Herlige august

Det er ikke første gang, jeg nævner, at jeg holder af alle årstider. De har hver især deres fortrin, og det dejlige ved Danmark er, at der rent årstidsmæssigt altid er noget at se frem til.

 

20150821_181237

 

20150822_173640

 

Lige siden, jeg begyndte at interessere mig for have, har det optaget mig at skabe en have med blomstring fra det tidlige forår til helt ind i efteråret.

 

20150822_173841

 

20150822_173818

 

Særligt sensommerhaven har jeg arbejdet intenst på at perfektionere, og år for år bliver den bedre og bedre.

 

20150822_173808

 

i morgen vil jeg lave en video fra selve haven, hvor jeg lige nu kan glæde mig over et meget rigt flor.

 

20150822_173732

 

Også krukkevæksterne viser sig fra deres smukkeste side. De sidste ugers sol og varme har rigtigt sat skub i det hele.

 

20150822_173716

 

På billederne ser I et lille krukkearrangement, der er bygget op i forskudte niveauer.

 

I husker måske tricket, som jeg tidligere har vist.

9 kommentarer:

 1. Det er ganske overvældende! Og så klager folk over, at der ikke er noget, der blomstrer i sensommeren..
  Smukt som en drøm..
  Ser betaget på dine fine Zinnia.. Havde selv frøsået nogle i foråret, men trods hidsig overvågning -incl glasklokke om natten- er de tygget i laser.. Så ikke flere af dem til mig..
  Mine dahlia er af samme grund ikke sammenlignelige med dine, men enkelte blomster er der da..
  Jeg vil glæde mig til levende billeder fra dig i weekenden.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det er vel nok fantastisk flot - det er mageløst inspirende at se jeg lære nyt hver gang - så der er nok at ider til mine mange haveår fremover - mine Dahalier trives godt i krukker men skal have flere farver og former til næste år -
  Kh Anita

  SvarSlet
 3. Jeg synes man bliver så taknemmelig over det sidste festfyrværkeri inden rusk, regn, sne og frost kommer. Som et kærligt "Tak for iår og på gensyn". Jeg nyder at de de glade landmænd som virkelig giver den gas for at få høsten i hus - urinstinktet går helt i selvsving, mens jeg får et sug i maven for det betyder sommeren er slut og vi skal prise de dage med godt vejr vi har. Her putter jeg sommeren på glas og i fryseren - fylder vaser og tar frø. Jagten på efterårsbolcher (løg) til forårets brag er gået ind i Bilka forleden - 30 ps i første etape - jeg regner bestemt med en bjergtrøje inden frosten sætter en effektiv stopper for mit løggalskab.
  Hold nu op, hvor er det et lækkert kaapaauuww! Smæk på Kenzo og for alle skillingerne :-) Væksten med licens to kill ved siden af Zinnia - hvad er dog det for en karl? Zinnia popper som en ren Bondbabe i den selskab!
  Jaaaaeee film! Søndagens luksus mindfullness :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. "På billederne ser I et lille krukkearrangement, ..."
  Claus's målestokk er forskjellig fra min, dette var et STORT og meget flott arrangement!

  ;-)

  Og takk for påminnelsen om nivåer!
  Så ser vi fram til video i morgen, LANG video, men Claus må gjerne kalle den "lille" ... ;-)

  Hilsen Britta (i Norge)


  SvarSlet
 6. Lekkert og frodig hos deg :-)) Her er det mest grønt på denne tiden men heldigvis så har vi liljene! Duft og farger :-)) God helg!

  SvarSlet
 7. Tak for flotte billeder Claus . Din skønne have , er til evig inspiration og har været det i mange år.gæder mig til en lille video.Rigtig god søndag. Kh fra Heidi O.

  SvarSlet
 8. Er vild med de klare farver der insisterende trænger ind i min sjæl Claus ... smukt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Tak fordi jeg fik lov i søndags at se din smukke have 😀😄 på det sidste billede herover er en sølv/blå/grøn plante med orange opretstående bløde torne som jeg synes er speciel på en smuk måde men hvad er navne glemte helt at spørge i søndags 😃
  Kh janne

  SvarSlet