Vil I se min sensommerhave

Jeg har valgt at åbne haven  lørdag og søndag d. 29. og 30. august kl. 11.00 og 14.00.


Men som tidligere bliver jeg desværre nødt til at adgangsbegrænse, fordi interessen er så stor. Det er ikke muligt at købe adgangsbilletter.


Derfor udtrækker jeg 100 personer, der hver kan tage en ledsager med. Således har 50 personer hver gang mulighed for at se haven.


I, der er interesseret, kan skrive en kommentar nedenfor. Fortæl gerne, hvorfor I ønsker at se haven. Skriv også, om I tidligere har set haven. HUSK at skrive jeres mailadresse.


De heldige får besked om cirka ti dage.

 

Udklip (Custom)

356 kommentarer:

 1. Ja, det vil jeg selvfølgelig gjerne!!! MEN jeg og min samboer var blant de heldige som fikk den store
  gleden av å se hagen din i juni. Jeg regner det for en "en gang i livet-opplevelse", og unner virkelig alle
  som ikke har hatt denne unike muligheten å oppleve det samme. Mvh Else Hilde Kristiansen
  else-h@tnb.no

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Vil meget gerne se, hvad din have byder på sidst i august - især fordi det er en udfordring at finde planter, der blomstrer så sent, synes jeg. Så jeg kunne virkelig bruge lidt inspiration på dette felt. Håber det bedste og krydser fingre.

  Har besøgt din have én gang tidligere, men det er nogle år siden efterhånden. Meget er ændret kna jeg se her på bloggen.

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen :-) Jeg har ofte set billeder fra din have, både på din egen blog og på andres, og jeg tænker at jeg snart er den eneste blogskriver (jeg har bloggen Drømmegaven) der ikke har set din have i virkeligheden ;-) Jeg elsker sensommerhaver (ej, jeg elsker haver i det hele taget!) fordi de ofte er både frodige og farverige. Jeg vil holde begge dage fri for aftaler, til du melder ud hvem der har vundet :-)
  Kh Nana (droemmegaven[snabela]gmail.com)

  SvarSlet
 4. Det vil jeg bare så mega gerne. Jeg elsker havekøb og du er en kæmpe inspiration. Jeg nyder at følge dig og elsker dine bøger. Jeg vil tage min mor med. Mvh Eva. Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke tidligere set haven

   Slet
 5. Kathrine Simonsen31. juli 2015 kl. 08.04

  Kære Claus
  Jeg håber sådan, at jeg vinder. Jeg vil gerne tage min mor med, som har givet haveglæden videre i en sådan grad, at jeg har købt en kolonihave. Jeg følger dig med stor interesse på instagram og elsker at blive inspireret af alle dine blomster. Jeg håber på at kunne kigge nærmere på dine bede i slutningen af august.
  Bedste håbefulde hilsner
  Kathrinesimonsen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg vil meget meget gerne se din have. Har aldrig set den før. Er ved at anlægge en stor have selv og det kunne være så fantastisk med nye imput.
  Mvh Lisbeth lissi@ookayy.dk

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne deltage i lodtrækningen. Jeg har set en del billeder fra din have og den ser spændende ud, derfor vil jeg gerne se den i virkelighed.

  SvarSlet
 8. Jeg vil meget gerne se haven - er jeg heldig i lodtrækningen, vil jeg tage min mor med. Ingen af os har set haven før.
  Min mail adresse er: Tine.malden@gmail.com
  Venlig hilsen,
  Tine Aaboe Malden

  SvarSlet
 9. Jag kommer gärna för att njuta din trädgård. Nu har jag läst din blog i många år och dina böcker och du är en stor inspirationskälla. Jag tar med mig en trädgårdsintresserad vännina. Jag har aldrig sett den i verkligheten, bara i mina drömmar!
  kristina@sknd.se

  SvarSlet
 10. Kære Claus!
  Jeg vil utrolig gerne se din sommerhave. Jeg har nu fulgt dig på din blog i et års tid og nyder at se dine dejlige billeder. Min mand og jeg besøgte i juli en landbohave, du havde besøgt, nord for Bremen. Den var helt vidunderlig. Vi talte med ejerne, der ventede dit besøg igen i år.
  Mange gode sommerhilsner.
  Hanna.

  vett@tdcadsl.dk

  SvarSlet
 11. Hvor ville det være skønt at besøge din smukke have. Jeg har fulgt din blog siden jeg for en del år siden så dig i Cafe Hack sammen med min mormor. Siden da har jeg selv fået en - ganske beskeden - have, hvor rigtig meget af det jeg gør, er inspireret af dig.
  Jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige.
  Mange hilsner
  Sine Løkke
  sine_loekke@hotmail.com
  Www.loekkeligetanker.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Jeg har altid drømt om at se din have! Havens farvesammensætning interesserer mig specielt, da jeg selv er meget optaget af at sætte farver sammen. Dine bøger om krukker har desuden været til stor inspiration, da jeg skulle indrette min lille, nye altan i foråret! Hvis jeg er så heldig at komme og se haven, så vil jeg tage min søde mor med:)
  Kærlig hilsen Nynne (nynnedahlgreen@gmail,com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rettelse: nynnedahlgreen@gmail.com :)

   Slet
 13. Marianne Bredgaard31. juli 2015 kl. 08.17

  Tak for al den glæde du spreder med dine fantastiske billeder og den kæmpe inspiration du deler med os andre. Det ville selvfølgelig være en stor ære at få lov at besøge din have. Jeg har ikke besøgt den før.
  Mange hilsner fra Marianne Bredgaard
  Mariannebredgaard@gmail.com

  SvarSlet
 14. Syntes at du har en helt fantastisk have, som jeg rigtig gerne vil prøve at se live.
  Har flere af dine bøger, som jeg elskEr at kigge i.
  Håber at jeg bliver en af de heldige denne gang, og hvis ikke vil jeg ønske alle de heldige en rigtig god fornøjelse🌹💐.
  Mange hilsner Rikke boie
  Mail. Rikke.boie@nrdn.dk

  SvarSlet
 15. Jeg ville elske at se dine dahliaer, dit flammebed og dine drivhuse og alle krukkerne ikke mindst. Jeg har set din have sidste år i juni, men jeg vil være meget glad for at få lov at besøge dig og haven endnu en gang.
  Mail:tinabondeandersen@gmail.com
  Mange hilsner Tina

  SvarSlet
 16. Jeg vil vældigt gerne se din smukke have.
  Mange hilsner
  Lene
  lene.christiansen@outlook.com

  SvarSlet
 17. Hagen din har havnet på min bucketlist etter og ha sett alle de flotte bildene på instagram. Selv er jeg dame på 27 år fra Norge som ønsker å utdanne meg til (veksthus)gartner. Noe av det beste og mest avslappende jeg vet er og se på vakre hager. Jeg kan ikke engang tenke meg alle timene og årene som er lagt ned for og bygge ett slikt mesterverk. en av de største inspirasjoner og motivasjoner. Hadde vært en ren nytelse og få gå en tur i din Hage. Hilsen Linda Fra Akershus/Norge rognstad.linda@hotmail.no

  SvarSlet
 18. Hej Claus
  Jeg vil rigtig gerne se din fine have. Jeg har forsøgt tidligere, men uden held. Håber jeg kan være heldig og se hvordan haven ser ud her i slutningen af august august.
  Min mail : kristinebjakobsen@gmail.com
  Vh
  Kristine

  SvarSlet
 19. Jeg ville give min x-svigermor den e mulighed. Hun sidder tit til langt på aftenen og kigger på din blog og billeder, og beundrer din have. Ville være fantastisk at kunne forære hende sådan en tur så hun kan tage sin søster eller mand med!

  SvarSlet
 20. Dine bøger og udsendelser har været til stor inspiration i min egen lille have. Det kunne være skønt at se det live. Så skulle min havevenninde med på turen. Mvh mariannbobedre@c.dk

  SvarSlet
 21. Kære Claus,

  Det er et stort ønske for mig, at komme til at se din have. Din entusiasme for haven smitter af og du giver gode ideer til hvordan små ting i haven, kan gøre en stor forskel.
  Dertil vil det være mig en stor fornøjelse, at invitere min far med, da han om nogen har en stor passion for havearbejde - Det vil være en god overraskelse at kunne give.
  Må du få en dejlig dag.
  Bedste hilsner fra
  Lene Prip-Sørensen (priplene@gmail.com)

  SvarSlet
 22. Åh, jeg ville gerne se din have i al sin sensommerpragt og se hvilke stemninger, udtryk og farver den byder på i august (ikke mindst dahliaerne) Jeg var så heldig at se den i forsommeren, men det gav mig om muligt endnu mere lyst til at vende tilbage. Håber jeg kunne være så heldig:-)
  Mvh Mette K. Eriksen

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 24. Argh, og min mailadresse er mettemaybe@hotmail.com
  Mette K. Eriksen

  SvarSlet
 25. Jeg blev smittet med havebacillen, da jeg fik min egen nybyggerhave for ti år siden, og jeg har især fået inspiration i dine bøger og på bloggen. Jeg var så heldig at besøge din have for flere år siden, da du lige havde anlagt det store spejlbassin, men da haven jo hele tiden udvikles og forandres ligesom min egen viden og interesse, drømmer jeg om at få chancen igen :)
  Mange havehilsner
  Louise (Louise_alminde@mail.dk)

  SvarSlet
 26. Har ikke tidligere set din have, kun via dine utroligt flotte bøger og din blog. Ville nyde at kunne invitere en veninde med på tur.
  Kh Ketty - overgaard.ketty@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg ville gerne give mine søde gamle forældre sådan en fantastisk oplevelse. De ville elske det.
  kh Rikke - rikkesoerensen@gmail.com

  SvarSlet
 28. Mit store ønske er at opleve din smukke have live, da jeg aldrig har haft muligheden tidligere. Hvis jeg vinder vil jeg invitere min veninde Margit med. Vi er begge fans af din blog og dine udsendelser. Kunne være skønt at opleve haven i sensommerdragt. Mail: tnmortensgaard@gmail.com
  Venlig sommerhilsen - Tove

  SvarSlet
 29. Hej Claus Dalby.
  Sim vanligt når du holder Åben have er der rift om pladserne.
  Som vanlig vil min mand og jeg rigtig grrne deltage i lodtrækningen.
  Jeg tænker, at på et eller andet tidspunkt tilsmiler lykken vel?
  Mange sommerhilsener
  Mette Cassøe
  Mettecassoe100@gmail.com

  SvarSlet
 30. Hej Claus
  Jeg håber, at jeg er en af de heldige denne gang og så har jeg fødselsdag 21/8 😊
  Go sommer.......

  Mvh
  Jette Evert
  eyejet@gmail.com

  SvarSlet
 31. Kære claus. Ville blive lykkelig over se din have. Har kun set billeder i alle dine fantastiske bøger så se det rigtig ville være en skøn oplevelse. Camillabechmann@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Kære Claus.
  Jeg ville være super glad hvis jeg var heldig at "vinde" en oplevelse i din skønne have😃 Enten skal min dejlige mand med hvis jeg var heldig, eller min dejlige moster. Begge er meget glad for haven😊 Jeg elsker dine have opslag og jeg har fulgt dig i tv, dejlige udsendelser. Uh jeg ville blive så glad😆
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 33. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 34. Kære Claus.
  Jeg ville være super glad hvis jeg var heldig at "vinde" en oplevelse i din skønne have😃 Enten skal min dejlige mand med hvis jeg var heldig, eller min dejlige moster. Begge er meget glad for haven😊 Jeg elsker dine have opslag og jeg har fulgt dig i tv, dejlige udsendelser. Uh jeg ville blive så glad😆
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 35. Kære Claus
  Min mand og jeg vil meget gerne deltage og blive inspireret via din have da vi selv er ved at indrette vores have i Horsens og har i denne somme fået bygget i væksthus. I vores sommerhus på Sjælland er haven fyldt med kun roser som er vores store interesse. Jeg følger dig via Facebook og intergram og bliver meget inspireret af alle dine billeder. Vi har ikke tidligere set din have
  mvh familien Beck - Sanne@kobberholm.dk

  SvarSlet
 36. Kære Claus det ville være den perfekte afslutning på sommeren, at se din smukke sensommer have. Jeg syntes udover Georginer og sommerblomster at haven godt kan blive lidt fattig på farver og stemninger her sidst på sommeren, og det ved jeg jo at din have ikke er, så jeg ville elske at blive sensommer inspireret i din have. Jeg har ikke set din have før og min mail adresse er jfwebhiker.@gmail.com

  SvarSlet
 37. Åh, jeg mangler sådan inspiration til min have, og det vil få til fulde ved at påleve Claus Dalby's have. Hvis jeg skulle være heldig, vil jeg invitere bedste veninden med, som lige er blevet havemenneske.
  slundberg@dadlnet.dk

  SvarSlet
 38. Jeg er 35 år og er flyttet i hus med dejlig have ned til Stilling Sø. Jeg har grønne fingre og vil gerne have mere inspiration til hvad jeg kan gøre anderledes i vores have. Ved din have både vil kunne give mig og min svigermor god inspiration. Har i nu mange år skrevet mig op på din liste til et lille have visit men har ikke været heldig at blive udvalgt. Har fødselsdag d 30 august, så det kunne være skønt i min fødselsdagsweekend at komme forbi hos dig.
  m_betina@hotmail.com

  ��mvh Betina

  SvarSlet
 39. Hej Claus

  Jeg vil rigtig gerne invitere mine forældre med på sensommervandring i din spændende have. Vi følger din blog og taler ofte om, hvor spændende det må være at opleve din have "live". Vi skal begge parter til at anlægge rosenbede til efteråret, og det vil være dejligt med inspiration til roser og stauder, der blomster så sent.
  Mvh
  rikkehj@live.dk

  SvarSlet
 40. Jeg vil rigtig gerne have mulighed for at se din have sammen med min mor. Vi er begge vilde med krukker, og der må jeg jo sige du er førende indenfor. Jeg har ikke tidligere haft mulighed for at se din have.
  Uanset om jeg bliver udtrukket eller ej, vil jeg sige dig en stor tak for dit samarbejde med Bilka. Det er nogle rigtig lækre produkter og blomster du har udvalgt oc til gode priser.

  Mvh. Christina Linde, christinalinde@hotmail.dk

  SvarSlet
 41. Kære Claus.
  Uh jeg glemte min emsig adresse. Jeg har skrevet lidt over dette.
  Kate Møller, khufu@jellingnet.dk

  SvarSlet
 42. Hej! Jeg vil rigtig gerne se din have, sammen med min nabo, som er en stor fan af din havekunst. Vi deler kærligheden til haven og blomsterpragten, og bruger meget tid i vores skønne haver, inspireres og lærer fra hinanden og andre (feks dig!). Jeg har aldrig besøgt din have før, men det ville glæde mig meget. Mvh Anna

  SvarSlet
 43. Hej Claus. Det ville være en stor gave, at kunne tage min mor med ind at se din skønne skønne have. Min mor har tidligere ejet egen blomsterbutik, og har en blog med nogle æg hun laver. Haven er hendes helt store passion og drøm. Desværre har hun aldrig haft hendes egen have. Jeg bor i Århus og vi går gerne forbi dit hus på vej ned til vandet, når mor er på besøg. Man bliver så glad når man ser et glimt af flotte duer og en drøm af lyserøde roser. Det ville være en så stor inspirerende, spændende og dejligt oplevelse😊
  Mange hilsner fra Vibse
  ( Der gerne vil have mor Brigitta med)

  SvarSlet
 44. Det ville glæde mig meget. Jeg har endnu ikke haft mulighed for at se din have.

  SvarSlet
 45. Hej Claus. Jeg vil rigtig gerne se din have. Har gået forbi ude på vejen nogle gange for at få et glimt. Jeg har aldrig været på besøg i din have.
  Min mailadresse er maagevej24@mail.dk.

  Hilsen
  Dorte Rasmussen

  SvarSlet
 46. Hej Claus. Et besøg hos dig skal være en gave til min søn. Da han var 8 år besøgte vi Haven i Hune. Det vakte hans interesse for havearbejde og han har altid sagt, at han gerne vil besøge din have og se om du også har roser som dufter af citron (de var der nemlig i Hune). I dag er min søn 17 år og en meget stor hjælp i haven. Vi bor selv og han er derfor handymand og hjælper. Et besøg hos dig vil være en gave fra mig til ham som tak for sin store hjælp.

  Med venlig hilsen


  Heidi Hansen

  SvarSlet
 47. Kære Claus
  Jeg ville virkelig gerne se din smukke have.
  Men hvis jeg vandt, ville jeg give billetterne videre til min mor og moster, de har en stor fælles interesse for blomster og smukke haver. Og efter min mosters kemobehandling tænkte jeg, de kunne nyde denne tur sammen.

  Venlig hilsen Janne Ertmann
  Jertmann@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Hej Claus. Et besøg hos dig skal være en gave til min søn. Da han var 8 år besøgte vi Haven i Hune. Det vakte hans interesse for havearbejde og han har altid sagt, at han gerne vil besøge din have og se om du også har roser som dufter af citron (de var der nemlig i Hune). I dag er min søn 17 år og en meget stor hjælp i haven. Vi bor selv og han er derfor handymand og hjælper. Et besøg hos dig vil være en gave fra mig til ham som tak for sin store hjælp.

  Med venlig hilsen


  Heidi Hansen
  morbaerhegnet@gmail.com

  SvarSlet
 49. Hej Claus!
  Så generöst av dig! Har aldrig tidigare varit i din trädgård och vilken lycka att vinna högsta vinsten i en utlottning!
  Vilket fint avslut på trädgårdssäsongen det skulle bli, att få möjligheten att få besöka dig Claus då hela säsongen gått åt till arbete i min egen besöksträdgård. Jag skulle antingen ta med min Mamma som driver upp mina plantor, eller min man som ställer upp och bygger och konstruerar alla mina påhitt i vår trädgård.
  Håller tummarna och hoppas på tur!
  Mvh. Camilla Runevad info@runevadstradgard.se

  SvarSlet
 50. Det ville dog være den største gave jeg kunne give min mor. Vi er begge bidt af en passion for haver og har aldrig besøgt din. Hun har fødselsdag i august og jeg ville elske at give hende et besøg i din have som en del af en oplevelsesgave, der ellers vil indeholde en tur til bla Mindeparken og Botanisk have i hendes barndomsbyen Aarhus. Vi kender din have gennem de sociale medier,TV og dine bøger. Vi elsker den frodighed du omgiver dig med og din æstetiske sansfor det smukke.
  Hvis vi er blandt de heldige kan vi desværre kun d. 29/8.
  Med venlig hilsen
  Anne Ulrich

  SvarSlet
 51. Hej Claus, Det ville være en fantastisk oplevelse at se din have i virkeligheden. Jeg villle tage min mand med i håb om at kunne vække hans haveinteresse lidt mere ;-)
  Vh, Susan Andersen
  Susan@spiti.dk

  SvarSlet
 52. Vi overtog, som helt uerfarne haveejere, et hus med en meget forsømt have for syv år siden, og har siden arbejdet målrettet med at få lavet en fin have med sjæl og masser af blomster. Vores sidste projekt har været at lave en gårdhave med inspiration i The Sunken Garden, og jeg vil elske at den netop den i virkeligheden, så jeg kan prøve at få lidt af den sjæl med, så netop the Sunken Garden har. Desuden kunne jeg fantastisk godt tænke mig at få inspiration til sent blomstrende planter, som kan bruges til buketter - det er noget at det jeg mangler selv.
  Mange hilsner
  Rikke

  Rikke@holdgaard.net

  SvarSlet
 53. Kære Claus Dalby!

  Jeg vil meget gerne glæde min mand med et besøg i din have, hvilket vil være til stor inspiration med anlæg af stier rundt i haven og forskelligeartede planter der afløser hinanden året rundt.
  Vi skal selv omlægge en del af haven således at denne bliver handicap venligt, da jeg bruger rollator grundet et mangeårige og svært cancer forløb, hvilket betyder at jeg idag er førtidspensionist, og derfor har mange timer alene i dagligdagen, hvor jeg bruger haven som et meditationsrum i mit lille havehus.
  Min mand finder ro ved at gå i haven og bruger haven som et frirum, og jeg nyder at plante i krukker og potter, samt at lave smukke buketter af havens blomster, og dertil vil jeg finde ny inspiration og nye muligheder ved et besøg i din have!

  Vi har ikke besøgt din have tidligere.

  Min Mali er følgende: gitte.sindholt@gmail.com
  Jeg håber at få positiv tilbagemelding fra dig.

  De bedste have hilsner fra
  Gitte Sindholt

  SvarSlet
 54. Jeg har fødselsdag sidst i august, og det ville være min bedste gave hvis jeg blev en af de udvalgte til at besøge din skønne have, kan levende forestille mig hvilke skønne dufte - hvilke skønne farver med alle de smukke blomster..
  Jeg krydser både fingre og tæer for at jeg bliver valgt.

  Jytte M Jensen

  SvarSlet
 55. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 56. Guyonne Ammerdorffer31. juli 2015 kl. 09.13

  Om vinteren, når det er mørkt, og sommeren ligner langt væk, kigger jeg i dine bøger, og ser på de smukke billeder. Det lyser vældig op, på en mørk aften. Og jeg elsker det bare, når du taler om din have, og viser planterne, og hvordan du sætter dem sammen. Suk, jeg ønsker bare, at se din have i al sin pragt. At man kan dufte blomsterne, opleve have som den er. Fordi, hvor smuk dine bøger end er, og hvor fin du viser din have på fjernsynet, nogle ting skal man bare opleve selve, med al sine senser. Jeg håber med helt mit hjerte, at jeg få en chance.
  Mail: guyonne@me.com

  SvarSlet
 57. Har kadet mig inspirere af dine skønne havebøger til min egen have. Helt enkelt så vil jeg bare så gerne se din have efter "kun" at gave den på papir - længere er den ikke. Min søde mor skal med, hun ELSKER have og har i mange år være formand for Haveselskabet i en kreds på Fyn. Det vil være en skøn gave at kunne give hende. Ønsker dejlig havedag til alle☀️🌻
  Charlotte Tolstrup
  cvtolstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 58. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 59. Vil SÅ gerne have fornøjelsen af, at se din smukke smukke have. Har forsøgt at vinde før, men har ikke været blandt de heldige. Krydser fingre for at det bliver mon tur denne gang��
  Mail: kjaermette@gmail.com

  Mette Kjær Nielsen

  SvarSlet
 60. Da jeg boede i Århus for nogle pr siden (studerende)med min kæreste (nu mand) cyklede vi rigtig mange ture og udforskede byen. En dag kom vi forbi et skovområde vi ikke havde set før og stod pludseligt foran et smukt hus der var gemt godt bagved et stort hegn. Jeg elsker at se på smukke huse og jeg blev draget henimod stedet. Da jeg kom tættere kunne jeg se en fortryllende smuk have og min mand og jeg blev enige om vi havde opdaget en hemmelig indgang til paradis...
  Flere år efter - har vi nu hus og egen have - og pludselig en dag i fjernsynet så jeg huset og haven igen..
  Dit hus og din have...
  Det ville være så fantastisk at få lov at træde indenfor en dag og jeg ville gerne tage hele vejen fra Vestjylland for det.
  De Venligste Hilsner, Annika W. B. Sørensen

  SvarSlet
 61. Det vil være en stor ære at få lov til at se din have. Jeg prøver ofte at efterligne dine fantastiske dekorationer især til jul, men vil gerne se det hele i virkeligheden. Vi har en meget stor have, som trænger til nye og gode ideer.
  Med venlig hilsen
  vhh64@live.dk
  Vivi Henriksen

  SvarSlet
 62. Une véritable chasse au trésor ! Dommage que j habite si loin sinon je participerais... Votre dernier livre est -il traduit en français ? Beaucoup de français vous suivent et aiment vos livres ! Bonne journée

  SvarSlet
 63. Åh hvor ville jeg vildt gerne se din have i Real life, vi har købt et nedlagt landbrug med en have der skal skabes helt fra grunden af igen, så suger al den inspiration til mig som er muligt, jeg elsker at følge med i din blomsterverden på bloggen, og har flere af dine bøger som jeg også finder en masse inspiration i..

  Rikke_olgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Kære Claus... Midaldrende havebegynder, på 4. år igang med at skabe en have på en tidligere bar parcelhusgrund, og finder meget indspiration i dine skønne sammensætninger. Jeg har aldrig set din have. Hvis jeg er heldig skal min mand med mig, da han sandsyndligvis kommer på en masse gravearbejde bagefter...
  Mange hilsener
  Dorte
  haasdorte@gmail.com

  SvarSlet
 65. En unik have, jeg meget gerne vil besøge. Har ikke set den før. ditlillekontor@mail.dk

  SvarSlet
 66. Kære Claus,
  Min mand og jeg ville være så glade for at få chancen til at finde inspiration, blandt andet i dine drivhuse, og dine mange tablleauer rundt omkring i din smukke have.

  Med venlig hilsen
  Charlotte Fini Henriques
  ego.delexi.vitae@gmail.com

  SvarSlet
 67. Hej! Jaaa, jag vill väldigt gärna se din trädgärd!! Har en liten, liten 3 år gammal trädgård som jag älskar att gräva i. Men tar gärna emot inspiration från din storslagna trädgård. Älskar rosor och vill gärna se hur de kan kombineras med annat vackert. Hälsning Ulrika i Telemark, Norge.

  SvarSlet
 68. Kære Claus,
  Jeg har deltaget i de fleste af dine åben have konkurrencer og mine venner har deltaget på mine vegne. De ved fra min blog, instagram og ved selvsyn, hvad #haveliv og #dagensblomst betyder for mig. Og da jeg i disse dage ser måbende til at sneglene æder alle mine fine blomster og min havedame (min mor) har fået sin egen sommerhushave at rive i - så trænger jeg i den grad til at få mættet mit blomsterbehov og ville elske et besøg i din have. Jeg tager selvfølgelig min havedame med ! De bedste hilsner Fru Sommer og Fru Sommer senior. 🐌🌼☀️

  SvarSlet
 69. Jeg vil rigtig gerne se din skønne have. Vi har selv anlagt ny have sidste år, og i år har vi fået sat et rigtig lækkert drivhus op der står på sokkel. Vil rigtig gerne have inspiration til haven og ikke mindst til drivhuset som skal i brug inden længe. Jeg vil derfor blive glad hvis jeg var en af de heldige og jeg vil selvfølgelig tage min mand med.
  Sommer hilsen fra
  Charlotte Mouritzen

  SvarSlet
 70. Hej Claus.

  Jeg vil mægtig gerne se din have!
  Er selv lige blevet haveejer da jeg er flyttet ind i min sviger-bedsteforældres hus med min kæreste og vores lille baby. Her har vi overtaget en flot prydhave som de sidste 7års tid er blevet forsømt pga. alderdom. Jeg gik straks igang, og det første jeg plantede var 2 slags tulipanløg fra din kollektion som jeg fik af min vidunderlige mor med grønne fingre, derfor skal hun selvfølgelig med hvis jeg er heldig at blive udtrukket :)

  Venlig hilsen
  Michelle
  Michellefunkychristensen@gmail.com

  SvarSlet
 71. Jeg vil rigtig gerne glæde min svigermor med en rundtur i haven. Hun er meget have interesseret i din have og har alle dine bøger. Jeg har kontakte dig tidligere i år for at høre om man kunne købe en billet til en rundvisning.

  Jeg håbe meget denne gang at jeg er blandt en af de heldige som bliver trukket ud, så jeg kan glæde min svigermor.

  havremarken12@hotmail.com

  SvarSlet
 72. Hej Claus

  Jeg vil gerne se din flotte have og drivhuse. Har aldrig set haven.

  MVH hhknss@gmail.com

  SvarSlet
 73. Ups jeg glemte i min iver at skrive min mailadresse i mit opslag.
  Den er auk@liv-net.dk

  Med venlig hilsen
  Anne Ulrich

  SvarSlet
 74. Hej Claus! Det hade varit en fantastisk upplevelse att se din trädgård. Jag samlar inspiration och har tittat mycket på bilder från din " have" . Hälsningar Nettan från Skåne Sverige.
  nettis_1970@hotmail.com

  SvarSlet
 75. Jeg bor i Risskov og går ture forbi og vil gerne se haven indefra! Min datter på 15 skulle inviteres med. Hende og veninderne lavede engang en udflugtstur op og se din have for et par år siden!

  SvarSlet
 76. Hej!
  Åh, vill så gärna se din underbara trädgård i verkligheten! Jag älskar trädgård och blommor eftersom det får mig att relaxa från mitt jobb som lärare. Jag följer dina bilder på Instagram och Facebook och njuter av din sköna trädgård! Jag har alltså inte varit hos dig tidigare.
  Varma hälsningar, Charlotte

  SvarSlet
 77. Noget SÅ smukt skal da opleves "live".
  Vil gerne invitere min mor på en oplevelse i din have.
  Mvh. Anita
  tmbogab@mail.dk

  SvarSlet
 78. icharlottestradgard@gmail.com

  SvarSlet
 79. Hej Claus. Jeg har ikke set din have live..kun på tv og i dine bøger..Jeg ønsker mig meget at se din have, og jeg vil tage
  min svigerinde med,som selv har en stor have og arbejder meget for at den bliver præcis som ønsket. Det vil være en stor inspiration at se hvordan din have er bygget op..så håber at vi ses
  olemanne@gmail.com
  Kh Marian

  SvarSlet
 80. Åh, det vil jeg gerne! Jeg læser troligt med herinde, men kommenterer sjældent. Jeg noterer mange af dine gode ideer til senere brug! Hvis jeg vinder, vil jeg tage min mands moster med - hun er min faste vidensperson ud i havedesign og stauder. Jeg er sikker på, at det ville bringe stor glæde til hende.

  SvarSlet
 81. Min kære mor skal til at anlægge have, hun elsker blomster og bruger meget tid udenfor, hun er gået på efterløn og vil derfor komme til at bruge rigtig meget tid i sin nye have, derfor fortjener hun at se din have for at få inspiration og en god dag. Hun skal selvfølgelig have hendes mand med :) @kristinedalsgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 82. Hej Claus
  Jeg vil meget gerne se din have igen , jeg var så heldig at blive inviteret med over og se din have i for sommeren af en god ven for snart 8 -10 år siden og vi har levet højt på det lige siden,nu ville jeg elske at kunne overraske hende med en tur over til dig.
  Det er jo lige før at det kun er grundplanen i din have der er som dengang vi sidst var over hos dig,ja der er jo lige frem kommet et par huse mere, ned sunket have m.m . Jeg er uddannet anlægsgartner for 28 år siden har selv en have på 6500 m2 hvor det meste af min fritid går,har gennem tiden købt en del at dine dejlige bøger til god inspiration ,men en tur i din have er nu den bedste.
  Om en uge tager jeg en tur til Holland for at se haver i fem dage og det ville da være skønt at komme hjem til en invitation fra dig.
  Venlig Hilsen Frank Sørensen. Mail. h.f@privat.dk

  SvarSlet
 83. Hej
  Jag har inte sett din have men det har varit min dröm i många år att få komma och se den.
  Trädgårdslivet är min stora passion, jag är medlem i flera svenska trädgårdsföreningar och älskar att komma och se andras trädgårdar, dels för att få inspiration för sin egen, men också för att träffa andra trevliga havemänniskor. Att få komma till din have, skulle vara fantastiskt, min man är inte så intresserad av trädgård så han skulle inte få följa med, istället skulle jag ta med en väninna som har samma stora intresse som jag.
  Med venlig hilsen
  Ann-Louise Malmgren
  ann-louise.malmgren@sjobo.nu

  SvarSlet
 84. Hej Claus
  Jeg har ønsket så meget, at se din have i mange år - lige siden at jeg i sin tid opdagede, at du havde en haveblog. Din haveblog åbnede samtidigt også mine øjne for, at der fandtes mange andre havebloggere, og efterhånden fik jeg også selv startet på en blog, som har givet mig utroligt meget gennem tiden. Jeg har altid været vild med din have og din havestil, og selvom jeg kan følge meget med på din blog og så på facebook, så må det være noget specielt at se den i RL.
  Desuden må det da være min tur til at se haven, der har kun været én gang, hvor jeg ikke turde at skrive mig op til åben have hos dig, og det var da min søn skulle konfirmeres. Tænk hvis jeg vandt, det ville jo se lidt dumt ud, at konfirmandens mor ikke var med til festen, fordi hun var ude og se have!
  Jeg har IKKE set din have før, og hvis skulle være heldig, så tager jeg en anden haveveninde med mig, en som jeg ved vil sætte pris på at se din have:-)
  Min mailadresse er: buuruhrskov@yahoo.dk
  Mange hilsner
  Bente

  SvarSlet
 85. Hej Claus. Jeg har en stor have selv og elsker alt omkring have, krukker og natur. Jeg synes godt om det med at der ingen bar jord skal være og det kunne være spændende at se hvordan du praktiserer det. Derfor vil jeg og min mand gerne besøge din smukke have. Mvh. Susanne. Kaerbaekgaard@fibermail.dk

  SvarSlet
 86. Ja tak, mest fantastiske fødselsdagsgave til min blomsterglade og haveelskende mor der dagligt snakker med sine potteplanter, da hun ikke selv har en have, men savner en utrolig meget, så at få et kig indenfor hos dig vil helt klart være lykken <3

  waw@outlook.dk

  SvarSlet
 87. Hej Claus! Jag har ALDRIG varit i din trädgård, men följer din blogg och dina böcker med STOR inspiration för att hitta min egen väg till en personlig och gammaldags trädgård med färgprakt. Skulle väldigt gärna fira min Man och hans födelsedag 30 aug med en resa till Dig och överraska honom. Jeanetterosell@hotmail.com

  SvarSlet
 88. Hej Claus
  Jeg har altid drømt om at se din fantastiske have - arbejder selv med blomster hver eneste dag - og kan sagtens finde en blomster"nørd" at dele oplevelsen med☺
  Glæd mig med 2 af dine billetter og jeg vil nyde hvert sekund i haven!
  Mange hilsner Lene
  Lenekd@hotmail.com

  SvarSlet
 89. Hej. Min mand og jeg har snakket om, at det kunne være så spændende at se din have. Bare sanse og nyde din have, men også få inspiration til vores have og jeg tager nærbilleder af blomster.
  Hvis det skulle lykkes mig af få adgang, så ville jeg dog overraske mine svigerforældre med de to billeter. De bliver begge 75 år og elsker flotte haver. Jeg kunne ikke finde en bedre gave til dem og så må jeg selv vente og håbe der bliver en anden anledning for mig.
  Kærlig hilsen Jane
  jane@beck-larsen.dk

  SvarSlet
 90. Hej Claus
  Jeg ønsker sådan, at jeg får indrettet min have, så den kommer til at have bare lidt af den stemning og de skønne farver, som du lykkes så flot med. Efter to års tilløb med "impulskøb og småpjat" er det blevet tid til at ændre strategi og tænke i store linjer (og detaljer, forhåbentlig) for min "nye gamle" have.
  Jeg har også besøgt Anne i Haven i Hune i sin tid. Hvis jeg er blandt de heldige, vil jeg meget gerne have lov til at tage min energiske mor på 85 år med - hun er min trofaste havehjælper var også med I Hune dengang.
  Mange hilsener
  Karin

  SvarSlet
 91. Hej Claus
  Jeg er meget betaget af din have, og vil meget gerne se den og lade mig inspirere af din have stil.
  Jeg har aldrig været i din have før, så det vil være en stor gave for mig kunne se den.
  Med venlig hilsen
  Marina Hansen

  SvarSlet
 92. Hej Claus
  Hvis jeg bliver en af de heldige vinder, vil jeg tage min kære mor med.
  Vi er begge lige flyttet ind i nybyggeri og har derfor to tomme grunde der skal plantes til. Vi mangler derfor spændende inspiration til hvad vi skal plante. Jeg kan ikke komme på noget bedre sted end din have til at finde denne inspiration.
  Min mor er meget have interesseret, og det vil derfor være en ekstra stor oplevelse for hende at se din have.
  Jeg håber jeg får muligheden for at overraske hende med en tur til din have, det fortjener hun og hun vil blive så glad. Det vil være en fantastisk oplevelse at dele med hende.
  Venlige sommerhilsner
  Maria
  maria_kvisgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 93. Hej Claus.
  Er den heldige ejer, af mange af dine bøger. Er begejstret over billederne fra din have........ Specielt den hvide afdeling. ��
  Det ville være stor at se din have live....
  Arbejder desværre altid om lørdagen, men det ville være en super søndags-udflugts-tur....
  Mvh. Mimi

  Mimi@pytgade.dk

  SvarSlet
 94. Ups - glemte at skrive min mail: karinelander@privat.dk ; )

  SvarSlet
 95. Børge Jørgensen31. juli 2015 kl. 10.11

  Kære Claus! Jeg har en veninde, som jeg syntes skulle have en tur i din smukke have og at hun selv måtte vælge hvem hun ville have med.
  Jeg kunne godt tænke mig, at give hende den som en overraskelse,da jeg ved hun er meget interesseret og begejstret for din have.
  Jeg skriver smukke have, fordi jeg har været oppe at se din have i år og syntes også at hun skulle have den store glæde, at se din have.
  Forsat god sommer. Børge Jørgensen. Rosazen@live.dk

  SvarSlet
 96. Kære Claus
  Det ville være fantastisk at få lov til at se din have. Jeg overtog selv min første have d. 1. november sidste år og samler på inspiration, Gode råd og ideer, så jeg med tiden kan skabe mit eget have-paradis.
  Mvh
  Katrine
  Katrinebj@gmail.com

  SvarSlet
 97. Kære Claus. Hvis jeg vinder lodtrækningen - vil jeg invitere min kollega Lars med. Han bor i Grenå og har en kolonihave sammen med sin mand. Jeg ved, at de håber at få præmie for flotteste have i år. Jeg er sikker på at han vil kunne blive inspireret, når han ser hvad du har lavet i din have.

  Mvh. Vibeke Jessen Jensen

  SvarSlet
 98. Hej.....jeg vil frygtelig gerne se din have. Jeg har prøvet at deltage i lodtrækningen flere gange, men endnu ikke været heldig. Jeg har set dine fjernsynsudsendelser og ellers set mange billeder fra din have. Synes det hele er så smukt, så vil gene opleve det ed mine egne øjne, og jeg vil selvfølgelig tage min mad med....Min mailadresse er odaenator@gmail.com

  SvarSlet
 99. Jeg ville absolut invitere min jyske veninde fra Hals Ege med �� hun har meget længe haft et ønske og før været med i konkurence om besøg i haven.....desværre med nitte ��

  SvarSlet
 100. Jeg er vild med din have-stil og vil rigtig gerne se din have d. 30. august.
  Jeg har desværre ikke set din have endnu :)

  SvarSlet
 101. Hej Claus
  Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen om at få lov at se din have søndag d. 30. august. Har fulgt dig på TV og i dine bøger - og at se haven "live" ville være rigtig spændende. Jeg ville invitere min mor med, da jeg har arvet haveinteressen fra hende -og som har arvet den fra sin mor. Vh Jacob
  Jacob.svith.petersen@skolekom.dk

  SvarSlet
 102. Hej Claus!
  Jeg bor på Ærø og har søn, svigerdatter og børnebørn i Risskov. Hver gang vi besøger dem, er jeg altid en tur i skoven og forbi din indgangsport for at se din have. Sidste gang jeg der, stod der masser af krukker med løgplanter foran. Jeg skal netop til et barnebarns fødselsdag søndag d. 30. august om eftermiddagen, så hvis jeg skulle være den heldige at blive udtrukket søndag d. 30. kl. 11, ville det bare være en virkelig stor glæde for mig.
  Mange hilsner fra
  Inger.Juul.Kirkeby@gmail.com

  SvarSlet
 103. Hej hvis jeg vinder vil jeg tage min svigermor med. Det ville blive en dejlig oplevelse at dele. Mange hilsner randichristinemail@gmail.com

  SvarSlet
 104. ÅHH jeg ville så gerne komme forbi og få den vildeste inspiration til et nyt bed i vores gamle have. Jeg har ALDRIG set den før, kun gennem alle dine fantastiske statusser på bla Instagram.
  Blomstrende sommer hilsner fra bettina@freier.dk

  SvarSlet
 105. Kære Claus.
  Min mor og moster, som er ivrige haveentusiaster, vil meget gerne besøge din smukke have.
  - Lisa

  SvarSlet
 106. Querido Claus ��. Jeg vil så gerne møde dig og opleve din have fordi jeg føler, at vi deler mange fælles oplevelse som havellivet giver os muligheder for. Du skriver selv, at du føler som om vi har en skytsengel som holder hånden over os. Jo, vi har mange og de er i vores haver og vores hjerter. Jeg vil oplever englene i dine blomster.
  Bh
  Marina
  mkrarp@yahoo.com

  SvarSlet
 107. Christina Jensen31. juli 2015 kl. 10.37

  Kære Claus

  Som yngre og forholdsvis uerfaren haveejer, der er i fuld sving med at omstrukturere og skabe en romantisk have for børn og voksne ville det glæde mig enormt, at blive inspireret i din have. Håber at være heldig :-)

  Vh. Christina (cwj@live.dk)

  SvarSlet
 108. Kære CLaus

  Jeg deltager i din lodtrækning hver gang - og på et tidspunkt må det da lykkes ;-)
  Min mor er kæmpe have entusiast og jeg har arvet hendes begejstring. Det ville være en pragtfuld mor-datter dag, hvis jeg kunne invitere hende til at se din pragthave. Hun tager gladelig turen herover fra Sjælland for det!
  God sommer!

  SvarSlet
 109. Hej Claus jeg og min mand er lige begyndt at finde havens mange glæder. Har fået drivhus og højbede i år. Så vi ville rigtig gerne inspireres fra en mester.

  Mvh Kirsten Bertram

  SvarSlet
 110. Kære Claus

  Dine bøger og bloggen her om din have hjalp mig op af dybet, da jeg brændte ud i november for nogle år siden. Det følgende forår brugte jeg på at få kedelige græsørken omsat til frodig have med vejledning fra dig. Med tiden er jeg blevet bedre og bedre til det med planter og vækst, og når jeg i dag skuer ud over blomsterfloret, skænker jeg dig en taknemmelig tanke.
  Jeg har selvfølgelig stor lyst til at se din have i virkeligheden, som jeg ellers kun kender fra billeder og videoklip.

  Venlige hilsener

  Panini

  paninirose@hotmail.com

  SvarSlet
 111. Hej i Aarhus fra Kalundborg�� Du og jeg har samme interesse. Vi bruger begge meget tid/energi i denne blomster verden. Prøver hele tiden at forbedre os og få nye ideer. Er vild med din overdådige stil som ligeledes er enkel. Er leder af et Blomsteri og søger altid efter ny inspiration. Det ved jeg findes hos dig. Min mor ville elske at komme med i din have. Min e-mail adresse er:lissesblomster@gmail.com
  Hav en dejlig dag��

  SvarSlet
 112. Hej, vore fantastiskt att få överraska min trädgårdskompis med ett besök i din vackra trädgård. Vi två fann för några år sedan att vi båda hade en passion för trädgård och sedan dess har vi haft turen att få besöka inspirerande haven och att få komma till dig vore toppen för oss. Hälsningar Gulli
  gulli.malmborg@gmail.com

  SvarSlet
 113. Kære Claus,
  min mand og jeg var så heldige at se din have for nogle år siden - desværre døde min mand for godt 2 år siden, så derfor vil jeg invitere en haveveninde med og vise hende din fantastiske have.
  Jeg ved, der er rift om pladserne - så derfor håber jeg at få chancen for at se din haves udvikling sammen med nævnte veninde, der ikke har set den før.
  Håbet lever - allerbedste sommerhilsner
  Mette
  mette.andersen@firma.tele.dk

  SvarSlet
 114. Hej Claus
  Vi er et nordjysk par som er meget haveinteresseret, og det vil være os en stor glæde at modtage en invitation til at blive inspireret af din smukke have og dine flotte opsætninger, som vi aldrig har besøgt før.
  Vi har selv en stor pryd- og brugshave, lidt høns og heste, og elsker at kunne forsyne os igennem året med lækre afgrøder, og bare det at meditere mellem hæk, planter, farver, blomster, ukrudt, lyde og dufte.
  De bedste sommerhilsner fra
  Janne
  Skagbaek@stofanet.dk

  SvarSlet
 115. Jeg vil så gerne se din have, den ser så smuk og inspirerende ud 🌻

  SvarSlet
 116. Jeg har for mange år siden besøgt din have, men vil naturligvis gerne se den udvikling der har været siden den gang. Jeg har en kollega som flere gange har sagt, at hun gerne vil se haven, så hvis jeg er heldig at vinde billetter skal hun naturligvis med. Pia.overgaard@post.cybercity.dk
  Mvh Pia overgaard

  SvarSlet
 117. Jeg blev selv interesseret i have i 90 erne. Blev meget inspireret af Anne Just, hvor hun også startede uden egentlig viden, men byggede den op efterhånden. Især hendes farve sammensætninger. Jeg har altid været interesseret i at kunne bruge alt fra naturen til blomsterbinding m.m og derfor lå haven, som en inspiration til at udbygge denne interesse. Så jeg må sige at din viden, og den måde du formidler den på til alle os andre, har været meget givende og egentlig også en mangelvarer inden du startede. Det at du hele tiden finder nye fine planter og sætter dem sammen til inspiration for os andre. Samt din kreativitet med buketter og opsætninger, giver bare så meget lyst til selv, at arbejde videre med min egen have og hobby. Jeg følger dig her på blokken, men hvad vil være bedre end at se haven live. Det må være det ultimative. Jeg vil gerne opleve den med en veninde der også har haveinteresse.


  Mange hilsner Mona Rathenburg Christensen. Mail adresse: johnogmonayoumail.dk

  SvarSlet
 118. Hejsa Claus☺️.
  Først og fremmest en stor tak for fantastisk inspiration fra din drømmehave🌸.
  Jeg har før deltaget, men var desværre ikke så heldig at vinde.
  Jeg vil tage min mor med hvis lykken tilsmiler mig denne gang.
  Mine forældres have har altid været et blomstrende flor af forskellige stauder, buske, og blomster , lige indtil min far blev syg.
  Nu har min mor rigeligt i at passe min far og har derfor mistet glæden ved at gå i haven, med det resultat at den ikke er så flot som de gerne vil have den.
  Jeg håber, hvis jeg vinder, at min mor ved at se din have måske kan blive så inspireret at hun får lyst og energi til at igen at bevæge sig lidt rundt i deres have.
  Jeg krydser hvad krydses kan
  Kærlig hilsen
  Helle ,Bjerregård
  h.bjerregaard@mail.dk

  SvarSlet
 119. Kære Claus. Min kære kollega Ulla Bergstrøm er stor fan af dig og din smukke have. Ulla har hjulpet mig med at etablere min lille byhave i Vanløse og vi har tilbragt mange hyggelige stunder sammen med at tale om haver. Ullas store passion og viden har jeg nydt stor glæde af, og er nu selv blevet afhængig af at plante og se tingene vokse og udvikle sig over tid.
  Ulla har den smukkeste have og jeg ved, at hun vil elske at se din have, som hun ikke har haft mulighed for før. Jeg synes, hun fortjener en belønning for alt sit hårde arbejde i sin egen have, og ikke mindst fordi hun har overskud og gode ideer til at hjælpe andre med deres haveprojekter. Hvis jeg er heldig, kan det være at jeg kan blive hendes ledsager, da jeg naturligvis også vil elske at se din fantastiske have.

  De bedste hilsner, Marlene
  marlenemohn@hotmail.com

  SvarSlet
 120. Kære Claus Dalby
  Som barn tryllede du for os i Holstebros gader. Nu tryller du i Danmarks mest vidunderlige have. Min søster og jeg er fans. Det ville være en ultimativ oplevelse for os at få lov at se din have med egne øjne, dufte den og huske den resten af vort liv.

  Hilsen Karin Jeppesen, lektor & Lene Larsen, kok
  Kje@ucholstebro.dk eller 60778078

  SvarSlet
 121. Hej Claus. Jeg følger dig på instagram og elsker dine flotte, flotte billeder. Jeg tror, at jeg har "liket" dem alle :)
  Det ville være en kæmpe oplevelse at se din have i virkeligheden. Den har jeg aldrig set "i virkeligheden".
  Venlig hilsen Lene Pedersen, lenepedersen@mail.dk

  SvarSlet
 122. Din have, din hjemmeside og dine bøger er en stor inspiration for mig i min egen have.
  Jeg har ikke tidligere haft mulighed for at besøge haven, - håber, jeg kan være heldig denne gang.
  Venlig hilsen
  gunhild.foldager@gmail.com

  SvarSlet
 123. Jeg vil gerne inviterer min datter med for at vise hende din have. Mona er ny ud i have, så hun mangler lidt inspiration til sin egen have.
  Tak for dine have udsendelser, det er altid en fryd at se.

  SvarSlet
 124. Hej Claus.
  Det vil være en utrolig stor ære for mig at kunne inviterer min mor med ned og se din fantastiske have.
  Hun læser alle dine bøger og ser alle dine programmer. Hun forsøger altid
  At få billetter til din have, men desværre uden held. Så nu håber jeg at jeg kan give hende en ekstra stor
  70 års fødselsdagsgave.
  Hilsen Charlotte Mogensen. 30260599. Chjuncher@hotmail.com

  SvarSlet
 125. Hej Claus. Jeg har endnu ikke set din have, og som trofast læser af din blog, har det været et ønske længe. Siden jeg for 4 år siden flyttede sammen med min kæreste, har jeg udvidet den eksisterende græsplæne og frugttræs-have med flere 100 m2 med staudebede og køkkenhave. Hvis jeg får en plads i år, vil jeg invitere en rigtig god veninde med, som netop er flyttet i nyt hus, og som skal til at an/omlægge have. Et besøg i din have ville være den dejligste inspiration til os begge :)
  Vh Anita Barslund /anita-barslund@hotmail.com

  SvarSlet
 126. Hei. Ønsker veldig gjerne å få se din flotte hage. Har ikke vært hos deg tidligere. Har selv en liten hage på ca 500
  Hilsen Anne Nordfjellmark Norløff anne@norloeff.com.

  SvarSlet
 127. Hej Claus
  Jeg vil meget gerne se din smukke have.
  Din have er til stor inspiration for mig, både privat og i mit arbejde som anlægsgartner.
  Jeg var så heldig at se din have i 2008.
  Venlig hilsen
  Stine Plougheld Hansen
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 128. Hej.
  Jeg ville vildt gerne se din flotte have...følger dig på facebook..og hvad du ellers laver af video og bøger.....jeg elsker blomster..så det ville være en fryd at se din smukke have. m.v.h. Sonja

  SvarSlet
 129. Hej Claus Dalby

  Mit store ønske er en rundvisning i din fantastiske smukke have.
  Derfor prøver jeg lykken igen i år.

  magc@youmail.dk

  De hjerteligeset have sommer hilsner

  fra

  Majbrit Graves Christensen

  SvarSlet
 130. Kære Claus. Jeg var heldig at blive udtaget på et tidspunkt hvor jeg desværre af personlige årsager måtte melde afbud. Håber jeg stadig har chancen for at blive udtaget til lørdag. Søndag kan jeg ikke. Jeg følger dig tæt både på din blog og Facebook. Ville grygtelig gerne se din skønne have i sensommeren og blive inspireret til hvilke planter der fungerer her. Også spændt på at se dine roser live på det tidspunkt af året. Ellers i det hele taget snuse til mig mht plantetærhed og -valg. Det er jo altid noget helt andet at se i virkeligheden.
  Uanset om jeg bliver udtaget så endnu en gang tak fordi du deler din viden og glæde ved haven med os.
  Danske haver er blevet skønnere pga dig.
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 131. Jeg vil rigtig gerne se din smukke have. Jeg vil gerne kunne glæde min svigermor Hanne med en tur ud til dig. Hanne er 84 år og går meget op i blomster mm. Hanne har flere gange ønsket en køretur - hvor vi holder foran dit hus og smugkigger blomster bag lågen. Det kunne være en stor oplevelse for hende at komme ind og kigge. mvh Anne - anned107@gmail.com

  SvarSlet
 132. Skynder mig også at tilføje at jeg kun kan kl 11 lørdag d. 39. August. Rigtig besværlig

  SvarSlet
 133. Jeg vil meget gerne se din have. Jeg har i år været gravid og min egen have er derfor ikke noget kønt syn og jeg skal derfor flytte meget rundt til efteråret. Jeg håber på inspiration fra din fine have.

  Jeg har ikke set haven før.

  Kh Susanne - sborgesen@hotmail.com

  SvarSlet
 134. Hej Claus Dalby.
  Jeg vil gerne være den heldige, der får lov at se din have, fordi...
  jeg følger dig og dine indlæg på Facebook, blog og gennem dine bøger. Var forøvrigt også til et interessant foredrag og lysbilledshow med dig i Gentofte sidste år, men jeg har aldrig set din have i virkeligheden. Det giver inspiration og lyst til at prøve nogle af dine ideer af, og jeg er imponeret over din kunnen.
  Med venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 135. fåg vil gerne udtrækkes, så jeg kan sende min mor og søster afsted sammen. De er begge VILDE med haver og blomster. Min mor har flittigt passet og plejet sin store, fine have på landet ved Hinnerup i 43 år. Tror de begge ville få en smuk og inspirerende oplevelse de kan glæde sig over i lang tid efter.

  De bedste hilsner,
  Lærke Engelbrecht
  Email: Laerkeeng@gmail

  SvarSlet
 136. Hej Claus. Ville frygtelig gerne se din skønne have sammen med min mand. Vi har fulgt med i tv og har (næsten) alle dine bøger. Især dine drivhuse trækker voldsomt.. Vi har ikke set haven før...
  Venlig hilsen
  Hanne Kirkegaard
  hanne.kirkegaard@gmail.com

  SvarSlet
 137. Hej Claus
  ville være en fantastisk oplevelse at se din have LIVE, da jeg følger din blok og har mange af dine gode bøger.
  bla. VIS MIG DIT DRIVHUS hvor jeg har fået inspiration fra til vores orangeri af gl. vinduer som vi er ved at lave...
  oplevelsen i din have vil jeg dele med min dejlige mor som også elsker have og blomster..

  Mange sommerhilsner Gitte

  vilstrupgitte@yahoo.com

  SvarSlet
 138. Hej Claus.

  Min svigerdatter og jeg er meget haveinteresserede , og vi har netop besøgt Anne Just's have i Hune.

  Det var en stor oplevelse, men øverst på vores ønskeseddel står et besøg i din have.

  Endnu har vi ikke haft heldet med os, men denne gang er lykkens gang, håber vi. 😊🍀

  Venlig hilsen.
  Janne Petersen
  Jp@ccu.dk


  SvarSlet
 139. Lennart Karlsson31. juli 2015 kl. 11.31

  Hej Claus Dalby
  Jag vill gärna se Er fina trädgård, har följt Er på Instagram och Er blogg. Har själv ett stort trädgårdsintresse som jag
  förmedlar på instagram (lennartgkarlsdon), vi bor mitt i Skåne.

  Jag och min fru ser fram emot möjligheten att få se Er underbara Have.

  Trädgårdshälsningar från

  Lennart Karlsson
  Lennart.g.karlsson@telia.com

  SvarSlet
 140. Hej Claus
  da jeg elsker blomster og ofte sidde og beundrer dine billeder på intergram. Det ville være en perfekt dag at kunne få lov til at opleve haven "in real life" 😊 sammen med en god veninde
  Hilsen
  Jannet
  frese@post.cybercity.dk

  SvarSlet
 141. Hvem vil ikke gerne se din have? Tænker det er umuligt at blive udtrukket som den heldige. Men forsøger alligevel.
  En god ven har fortalt mig at det er den flotteste have han nogensinde har besøgt og han har set mange specielt i England.
  Krydser fingre.
  Hilsen Helle Søndergaard mailadresse: helles@fritid.tele.dk

  SvarSlet
 142. Det skulle også glæde mig at deltage i lodtrækningen og da jeg ikke var heldig at komme med som som gæst hos Bo Bedre håber jeg at
  være heldig nu. Jeg har tidligere set din have da min veninde fra København var heldig at komme med hos Arnold Busch for en del år siden og jeg var så heldig at komme med som gæst. Det har været til stor inspiration siden og vi lærte hvordan vi skulle få det optimale ud af vore roser. Nu ville det være dejligt at gense haven igen da der sandelig er sket mange og store forandringer siden da. Hver dag læser jeg din blog, men må indrømme at dette er første gang jeg skriver en kommentar. Og du skal bare vide at dit indlæg er savnet de dage hvor du har for travlt. Hvis jeg er heldig er det selvfølgelig min veninde fra København der skal med.

  Mange kærlige havehilsner fra
  Mie

  SvarSlet
 143. Hej igen

  Glömde skiva att vår önskan att besöka Er är den 29/8.

  Med vänlig hälsning,

  Lennart Karlsson

  SvarSlet
 144. Majbrit Graves Christensen31. juli 2015 kl. 11.49

  Hej Claus Dalby

  Mit store ønske er en rundvisning i din
  fantastiske spændende smukke have. Derfor
  prøver jeg lykken igen i år.

  Mail magc@yuomail.dk

  Mhv. Majbrit

  SvarSlet
 145. Hej Claus Dalby
  Det at følge dit arbejde og læse dine bøger er inspirerende, .. Har ikke besøgt din have før. Har i flere år været optaget at planter i potter og krukker men overvejer nu at anlægge haven med staudebede, så et besøg lige nu ville være fantastisk.
  Venlig hilsen Gurli Harresø
  Mail Gurliharresoe@houden.dk

  SvarSlet
 146. Hej Claus
  Jeg har en lille bitte have - men det først få år siden jeg har fået øje på hvilken glæde der er at finde i haven - og ikke mindst i planlægning og arbejdet derude. Da der ikke er så mange kvadratmeter vil jeg rigtig gerne blive inspireret af en tur til din have. Specielt dine hvide blomster og hvordan du får haven til at fylde ved også at arbejde i højden tænker jeg som noget jeg efterfølgende vil kunne gå hjem og bruge i min egen have.
  Så håber jeg er heldig - og ellers rigtig god fornøjelse til dem der er :)
  Mvh
  Lone Andersen

  SvarSlet
 147. Kære Claus Dalby
  Jeg vil blive utrolig glad for et besøg i din SENSOMMERHAVE.
  Jeg har tidligere set din have i juni med veninder,
  hvilket var utroligt spændende med dit foredrag og gode råd
  og selv gå rundt og få inspiration i din overdådige og skønne have.
  De bedste hilsner
  Ella
  ellasmail@sol.dk

  SvarSlet
 148. 31.7 Kl 11.56 lagde jeg min første kommentar ind - men kan se jeg har klumret - og glemt noget:
  Jeg har ikke besøgt din have før - så krydser fingre nu.
  Min mail er agertoften20@gmail.com
  Mvh - igen :)
  Lone Andersen

  SvarSlet
 149. Hej Claus
  Har prøvet hver gang chancen har været der. Håber jeg er heldig denne gang.
  Vh
  Vivi Kristensen

  SvarSlet
 150. Anne Mette Beenfeldt31. juli 2015 kl. 12.33

  Kære Claus
  Jeg har meget længe ønsket at se din smukke have og nu skal det forhåbentlig være! Jeg er netop flyttet og har fået stor og lidt kedelig have, så jeg trænger til inspiration og ved at jeg kan få det hos dig. Jeg tager min moster med, hun har heller ikke set din have, men vi har begge fulgt dig på TV.

  Venlig hilsen
  Anne Mette Beenfeldt / Middelfart

  SvarSlet
 151. Kære Claus
  Jeg har ikke tidligere set din have, så det vil være en stor lykke og ære at se haven, som er stor inspirationskilde for Så mange haveinteresserede. Jeg har fulgt dig gennem længere tid og har flere af dine bøger. Senest en signeret udgave af "Romantiske haver" som jeg fik af min familie til min fødselsdag tidligere på måneden. Skulle jeg være én af de heldige, vil jeg invitere min søde kæreste med, som deler min haveglæde.
  De bedste hilsner
  Helle
  Mail: hellelysgaard@icloud.com

  SvarSlet
 152. Kære Claus. Det vil være en stor oplevelse at besøge din have. Min haveinteresse er i den grad vokset efter at have set dine haveprogrammer, læst dine bøger samt være trofast læser af din blog. Tak for al inspirationen. Jeg har ikke besøgt din have tidligere.
  Mange hilsner
  Mette

  mgs@ucsj.dk

  SvarSlet
 153. Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg fik chancen for at se din have i virkeligheden. har fulgt bloggen længe, den er virkelig inspirerende. Skulle jeg være så heldig at få chancen skal det være vores "gamle dagplejemor på 79 der skal med. Et rigtigt havemenneske. Mange hilsner fra :Joan Munk
  joan_munk@hotmail.com

  SvarSlet
 154. Hejsa,
  Jeg har aldrig set din have før, så jeg vil gerne med i puljen.
  Hvorfor jeg gerne vil se den? For at få bekræftet, at haven overgår de flotte billeder, jeg har set - for at give min mor på 83 en oplevelse - for at møde en masse mennesker incl. dig, som har sammen passion som jeg - for oplevelsen i det hele taget.
  Er jeg heldig, er min mailadresse ramsherred11@gmail.com

  Mange hilsener og Mojn Mojn

  Mette

  SvarSlet
 155. Hej Claus.
  Jeg ved hvor meget min bedstemor på 70 drømmer om at besøge din have.
  Hun har de fleste år af hendes liv haft meget stor have, men har nu blot en altan,
  dog formår hun stadig at have de smukkeste og mest inspirerende blomster og farve
  sammensætninger.
  Jeg håber du vælger os, så jeg kan overraske hende og give hende noget hun aldrig
  har oplevet før, som jeg ved vil gøre hende smilende og give hende ny inspiration.

  Jeg er hendes barnebarn på 23 og mit navn er Maiken.
  Min email er maikenstaehr@live.dk
  Håber at høre fra dig.

  SvarSlet
 156. Hej Claus,
  jeg har en græsplæne - og et enkelt bed. Dette har jeg lavet ud fra inspiration hentet i dine havebøger. Og jeg ELSKER mit bed!
  Jeg er sulten efter mere input. Har været dine bøger igennem på kryds og på tværs og føler jeg er klar til at få en masse ud af at se din have, nu.
  Min mand er klar til at grave græs op... og jeg VIL så gerne se din have :-)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 157. Jeg vil meget gerne se din have med min ligeledes have-interesserede veninde. Ingen af os har besøgt din have tidligere.
  Nathalia
  Mail; nathalia@dk.ibm.com.

  SvarSlet
 158. Hej Claus Dalby
  Jeg vil meget gerne se din skønne have. Jeg har selv en mindre have som jeg prøver på at gøre hyggelig og skøn at opholde sig i, vha blomster og små have rum. Men jeg søger hele tiden ny inspiration, og vil derfor elske at se din smukke have. Jeg har aldrig været inde i din have, men ofte løbet forbi med lange øjne. Det vil være dejligt, hvis min mor kunne komme med, da hun måtte sælge Højbjergs skønneste have, da vi mistede min far for et par år siden, og det ville glæde hende meget.
  Bedste hilsner
  Anne Jakobsen
  Jakoba@mail.dk

  SvarSlet
 159. Som nyere haveejer på 3. år følger jeg med stor interesse din og andre haveblogs og suger til mig af smukke billeder, gode råd og erfaringer. Jeg har kun set din have fra kanten af skoven da jeg for mange år siden boede i Århus, men min drøm er, at jeg en dag kan gå en tur i dit smukke univers - og at jeg kan få lov til at tage min lille pige på 3 år med og give hende en smuk haveoplevelse for livet. Vi gør det i det små herhjemme, hvor vi går en "skovtur" gennem de bede vi har, tæt omsluttet af stauder der er så høje som hende. Og hun elsker det og ved at det er vigtigt at passe på "mors blomster", "for ellers bliver hun ked af det" :o)

  Hilsen Christina
  c.birch@hotmail.com (hvis vi skulle være så heldige)

  SvarSlet
 160. Hej Claus

  Min mand og jeg har gennem mange år været meget haveinteresseret og er hvert år på flere havebesøg gennem haveselskabet. Jeg har læst din blog siden du startede, men desværre ikke blevet udtrukket til at besøge din have endnu. Jeg vil gerne besøge din have for at se din formidable evne til at sammensætte planter og krukker i virkeligheden.
  Hilsen
  Birgitte
  bvaa@email.dk

  SvarSlet
 161. Kære Claus,

  Jeg forsøger igen, da jeg ikke har set din have før (men meget gerne vil). Din havestil matcher perfekt de principper, som vi har opbygget vores egen (meget mindre!) have i Åbyhøj efter her i løbet af de seneste tre år (separate haverum, hække, lige linjer osv.) - og jeg ville meget gerne have inspiration til den sidste fase af arbejdet, som angår forhaven og hvad der skal ske med den.

  De bedste hilsner,

  René

  SvarSlet
 162. Jeg vil elske at se din have, jeg vil invitere min søde mand med, vi har meget stor interesse for haven og følger din blog.��
  Hilsen Bente
  bader@webspeed.dk

  SvarSlet
 163. Kære Claus
  Har aldrig set din smukke have. Men er hver dag på din blog for at følge med i din gøren. Har næsten alle dine bøger og bruger dem ofte som inspiration.
  Jeg har over 100 engelske roser, hvide højstjerter et victoriansk drivhus , som du har inspireret mig til at anskaffe.
  Vil ønske jeg var heldig at blive trukket ud som en af de heldige der for adgang til din have.
  Mvh. Vibe Sund
  Lillianvibesund@gmail.com

  SvarSlet
 164. Hej. Vi, min datter og jeg vil med glæde se din skønne have!
  Jeg bor på en gård og har en forholdsvis gammel have, skal snart flytte
  til en noget mindre parcelhushave og kunne godt bruge nogle ideer.
  Venligst Inge - ingemor@hotmail.dk

  SvarSlet
 165. Vil rigtig gerne se haven og det vil passe super fint nu, hvor alle mine planer for min egen have røg i vasken d. 11 juli,
  Idet jeg brækkede armen �� - jeg vil gerne have min mand med, da han bliver nødt til at køre bilen ��
  Mvh Helle
  HeBa@novonordisk.com

  SvarSlet
 166. Kære Claus,
  Jeg bor i Haderslev og har selv en meget simpel have med masser af pæoner, roser og ellers frugtbuskr og træer. H
  ar i mange år ønsket at se din skønne have og arrangerer hvert år en havetur for min dejlige svigermor Maria fra Aabenraa der deler samme passion for blomster og æstetiske haver. Derfor vil det være en drøm der går i opfyldelse at kunne få lov at lave en havetur hvor vi kan komme ind og se og opleve din fantastiske have med de farver og indtryk og dufte der må være.
  Gerne i weekenden da jeg skal på arbejde om fredagen.
  De bedste hilsner
  Marie
  Marie.lund@live.dk

  SvarSlet
 167. Hej Claus Dalby.

  Jeg ville elske at se din have i 'levende live' og ikke kun på billeder. Jeg forestiller mig at det må være utrolig inspirerende at gå på opdagelse i de mange rum og opleve sammenhængen, blomsterflor og de dufte der følger med. Jeg ville tage min veninde Camilla med, da vi begge har stor interesse i blomsterflor, hende fordi hun er blomsterbinder og jeg fordi jeg for nylig har fået fingrene i den største og skønneste landgang der bare venter på at blive skabt.

  Jeg håber virkelig det bliver os 😊

  Mvh. Heidi

  SvarSlet
 168. Kære Claus, jeg er stor beundrer af dine ting, din have, bøger, tv programmer mm, og jeg ville elske at se din have, sammen med min bedste veninde Janne, som er blomsterbinder. Vi er ofte kreative sammen og finder inspiration mange steder.
  Jeg er sikker på at det ville være en kæmpe oplevelse for os at se din have.
  Mvh Lone Laugesen, lonelaugesen@sol.dk.

  SvarSlet
 169. Kære Claus.
  Jeg vil så gerne give min mor og mormor muligheden for at se din smukke have. De går begge meget op i deres haver, og det ville være en kæmpe oplevelse for dem at besøge din 💚
  Mvh, Kristina / bodall@live.dk

  SvarSlet
 170. Kære Claus
  Ja tak. Jeg skal arbejde på fuld tryk hele august måned (også i weekenderne undtagen den sidste), så det vil være dejligt at gå og glæde sig til et besøg i din have. Jeg har flere muligheder med hensyn til hvem jeg kan tage med, da jeg har flere haveveninder og en mor som vil nyde et besøg i din flotte have. Ligegyldigt hvem det bliver vil det bringe glæde.

  Mange havehilsner

  Lotte Bøg-Jensen
  lotteboegjensen@gmail.com

  SvarSlet
 171. Kære Claus

  Har været en stor fan af dig længe - din entusiasme, din havestil og din evne til at at formidler.
  Jeg har vist været med ved hver eneste lodtrækning - men indtil nu uden held:-(
  Jeg har sågar kørt forbi din have og kigget ind, når jeg har været i Århus - men det er jo forsvindende lidt, man kan se på den måde... men bare indgangspartiet med de mange krukker i flere etager og de flotte hække drager jo efter et nærmere indkig;o)

  jeg prøver derfor endnu engang i håbet om at det denne gang vil lykkes for mig.

  SvarSlet
 172. ups - ærgerligt man ikke kan rette i kommentaren...
  emailadressen følger her: ulla@lebahn.dk

  SvarSlet
 173. Kære Claus
  Også jeg melder mig på ny til at se din have, hvis det så oven i købet kan blive d.29 hvor jeg skal til Århus teater for ar se et John Lennon stykke som min datter spiller med i ville du gøre mig lykkelig! Jeg har selv en have på 5000 m2 i Vestjylland nord for Struer, som er formet med inspiration fra bl. a. dig.

  SvarSlet
 174. Se ovenstående: jeg har ikke besøgt din have før, men lagt billet ind mange gange😀

  SvarSlet
 175. Har rigtig mange af dine bøger og ønsker mig vildt meget at se din smukke have

  SvarSlet
 176. Kære Claus. Nu prøver jeg igen vil meget gerne lære noget mere . Laver om hele tiden. Det ville være dejlig hvis det kunne blive hvor det er.Har aldrig set din have, Venlig Hilsen Gurli Hansen gurha40@gmail .com

  SvarSlet
 177. Hej Claus
  Jeg har reolen fuld af dine skønne bøger, som jeg flittigt henter inspiration fra til min egen have. Det ville være dejligt at opleve din have med alle sanser. Jeg er ikke ofte i Århus selvom min mand er indfødt, men netop den weekend, hvor du åbner din have, gæster han Handelshøjskolen, og jeg synes det er den mest perfekte weekend at besøge Århus incl. Aros - og din smukke have! Så jeg håber på heldet i lodtrækningen.
  Kærligst
  Helle / helle@kunde.dk

  SvarSlet
 178. Hej Claus
  Jeg har reolen fuld af dine skønne bøger, som jeg flittigt henter inspiration fra til min egen have. Det ville være dejligt at opleve din have med alle sanser. Jeg er ikke ofte i Århus selvom min mand er indfødt, men netop den weekend, hvor du åbner din have, gæster han Handelshøjskolen, og jeg synes det er den mest perfekte weekend at besøge Århus incl. Aros - og din smukke have! Så jeg håber på heldet i lodtrækningen.
  Kærligst
  Helle / helle@kunde.dk

  SvarSlet
 179. Jeg vil så gerne prøve at besøge din have, har søgt så mange gange uden held, så håber det endelig bliver mig der er den heldige.

  Jette Pedersen
  tomjet@os.dk

  SvarSlet
 180. Hej Claus. Hvilken dejlig overraskelse du havde til os i dag. Er det ikke første gang, at du inviterer indenfor på denne årstid, her igennem siden ellers er det bare smuttet for mig?
  Jeg vil selvfølgelig meget gerne se din dejlige have. Jeg vil meget gerne se, hvordan den verden som jeg følger med i hver dag er i virkeligheden:-). Her hjemme arbejder jeg på at lave en "Claus Dalby" inspireret rosenhave (selvfølgelig i mini udgave) og med det udgangspunkt, er jeg speciel interesserer i at se, hvordan det er du får stauder og roser til at enes- Hos mig er det en stor udfordring.
  Jeg har tårnhøje forventninger og er sikker på, at jeg ikke kan blive skuffet.
  Jeg har ikke set din have endnu, men satser altid glad på, at det bliver mig som får mulighede.

  Mail: m.b.overgaard@hotmail.com

  Mange kærlige hilsner.
  Maiken

  mail: m.b.overgaard@hotmai.com

  SvarSlet
 181. Kære Claus
  Når du nu trækker lod om ti dage, så håber jeg at være én af de heldige der får denne invitation. Den vil jeg nemlig gerne dele med min svigermor.
  Hun er stor beundrer af dit smukke arbejde. Hun læser samtlige af dine bøger og finder smuk inspiration i din have.
  Sidste jul gav vi hende en bog du signerede, da du besøgte "Lope", udenfor Lemvig.
  Den blev glædeligt modtaget! Det ved jeg at to invitationer også vil gøre!
  Jeg håber du vil give os muligheden for at se din have, og svigerdatter og svigermor kan komme på hyggelig tur til Risskov!
  God sommer
  De bedste hilsner
  Joanna Trillo
  joanna_trillo@hotmail.com

  SvarSlet
 182. Kære Claus Dalby !
  Din have er FANTASTISK. Magisk, fortryllende, vederkvægende. Jeg har dog ALDRIG besøgt den !!!
  Så megen skønhed findes i din have. Jeg følger dine mange flotte billededer på Facebook, det er SÅ livsbekræftende at se alt det du skaber, alt er unikt arrangeret, de aller smukkeste blomster og stauder, dine skønne buketter. Ligeledes dine bøger er til stor glæde.
  Derfor vil jeg naturligvis meget gerne besøge haven i august. Det ville være en DRØM, der gik i opfyldelse.
  Gode tanker.
  SUZETTE FRYDENSBERG
  suzette.frydensberg@gmail.com

  SvarSlet
 183. Kære Claus
  Vi har ikke set din have tidligere, men flere gange hver eneste uge viser jeg min gamle mor på 84 år (som altid selv har holdt sin have) dine fotos fra de sociale medier og din hjemmeside. Du giver masser af inspiration, og er en kæmpe motivator i mit eget arbejde med en have der ikke er blevet passet i 30 år! Min mor og jeg glædes over billederne og taler meget om både dem og det vi finder i dine bøger. Jeg ville elske at kunne overraske hende med et besøg i din have - sikke en overraskelse at kunne give en gammel dame :-).
  Med venlig hilsen Mette
  Mail : mette@nhg.dk
  Telefon : 20131766

  SvarSlet
 184. Det vil være en drøm at få lov at besøge din have. Håber jeg er heldig.😀 u.hornelund@ gmail.com

  SvarSlet
 185. Kære Claus. Det vil Være en drøm at se din have.

  SvarSlet
 186. Kære Klaus
  Det ville være en kæmpe oplevelse at komme ind og se din have. I min verden er det en fuldstændig eventyr have. Jeg har selv en stor have og drømmer om et orangeri/drivhus, så det kunne være skønt hvis man kunne få noget inspiration om hvordan man får det integreret så naturligt som muligt i haven. Og bare at gå på opdagelse i alle de skønne og forskellige blomster og farver du har i din have, det ville også være fantastisk 🌳🌺🌸 hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket vil jeg tage enten min mor eller far med, det må de så trække lod om😀
  Mvh venlig hilsen
  Christina vejrup
  Cv@fiber.dk

  SvarSlet
 187. Håber det bliver mig denne gang lørdag 29.08.2015. Vil gerne inspirer ud over billeder.
  Hannekolding6@gmail.com
  Vh 😀

  SvarSlet
 188. Uhhhh dét ville jeg gerne!!!
  Grundenene: Dine bøger er ofte med i haven, når der arbejdes.
  Jeg er på udkig efter et par nye roser, jeg vil helt sikker forelske mig i flere i din smukke have.
  Ønsker mig en aftenterrasse, så inspiration til planter i forbindelse med den.

  ....kaster et frø af håb, og venter spændt på om det spirer.

  Bedste hilsener
  Trine Riisborg
  trine.riisborg@gmail.com

  SvarSlet
 189. Vil meget gerne se din have søndag d. 30 august sammen med min mor. Turen til dig vil være fødselsdagsgaven til min mor 🙏🏻håber jeg bliver udtrukket for min mor fortjener det for alt hendes hjælp altid 🌹🌸🌷🌺🌻
  Med venlige blomsterhilsner

  Janne lindskrog
  fodterapeut.jannelindskrog@mail.dk

  SvarSlet
 190. Jeg vil gerne sende ønsket om en tur i din have på vegne af min mor, der hverken har smartphone, PC eller andet af den slags. Hun har dog et TV, og ser alle haveprogrammer, inkl dem du optræder i. Hun ville blive rigtig glad for at se din have, og nej hun har ikke været på besøg tidligere😊

  SvarSlet
 191. Om jeg din have for første gang ser,
  da vil et af min største ønsker opfyldes.
  Åh, jeg håber og ber'
  min have da også derved vil forgyldes
  med inspiration og ideer
  et besøg hos dig Dalby, da kommer der fler'
  Håber at du min kommentar vil udtrække
  min veninde og jeg af lykke da vil flække...

  Elin Nielsen

  SvarSlet
 192. Ville virkelig gerne se din have indefra og ved lige hilken haveelsker jeg skal have med :-)
  Hilsen Pia
  Pskjvk@mail.dk

  SvarSlet
 193. Vil rigtig gerne se din have - ville elske og se alle dine smukke stauder - roser bede mm i virkeligheden.
  Har set mange af dine udsendelser på tv, og bliver enorm inspireret af dig..
  Min søster ig kusine har desuden fortalt hvilken smukt have - du har, men jeg har aldrig været så heldig.
  Hvis jeg skulle være en af fe heldige vil invitere min gode veninde Mette med..
  Rigtig god weekend ... Kh Hanne fra Holstebro 😊

  SvarSlet
 194. min søster og jeg er begge store beundrere af din have og drivhuse, ingen af os har set din have men det står højt på ønskesedlen. venlig hilsen jette fausing ofausing@skanderborgs.dk

  SvarSlet
 195. Hej Claus
  Det vil være en stor fornøjelse at besøge dig og din have ... Er først inden for de sidste 2-3 år begyndt at interessere mig for haven, og må sige at dine TV udsendelser, din blog, og alle dine fantaktiske bøger virkelig har sat skub i mig ... Drømmen er er stort drivhus med plads til planter og mennesker, men har ikke helt fået manden min med på ideen ... Men tænker at hvis han kommer over og ser din fantastiske have, og alle dine flotte drivhuse, så er jeg godt på vej ...

  Mange blomster hilsner fra
  Christina Hemmingsen ... ( har ikke besøgt haven før)
  Christina.hemmingsen1@gmail.com

  SvarSlet
 196. Det ville være en fantastisk fødselsdagsgave, at give min mor.

  SvarSlet
 197. Hej Claus

  Min kone og jeg vil meget gerne se din have, da vi lige har købt kolonihave for første gang, og vi kunne godt bruge lidt inspiration i forhold til at opdele haven i flere rum.

  Vi har aldrig set din have før, men ud fra billederne på onsdagen er vi meget imponerede!

  Mvh
  Kasper Jepsen
  Kj@vghf.dk

  SvarSlet
 198. Jeg vil rigtig gerne se din have, for at få inspiration til min egen have, som stadigvæk føles alt for bar, selvom jeg har arbejdet på den i fire år.
  Jeg har ikke tidligere besøgt din have.
  Mange hilsner fra camilla
  Camilla_pugflod@live.dk

  SvarSlet