Video d. 24. maj 2015

24 kommentarer:

 1. Tak for video - nu vil jeg tá pænt tøj på - og tage afsted - da min svigerfar fylder 80år
  Fortsat god dag kh Anita

  SvarSlet
 2. Hei, Claus !

  Jeg er fast leser av bloggen din, og har også 4 av dine bøker som jeg bare ELSKER ! Jeg må si jeg liker aller, aller best når du blogger fra din egen hage, da jeg føler jeg kjenner den og er på "gjen-besøk" ♡, og jeg blir spesielt glad når en video er det som møter meg når jeg kikker inn.

  Jeg håper du har tid til å nyte utviklingen i din egen hage nå framover, mai-juni er en tid da det skjer så meget i hagen.

  Hilsen
  Britta i Norge

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Tak for levende biller. Nød den smukke spadseretur langs skovbedet. Pudsigt at du lige viser Milium effusum aureum. Har netop idag plantet 4 pænt store miliegræs i halskygge/skyggebedet. De har allerede små aks og jeg tænker de får god mulighed for at etablere sig, med udsigt til de næste dages regn.
  I næste uge skulle der gerne fra Bilka, hjemhentes en Hortensie Annabelle til dette bed, men de bregner jeg havde sat mig i hovedet skulle indgå i skyggebedet, er ikke til at opdrive ......
  Tak fordi du viste guldstøvet hvirvle fra dine fortryllende bede <3
  God Pinse. Kh Iris

  SvarSlet
  Svar
  1. Tø hø der er vel ingen der har set nogle biller ??? Undskyld jeg mente naturligvis Tak for levende billeder. Sådan er det når vækkeuret ringer for tidligt !! ;0 )

   Slet
  2. Hej Iris,

   Hvis det er strudsevinge du tænker på, har jeg nogle til salg. Det er rent privatsalg af overskudsplanter.

   Mvh Rikke Lone

   Slet
  3. Hehehe, så kom dagens grin i hus. Hu-hej hvor det går nogle gange.

   Slet
  4. Hej Rikke Lone.
   Et skønt tilbud, mange tak for det. Har Strudsevinge flere steder og som jeg er rigtig glad for, dog bliver de for høje til at kunne anvendes i vores ny bed.
   En smuk gestus.
   Mvh Iris ;0)

   Slet
  5. Jeg er da glad for at jeg kan bidrage til dit velbefindende Nette .....

   Slet
  6. Hej Iris,

   Prøv Plant Explorer ved Roskilde. Der har jeg selv købt specielle bregner. De sender også, hvis du ikke bor i nærheden.

   Med venlig hilsen Rikke Lone

   Slet
 4. Mange tak for en dejlig video rundtur i forårs have, skønne farver og sikke en frodighed, jeg har ikke tænkt så meget på buske før, det vil jeg til at gøre. Det kan ikke siges for tit, din have er skøn....

  SvarSlet
 5. Sikke smuk din have er - tak for et dejligt kig 😊. Må man spørge - hvis du kan huske det, hvor man får fat i en dobbelt kvæde?

  SvarSlet
 6. Tak for et dejligt kig i din maj have Claus :-) Jeg sad lige og fik en ide til min egen have, midt i det hele ;-)
  Nu vil jeg finde din forrige video, den har jeg ikke set endnu.
  Rigtig god Pinse til jer alle :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Sikken en stemning med fuglesang i baggrunden. Skønt. Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 8. Lønbæk Planteskole har dobbelt kvæde i sitt sortiment(Chaenomeles speciosa Yukigoten) ser jeg efter et google søg

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt med levende billeder. Der ser så fint og frodigt ud hos dig allerede.Jeg håber, du lægger videoer ud løbende, jeg glæder mig til at se, når det blomstrer sommeren igennem hos dig! Måske er det fordi, du har været så meget ude at rejse, at du helt har glemt tiden - eller måske fordi der stadig er så koldt - for i overskriften står der april ;-).

  SvarSlet
 10. Dejlig video Claus. Skønt når du er hjemme på matriklen, og har tid til at lave lidt levende biller :-)

  SvarSlet
 11. Hei igjen,
  så oppdaget jeg at du har samlet videos i kategorien "Levende billeder". Så bra ! Jeg ble først oppmerksom på bloggen din nå på foråret, så de "gamle" videos er nye for meg.

  Nå er jeg stadig på hagevandring hos deg når jeg har pause fra mitt eget havearbeide. Nå nyter jeg høstvideoer og øynene blir store som tinntallerkener ved synet av dine Dahlias fra 2014 ... ♡

  Hilsen Britta i Norge

  SvarSlet
 12. Tak for dejlig video Claus. Du nævner en gul frøstjerne. Det lyder interessant. Hvad hedder den? Jeg har fulgt din ide med gulgrøn-bladede små buske imellem stauderne. 7 buske er nu plantet. Fantastisk virkning! Tak for den ide. Det lyser helt op i mit største bed. Gode fokuspunkter. Og så er jeg altså helt vild med det "plantetryk" du har i dine bede!!
  Hygge hilsen fra Ingrid

  SvarSlet
 13. Hvor er det skønt at have dig hjemme igen og høre din svumlende stolthed, når havens skønheder præsenteres som diva på en scene. Blev fuldstændig betaget af den dobbelte kvæde! Jeg håber, den barsler med velduftende frugter senere på året.
  Hvor er du heldig, sådan stadig at have tulipaner! Mine har for længst takket af - og pæonerne er sorte! "Men vi har stadig mange mælkebøtter" smiler L og plukker mig en buket. "Ja hvad skal man sige til mandelogik? Disharmoni er osse musik" :-)
  Knus til dig, darling og alle de dejlige medlemmer af sortneglsfolket! Særligt til Tante, Inga, Nette, Eliane og John.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Cendie knus tilbage. Sikke en sød mand du har.

   Er det bladene eller knopperne på dine pæoner, der er sorte? Sådan noget kunne du da vise på din spritnye blog. Så er der måske et klogt hoved, som ved hvad du skal gøre fremadrettet for at undgå det næste år :-) Siger jeg blot.

   Slet
  2. Wauw, en Cendie-blog! Tak for oplysningen Nette :-)

   Kh. Lisbeth K

   Slet
 14. Kære Claus
  Tusind tak for en dejlig video - skønt at komme tilbage fra ferien og så er der allerede en ny video!
  A pro pros min ferie i Sverige: Jeg kan klart anbefale en tur til Sofiero ved Helsingborg netop nu hvor deres rhododendroner blomstrer. Det er et usædvanligt syn og helt i særklasse.

  ... og til alle de svenskere der er med på bloggen her: Hvor var det hyggeligt at være i jeres land og tage del i jeres flotte sejr med "Mumse Måns" - tænk engang, jeg fik fornøjelsen af at høre ham i Lund mandag aften :-) Grattis!

  På min vej rundt i Skåne har jeg konstateret at der er fantastisk mange syrener (jeg har især været på Bjärehalvøen og Kullen) i hele området og utroligt mange æbletræer. De mange forskellige syrener og æbletræer i blomst er til at blive helt jublende glad af og det er virkelig en fejl at vi i Danmark ikke har flere syrener og æbletræer!
  Skåne i forårspragten var så dejlig at opleve at jeg vil anbefale enhver en tur derover til næste forår.

  Kærlige hilsner, Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Dejligt indslag, jeg nyder disse videoer det er bare alletiders ;-) super inspiration. Har lige købt Romantiske Haver, super bog med de mest vidunderlige billeder. Kh Tina

  SvarSlet