Haven stråler ...

Det er på denne årstid, man skal vise, om man har bestået ’gartnerprøven’. Skal haven stå i fuldt flor i sensommeren, kræver det både planlægning og omtanke.

 

20150816_130638

 

20150822_200944

 

20150822_192817

 

Og desuden en god portion arbejde. Blandt andet er det vigtigt hele tiden af være ude med saksen.

 

20150822_200920

 

20150816_133022

 

Fjerne triste blade og blomster for at haven kan se net og fin ud.

 

20150822_200926 20150822_192918

 

Når jeg godt ’tør’ at vise haven frem på denne årstid, skyldes det alene mine tre dygtige gartnere: Birthe, Mariann og Preben.

 

20150822_192714

 

20150816_132602

 

Hækkene er nyklippede og bedene fine og blomsterrige.

 

20150822_201044

 

20150822_201059

 

Derfor glæder jeg mig til i morgen aften at få besøg af en gruppe af Bilkas kunder, der har vundet et besøg i haven.

 

20150822_201016

 

20150822_200715

 

Og i weekenden kommer der godt og vel et par hundrede mennesker, der er udtaget her på bloggen.

 

20150816_132820

 

20150816_132739 20150816_132810

 

Flammebedet bag huset, som I ser på billederne her, glæder jeg mig over lige nu. Herlige farver på denne årstid.

 

20150816_132636

67 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Du har gjort det igen. Smukt. Og jeg har gjort det igen... faldet på halen af lutter beundring ;0)
  Jeg må tage mig sammen til at anskaffe mig nogle Montbretia, de er da noget helt særligt.
  Tak for et varmt farve indlæg ;0) Sov godt. Her stormer det, lyner tordner og styrtstyrt regner //////
  Knus Iris

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at se haven på lørdag og få ideer til sensommer haven. Vi har gået og talt om, om du mon klipper alt ned på pæonerne, altså også løvet? Løvet er smukt men her i haven fylder næsten for meget på denne tid - en af de ting der skal kigges godt efter.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 3. Du har bestået gartnerprøven, - med UG og kryds og slange. Det er sikkert og vist.

  SvarSlet
 4. Så vakkert og du har ihvertfall bestått gartnerprøven :)) holder på å planlegge nytt blomsterbed og jeg har lært mye gjennom bloggen din...tusen takk :)) så får vi se om jeg består neste år ;)
  Lykke til med gjester i weekenden.

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt med alle disse varme farver, der står og gløder. De passer så fint til denne årstid, hvor lyser langsomt aftager. Jeg er udmærket klar over at det kræver indsigt, planlægning og en masse pleje at nå frem til et sådant resultat.

  SvarSlet
 6. Tänk att få se denna härlighet live!!! Så fantastiskt!!!

  Vänliga hälsningar
  Mats Andersson

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså en smuk have. Dejligt at vågne op til sådan en saltvandsindsprøjtning. Jeg håber en dag at blive en af de heldige udvalgte til at få lov at opleve din have og ønsker alle dem der får chancen i weekenden en dejlig dag.

  SvarSlet
 8. Så vakkert! Forfriskende med det rødlige, oransje og aprikos – jeg elsker de varme fargene nå på ettersommeren, nå som det snart går mot høst og kaldere tider!
  Er det lov spørre hva de to forskjellige aprkíkosfargede rosene heter (på fjerde. og tredje siste bilde) ?

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 9. Meget meget smukt!
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 10. Trädgården ser helt fantastisk ut - så härliga varma sensommarfärger !
  Blev inspirerad till nästa år att skapa en liknande rabatt. Linnétagetesen har jag redan i köksträdgården. Den kanske får flytta ut i en rabatt till nästa år.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Wow , hvor er det flot. godt gået til jer alle 4. Din sikre sans for sammensætninger og farver og dine dygtige folks arbejde med at få det hele til at stråle om kap, slår aldrig fejl.
  Jeg kan se at det er nogle billeder jeg skal have nærstuderet noget mere for de giver helt sikkert stof til efter tanke til mine egne bede, selvom jeg syntes de fungere godt iår, er det jo altid noget man kan gøre bedre.
  Dejligt at du har taget dig tid til endnu et skønt og fantastisk lærerigt indlæg. Det varmer rigtig meget ind i mit Dalbyske hjerte og giver enormt energi til at forsætte ude, dog ikke lige nu hvor vandet vælter ned fra oven.

  Rigtig god dag Claus, både med din nye julebog, men også forberedelserne til alle dine besøgene de næste dage.

  Knus herfra det midtfynske til alle jer som jeg kender, Pia

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Tak for det smukke flammehav. Det er farver jeg selv har svært ved at håndtere, men du formår at sammen sætte dem på en måde så det bare ser brandgodt ud!!!

  Kh Louise

  SvarSlet
 13. Ha ha - jeg er vist dumpet til gartnerprøven ;-) Men jeg er også meget impulsiv i mit gartneri og har svært ved at følge en plan. Godt at se, at det ikke er tilfældet hos dig.

  SvarSlet
 14. Kære Claus,
  Jeg er vild med de orange blomster sammen med væksterne med det mørke løv! Der er Acer bagved, kan jeg se - og er det Blærespirea (Diabolo), du har ind imellem også? Eller Parykbusk?
  Dramatisk og elegant!
  Mvh Sus (der stadig ærgrer sig over, at en tur til Østjylland ikke var muligt i denne omgang!)

  SvarSlet
 15. Kære Claus, det er en vidunderlig vellykket efterårshave, du / I har fået lavet. Jeg prøver at gøre det selv -i det små - jeg synes, det er en vidunderlig årstid, den der kommer nu, hvor naturen selv supplerer med efterårsfarver og smukt forfald. Jeg har 150 roser på spring til anden blomstring, som er flere uger forsinket iår, og masser af skønne stauder. Jeg oplevede en skrækkelig ting i min have tidligere på sommeren: havde fået lagt nogle Dahliaknolde, hvis farve jeg ikke kunne huske, ved siden af den orange klatrerose Westerland, der står på en søjle i køkkenhaven. Så sprang Dahlierne ud, oh ve oh skræk, en pink-lilla blomst ved siden af den orange rose. Men så tænkte jeg på dine "kenzofarver! Det hjalp. Nu nyder jeg farveeksplosionen, den lyser også på en regnvejrsdag. PS jeg havde blomstrernde Dahlier i maj, det er tidligt, ikke? Havde forspiret dem inde fra marts måned i flamingokasser med en smule jord, som jeg holdt næsten tør. Pga. de kolde nætter i foråret var de virkelig store, da jeg endelig kunne plante dem ud. Det skal jeg gøre igen til næste år. God skrivelyst og godt efterår, Claus :-)
  Bedste hilsner
  Solveig

  SvarSlet
 16. Hvor ser det godt ud! Jeg er egentlig mest til de sarte lyserøde, hvide og lilla farver, men det er som om, man trænger til et flammebed på denne årstid :-). Rigtig god weekend til dig og dine heldige gæster!

  SvarSlet
 17. Må sige du virkelig har fået skabt noget unikt!

  SvarSlet
 18. Jeg er helt vild med dine frøkenhatte (tror jeg det er) i opsatsen. Totalt speciel flot farve, som jeg da vil kigge efter til næste sæson.
  Man kan næsten ikke se sig mæt på farverne.

  SvarSlet
 19. Såååh flotte bede - er glad og taknemlig for, at det ikke var helt slut med blogindlæg.
  Du er og bliver min "Have Helt"
  Mange hilsner Vibeke i Odense

  SvarSlet
 20. Smukt - smukt - smukt

  Det mørke løv sætter prikken over i'et. Det inspirerer mig i den grad!

  Tak for alle de smukke billeder

  Dine kommende have-gæster skal glæde sig. Jeg var selv på besøg sidste år og oplevelsen var uforglemmelig.

  SvarSlet
 21. Mums for et fantastisk syn! Helheden er virkelig strålende og speciel..
  Godt, at gartnerne kan yde så meget, når du selv har travlt alle vide vegne.. Jeg er helt sikker på, at du værdsætter dem efter fortjeneste..
  Du viser os forslag til, hvad vi kan arbejde hen imod, og det er slet ikke så ringe..
  Spørgsmålet er mere, om det er muligt, men forsøge kan vi da :-)
  Jeg har også forsøgt mig med Crocosmia dette og sidste år, og minsandten om de ikke ser ud til at trives.. Skønt!
  Tilslutter mig koret om god iderigdom og læringsfaktor på din blog..
  Vil glæde mig over de indlæg, du finder tid til at komme med.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 22. Det kan jeg si deg med det samme du "har bestået gartnerprøven" ! ;-)

  Så deilig det var å se alle disse flotte fargerike bildene fra sensommerhagen !

  Jeg er misunnelig på de som skal komme der til helgen og oppleve dette "live" ...

  Men mest av alt ønsker jeg Claus, gartnere og gjester en deilig stund sammen i haven, og jeg håper dere får strålende vakkert vær !

  Hilsen Britta (i Norge)

  SvarSlet
 23. Så fint och frodigt, vet inte varför mina Dahlior ser håliga ut, är det sniglar, trots att jag inte ser några.
  Härlig färgprakt. Ha det fint i helgen! Marika

  SvarSlet
 24. Hvor ser det godt ud! Jeg får helt lyst til mere orange i haven. Min egen sensommerhave er blevet lidt reduceret efter, at dræbersneglene spiste de fleste af mine zinnia og appelsintagetes - men heldigvis er der da andre blomster at glæde sig over. De fleste af mine nye og gamle dahlier står i fuldt flor og det samme gælder flere stauder og hortensia. Planlægning kan nu også slå fejl: mine løvemund 'Black Prince' (frø fra Bilka) ligner mildest talt ikke billedet på posen og deres farve passer virkelig ikke ind, men uh, hvor har jeg svært ved at smide blomster ud, der gror.
  Bedste havehilsner fra Sarah

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sarah - er rigtig ked af at høre det med løvemunden. Kan jeg få dig til at sende et foto til mig på claus@klematis.dk. Så vil jeg straks gå videre med det. Pft Kh Claus

   Slet
 25. Kan blot bifalde, hvor er din have fantastisk SMUK og total lækker:-)))

  SvarSlet
 26. Bestået med topkarakterer
  Mvh Charlotte

  SvarSlet
 27. Fantastiske blomster og farvesammensætning, elsker flammefarverne på denne årstid. Dit forsøg med at mixe dem med de violette/ lilla farver giver dejlig inspiration til at bruge flammefarverne noget mere. UG til dine gartnerne men mon ikke du har haft en lille finger med i spillet, Claus😄

  SvarSlet
 28. Din have er meget smuk og dejlige farver her i sensommer. Jeg har også mange blomster nu, men det kan ikke måle med din. Jeg er ikke uddannet gartner, men prøver så godt som muligt. Bliver meget inspireret af dine indslag. Tak for det. Venlig hilsen Annie

  SvarSlet
 29. Utrolig så mange nuancer, der findes i orange!
  Så flot:-)

  SvarSlet
 30. Det ser så smukt og frodigt ud.
  Jeg ved det godt. Du har sagt det mange gange før. Men jeg har altså ikke let ved at klippe ned, kan ikke nænne det. Kommer til at tænke at bladene skal samle energi til næste år. Eller at bladene er pæne nu, så de holder sig nok pæne.
  Næste år skal jeg altså blive bedre til det. Det vil jeg love mig selv:-)

  SvarSlet
 31. Jeg er fuldstændig betaget af det første billede, du sender i dag., og studerer det grådigt. Det er noget i den retning, jeg har arbejdet på i sommer på min Provenceterrasse; men desværre er det ikke lykkedes helt - dels fordi jeg i forhold til dig kun er lærling, dels fordi mine skrantende tomatplanter behøvede denne 'sydlandske' plads i år for, at frugterne kan nå at modnes. Det ser imidlertid meget frodigt ud sammen med Matucana ærteblomster, Angelica 'Vicar's Mead' og ikke mindst en hvid og blå passionsblomst,der breder sig med en masse blomsten hen over det hele.

  Tak for at du ikke opgiver bloggen helt
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 32. Skønne billeder. Jeg kan forstå at i har fået meget mere vand hos jer end vi har fået her i Kalvehave. Vi har slæbt utallige kander vand og vandet men det er svært at vande op... og så kommer det hurtigt til at se lidt slidt ud. Dine krukker er flotte. God fornøjelse med alle havegæsterne. Håber det lykkes for mig næste år.

  SvarSlet
 33. Hej Claus,

  Underbara bilder som alltid.
  Jag ser med avund på dina Linnétagetes, jag satte frö i våras men tyvärr har sniglarna varit väldigt intresserade av dom så jag lyckades bara rädda en planta från en säker död.
  Men förhoppningsvis får jag tillräckligt med frö av den till nästa års sådd.
  Jag har alltid själv varit mer för de svala tonerna i trädgården, lime, vitt, lila o blått.
  Men efter att ha köpt dina böcker blev jag helt såld på att ha en orange-gul-röd höstrabatt.
  Förra hösten anlade jag den (kvällssolen lyser på den) och nu i år är den så otroligt vacker.
  Jag (maken också ska jag väl erkänna) blir glada varje dag vi ser den.
  Hoppas nu vi får en riktigt lång, varm o härlig höst så man kan njuta riktigt av den.

  Hälsningar
  Britt

  SvarSlet
 34. Hej
  Jeg er ikke dumpet gartner prøven, jeg har også mange blomster på denne årstid. MEN kommer ikke i nærheden af dit flammebed. Super flotte billeder.

  SvarSlet
 35. Tja hvert år på denne tid må jeg erkende at der er noget galt med min planlægning / indkøb af stauder. Der er ikke mange blomster i min have netop nu. Men hvor dit flammebed smukt. Jeg holder rigtig meget af orange så det er lige mine farver.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 36. Hej Claus!
  Sikke skønne billeder af en utrolig frodighed! Tror jeg må prøve lidt mere orange i min lille have, har prøvet med lidt aprikos farver og det ser skønt ud. Er også utrolig glad for, at du ikke helt dropper bloglivet, det vil være et kæmpe tab for alle os havenørder, der dagligt suger til os af skønne billeder og stor lærdom. Har fulgt din blog fra start, men har ikke kommenteret før, da jeg først lige har fået det til at fungere fra en IPad. Glæder mig fortsat til at følge dine indlæg og ser frem til kommende bøger, har de fleste af dem. Mvh. Lone L.

  SvarSlet
 37. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 38. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 39. Hej Claus.

  Nej, hvor er det smukt, fantastisk at få alle de forskellige blomster til at blomstre på samme tid. F. eks. er mine dagliljer da afblomstret for længst. For leden blev jeg også lidt misundelig, da du fortalte, at I havde fået masser af regn i sommer, her har det ind imellem været direkte tørke og så har jeg svært ved at følge med - med vand. Nå, noget er da også lykkedes, men der er absolut plads til forbedring.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 40. Jeg er en af de heldige som kommer på besøg i weekenden. Glæder mig meget. Alt ser ud til at stå knivskarpt

  Hilsen
  Carsten, Hjørring

  SvarSlet
 41. En meget smuk og frodig sensommerdage. I min egen have er der også orange farver. De lyser op og sætter humøret i vejret. Mvh. Helle

  SvarSlet
 42. Hej Claus
  Intense farver i et fyrværkeri af sensommer pragt.
  Jeg glæder mig til at se haven i weekenden.
  Hilsen

  Lotte Bøg-Jensen

  SvarSlet
 43. Hej Claus
  Intense farver i et fyrværkeri af sensommer pragt.
  Jeg glæder mig til at se haven i weekenden.
  Hilsen

  Lotte Bøg-Jensen

  SvarSlet
 44. Kære Claus.
  Hvor er det en smuk have, også på denne årstid. Du har været en stor inspirator for mig, i min indretning af haven her på Bjerregårdsvej. Jeg lærer hele tiden nye ting ved at følge din blog og hjemmeside. Jeg håber engang at få mulighed for at se dit Paradis live, men hver gang der har været invitation til åben have, har jeg været forhindret. Heldigvis hver gang af gode "forhindringer". Rigtig god fornøjelse til dig og dine gæster i weekenden.
  Mange hilsner
  Gerd Zacho.

  SvarSlet
 45. Det er smukt og de kan glæde sig til at se det. Som jeg tidligere har skrevet er jeg meget begejstret for din sensommerhave og jeg tror på at ikke et strå vender forkert:-)
  I min sensommerhave må der gerne være afblomstrede stauder, frøstande og græsser som er begyndt at falme, men sommerblomsterne skal passes med saksen.

  SvarSlet
 46. Claus, sikke en frodighed, dit flammebed er noget helt specielt,et bed der luner!
  Tak for kigget ,meget inspirenrende lige nu hvor alt er haveplaner .Planlegning er vigtig men saa er der det med vejret ,sol,vind,regn,graavejr, jeg kan se at planlegning og vejr er enige i din have!
  Hilsen A.Bonaerensis

  SvarSlet
 47. Hold da op hvor ser det fint ud. Flot du roser dine gartnere.

  SvarSlet
 48. Wow, du sprænger da karakterskalaen, det må vist blive til mere end et 12-tal. Det ser fantastisk ud. Kunne ønske mig, at mine få m2 så sådan ud, nå, men der er noget at arbejde henimod. Jeg er efterhånden nogenlunde tilfreds med forårsløgene og forårsmånederne og de første sommermåneder, men jeg mangler at få det til at spille her i sensommeren. Min violfrøstjerne kæmper tappert, men den har da godt nok fået drøje hug mht. kraftig blæst og i nat fik den også gevaldige bank, da regnguderne holdt fest. Nå, men så glæder jeg mig til næste år, hvor der skal arbejdes med sensommerplanterne. Dine billeder inspirerer ihvertfald i den grad. Ville ønske jeg kunne se det in real life. Dine gæster kan da kun glæde sig til at besøge dig.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 49. Kære Claus.

  Håber I har haft en god aften! Kulørerne her er jo fuldstændig forrygende. FLOT FLOT FLOT.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 50. Hej Claus..
  Hvor tager haven sig smuk ud.... Men det ser altid flot ud hos dig..... Så ros til dine gartner..!!..
  Jeg har stadig et besøg tilgode - håber det lykkes mig at være heldig engang....
  Apropos - dit indlæg forleden dag .... Så håber jeg da, at du forsat vil blogge.... Jeg elsker dine skønne billeder og inspirationer fra haver rundt omkring... Jeg foretrækker dog bloggen, hvor der er beskrivelser og tekst, fremfor fb og andet, der blot er billeder..
  Men er helt enig i, at det er ret tidskrævende...
  God weekend til dig og dine gæster...

  SvarSlet
 51. ... det kan du da godt være bekendt at vise frem :) I min have har jeg erfaret at man kommer langt i "gartnerprøven" med Dahlia og sommerblomster, men også dagliljer og solbrud er da fantastiske stadigvæk - jeg er bare helt pjattet med din sensommerhave og vil vende tilbage til dette indlæg igen - det er bare for lækkert.
  God fornøjelse til alle dine gæster.

  SvarSlet
 52. Orange trænger sig mere og mere på i min have, især på denne årstid. Når du viser flammebedet bliver trangen til mere orange rigtig, rigtig meget påtrængende. Montbretia kunne godt gå hen og blive lidt uundværlig...sikke et festfyrværkeri!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 53. Kære Claus.
  Hvor helt fantastisk smukt. Du har bestemt bestået gartnerprøven.
  Tak fordi der kom et indlæg i dag, men vi forstår din beslutning og det er vigtigt at følge sine mave-fornemmelser, ellers bliver det du gør ikke med glæde.
  Kærlige tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 54. Kære Claus
  Hold da op sikke dog et fantastisk farverigt syn ja et helt opløftende syn - så bliver man da ikke nedtrykt af sådan et syn - der er da lige noget at blive inspireret af til farver til denne tid af året - og du kan være helt sikker på at du har bestået din gartner prøve og sikke et stort planlægning arbejde - og du er bare dygtig - og dejligt at du værdsætter dine medarbejdere / gartnere - vi glæder os så meget til på søndag - tænke sig at se de flotte blomster - jeg har ikke så mange blomster i de farver men inspirationen er stor
  Rigtig god fornøjelse de næste par dage m alle dine gæster
  Kh Anita og Jørgen

  SvarSlet
 55. Kære Claus. Hvor er det vidunderligt smukt,det er nogle pragtfulde sammensætning. Kæmpe ros til dig, og dine dygtige gartner. Smukt. Kh Anne-Grete

  SvarSlet
 56. Uha, hvor overdådig smukt - du/I har bestemt bestået gartnerprøven med ug og slange. Jeg kan se, at jeg har meget at lære endnu. Først og fremmest ville jeg gerne af med alle vore dræbersnegle - en morgen tog vi 500! De har spist 10 nyplantede flox, som skulle stå og være smukke just nu. Jeg kan dog se, at de spirer igen, så jeg drømmer om det store flor næste år. Og fældning af et ramponeret kirsebærtræ har også pyntet gevaldigt, så der er heldigvis også ting at glæde sig over. Jeg "haver" videre med krum hals - takket være dig og din store inspiration.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 57. NB. Jeg har lige modtaget en større sending af dine skønne narcis og tulipanløg fra Bilka, så det er i gang med spaden igen. Herligt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 58. Hei igjen, Claus,
  Jeg har skrevet en kommentar til innlegget tidligere(en av de første..!), men nå har jeg studert bildene enda nærmere, oppdaget enda flere vakre skaninger, og lnå urer veldig: er det lov å spørre hva dagliljen heter på det siste bildet?(hvis du husker det, da..?) Vakker farge på sensommeren, og den har tydeligvis masse blomstring igjen!

  Hilsen Annette


  SvarSlet
 59. Wow, det kan inte vara någon tvekan om att du "törs" visa upp trädgården! Jag är så avundsjuk på dina rödkvanne (Angelica), jag har försökt med dem ett antal gånger utan att lyckas, men nu var det ett par år sedan. Kanske dags igen snart! Stor eloge till dina trädgårdsmästare också, jag ser att de har varit flitiga inte bara med saxen utan också med rätt gödning.
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 60. Det är verkligen på hösten som de flammande färgerna kommer till sin rätt, lärde mig av dina inlägg förra året och köpte dahlior i varma höstfärger denna gång. De gör sig ju så smukt i den sena sommarens släpljus. Jag förstår verkligen inte hur det får plats, försommar, sommar och sensommar-blomning, och fullt hela tiden! Underbart och inte så lite magiskt!

  SvarSlet
 61. WOW!!!!,sikker nogle fantastiske farver, du har sammensat.

  SvarSlet
 62. Kære Claus Sikke et vidunderligt skue, savner ord. Det er kolossalt overvældende bjergtagende smukt. Kompliment også til dine gartnere! Kh Tina

  SvarSlet
 63. Hvor er det flot Claus. Jeg synes du lærer os så meget , som vi ikke kan undvære, det er rigtig dejlig at se din blok., er ikke så flink til at skrive , glæder mig altid til at se hvad der sker i din have. Du er god til at lære fra dig .Hilsen Gurli

  SvarSlet
 64. Neeeeeejj hvor er du altså irriterende!! Nu bliver jeg nødt til at overgive mig til orange - jeg har altid hadet denne påtrængende farve der ikke vidste om den sku' være gul eller rød! Sært nok elsker jeg store Allehelgensgræskar i samme hysteriske orange.....du er ved at være et omkosteligt bekendtskab, min Hr. Dalby ;-) Er blevet så betaget af græsser nu at jeg må omlægge lidt mere i kolonihaven.

  SvarSlet
 65. Hold nu fast, hvor er det flot!!!! Kommer til at drømme om billederne med den orange rose, kvæsturt, daglilje og ...?(solhat-lignende)! Helt utrolig smukt!
  Det bekræfter os (mig) i, at det er muligt og der er noget at stræbe efter....- og næste år bliver min have endnu flottere (selvom det har været ret godt i år også :-)

  SvarSlet
 66. Dit flamme bed er blevet helt fantastisk Claus!!! Jeg er vild med det:-) - Kunne det ikke være sjovt hvis jeg lavede min have om til et stor flammebed, så ville jeg nok få Nette på nakken ;-)
  K.Gro

  SvarSlet