Jeg er faktisk ret stolt

Og det skyldes det sortiment af forårsløg, jeg i år har sammensat til Bilka.

 

Udklip6 Udklip2

 

Jeg tøver ikke med at sige, at det er det mest varierede til dato.

 

Udklip1 Udklip5

 

Det skyldes, at jeg i foråret besøgte Keukenhof Blomsterpark ved Amsterdam ikke mindre end tre gange og tog tusindvis af billeder.

 

Udklip10 Udklip4

 

Det betyder, at der i år er en mængde nyheder. Sorter, som jeg ikke tidligere er stødt på.

 

Udklip9 Udklip8

 

Og som noget nyt har jeg sammensat de forskellige løg i grupper af tre, der klæder hverandre.

 

Udklip7 Udklip11

 

Løgene, der nu kan bestilles på Bilka.dk, bliver leveret i anden halvdel af august.

 

Hvad synes I om udvalget?

39 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Det er vel nok et lækkert sortiment. Du har god grund til at være stolt. Meget smukke, og som en ekstra bonus, skriver du ovenikøbet på poserne, hvilke andre løgplanter de klæder. Se dét er guldkorn, for ofte passer den aktuelle farve på ´papiret´ ikke altid med virkeligheden, og så kan det blive svært at finde makkere. Tusind tak for den ekstra hjælp.
  De lavendelfarvede er da totalt uimodståelige ....... suuuuuukkkk.
  Kh Iris.

  SvarSlet
 2. Fantastisk - så må man afsted igen:-) dejligt med det store og smukke udvalg, det er altid godt med lidt fornyelse. Jeg tror faktisk at jeg skal prøve matchpoint selv om jeg ikke er så meget for "frynser", men når farven er der, så kan det nok gå :-)
  Kh. Maiken

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Én af de skønne ting ved at lege have er, at man altid har noget at glæde sig til. Og over. Det er højsommeren i følge kalenderen, og alligevel glæder jeg mig nu allerede til næste forår og forsommer efter at have kastet et blik på billederne her ovenfor, for der er mange herligheder iblandt de løgplanter, du her disker op med. Idéen med at foreslå andre løg som vil passe godt sammen er da en skøn ting. Jeg fik øje på et par "must-haves" ved at klikke på billederne og læse lidt om deres blomstervenner.

  SvarSlet
 4. Et helt igennem skønt udvalg, det bliver svært at vælge:-). En stor tak herfra mht. forslag til sammensætninger, det vil jeg helt klart benytte mig af.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  1000 tak for dit vidunderlige valg. Jeg kan med sikkerhed fortælle at mit valg bliver de kønne narcisser du viser. De er bare så flotte, og jeg utrolig meget af narcisser. Købte nogle sidste år af dit sortiment og de blomstrede bare så flotte og længe her i foråret, så jeg allerede der besluttede at der skulle flere til i mine højkasser.
  Så jeg må igang med at bestille så jeg er sikker på at få fingerne i nogle af dem.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne!!
  Der skal bestilles til mange krukker😊

  SvarSlet
 7. Et rigtig fint udvalg. Mvh. Helle

  SvarSlet
 8. Skønt udvalg! 3 af dem , 6 af dem....... Åh jeg drømmer. Blomster gør, min sjæl så glad , - og det har du Claus, en stor del af æren for-, at jeg åbnede mine øjne og lukkede den glæde ind. TAK

  SvarSlet
 9. Jeg har osse tjekket udvalget ud med måbende mine og mundvandet drivende - hvis du spørger L var det fråde som i løggalskab. Jeg plejer at få det om ca en mdrs tid hvert år. Dit sortiment er dit bedste hidtil med nyheder jeg ikke har set endnu - så dem SKAL jeg have! Det er et drømmeudvalg og jeg er så glad for, at du har min yndlingstulipan Akebono med. Hvor er det flot og overskudsrigt at du anbefaler familie til de forskellige løg! Det må være "rettidig omhu" og det elsker jeg så dig lidt højere for ;-) Mere af det bedste til os

  SvarSlet
 10. Exquisitely beautiful. I especially love the delicate allium. :-)

  SvarSlet
 11. Jah! Alle de ' sorte' tulipaner og en hel del af 'allium 'serne', Jubiiiiii ( når jeg er kommet mig over at der allerede skal tænkes på efterårsdag....) hilsner!

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Uha hvor er der rigtig mange skønheder imellem, man kan hurtigt bliver fristet over evne og det er et rigtig flot sortiment du har sat sammen.
  Der er kun en ting, som bliver problemet iår og det er at jeg overhovedet ikke skal ligge løg i jorden. Jeg ved at jeg fortryder det til fulde til foråret, det er der ikke noget at gøre ved, da jeg ikke okker løgræsset iår.

  Knus herfra et regnfuldt midtfyn, Pia


  God dag til jer alle bag skærmen.


  SvarSlet
 13. HVOR SER DET BARE LÆKKERT UD :::)))

  SvarSlet
 14. Flot. God ide med forslag til sammensætninger.Også godt at de kan købes på nettet.

  SvarSlet
 15. Helle Aagaard, Sydfyn28. juli 2015 kl. 08.39

  Hej Claus
  Rigtigt skønt udvalg og skønt med netbutik for os der ikke lige bor tæt ved Bilka.

  Vil gerne lige spørge dig Claus ang. Prydløg - de hvide - Mount Everest - er det præcis de "sæbebobler" du har stående op langs alleen blandt de lilla og som var fremme den sidste juni weeekend i år hvor jeg var på besøg hos dig ?

  Vil lige være helt sikker inden jeg bestiller.
  Hav en rigtig dejlig havedag
  Knus Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle - ja, det er 'Mount Everest' jeg har i alleen. Kh Claus

   Slet
  2. Helle Aagaard, Sydfyn29. juli 2015 kl. 07.56

   Tak for dit svar Claus, mente egentlig også det, så nu vil jeg bestille :-)

   Slet
 16. Det ser bare godt ud. Dejligt, vi kan bestille på nettet!
  Mvh. Mette

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Hvor er det en genial idé, at du skriver på posen, hvad der passer til og at de IKKE ligger pakket sammen. Flere af blomsterne har jeg jo allerede. Hvornår kan man købe dem i Bilka?
  Det er rigtig smukke farver, bliver det lilla der dominerer til foråret??
  Ønsker dig og dit personale en dejlig dag.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 18. Hej Claus!
  Så fina allihopa. Hade gärna beställt av dem, men tyvärr levererar de inte utanför Danmark.
  Får njuta av bilderna.
  Ha det fint!
  Marika

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Hvor er de dog skønne!
  Matchpoint skal helt sikkert have plads i min minihave :)
  Mie

  SvarSlet
 20. Hej Claus,
  Sikke nogle skønne varianter, du har fremhævet! Jeg har allerede placeret min ordre hos Bilka.dk og glæder mig til at modtage bla. tulipaner i hvid-gule, lilla, rosa og mørke nuancer. Det blev også til et par Narcisser, Allium og Perlehyacinter. Uha - det er svært at begrænse sine indkøb, når man bliver begejstret!
  Mange hilsner
  Sus

  SvarSlet
 21. Nu har jeg så bestilt påskeliljer og tulipaner, men hvor var det svært at bestemme sig, når der er så mange skønheder at vælge imellem!
  Egentlig skulle jeg bl. a. have haftt 'Black Hero', men efter moden overvejelse blev det i stedet til 'Cuban Night' for at understøtte min stadig tiltagende drøm om at besøge Cuba. I alle fald er jeg begyndt at spare lidt ekstra op, så jeg måske kan 'hoppe derover', når jeg til foråret alligevel skal på familiebesøg i det sydlige Florida. Min datter dernede synes godt nok, at man ikke kan være bekendt at tage derover, fordi cubanerne jo lever mere eller mindre på sultegrænsen; men jeg har planer om i givet fald at indkvartere mig privat med pension og ligeledes at leje bil privat, så jeg kan komme rundt at kigge på øen - bl.a. vil jeg forfærdelig gerne se deres fantastiske nyttehaver i byerne, som der jo er så mange af pga den stramme økonomiske situation.

  Félices Horticultura
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 22. Åh, det ser aldeles spændende ud! Og meget fristende - der må vist lige afsættes lidt tid til at studere det fine udvalg!

  SvarSlet
 23. Fantastisk udvalg.
  Herligt at kunne finde så smukke tulipaner, via dit samarbejde med Bilka.
  Bedste hilsner
  Frederik

  SvarSlet
 24. Önskar vi hade tillgång till sortimentet i Sverige också...
  De milda pastellerna är läckra som sorbet - man vill nästan smaka på dem!

  Jag älskar gårdagens inlägg om din gula avdelning!
  Jag är uppvuxen med knallgula tagetes på rad, och häckar av knallgul Tok - gult var inte min cup of tea.
  Men nu har milda gula toner vunnit mitt hjärta - mycket tack vare dina vackra bilder!

  höstregniga hälsningar, Trädgårdspinglan

  SvarSlet
 25. Hej Claus.Smukt-smukt udvalg du disker op med....................glæder mig allerede til at lægge en del af dem du viser.Og rigtig god ide med at finde "familie" til de forskellige løg,
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 26. Hej Claus. Det ser rigtig spændende ud og du kan i hvert fald være stolt over det flotte udvalg!

  SvarSlet
 27. Skikkelig mange fine løkplanter! Jeg forstår godt du er fornøyd. Bare så synd at Bilka ikke har utsalg i Norge eller Sverige, ellers hadde nok veldig mange "Claus Dalby" planter funnet veien til min hage :-)
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlet
 28. Hej Claus
  Jeg skal helt sikkert supplere med de hvide allium, de stod så fint i forsommeren sammen med hvide prærieliljer og med hvid floks som "bunddække". De passede rigtigt godt sammen i højden, så flere af dem!
  Den Orange Rosalie er heller slet, slet ikke til at stå for!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 29. Hvor er det egentlig pudsigt. Jeg har netop i dette "efterårsvejr" gået og tænkt, at jeg da nok snart skulle til at lægge løg. Det er et skønt sortiment, du har her. Og en rigtig god ide at skrive på posen, hvem de matcher godt med. Jeg er bange for, at der går en mindre formue til løg i år. Sidste år lagde jeg kun narcisser - så i år må det være tulipanernes tur.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 30. Wauw, hvor er det SMUKT! Jeg vil glæde mig meget over en del af dem i min have til næste år. Tak.

  SvarSlet
 31. - og så er 3 for 80 kr vist endda billigere end det plejer at være :-)

  SvarSlet
 32. OMG tænkte jeg..da jeg så at man ALLEREDE kan bestille forårsløg..det er jo fantastisk :-) Jeg har ofte lagt mærke til at du skriver om at tilrettelægge blomstringen af bla. tulipaner og narcisser således at man har tidligt, mellem og sentblomstrende..det er jo vældig smart og det kunne jeg godt tænke mig. Men på samtlige tulipaner fra udvalget i Bilka står der at de blomster i april/maj. Hvordan grejer man den? Mvh. Iben

  SvarSlet
 33. Haps haps, så er der bestilt til foråret. Skønne nye ting. Synes især om dit forslag til hvad, der passer fint sammen.

  SvarSlet
 34. Så er der bestilt løg til forhaven - glæder mig til at få dem i jorden og ikke mindst til næste forår. Er lige startet på en "ny" have og er altså startet forfra - det giver mulighed for at bruge sine erfaringer og ikke mindst at prøve noget nyt! Tak for det flotte udvalg! Mvh Helle

  SvarSlet
 35. GULP! Er det allerede tid at forberede sig til foråret? Her gik jeg og var så tilfreds med mig selv, at jeg har fået samtlige dahlia og kæmpeverbena op i krukkerne tids nok til at de ser fantastiske ud nu. Tænkte der da måtte være længe til næste tørn, nemlig julehaveri.

  Men godt ord igen, lidt nyt er jeg blevet fristet til nu, og det er 'orange Rosali', der vil matche nogle af mine narcisser.
  Dejligt, at du har taget initiativ til anbefalinger af match-mulighederne, Claus.

  På med have-handsken igen!
  Lene

  SvarSlet