Video den 21. maj 2015

16 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak fordi du har taget dig tid til en video :-)
  Jeg vil se den lige om lidt, men frygter at være for træt til at kommentere yderligere bagefter. Jeg er på vej afsted på en lille pinseferie i Sverige og håber meget på at se rodhodendronerne på Sofiero Slot.

  God Pinse til dig og alle jeg kender her på bloggen.
  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Lisbeth. Rigtig god ferie.
   knus Iris

   Slet
 2. It's so much fun to see "what's blooming" in your part of the world...in my garden in Victoria BC Canada, my roses and peonies are out and my tulips are finished. Thank you for the video; I always really enjoy watching and learning
  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlet
 3. Godmorgen Claus ... jeg bliver alligevel liiige nødt til at give dig lidt roser med på vejen, af ren og skør begejstring over denne dejlige video. Man bliver jo helt forført gennem havelågen og hvor er det bare skønt at se hvor meget der allerede står og strutter i sin pragt. Det var lige før jeg tænkte midsommer (undtagen når der var en tulipan i baggrunden).
  Dejlig nyhed med Vicars Mead (stavet rigtigt?) - ved du noget om historien bag navnet? Hvis jeg har stavet rigtigt, så mener jeg at en Mead er en slags alkoholisk hyggedrik til at varme sig på.

  NU, tager jeg på ferie :-)
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. ... der skulle have stået "ren og skær" - håber ikke det betyder at jeg er skør :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Kære Claus!
  1000 1000 tak for en fantastisk og inspirerende video! Jeg er vild med at se den tæthed og variation i bladformer og farver, du har formået at skabe i dine totalt lækre bede.
  Med venlige hilsner og en god dag fra Anette

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  1000 tak for et dejligt frodigt kik i dit vidunderlige paradis.
  Altid er det en kæmpe fornøjelse at følge dit fodspor rundt på dine havegange og høre din beroligende stemme ( selvom jeg ved du har meeeeget travlt) og hvor vi kan høre hvor begejstret du er for dine totalt vellykkede bede. Frodighed og tæthed, ja det kan vi li og roser som ståler er endnu større plus.
  Nå, jeg må løbe igen, tiden løber meget stærkt i disse tider.

  Rigtig god pinse til jer alle som jeg kender og dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Pia.
   Knus Iris

   Slet
 7. Mange tak for et dejligt og inspirerende indslag. Hvor ser det vidunderligt og frodigt ud. Jeg kæmper også herhjemme med at få fyldt bedene ud, er temmelig plaget af skvalderkål og snerler. Mine roser ser også lovende ud men de har også fået din topdressing. Vidunderligt at se det mørke løv så flot en kontrast til alt det grønne. God Pinse. Kh Tina

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Ohh hvor var det en dejlig måde at begynde dagen på, da jeg tidligt i morges var inde og lure her på bloggen. En lille tur rundt i dit frodige Paradis. Tusind tak for en sprudlende frisk og saftig grøn video. Hold da helt op. Det opløfter én til uanede højder og fylder én med livsglæde og energi ;0)
  Tusind tak. Kærligst Iris.

  SvarSlet
 9. Kære Claus - tusinde tak for rundtur i dine fantastiske bede og inspirende som altid

  Rigtig god pinse til dig Claus og alle andre
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Av min arm hvor det hele ser forrygende frodigt ud! Jeg må da også le af, at du har småplanter i industrielle mængder stående, som skal i jorden ....... et eller andet sted. Det bliver vist ikke helt nemt, så pakket som bedene er. Dejligt ser det ud. Tak for kigget.

  SvarSlet
 11. Sikke en frodighed, skønt at se. Jeg er en lillebitte smule misundelig over dine roser, jeg slås med rosenvisnesyge så flere af mine roser ser noget pistne ud.
  Jeg ved du har skruegevind på dine planter, så du skal nok få plads til dine "småfolk". Der kommer vel osse huller efter diverse løg.
  Det er dejligt du vil give dig tid til at fodre os haveløver. Vi brøler ikke ret højt, vel ?
  God pinse derude i havelandet
  Gunvor

  SvarSlet
 12. Helle Aagaard, Sydfyn23. maj 2015 kl. 14.24

  Åhh så dejlig en blomsterbuket via video fra dig. Tak igen kære Claus for dit store arbejde til os andre havenørder.
  Rigtig god pinse og glæder mig helt viiiildt til næste kig
  Helle Aagaard Sydfyn

  SvarSlet
 13. Skøn frodighed, mange tak for en en fin video rundtur i din have.

  SvarSlet
 14. Tak for turen. Din entusiasme smitter!
  Lene
  -Der ser også ret frodigt ud hos mig i mine få bede. MEN det skyldes nok mest at jeg gøder skvaldekålen- også! I mit ene kål-frie bed er der efterhånden også tæt beplantet. Lidt andet ukrudt titter frem. Og hvadkanmansåudledeafdet? Har man ukrudt står planterne for langt fra hinanden. Selvom jeg er ræd for at ødelægge mere end godt er, så er det på med at skaffe en staudespade og komme ind i det grønne og sætte noget i jorden, før det bliver for tørt.
  -jeg smutter!

  SvarSlet