Åben have

Jeg arbejder fra tidligt til sent, og jeg har de sidste dage ‘stjålet’ tid til at udvælge de, der får mulighed for at komme og se min have. Men jeg er altså ikke færdig. Alene på Facebook er der over tusind kommentarer. De heldige får besked i løbet af et par dage.

 

Udklip (Custom)

 

Desværre har mange – også her på bloggen – glemt at skrive mailadresser, selv om jeg skrev, at man skulle huske det. Så de kommer ikke i betragtning.

8 kommentarer:

 1. Det er ikke sådan med den kære tid, men du når nok det hele ;-)
  Krydser fingre og håber..............

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Jeg har lige rullet alle kommentarene igennem op til flere gange, og jeg kan til min store skræk se at min kommentar ikke er blevet udgivet. Jeg har lige skrevet en ny kommentar til indlægget og krydser fingere for at jeg stadig kan nå at være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannett - for en sikkerheds skyld. Send mig lige din mailadresse på claus@klematis.dk. Kh Claus

   Slet
 3. Hei, om du nå er kommet hjem, så håper jeg virkelig at du har tid til å nyte din egen spennende hage innimellom alt arbeid.

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 4. Der er også stor efterspørgsel på besøg så der er ikke noget at sige til det tager tid. Jeg glemte i min begejstring af skrive mail adresse , skrev den i en kommentar lige efter. Men forstår du kan ikke sidde og rode med det også. Jeg må bare være bedre til at deltage en anden gang. God weekend. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 5. Til alle I der er heldige. I kan GLÆDE jer! Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og se det hele med egne øjne! Jeg var heldig sidste år. En fornøjelse :0)

  SvarSlet