Grønt i grønt

Jeg har altså ’noget’ med grønne blomster, og lige nu glæder jeg mig over den statelige kvan, Angelica archangelica, der trods sin højde på et par meter alligevel er forholdsvis diskret.

 

20150626_174530

 

Det skyldes først og fremmest plantens helt igennem grønne farve.

 

20150626_174509

9 kommentarer:

 1. Og hvor får jeg så fat i den henne? Evt. som frø.

  Hilsner Lone V.

  SvarSlet
 2. Kære Claus Den er flot, den burde hedde Champagnebrus ;-) kh Tina

  SvarSlet
 3. Kære Lone V
  Prøv at google navnet.
  Bl.a. Albinus har frø, Bh-frø, Lundhede planteskole, Kridtvejens, etc. etc.
  Mvh Iris.

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det ser imponerende smukt
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 5. Den er min, for tiden, yndlingsplante. Efter at have læst din anmeldelse fik jeg også fat I den mørke "Gigas" og Vicars Mead som ikke er hårdfør hos mig men nu sår den sig selv rundt omkring. Flotte planter og som Claus før har skrevet skal den sås med det samme. Frøene holder sig ikke så længe

  SvarSlet
 6. Søde Claus
  Diskret må den være, for den har jeg vist overset ... Jeg tror da kun det er fordi den står iblandt et hav af andre "ikke-særligt-diskrete" planter i din forunderlige have at den kan betegnes som diskret. I de fleste andre haver jeg kan tænke mig ville den nok tage en del opmærksomhed - det siger noget om hvor mange sublime planter du får sat sammen og hvor vellykket det er :-)

  Flot plante som fuldt ud fortjener at blive fremhævet. (Og så må jeg få skrevet den bag øret så jeg ikke går hen og overser sådan et vidunder en anden gang).

  Kærlige hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: Jeg ser lige at jeg glemte K'et :-)

   Kram fra Lisbeth K

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet