Video den 1. juni 2015


Hermed en helt frisk video fra haven. Undervejs siger jeg, at jeg er udrejst fra på torsdag til sidst i juni. Det er en fortalelse. Jeg er hjemme igen midt i juni.

25 kommentarer:

 1. Takk for en kikk "bak kulissene" ! ☆

  Du har inspirert mange til å satse på Dahlia, og det var meget interessant å få se hvordan det står til med dine Dahlias akkurat nå. Jeg håper vi får se mer til dem også før de kommer i blomst. Blant annet er jeg spent på hvor store krukker du bruker til dem som skal plantes på den måten. Eller hvor mange planter du har i spesielt store krukker ...

  Beste hilsener fra Britta (i Norge)

  SvarSlet
 2. Hold da fest, hvor der skal plantes ud!
  Det er lækkert, at du har fået Bilka til at sælge den limegule helicrysum - den er så fin!
  Du har også fået mig med på dahlia-vognen i år, i noget mindre målestok selvfølgelig men alligevel.
  Et havebesøg kan virkelig få folk til tasterne! Jeg var så heldig sidste år og det var utroligt dejligt at se "det hele" i virkeligheden. The sunken garden giver mig altså stadig åndenød selv på video.
  God tur - hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Jeg er noget skuffet over dig.... eller er det igen google der fejler?
  Adskellige gange har jeg, på gårdsdagen indlæg om besøg i din have, forsøgt at komme med en begrundelse for at jeg gerne vil besøge dig, men min kommentar kommer ikke frem på siden, og jeg kan kan se at utallige ud over mig har forsøgt det samme. Har du lukket for adgang, så synes jeg du burde havde advaret alle dine trofaste læsere som nu sidder dybt skuffede tilbage over sådan at blive "smidt ud"
  Nu forsøger jeg at lægge min begrundelse ind her, ........ så kan vi jo se hvor fejlen ligger.

  Kære Claus.
  Jeg kan se jeg er i skarp konkurrence, men nu forsøger jeg alligevel: jeg har læst og hørt så meget om din have at det ville være herligt at se den i virkeligheden. Hvor end jeg kommer på min færden rundt i ind og udland, søger jeg og finder dejlige haver at lade mig inspirere af, senest i Marrakech hvor jeg besøgte Jardin Majorelle, skabt i begyndelse af det 20. århundrede af den franske kunstner af samme navn og senere købt og istandsat af Yves Saint Laurent og Pierre Bergé. Et farveorgie i blåt og grønt. Den må du se!

  Herlige havehilner fra det vestjyske
  Lis
  lis@rorbak.net
  www.rorbak.net

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lis - det var da en noget mærkelig indledning. Naturligvis har jeg ikke lukket for adgang eller endsige 'smidt nogen ud'. Hvorfor skulle jeg dog gøre det???

   Slet
  2. Nej Claus, det det ville jo heller ikke ligne dig, men noget er helt galt. Prøv at lægge mærke til, at det sidste svar på dit indlæg fra i går er kl 23.49. Siden er der ikke kommet nogen, og med den interesse der er for at besøge dig og din have, kan det slet ikke passe.

   Slet
  3. Kære Lis

   Det er fordi, at så mange har kommenteret. Blogger kan ikke vise så mange kommentarer på een gang. Jeg har oplevet det få gange på min blog. Men forhåbentligt kan Claus se dem alle sammen.

   Kh
   Anna

   Slet
  4. PS: Prøv at klikke på "indlæs flere" under kommentarfeltet (eller er det lige over feltet?) - så burde resten af kommentarerne komme frem.

   Kh
   Anna

   Slet
  5. Kære Lis, nu forstod jeg bedre din kommentar. Jeg har haft så travlt i dag, at jeg kun har set kommentarerne i min mailbox og ikke på bloggen. Jeg kan fortælle, at alle kommentarer er registreret, men blot ikke publiceret. Er ret sikker på, at min webmaster kan løse det i morgen.

   Kære Anne - tak for tips. Jeg kan desværre ikke få det til at virke. Men det kan min webmaster nok. Kh Claus

   Slet
  6. Og det blev jeg helt glad af at læse:-) (var også i undring over hvor kommentarerne blev af)

   Slet
  7. ja det var rigtig dejligt at få årsagen tll miseren. Og så forøvrigt tak til Claus for det fine kig i haven, godt du har lidt hjælp;)
   hilsen Lis

   Slet
 4. tak for rundturen i haven :) :)

  SvarSlet
 5. Sikke masse skønne planter der skal plantes ud
  Dine agapanthus ser rigtig frodige og tætte ud

  SvarSlet
 6. Kære Claus Tak for dejlig video - den er god - godt tur - drag forsigtig og rundt og også hjem igen

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Tak for kigget backstage. Og ja, der er godt nok mange planter, som skal i jorden! Mine forspirrede dahliaer er allerede plantet ud. Faktisk for tre uger siden. Måske var det for tidligt, for det har godt nok været koldt. Men jeg tror, at de klarer den.
  Jeg har skrevet en kommentar til dit indlæg om åben have, men den er ikke til at se, fordi der er så mange kommentarer. Jeg håber dog, at du er i stand til at se den.
  God tur.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Tak for en spændende rundtur, meget interessant at se lidt bagved. Nøj, hvor der er mange planter. Det bliver overdådigt! Kh Tina

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Tak for en fin video. Det kan ikke blive andet end overdådigt dejligt i juni måned. Maksimalismen længe leve ;-)

  SvarSlet
 10. Mange tak for runturen sjovt at se lidt backstage også, jeg er spændt på at se mere til dine ideer med bregnerne. Jeg er selv ret begejstret for bregner og i mit sidste indlæg på vidste jeg nogle af mine bregner frem i skovhaven. Jeg har lige som Anna også skrevet på dit indlæg om åben have og kunne heller ikke se min kommentar, men håber du kan se den. Jeg vil lige sige at jeg syntes det er ret sjovt at Anna og jeg flere gange har mødtes gennem blog aktiviteter, det har bare altid været til kreativ sy eller strik arrangement. Jeg syntes det er så hyggeligt at vi begge også deler have interessen og vidst også lidt havestilen, og at vi flere gange kommenterer herinde på samme tid, for vi har aldrig talt om have når vi har mødtes tidligere.
  Kh jeannett

  SvarSlet
 11. Sikke et slaraffenland af blomster, former, farver, jord, dufte og forventninger at gå rundt i, det glæder jeg mig til at se mere af:-) 1000 tak for en dejlig video!

  SvarSlet
 12. Hvor er det skønt og lærerigt at se med backstage. Haver er virkelig levende på flere planer, det forstår jeg mere og mere.
  Det var en dejlig video, der giver lyst til at gå backstage på egen matrikel!
  God rejse fra Lene

  SvarSlet
 13. De vil være en stor oplevelse at se din have, så jeg vil lokke en af mine haveglade veninder med fra det nordjyske og lave en dejlig sommertur 'sydpå' til en fantastiks oplevelse....
  Mvh
  Lene Andreassen - leneandr10@gmail.com

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Der er en sætternisse på spil på din blog.
  Da jeg ville se videoen fra d. 1. juni 2015 fik jeg i stedet en video fra d. 31. maj 2015. Den var i øvrigt god og jeg lærte noget nyt om de gulbladede planter - vidste ikke at de var solfølsomme, men det er kun et plus for mit bed.
  Videoen havde været vist over 300 gange, men jeg undrede mig over at jeg ikke hørte dig sige noget om at rejse,som du jo hentyder til i indlægget herover.

  Min egen sløvhed gjorde at u-tube automatisk viste den "sidste" video ...som var den fra 1. juni 2015 hvor du fortæller om din rejse og viser roserne frem. Jeg kunne se den kun var vist 15 gange. Jeg så den færdig, læste din indlæg igen og dem ovenfor og prøvede atter at se den. Igen var det videoen fra 31.maj der kom på, og da den var færdig viste u-tube igen den "sidste" video, som denne gang dateredes til januar 2015!

  Håber disse informationer kan hjælpe din IT-mand og måske afklarer andres eventuelle forundring og frustration.

  Om ikke andet Claus, så er det to fremragende videoer, som jeg r glad for at det lykkedes at se for mig. Hvor er det spændende med alle de planter der skal til at placeres og hvor bliver det flot når du vender hjem til roserne i juni. Kan godt forstå din forventningsfulde glæde i stemmen, det smitter helt at høre, også selv om vi andre skal se roserne gennem bloggen.

  Hav en dejlig dag.
  Kærlig hilsen Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Kære Claus.

  Tusind tak for endnu en skøn video. Som du ved, så elsker jeg at få lov at blive inviteret backstage, og få lov at se, hvad der foregår bag kulisserne.
  Det er moralsk opbyggeligt og topmotiverende, at se HVILKET kæmpearbejde, der ligger bag, for at skabe Danmarks ubetinget smukkeste have. From nothing comes nothing og bag hvert et mageløst sceneri eller fuldendt plantekomposition, ligger der utallige timers knokkelhårdt arbejde, langtidsplanlægning, logistiske udfordringer og mange ømme muskler og trætte hjerneceller.
  Det bliver et forrygende og overvældede overdådigt blomsterflor I får i Risskov iår. Sikke et syn alle de sommerblomster og dahlia vil kaste af sig.

  Kærlige hilsner og bedste tanker

  SvarSlet
 16. Hejsa,

  Jeg er helt ny i "havelivet" så derfor ville det være så fantastisk at få lov til at se en have som din :) Jeg er vild med det jeg har set i tv og derfor vil det være en store oplevelse for mig at se mere og det hele i virkeligheden. Jeg har aldrig besøgt din have, så håber at jeg er en af de heldige :)
  Dine billeder er en inspiration og jeg nyder at se på de smukke blomster du poster :)

  Vh. Maria - Maria.diamant@hotmail.com

  Ps. Prøvede at kommentere den anden dag men kunne ikke se den blev registreret - så beklager hvis jeg har skrevet mere end 1 gang :)

  SvarSlet
 17. Hello darling :-)
  Uuuuhhh VIP backstage!Jeg giver - som så ofte før - den kære Tante ret. Det er utroligt motiverende at få indblik i regissør og scenearbejderes hårde arbejde. Man kunne godt forledes til at tro at der i den Dalbyske jord ikke er grobund for ukrudt eller andre uønskede vækster :-) Jeg drømmer ihvertfald om det! Videoerne i sommer må gerne blive lange og omfattende - vi skal sandelig ikke gå glip af dette festfyrværkeri (som en vis Lille Per på ryggen af Far - og han havde OSSE glædet sig et HELT
  år) Jeg vil denne gang drage afsted - ikke sammen med - men samtidig med dig. En uge i Saint Tropez med L venter vores blege, kornfede kroppe. Rigtig god tur til dig!Jeg vil sende jer alle kærlige tanker fra Rothchilds have.

  SvarSlet
 18. Hej Claus
  Jeg er også en af de, der nyder og inspireres af din have og blog, og jeg ville også mægtigt gerne i betragtning til et par billetter til din skønne have. Så ville jeg invitere min ligeledes meget haveinteresserede veninde med.

  Krydser fingre - og takker for æstetiske oplevelser på div. medier.

  Venligst,
  Inger Hald
  Inger.hald(at)gmail.com

  SvarSlet