De heldige er udtrukket

Vil lige nævne, at de, der er blevet trukket ud til at se min have sidst i august, nu har fået besked per mail.

10 kommentarer:

 1. Juhu... 😊
  Er en af de heldige denne gang.
  Tusind tusind tak 😊
  Jeg glæder mig for vildt 😊

  SvarSlet
 2. God fornøjelse til dig. Jeg prøver igen næste
  gang, måske er jeg heldig. Jeg håber da at
  du Claus fortsætter med at åbne din skønne
  have???
  Hilsen Linda

  SvarSlet
 3. Sikke fantastisk mandag aften. Katten er ved at få killinger (der er kommet fire) og nu en hel utrolig dejlig mail om, at jeg er en af de heldige - så bliver det ikke meget bedre - tusind tak.

  Hilsen Maiken

  SvarSlet
 4. Kære Claus. Jeg er meget glad, for din hjemmeside, og glæder mig hver dag til, at se hvad du nu, har fundet på. Du har vist mange flotte-flotte haver, men jeg savner noget lidt utraditionelt, f.eks byhaver,
  økologiske haver, kolonihaver og brugshaver. Jeg selv har en rigtig flot have- syntes jeg selv, men der er også skabt plads til, børnebørnes behov, bl.a trampolin, gyngestativer, fodboldsbane, børnehavemøbler og hængekøje. Kærlig hilsen Gitte Augustesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte - tak for din venlige kommentar. De havetyper, du nævner, er bestemt på sin plads at skrive om, bare ikke her. Det kan andre gøre meget bedre end jeg. For eksempel gør Havefolket det rigtig godt. Der findes også mange blogs, hvor der skrives om familieliv etc. Det kan godt være, at nogen måske mener, at jeg svæver over vandene. Så må det være sådan. Mit 'koncept' er at formidle drømmene.og vise det sublime. Jeg søger kun det bedste. Det er og bliver min niche ...

   Slet
  2. Claus, jeg mener ganske bestemt jeg engang lånte en rigtig fin bog på biblioteket om børnenes haver, med plads til leg og krydderurter, familieliv etc. Jeg er næsten helt sikker på at det er Klematis der har udgivet den. (?) Ville bare lige nævne, at der gennem dit forlag er mulighed for at søge viden om brugshaver.

   ... så kom jeg alligevel til at pippe lidt og afsløre at jeg er lidt med på sidelinjen - men på den dovne og (nu kun delvist) fraværende måde :-)

   Kærlig sensommerhilsner, Lisbeth K

   Slet
 5. JUBIIIIII, jeg var endelig heldig at vinde besøg i din have og så endda få dage efter jeg fylder 50, sikke en fødselsdagsgave
  Jette

  SvarSlet
 6. Jubiii. Jeg er simpelthen så glad for at have vundet..... Vi ses den 29!

  SvarSlet
 7. Kære heldige, glæd Jer til en skøn og hyggelig dag med masser af inspiration og farveglæde.
  Var selv på besøg i juni, jævnligt siger vi : " Kan du huske Claus' roser, farver,spejlbassin, drivhuse,
  haverum, krukker/vaser ? "
  God fornøjelse fra Mona

  SvarSlet
 8. Tillykke til alle de heldige, som er blevet udtrukket. Det blev desværre ikke mig denne gang. Hvis der er én som mangler en ledsager til besøget, så melder jeg mig helt frivilligt og gratis :) - send endelig en e-mail dos@dahllaw.dk

  De bedste hilsner Dorte Vejen

  SvarSlet