddækken (skvalderkål) i knæhøjde - det var der ikke sidste søndag!
  Jeg er enig med Tante - selvfølgelig kan dit Eden stå op mod creme de la creme! Der er pustet tryllestøv ud over hver cm2 af parcellen ;-)
  Jeg håber at, du får taget en masse skønne billeder på dine egne stier i disse dage og nydt resultatet af din egen magi. Måske du endda får lyst at fange det på en lille film? Det skal du ikke høre noget for - tværtom, hahahahaha!
  Vulgært mange kram fra "bunddækkenet"

  SvarSlet
 18. Ja endelig flere Avalon i sortimentet til efteråret. De er virkelig fantastiske - lysende, kødfulde og solide stængler. De er som skabt til det blæsende vestjylland - ikke noget med at lægge sig ned og overgive sig. Nu er jeg spændt på, om de er flinke til at komme igen år efter år. Under alle omstændigheder skal jeg have flere, mange flere til efteråret.

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Det må være svært at få sjælen med, når du farer sådan omkring.
  Kh
  Dorte

  SvarSlet