Perfektionering!

Jeg hylder det gamle ord, der siger, at det er i detaljen, man ser helheden. Derfor gør vi hele tiden vort bedste.

 

20150615_110220

 

Og endnu en gang må jeg rose mine medarbejdere; de er ganske enkelt uforlignelige. Gør sig i den grad umage, og deres arbejdsindsats glæder mig dagligt.

 

20150615_105938 20150615_110149

 

Nogle gange er det godt med deadlines, for det gør, at vi så lægger os ekstra i selen.

 

20150619_174332

 

På mandag har jeg et arrangement her i haven i samarbejde med Bo Bedre og Holmegård, som jeg jo har designet ’Old English’-serien i sammen med.

 

Preben klipper og klipper, og nu har han også formet det paraplyformede avnbøgtræer utrolig flot.

Prøv at sammenligne selve rummet på det øverste billede med billederne her.

 

20150619_174510

 

20150619_174536

 

Så er det tydligt, at alt nu står på række og geled.

 

20150619_174602

 

20150619_174748

 

20150619_174757

 

20150619_174833 20150619_174408

 

Farver er der ikke mange af. Når blomsterne springer ud, er de alle hvide.

 

20150619_174344

 

Lige nu består variationen af løv og krukker.

 

20150619_174855

 

Her i weekenden er jeg i gang med at arrangere mange flere krukker. Jeg vender tilbage.

20 kommentarer:

 1. Fine billeder! Du må vel også være ved at drukne i vand og savne varmen? Jeg synes, det hele går langsommere i år.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Det ser SÅ godt ud! Jeg er fuld af beundring. Det er svært at tro, at udelukkende grønne vækster kan være sammensat så smukt. Grafikken gør det utroligt spændende at se på. Jeg har svært ved at få armene ned. Krukkerne og deres indhold er vidunderligt sammensat, og Preben fortjener en guldmedalje for sit klip. Jeg har stirret og stirret på billederne, og kunne nemt udvikle mig til en person, som ville få Spørgejørgen til at virke som en uinteresseret dreng, for jeg er naturligvis pilnysgerrig efter at vide mere om krukkernes indhold. Men jeg holder mig i skindet. Satser på at der her er stof til mange indlæg, hvor alt vil blive vist og forklaret i mindre bidder. Du siger, at du ikke er helt færdig, men det er allerede super flot!

  SvarSlet
 3. Nydelig :)
  Grønt er skjønt og med former som disse blir det ikke kjedelig.Blir aldri trett av å se slike bilder...og må stadig se i min egen hage hva kan jeg gjøre for å få mine titt.Hagen skal jo gi en noe til alle årstider og i både sol og regn. Der har du lykkes veldig godt :)
  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Mine tykke billeben løber og løber rundt i dette eventyrlige paradis, de kan slet ikke stoppe igen. Mine billeøjne står på stilke og hjertet harmer afsted fordi man slet ikke kan få nok af hele dette sceneri.
  Imponerende, vildt, fantastisk, bedårende, smukt ja hvad flere ord kan man finde, over de pragtfulde billeder du viser os idag. Du og dine fantastiske medarbejder har bare gjort det igen, glæder mig til du forhåbentlig laver video fra dette skønne haverum ( når du altså har fået overstået alle dine gæster)
  Hvis du nu ikke har flere hække eller træer der skal klippes, kan du bare sende din dygtige mand ned til mig:)))).
  Rigtig god dag og arbejdslyst, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er så flott at du gir dine medarbeidere så stor ære (og dermed feedback) for sitt gode arbeid. Det har jeg sett i dine bøker, og også mange ganger her på bloggen.

  Hilsen
  Britta (i Norge)

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Det er uovertruffen smukt ..... hvem der var en lille Marie-høne som kunne flyve fra blad til blad og opleve din grønne verden, og mæt og varm af dejlige indtryk kunne gå glad tilfreds og lykkelig i seng under en Hostas kølige blade, og drømme om mere mere mere .....
  TAK fordi du føder og nærer min sjæl og stadig erindrer mig om mit livs bedste oplevelse.
  Knussss ... Iris-hønen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Er netop hjemkommet fra Bilka med en Pinocchio-lang- næse ..... Dalby krukkemuld sælges ikke under kr 69,-
   Har min Marie-høne-øjne læst helt og aldeles forkert ?? Troede Bilka var Bilka !¿?!
   Kh Iris

   Slet
 7. Hmmmm Claus, godt du ikke sprøjter på bloggen, for her er vist en del biller, som bør bevares ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nette, jeg er mere bange for at blive trådt ihjel af de store fødder som løber rundt i stærk trav på stierne:))))))
   Billeknus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
 8. det er bare så utroligt flot. Ren fryd at se på......

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Jeg glemte lige at spørge. jeg synes nogle gange det er svært at plante tæt på hækkene - der er en del rødder. Hvad gør du? det ser ikke ud som om du har den store afstand til hækkene(dit indlæg den 17.6)

  SvarSlet
 10. Det ser knagme flot ud når Preben har været der med saksen. Dejligt at du sætter pris på dine dygtige medarbejdere:-)
  Det er så smukt i dit hvide rum. (Ja der er jo smukt i alle dine rum, men nu er vi lige ved det hvide)
  God fornøjelse med arrangementet i morgen.

  SvarSlet
 11. Claus, det är bara så vackert! I år överträffar du nog dig själv. Jag fastnade särskilt för dina vita allium i krukor - vilken bra idé som jag genast knycker till nästa år! Ser att du har klippt av bladen också, det gör ju hela skillnaden. Flott!
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Der er helt fantastisk smukt i din have lige nu. Det hele er klippet SÅ smukt og de grå beton og zink krukker understreger renheden sammen med de hvide blomster.
  Vi ønsker dig og dine gæster en dejlig oplevelse på mandag.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 13. Kære Claus - du milde kineser hvor er det overvældende smukt - så stor inspiration det er og samtidig er du jo en sand mester i at ha blikket for det - og det er en glæde at se så glad du er for dine medarbejder og som du tidligere har nævnt - i er et godt team - selv om det er dig der er mesteren - og rigtig god fornøjelse m alle dine gæster du får i det kommende tid
  Kh Anita

  SvarSlet
 14. Hej Claus. Det er imponerende, det er jo trods alt en privat have. Jeg ved godt du får meget hjælp af dine trofaste medarbejdere, men jeg ved fra mit eget arbejde. Standarden bliver efter det kvalitetskrav "chefen" sætter. Man er selv nødt til at gå foran. Hvis vi ikke stræber efter excellency, så opnår vi aldrig et resultat over average. Vi glæder os til at besøge dig.
  Henrik

  SvarSlet
 15. Hvor ser det fortryllende og dejligt ud, elsker at kigge på billederne, og flot samarbejde i har!

  SvarSlet
 16. Så vakkert at man får vondt i øynene!!

  ps. hageprogrammet ditt går hver morgen på NRK1 her om dagen. Koser meg - og suger til meg inspirasjon*! Veldig koselig å høre stemmen din igjen også ;))

  * har notert mag at Constance Spry er en rose jeg MÅ forsøke å få til!

  Ha en deilig søndag!
  KLEEEEM

  SvarSlet
 17. Mycket smakfullt!!
  Du kan konsten att få 'mycket' att se alldeles fantastiskt ut, det samma gäller dina samlingar.
  Trevlig sommar
  Mariana

  SvarSlet
 18. Jah, deadlines er rare at se tilbage på :-)
  Men hvor har du været effektiv i mellemtiden, super stramt komponeret. Glæder mig ligesom Nette til fortsættelsen...

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet