Så er det til en side

Dag for dag, time for time, bliver de forskellige steder i haven perfektioneret, og som I så forleden, er der blevet gjort hovedrent i det nye drivhus. Ja, det kalder vi stadig huset, selv om det snart er tre år gammelt!

 

20150621_110012

 

Som I kan se, rummer huset mange skatte, og der kommer hele tiden nye til. Men jeg må nok erkende, at jeg snart bliver nødt til at stoppe op. Eller give noget væk!

 

20150621_110023

 

20150621_110033

 

Når folk bemærker, at der er mange ting i drivhuset, plejer jeg at sige, at der er ti gange så mange i selve hovedhuset. Måske ikke helt rigtigt, og så alligevel ...

 

20150621_105343 20150621_105347

 

I går kom flere tilplantede krukker på plads, og jeg nyder virkelig, når tingene står, som de skal.

 

20150621_105336 20150621_105406

 

En psykolog kunne givetvis få rigtigt meget ud af en snak med mig. Jeg elsker orden, men er selv et frygteligt rodehoved. Det kan mine medarbejdere i den grad skrive under på.

 

20150621_110231

 

Men når jeg sætter mig for at få skik på tingene, går jeg i gang med en sjælden ildhu.

 

20150621_110041

 

Ønsker jer alle en rigtig dejlig (have-)dag. Er sikker på, at I også har travlt derude.

 

20150621_110045

 

20150621_110051

22 kommentarer:

 1. Mange vakre, grønne skatter !!

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard, Sydfyn21. juni 2015 kl. 11.55

  Smukke skønheder i fantastiske grønlige douce farver. Elsker stilen, men hold da op et arbejde at holde så mange fine rene fra fluer, støv og havenus. Godt du værdsætter dine enestående hjælpere både ude og inde. Glæder mig til at opleve dit univers lige om lidt igen Claus.

  Bedste havesøndag fra

  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Det ser SÅ dejligt ud. Der er gode foto motiver, lige meget hvor man kigger hen. Du kunne holde et "estate sale". Altså et luksuspræget loppemarked. Så ville jeg slå et festival telt op uden for havelågen, så jeg kunne være den første på pletten :-)

  Glæder mig til at se fotos fra din krukkehave. God fornøjelse med gæsterne.

  SvarSlet
 4. Ja, det er da en god idé at give noget væk. Man kan så glæde sig over tingene, når man besøger familie og venner og somme tider opdage nye sider ved dem (tingene altså : -), fordi de indgår i en anden sammenhæng ..... alt imens der rykker nyt ind hos én selv.

  Frotsat god arbejdslyst
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Jamen så slår jeg telt op bag Nette! Der er flere ting i det smukke glashus jeg ville gice min højre arm for :-) Det er en skattekiste uden lige og man kan bruge timer på at kigge (suuuuge inspiration) derinde. Du har et helt guddommeligt blik for skønhed og detaljer - uanset hvilken sammenhæng. Nogle er heldige at få et drys i dåbsgave - jeg tror, du er blevet rullet i magisk stjernestøv.
  Vi kan ikke være lige styret af begge hjernehalvdele - forsæt du endelig med at udtænke store smukke tanker til glæde og inspiration for os havetosser (i hele verden).

  SvarSlet
 6. Hej. Hvor ser det altså bare godt ud. Alle dine ting pynter, men det er godt nok et stort arbejde at holde orden. Godt at du kan lide det. Det bliver spændende i næste uge med dine besøg.

  SvarSlet
 7. Om her er travlt - har holdt sneglemassakre de senere dage, så måske er der en chance for at plante de sidste sommerblomster og Dahlia ud snart. hvor er dit nye hus flot. Man kan se at det skinner.
  hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 8. Hvor er det super smukt - alle billeder - og den gode kombination af farver 👍 super
  Kh Anita

  SvarSlet
 9. Uha, der er godt nok meget der skal ordnes, for at det hele tager sig så smukt ud, håber alle dine gæster får en dejlig oplevelse.

  SvarSlet
 10. Jamen, der ser jo bare dejligt rent og rydeligt ud. Det er bare så skønt når det hele er rent og på plads. Kh Tina

  SvarSlet
 11. Det ser da bragende godt ud,så skønt med de grønne farver,det tog vel et par dage at vaske alt det "tingeltangel" op,synes selv det tager en dag at vaske og feje mit lille drivhus,og det er i en anden dimension end dine,gode ønsker om godt vejr til havebesøgene. Hilsen Brita

  SvarSlet
 12. Fantastisk ser det ud farvekordineret og god stil...grønt gør sig rigtig godt...

  SvarSlet
 13. Jeg tænker du kunne holde en rask lille auktion her på siden over nogle af dine fine skatte. Er helt sikker på, vi er nogle stykker som rigtig gerne vil "hjælpe" dig til at få mere plads til nye fantastiske fund, som du jo også er rigtig go' til!!!!!!!
  Hilsen
  Birgit M.

  SvarSlet
 14. Ja, en auktion vil være en god ide. Måske til støtte for et haveprojekt, du brænder for. Så kan vi hjælpe til med at samle penge ind til projektet :-) Flere gode gerninger på én gang. :-)

  SvarSlet
 15. Det ser så dejligt ud! Vi glæder os til at besøge dig på søndag!
  Go dag fra Lise

  SvarSlet
 16. Hej Claus. Det ser helt vidunderligt ud. Vi glæder os til at besøge dig på lørdag, og opleve det hele ,så vi kan suge til os. Kh Anne-Grete

  SvarSlet
 17. Du må have haft rigtig travlt Claus - jeg har også været travlt optaget og derfor ikke hængt på her. Men nu vil jeg nyde at læse lidt op på dine indlæg ... jeg kan ikke helt komme mig over at du er ved at løbe tør for plads :-) Herude hvor jeg bor er der jævnligt bagagerumsmarked, og jeg er sikker på at du ville kunne løfte niveauet lidt, så der var andet end børnetøj og legetøj.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 18. Hej Claus
  Når jeg lader blikket glide ned over billederne, slår det mig hvor meget "have", der er skabt i drivhuset til trods for, at der stort set ingen planter er. De grønne omgivelser gør naturligvis deres, men tonerne, teksturerne og arrangementerne fremkalder tilsammen et haverum i dit drivhus.
  Det er altså lykkedes dig ret godt, uanset om det var det, der var hensigten.
  Hilsen Claus Hørlyck

  SvarSlet
 19. Hvor ser der dejligt ud i dit drivhus - meget indbydende og hyggeligt :-)

  SvarSlet
 20. Hej Claus! Är det "nya" växthuset verkligen tre år gammalt? Jag tror det var 2013 jag besökte din have, och då minns jag det som att det precis var färdigbyggt. Hursomhelst - snart är det väl dags för det fjärde...? ;-)
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Det ligner jo en helt butik med alle de fine ting, en særlig hyggelig én!
  Hilsen Lene

  SvarSlet