Så er jeg i Provence

Vejret viste sig en smule for blæsende og koldt i Belgien, så i går aftes besluttede jeg mig for at køre ned til det sydlige Provence.

 

20150608_101649

 

En køretur på lige godt og vel tusind kilometer.

 

20150608_101738 20150608_102443

 

Jeg ankom til morgen i 32 graders varme og til et helt fantastisk B & B.

 

20150608_102358

 

Her er så skønt, at jeg regnet med at blive et par uger.

 

Nåh nej, det har jeg jo ikke tid til. Jeg skal være hjemme senest på søndag, og forresten er jeg stadig i det nordlige Belgien, hvor jeg netop har taget billederne her.

 

20150608_102321

 

Synes blot, at huset og omgivelserne var så gennemført franske, at jeg fik lyst til at komme med denne lille historie.

 

Lover jer, at I nok skal få flere billeder at se.

21 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn8. juni 2015 kl. 12.23

  hi hi smiler... sikke god humor Claus. Men skønne billeder ihvertfald :-) Ha' nogle dejlige oplevelser fortsat. På gensyn i din egen dejlige have

  havehilsner

  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. Blev straks helt grøn af misundelse (er selv meget frankofil, specielt hvad Provence angår). Sikke et bedrag :-) - der kan man bare se, hvilke stemninger, det er muligt at skabe med de rette planter og indretninger :-).
  Vh Dorte

  SvarSlet
 3. Det var da en god joke.hoppede på den og sagde ud i rummet her,at du da ikke er "helt normal" at køre så langt.men trods det kolde og blæsende vejr ser det da fortryllende ud.Rigtig god tur.
  Brita

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Kære Havekorrespondent. Tusind tak for dejlige billeder af nogle helt unikt smukke haver. Du er en Matador indenfor have-spotting. Skønhed, frodighed og romantik. Idyl og hygge.
  Åh hvor er du bare skøn at du deler alle herlighederne.
  Ønsker dig en fest i Provence. Med ( flere forventningsfulde )kærlige hilsner, Iris XX

  SvarSlet
 5. Som altid er det nogen skønne billeder du sender hjem
  Og jeg faldt også i med begge ben - fnis :D
  God humor! Men det ser altså også både fransk og varmt ud. Du har en god linse ;)
  Og jeg er altså altid nysgerrig! For mon ikke du skal bruge billederne af alle de skønne haver, til planlagte bøger....
  Men det vil tiden jo vise. Jeg må igang med at spare op til flere dejlige havebøger fra din side og imellemtiden vil jeg stornyde de bøger jeg allerede har fra din hånd.
  Fortsat rigtig god tur i det belgiske
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Glemte at nævne at jeg har smugkigget 'Len's' roser ..... og blev helt balstyrisk. Det er jo en slikbutik af dimensioner når man er rosenelsker. Især de enkeltblomstrende som jeg spår en Rrnaissance. Glæder mig vildt, læs VIIILDT, til dit besøg og høre / læse derom ;0) ;0) ;0)
  Knuzzz Iris

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Først tænkte jeg :"sikken en god idé" at tage sydpå, men så tænkte jeg, at dernede har du vist ikke de samme haveforbindelser, så hvad skulle du dog lave der.? Men der er en skøn stemning på dine billeder og man kan slet ikke se, at det er koldt.
  Ønsker dig en fortsat god rejse til flere dejlige haver og til flere skønne B&B.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. You really fooled me ! ;-)

  Men etter å ha lest 2 ganger så ; ha, ha, ha ...

  Og hvilke vakre omgivelser du besøker i BELGIA ... lol ...

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 9. LOL!
  Mageløse billeder. Det ligner jo vitterligt Provence.

  Knus Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Skøn humor ;-)
  - og igen dejlige billeder.
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 11. Hehe Claus, Ja du kunne sagtens have bildt mig ind, at du var taget til Provence. Både fordi billederne ligner noget derfra lige på en prik, og dernæst fordi dit energi niveau ligger noget over de flestes. Smukke omgivelser!

  SvarSlet
 12. Ja, jeg var også lige ved at hoppe på den, meeen mon ikke du er for disciplineret til at tage sådan en afstikker p.g.a. vejret?
  Smukt er det der hvor du har taget billederne.

  SvarSlet
 13. Ha....faldt i med begge ben, og var overhovedet ikke forbavset over springet til sydfrankrig, synes jo hele tiden at du skifter 'adresse' :-) håber du fandt noget spændende hos lens?

  SvarSlet
 14. Endnu en fantastisk have :-)

  SvarSlet
 15. God spas ;-) tænkte wheat kørt 1000 km, han har godt nok en hurtigt bil :-) men kan godt forstå dig, det hus og den have er som plukket ud af Provence. Glæder mig til at se mere. Fortsat god tur . Kh Tina

  SvarSlet
 16. Hej Claus, ja jeg tænkte det var ligegodt snyd, her er vi i sommerkulden og du i Provence. Hvem ellers kunne finde på så beslutsomt, at udnytte en ugunstig vejrsituation i Belgien og kikke nærmere på haverne i Provence. Mais oui tænkte jeg straks, du har taget mit forslag om at besøge flere franske haver. Meeeen så nemt går det ikke, jeg så straks at det ikke var et provencalsk hus, pga. stenene. Men ellers en meget fin fortolkning, og måske som jeg selv, en næsten ubærlig længsel. Efter det lange forår, med lys, duftende roser og frokoster på terrassen, den skønne højsommer og den næsten evige sensommer der næsten umærkbart glider over i efterår. Åh det må du ikke gøre igen...
  Henrik

  SvarSlet
 17. Sikken en vidunderlig rose op ad huset.
  fortsat god tur
  Anne Marie

  SvarSlet
 18. ... altså, Claus - jeg faldt også i - men tænkte vist det sammen som de øvrige kommentatorer, at det var langt og det ligner dig ikke med SÅ store impuls-rejse-handlinger.
  Men huset og haven her er da skønt. Mon det ligger i den franske del af Belgien så...

  Fortsat god tur.

  SvarSlet
 19. Haha, ja jag blev helt klart lurad! Men vilken trädgård även denna, vilka platser det finns runtom i vår värld! Tack för att du låter oss följa med på färden...
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 20. Haha, ja jag blev helt klart lurad! Men vilken trädgård även denna, vilka platser det finns runtom i vår värld! Tack för att du låter oss följa med på färden...
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 21. Neeeej da! Du var da velkommen til grill og rosé i vores lille hus på Mont du Real :-)
  En 32° varm solskinshilsen fra stranden ved Saint Tropez

  SvarSlet