Et af mange spørgsmål

Når jeg har gæster i haven, svarer jeg på mange spørgsmål, og det er kun i hyggeligt. Heldigvis har jeg i de fleste tilfælde svar på rede hånd.

 

20150627_082924

 

20150627_090652

 

Et af de spørgsmål, jeg ofte har fået de sidste par dage, er, hvad det er for en vækst, man ser opstammet i bunden af haven.

 

20150627_083105

 

Det er den limegule tretorn, Gleditsia triacanthos 'Sunburst', der i den grad lyser op med sin skærmformede vækst.

 

20150626_172527

 

Træerne blev plantet for et par år siden og er stadig en smule spæde. Jeg glæder mig til, at de får mere statur.

 

20150626_172636 20150626_172509

 

De lyser i den grad op og bidrager til havens grafik.

15 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tusind tak fordi jeg i dag fik lov til at komme ind i din have. Helt fantastisk og meget anderledes end dine ellers flotte billeder. Det var helt overvældende. Dine farvesammensætninger forsøgte jeg at tage billeder af, de var så flotte. Imponerende at du kan huske, hvordan de kommer til at se ud, når blomsterne springer ud. Endnu en gang tak, også for din kommentar om hortensiaens blomst, som du sagde, ikke blev særlig prangende. Venter spændt på min.

  SvarSlet
 2. Solsorten på billedet her oven for har sandelig god smag, for det lader til, at den har indtaget 1. parket med udsigt over hele herligheden. Jeg er så heldig, at jeg tidligere har set din have på denne årstid, og det har været en super oplevelse, og da jeg har hørt udsagnet "the garden will be even more beautiful next year" fra din mund, og det nu er "next year", har det givetvis været en stor oplevelse for mange denne weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette
   Det kan jeg love dig, den var. Der var flere nye indslag som hurtigt blev skrevet bag øret. Kenzo hjørnet - vi må hitte på et andet navn som er mere Dalbysk - var simpelthen så frækt og forfriskende! Der var ihvertfald osse en lupin og flox, du ville være liebhaver til ;-)
   Knus til de nye billeder i mit Dalbyske album - skønne Iris, Inga, Pia, Lisbeth K og Margrethe.

   Slet
  2. Også et stort knus tilbage til dig herfra det midtfynske, Pia

   Slet
  3. Også her fra Ringkøbing skal der flyve et knus retur til den skønne chokoloade-pige. Uhmmm.... jeg kan smage det endnu, Cendie:-).
   Også knus til dig Claus, og Jytte, Pia, Margrethe, Iris, Eliane, Lisbeth K, Ivy osv.

   Slet
  4. Kram fra mig retur :-)
   Lisbeth K

   Slet
 3. Det er et fantastisk skue! Husker da vi besøgte dig sidste år, de tretorn lyste og strålede om kap med solen, utrolig effektfuldt .

  SvarSlet
 4. Kjære Claus:) Takk for en flott opplevelse søndag! Det var virkelig verdt 90 mils kjøring totalt i helgen. Hagen din er et kunstverk, hva gjelder farger og linjer. Hyggelig var det også å hilse på deg og høre deg dele av all din kunnskap. Vil for øvrig også benytte muligheten til å reklamere for overnatting i Fru Pedersens have i Vemb, i skurvognen, sjekk hennes blog. Også en særdeles hyggelig opplevelse på turen til Danmark. Takk igjen Claus, for at du lokket meg og min mann til Danmark og ga meg en haveopplevelse jeg aldri vil glemme.
  Mvh Siri

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Tusinde tak for en fantastisk smuk have tur i din have. Det var en rigtig dejlig dag i din have, det er vidunderligt at opleve og se dine smukke opstillinger og sammensætninger.det er en dag man aldrig vil glemme.kh.Anne-Grete.

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Jag njuter varje gång jag går in här och tittar på dina vackra bilder.
  Vid ett tillfälle så skrev du om Afrikas Blå och Vita Liljor.
  Att du hade hört att dom behövde kyla på vintern för att blomma bättre.
  Jag kommer ihåg att jag skrev ett inlägg om hur mina står ute under tak på vintern och att det brukar fungera.
  Nu har jag 15 stänglar på min Vita Lilja och det är rekord.
  Den har stått ute hela vintern utom 3 dagar då vi hade runt -10 grader.

  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
 7. Kære Claus,
  Jeg er simpelthen forelsket i din have, og jeg nyder hver dag af følge den!
  Det er en sand fornøjelse! Hvad blev der af dine formklip fra Italien?
  Mange kærlige hilsner fra Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias - de er desværre gået til. Holdt ikke til det skandinaviske klima og mistede løvet. Kh Claus

   Slet
 8. Kære Claus.
  Tak for sidst, det var en stor fornøjelse at besøge din have i går, og hyggeligt at sludre lidt med dig. Jeg er virkelig imponeret over, hvilket paradis du har skabt. Hvor er det dog smukt, og hvor er du en dygtig og ihærdig mand, Som gartner ved man, at det er et kæmpe arbejde, både at anlægge og passe sådan en smuk have, så også stor ros til dine dygtige gartnere. Tak for at jeg fik muligheden for at komme indenfor.

  Med venlig hilsen

  Louise (kirkegårdsgartner fra Odder)

  SvarSlet