Travlhed

Nu er jeg nået til Holland, og man kan roligt sige, at jeg er kommet med sommeren. Lige nu sidder jeg ude i godt og vel en snes grader og venter på den mad, jeg har bestilt på et af mine stamhoteller.

 

20150604_063732

 

Det er dejligt at komme tilbage til steder, man har boet før. Det er er både trygt og hyggeligt, når de ansatte byder en velkommen tilbage.

 

Er I nysgerrige efter at se, hvor jeg bor, kan I klikke her.

 

20150604_063744

 

Det er min fjerde tur rundt i Europa indenfor for et par måneder, og jeg kan love jer for, at jeg nyder det.

 

Dagen begyndte i Sønderborg, hvor jeg sammen med Poul, en af Bilkas indkøbere, havde møde med vores krukkeleverandør. Jeg kan allerede nu sige, at der kommer en del nye og spændende produkter næste år.

 

20150604_063752 20150604_063721

 

Når jeg denne gang er af sted, er det primært for at finde nye roser til Bilka-sortimentet 2016. I morgen skal jeg besøge det belgiske forædlingsfirma Lens Roses.

 

20150604_063804

 

Selv om jeg langt fra ligger på den lade side, når jeg rejser rundt, må jeg sige, at disse ture nærmest af som små ferier; afbræk fra en meget travl hverdag hjemme.

 

20150604_063814

 

Billederne her tog jeg tidligt i morges, efter at jeg i går aftes, indtil det blev helt mørkt, gik ude for at fordele planter i flere hundrede krukker. De sidste dage har gartnerne haft meget travlt med at potte op, og jeg lover jer, at de er flittige. Meget flittige ... Vi er et fantastisk team, og det er en meget stor glæde at være en del af det.

 

På alle fronter har der været meget travlt siden sidst, jeg var afsted. Jeg har fået sammensat Bilkas løgsortiment, og jeg føler, at det er det flotteste til dato.

 

Desuden har jeg haft møde med blandt andet Inspiration, hvor en kollektion af julepynt fra efteråret vil blive solgt i mit navn. Siden nytår har jeg og en række samarbejdspartnere arbejdet på to nye brands, der bliver lanceret til august på Formlandmessen i Herning – Claus Dalby Scandinavian Christmas og Claus Dalby Home Collection.

 

20150604_063719

 

I går havde vi foto- og videoptagelser i forbindelse med mine Old English-produkter hos Holmegaard. De er blevet taget utrolig godt imod, sælger godt, og nye er på vej. Mere om det ved en senere lejlighed.

 

Jeg kommer hjem og en god uges tid, og så skal haven toptunes. Fra den 22. juni og ugen ud har jeg en række arrangementer i haven i samarbejde med blandt andet Bo Bedre, Holmegaard, Bilka og flere andre.

 

Den 29. juni tager jeg afsted igen. Denne gang til området omkring Stockholm, hvor jeg foruden at besøge haver vil nyde de lange sommeraftner.

 

20150604_063738

 

I mellemtiden skal jeg lige lave tv sankthansaften, hvor DR1 har inviteret mig til at fortælle om midsommerhaven og binde blomster.

 

Forestiller mig, at nogle bliver lidt forpustede, efter at have læst dette. Men jeg kan forsikre jer om, at jeg glæder mig over alle de projekter, der er gang i, og er så glad for, at der er bud efter mig fra mange sider.

 

Jeg føler mig uhyre privilegeret og meget heldig. Mit motto er: ’Held opstår, når flid og muligheder krydser hinanden’.

 

I morgen tidligt sætter jeg kursen mod Brügge ... Jeg har store forventninger til hotellet og forestiller mig, at jeg måske vågner op som Jeppe i baronens seng.

 

Brügge har i enestående grad bevaret sit gamle udseende og blev i 2000 udpeget til UNESCO-kulturarvsby og europæisk kulturby 2002. Endvidere er den historiske bykerne optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

11 kommentarer:

 1. Velbekomme, håber maden i Holland smager lækkert... Tror da nok lige du ligger vandret. Spændende projekter du har gang i. Glæder mig til at se kollektionerne rundt omkring. Og super du dukker op på tv til Sankthans :0)). Fortsat god tur. VH Carina

  SvarSlet
 2. Er du da tovlig Claus som du kommer omkring! Det lyder overvældende - og ja man bliver helt forpustet, men det er godt at du kan holde til det og nyder det.
  Det er pragtfuldt at være del af et team som arbejder godt sammen. Og det er utroligt så mange krukker I har gang i, det bliver helt forrygende når de står i fuldt flor.
  Rigtig god tur rundt til alle dine gøremål.

  SvarSlet
 3. Ja men så vil jeg da glæde mig til sankthans tv, det bliver spændende. Ja jeg bliver lige som de andre temmelig forpustet af at læse om hvor travl du har, håber virkelig for dig at du også får tid til at slappe af og nyde de fine haver du besøger.
  Meget interessant med dine nye brands, spændende at se hvad du præsenterer på Formland til august.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Ja, man skulle nødigt kede sig. Jeg var da også lige ved at gå i seng igen efter bare at have læst dit program, men jeg napper en kop kaffe mere i stedet. Der er ikke en eneste af de ting du nævner, som jeg synes lyder kedelig. For gad vidst hvordan krukkerne kommer til at se ud? Og hvilke løg har du mon lagt dig fast på? Hvad er mon det for noget julestads, du disker op med og hvilke uundværlige ting til boligen mon? Hvad finder du på til Sankt Hans udsendelsen, og hvad har du nu fundet på sammen med Holmegaard? Hvordan mon Bo Bedre vinkler indlæg i bladet og ...... Ja, jeg kunne jo blive ved. Man skal vist holde et vågent øje med bloggen her.

  Det ser ud til, at du har overnattet og spist på et dejligt sted i Holland og jeg er spændt på næste reportage fra vores have korrespondent i udlandet. Fortsat god tur og pas på dig selv.

  SvarSlet
 5. Hej Claus!
  Kan da vist roligt sige at du er en mand med mange jern i ilden, det hele lyder spændende, fortsag god tur og fornøjelse!
  Vil bare lige sige at jeg har investeret i den første bog af dig, Romantiske Haver, og jeg er BEGEJSTRET, 1000 tak for at lave sådan en skøn bog, eller rettere et værk, selvom jeg langtfra har læst det hele endnu anbefaler jeg den med stor fornøjelse.
  Med hilsen fra Anette

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt lide dit motto, og dejligt at det bliver realiseret i så mange spændende projekter! God fornøjelse med rejsen og god arbejdslyst når du kommer tilbage! Det ser ud til at det pulserer i dit liv.

  Kh Elena

  SvarSlet
 7. Jeg ble ikke litt forpustet, men meget forpustet av å lese ditt program !
  Du synes å ha like meget energi som 5 vanlige mennesker til sammen.
  Men så skjønner jeg at hobby / lidenskap går hånd i hånd med arbeide i en grad som ikke er mange forundt. ;-)

  Det blir spennende å følge med på alt dette.

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 8. Sikke mange vidunderlige projekter! Det er i høj grad befordrende at beskæftige sig med det man allermest holder af, så føles det ikke som belastende travlt. Held og lykke med det hele og fortsat god tur. Kh Tina

  SvarSlet
 9. Uhh glæder mig til at s,e hvad krukker sortimentet kommer til at byde på i Bilka. Der kunne være rigtig dejligt, hvis der kom nogle smukke zinkspande, -baljer og -krukker. Det synes jeg er en mangel vare :).

  Mvh Karina Kobæk, Tusindfryden.net

  SvarSlet
 10. Efter billederne at dømme, er det storm før stilheden!
  Dejligt at få lov at se med bag kulisserne, når der bygges op til 'næste forestilling'.
  Jeg glæder mig, til jeg selv har fået de falmende narcisser mm. i krukker væk, og jern urt og dahlia er genplantet og placeret på deres sommer residens!
  God arbejdslyst!
  Lene

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Sikke et program! Hvor må det være befordrende for dig at mærke al den positive opmærksomhed. Du fortjener det alt sammen og jeg glæder mig over at læse om din medvind og ildhu :-)
  Jeg glæder mig også til de mange nye projekter du er i gang med ... du har efterhånden sat dit præg på enhver årstid! Det er kun sjovt at se året gennem din lup :-)

  Dejligt at sidde og læse baglæns - jeg var ved at komme helt ud af rutinen efter web-problemer. Hvor er det dejligt at der nu er rigeligt med indlæg og billeder og guf igen.
  Fortsat god tur - kærligst Lisbeth K

  SvarSlet