En majestætisk plante

Folk, der besøger haven, bemærker ofte vore kallaer i krukker.

 

20150626_170410 20150626_170529

 

De har efterhånden nogle år på bagen og overvintres frostfrit i væksthuset.

 

20150626_170520

 

Tidligere var der mange, der forbandt kallaer med begravelser, men den tid er vist ovre.

 

20150626_170612

 

Jeg gør i hvert fald ikke ...

12 kommentarer:

 1. Flotte og skulpturelle. Glæder mig til at se dem og alle de andre planter og opstillinger på søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. glæd dig til en tur i paradis :)

   Slet
 2. Lekre planter og jeg har heller ikke assosiasjoner til begravelser. Det var vel nelliker som gav meg den tanken.. God helg!

  SvarSlet
 3. Kære Claus enkelt og kontant - hvor er det smukt
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 4. De er virkelig flotte og frodige. Mig minder de om Sydafrika, hvor de vokser vildt på fugtige klipper ved havet.
  Hilsen Poa

  SvarSlet
 5. De er vel egentlig heller ikke så moderne længere, som begravelsesblomst. Jeg havde dem ofte indendøre for 25-30 år siden og jeg kan også huske, at både min mor og min bedstemor slet ikke kunne forstå, hvorfor jeg syntes, de er så fine, for de tænkte netop på dem som begravelsesblomster. Jeg synes stadig at de er rigtig fine, og de her er da særligt flotte!

  SvarSlet
 6. Og takket være et tidligere indlæg af dig har jeg overvintret min den første, tak for fif det er en skøn blomst:-)

  SvarSlet
 7. Jeg forbinder kallaer med bryllup!! Jeg hadde dem i brudebuketten min( sammen med gule fylte ranunkler) da vi giftes oss i Roma for 18 år siden. Vi fikk laget buketten av et hyggelig par på blomstertorget, Campo di Fiori, der de ble solgt i store buketter i aprilmåned. VI syntes de passet så godt, rene og hvite, og så vokste de faktisk i flere bed ved noen dammer og fontener på Palatinerhøyden og Forum Romanum:-)

  Og hvert år her hjemme får jeg en slik bukett av mannen min på bryllupsdagen!

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 8. Det gør jeg heller ikke, synes at den er smuk, men den minder mig om, at min mor hadede hvide kalla og røde nelliker fordi de mindede hende om sygdom og død.

  SvarSlet
 9. Imponerende sunde at se til og hvor står de flot Claus.

  Kalla er min mands absolutte yndlingsblomst og derfor indgår de næsten altid i de buketter han forærer mig (inklusiv min brudebuket). Kalla minder mig om ham og alt det gode vi har sammen og jeg bliver glad hver gang jeg ser dem hos andre.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Har haft den i haven i over ti år. To steder. Den så er sig selv. Og blomstrer længe

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet